Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canın sıkkın gibiiii

keyfim yok kızlar aynı değişen de bişey yok aslında
biraz sıkıntılı bi dönemdeyiz geçicek allahın izni ile
işler de yoğun stajyerimde var yanımda
açıkçası diyet namına bişey de yok diye yazmak gelmedi içimden bugün biraz toparlandım
dün akşam bu sabah yürüdüm bi de daha iyi hissediyorum o yüzden

yst cim.Teşekkür ederim doğum günü kutlaman için.Ben Gölcük'teyim.(Meryem'de gölcükte) Karamürselde çalışıyorum.Sen Gebzedeydin yanlış hatırlamıyorsam dimi?

herkese merhaba
Ankarada güneş açtı çok şükür azcık yürüdük eşimle yarım saat kadar az oldu bence ama eşim eve dönmek istedi
güneş var ama bende enerji eksik nedense açılamadım bugün bir türlü uyuşuk halde olduğum yerden kalkmadan saatlerce kalabilirim

bende öyleyim canım ankaradaki güneş enerjimimizi mi aldı acaba:44:
kar yağdığında kendimi daha iyi hissediyordum

bende öyleyim canım ankaradaki güneş enerjimimizi mi aldı acaba:44:
kar yağdığında kendimi daha iyi hissediyordum

bilemedim canım ya neden böyle olduğunu
kaç gündür sabah erken kalkıyordum bugün kızları okula gönderip yattım 11 e kadar ondan galiba açılamadım bir türlü
yatsam da açılmıyom yatmasam da uykuyu açamıyorum sonuç pek değişmiyor nedense

al benden de o kadar
sabah 8.30- 9 dedin mi kalkan ben bugün 11 de zor kalktım
sanki yılların yorgunluğu var gibi üstümde
böyle uykumda yokta kıvrılıp bir yerde kalasım var sessiz olsun her yer durayım öyleee

ankaradaki bayanlar bende bugnü çocuklarımı okula gönderip bebeği de erkenden zorla uyutup:))) kendimde 11 e kadar uyudum:)))dışarıda çok güzel bir hava var.geçtim koltuğuma perdemi açtım camı hafif araladım elmalı tarçınlı karışımdan yapmıştım bugün bayadır içmiyordum onu yudumluyuorm.kahvaltımı çok sıkı bir şekilde yaptığım için hala acıkmadımda...neyse neler yediğimi yazmayayım da ağızlar sulanmasın.dün kahvaltıya misafilerim vardı akşam 7 e gelirken ancak giitler:))) bi de akşam faslı oldu çocukları doyuduk fln.bende bi güzel yedim tüm gün.1 gün dikkat öbür gün yeme:)))hatta bir grup vardı unuttum adını 1+1 0 mıydı neydim bigün canalrı ne isterse yiyrolar öbür gün sır sulu gıda tüketiyorlar.acaba kio verdilermi ne zamndr bakmadım onlara:)))

umutçum kendini güzel motive edip bahaneni de sıralamışsın seni çok seviyorum:)))bence spor salonuna yazılıp(yürüyüşün zor olduğun hemstır gibi hissetmek istemediğini okumuştum) aklına estikçe fırsat oluşturup oluşturup gitmelisin.hem ortam güzel hem bi sürü insanla karşılaşırsın aynı amaçta çabalayan...hem köpeklerden uzak olursun:))) hem yardımcında var bahane bulma boşuna lütfen:)))diyetisyeni boşver gitsin listelerin var neede olsa.sihirli değnekleri de yokki malesef..ben spor yapabileceğim bi yere gitmeyi çok isterim ama bebişle çok zor...havalar ısınınca yürüyüş parkurlarına atacam kendimi bebek arabasıylan:))

