Ayşe, birkaç gündür pek yoktun buralarda, merak ettik. :)
Dr. Murad ben de kullanmıştım, iyiydi. Yalnız ben Amway'i daha çok temizlik ürünleri olarak biliyordum. Ben kullanmadım, pek övenler var temizlik ürünlerini çevremde, ama bu övenler daha sonra satıcı çıktıkları için ne derece güvenilir bilemiyorum... Temizlikte doğayla dost bazı markalar (grosmarketlerden), arap sabunu ve bazı organik ürünler kullanıyorum ben. Genelde online alıyorum organik ürünleri...
*Şimdi baktım Amway, cilt bakım, güzellik, ev temizliği ürünleri satıyormuş :)
canın sıkkın gibiiii
tomurcuk doğum günün kutlu olsun cnm
yeni yaşında bebişinle birlikte olursun inşallah (amin)
bende öyleyim canım ankaradaki güneş enerjimimizi mi aldı acaba:44:herkese merhaba
Ankarada güneş açtı çok şükür azcık yürüdük eşimle yarım saat kadar az oldu bence ama eşim eve dönmek istedi
güneş var ama bende enerji eksik nedense açılamadım bugün bir türlü uyuşuk halde olduğum yerden kalkmadan saatlerce kalabilirim
bende öyleyim canım ankaradaki güneş enerjimimizi mi aldı acaba:44:
kar yağdığında kendimi daha iyi hissediyordum
al benden de o kadarbilemedim canım ya neden böyle olduğunu
kaç gündür sabah erken kalkıyordum bugün kızları okula gönderip yattım 11 e kadar ondan galiba açılamadım bir türlü
yatsam da açılmıyom yatmasam da uykuyu açamıyorum sonuç pek değişmiyor nedense
tomucuk doğum günün kutlu olsun inşallah tüm dilekleriniz kabul olureşini de çok tebrik ettim ne de güzel bir süpriz hazırlamış aferin eniştemize:)))
selamun aleykum güzeller
menülerim
sabah
1 dilim ekmek
peynir
1 yumurta
2 incir
öglen menüm
1 porsiyon barbunya
1 porsiyon patates püresi
yarim elma
yarim ayva
1 fincan light sütlü türk kahvesi
aksam insallah :
marul salatasi ve 1 tane peynirli tost yemegi düsünüyorum
yarin tartida insallah hepimizin yüzü güler..Allaha emanetsiniz
Kimi der ki kadın uzun kış gecelerinde
yatmak içindir.
Kimi der ki kadın yeşil bir harman yerinde dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki hayalimdir. Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran.
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne hayal, ne vebal.
O benim kollarım, bacaklarım. Yavrum, annem, karım, kız kardeşim hayat arkadaşımdır...
KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNN
ben kullanıyorum canım. temizlikte çok iyi oluyor. hatta kayseride ve temizliğe gelen bir bayan demiştiki. gittiği evlerden birinde kadın onunla temizlik yaptırıp kalan suları çiçeklerine pay ettiriyormuş. bitkilerin gelişimine etkisi varmış sanırım.
keyfim yok kızlar aynı değişen de bişey yok aslında
biraz sıkıntılı bi dönemdeyiz geçicek allahın izni ile
işler de yoğun stajyerimde var yanımda
açıkçası diyet namına bişey de yok diye yazmak gelmedi içimden bugün biraz toparlandım
dün akşam bu sabah yürüdüm bi de daha iyi hissediyorum o yüzden
Bende bir dönem değil de hayat tarzı gibi oldu. Kökten değiştirmeli bu tarzııı. Yaşasın bahar :)) "Baharda bahane yok" gibi kafiyeli bir slogan bile yapabiliriz :)bahar geldi bahane kalmadııııı,
ben de de miskinlik var böyle uyusam uyusam bu da bir tür depresyon biliyorsun.... geciş dönemi sancılarııııı... oğlan tam başlamadı krese o yuzden tam alışınca sen de net progremlar yapıp organıze olacaksın.
Dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş :)) Sende çoluk çocuk yoktu değil mi canım? Biz iyice ev kadını modunda olduğumuz için direk temizlikten girdik olaya :))) Yaş 20'lerde olsa, çoluk çombalak olmasa ben de kozmetik olduğunu düşünürdüm :))verrr coşkuyuuuuuu
ben cilt bakımına taktım ya bu aralar ve saç bakımına
onu sormuştur die düşündüm
evet temizlik ürünü olarak annem satıyordu canım bi aralarda bıraktı
ama temzilkik ürünleri güzel
cilt bakımı olarak ii değil
kafa nerdeyse direkt girdim cilt bakımınaaa
İşte o olay bütün günü öldürdüğü gibi metabolizmayı da yavaşlatıyor Asumancığım. Bir de kısır döngü olur dediğin gibi, dayanamayıp uyuyor insan, bu sefer gece geç yatıp erken uyanıp gene dayanamayıp uyuyor :))bilemedim canım ya neden böyle olduğunu
kaç gündür sabah erken kalkıyordum bugün kızları okula gönderip yattım 11 e kadar ondan galiba açılamadım bir türlü
yatsam da açılmıyom yatmasam da uykuyu açamıyorum sonuç pek değişmiyor nedense
Bu hafta spor salonlarını araştırıp fiyat alayım bakalım. O arada yürüyüşe de başlayacağım, aslında açık havada yürüyüş en hoşuma gideni ama yazdığım gibi tesis yok tesis :)))) Ama bizim buralarda spor salonlarında, hele ki Hillside ya da Pleon gibi yerlerde benimle aynı amaç için çabalayan kişileri bulmak zor be canım, millet süper vücudunu sergilemek, partner bulmak, sosyalleşmek gibi sebeplerden takılıyor daha çok buralara. Hocalar, aletler, ambians süper ama :))....
umutçum kendini güzel motive edip bahaneni de sıralamışsın seni çok seviyorum:)))bence spor salonuna yazılıp(yürüyüşün zor olduğun hemstır gibi hissetmek istemediğini okumuştum) aklına estikçe fırsat oluşturup oluşturup gitmelisin.hem ortam güzel hem bi sürü insanla karşılaşırsın aynı amaçta çabalayan...hem köpeklerden uzak olursun:))) hem yardımcında var bahane bulma boşuna lütfen:)))diyetisyeni boşver gitsin listelerin var neede olsa.sihirli değnekleri de yokki malesef..ben spor yapabileceğim bi yere gitmeyi çok isterim ama bebişle çok zor...havalar ısınınca yürüyüş parkurlarına atacam kendimi bebek arabasıylan:))
[/url]
Nedir bu bıkkınlık yav, dolunay filan mı var bu aralar... Hepimize bir sıkıntı çöktü. Hadi, hep birlikte atıyoruz bu sıkıntıyı :))Slm kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun...
Kızlar benim moral acayip bozuk reglim gelmiyor 4 gün gecikti karnım öle şişki ve doymuyorumya hiç böyle hissetmemiştim geciktikçe stres yapıyorum sanırım...gecen 1 kere 10 gün gecikmişti ilaçla olmuştum bir daha öle bişe olmadı şimdi sıkıntı veriyor bana...
...umut spor salonu fikri iyi gibi en azından haftada 2-3 gün gidip vicdanını rahatlatabilirsin...ben öyle yapıyorumTartıda fazla eksiler yok ama daha zindeyim sanki..
...Ufff çok bıkkınım kızlar bu halimden dolayı okuyorum ama yazmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?