leahçım tüm arkadaşalra özelliklede saferana canı gönülden katılıyorum.bizler kadınız ama önceliklerimizizide unutmamalıyız..uzmanlara görede değişir sanırım ama en son duyduğum önce eş,sonra çocuk,sonra evi şi vs vs geliyor.eşleride ihmal etmemek gerekiyor.biz genelde çocuk olduktan sonra anaç bir kimliğe bürünüp eşleri,kişisel bakımımızı arka plana atıyoruz.ama eşler malesef bizler gibi değiller.onlar için öncelikler daha farklı:)))tombulda olsak farketmez...yoksa hep derler ilk hanım cefasını 2.hanım sefasını çeker fln diye.bence imkanın varken git birilerinin fikrini de alabilirsin hatta umutçum bu konuda gönüllüde olur bi güzel ciciler al:)))valla çevrmde kilosu ne olursa olsun bakımlı kadın görünce ben bile bakıyorum maşallah diyorum.kilo çok önmli olmuyor.önemli olan yakışanı giymek.sakın kendini hor görme gayet hoşsun bencede 3 çocuğa rağmen.bende 3 çocuk annesi olarak bakıcım fln olsaydı(yani şartlar daha iyi olsaydı) kendimi atardım yollara:)))o mağza bu mağza gezerdim ve bunu kilo veridkçe tekrarlardım.

benim göbişe sinir oluyorum kızlar...mekik aleti öneriniz varmı iyi bişey??almayı düşünüyorum işe yararmıki?bakın size mekik öğreten bir bayan:)))

Mekik Çekemiyor musunuz? / Sağlık / Spor - Hürriyet Aile

tomucuk doğum günün kutlu olsun inşallah tüm dilekleriniz kabul olureşini de çok tebrik ettim ne de güzel bir süpriz hazırlamış aferin eniştemize:)))
hekesin dünya kadınlar gününü kutlarım .bugn bizim de nişan yıldönümümüz:))) ama sadece hatırlarız kutlamayız yani:)))baya eskidik sanırım.bu yıl 11 yılımız bitecek.ilk zamanlar 3 aylık evliym,1 yıllık evliyim dediğim günler hala aklımda.nede çabuk geçiyor yıllar...hey gidi günler heyyyyyyyyyyyy:)))
tombulkelebekim ayran detoksu fena yaptı seni heee.??ben çok zorlanmaıştım ama acıkmıştım çok 2 sene önce yapmıştım enson.bugnülerde 1 gün yapi diyorum da cesaretim yok bebek emzirdiğimden.baya sütümü azaltmıştı o zmaan da emziriyordum gene.zaten geçen hesapladım 3 yıldır emziriyorum 3-4 ay gebelikte ara verdim:)))7 yıldır alt alıyorum ondada 3-4 ay sadece ara vermiştim.(oğlum 3 yaşını geçmişti wc yi söylediğinde 3-4 ay sorna kızım oldu.kızım altını alırken bi bebek daha oldu..4-5 AY 2 bebek altını birlikte aldık:)))

selamun aleykum güzeller

menülerim

sabah
1 dilim ekmek
peynir
1 yumurta
2 incir

öglen menüm

1 porsiyon barbunya
1 porsiyon patates püresi
yarim elma
yarim ayva

1 fincan light sütlü türk kahvesi

aksam insallah :
marul salatasi ve 1 tane peynirli tost yemegi düsünüyorum

yarin tartida insallah hepimizin yüzü güler..Allaha emanetsiniz

Slm kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun...

Kızlar benim moral acayip bozuk reglim gelmiyor 4 gün gecikti karnım öle şişki ve doymuyorumya hiç böyle hissetmemiştim geciktikçe stres yapıyorum sanırım...gecen 1 kere 10 gün gecikmişti ilaçla olmuştum bir daha öle bişe olmadı şimdi sıkıntı veriyor bana...

leah yazdıklarını okudumda üzüldüm gerçekteneşin kesinlikle öyle düşünmemiştir ama yinede bakım şart demekki ilgisini çekti senin bu halin seni yakıştırmasa davet etmezdi canım.bende öyle hale geldim ki hani sende 3 çocuk varya dile kolay yani düşünmesi bile beni yoruyor benim halimde fena evde eşofmanları çıkarmıyorum üstümden bir saçımı fönlesem adamın ilgisini çekiyor yani ondan biel acizim çünkü hiçbirşeyi kendime yakıştıramıyorum...

Toparlanacağız önce kendimiz için...

umut spor salonu fikri iyi gibi en azından haftada 2-3 gün gidip vicdanını rahatlatabilirsin...ben öyle yapıyorum Tartıda fazla eksiler yok ama daha zindeyim sanki..

ayşe senin durumlar nasıl bende ayran detoks sonucunu merak etmiştim...

Ufff çok bıkkınım kızlar bu halimden dolayı okuyorum ama yazmıyorum...

tomucuk doğum günün kutlu olsun inşallah tüm dilekleriniz kabul olureşini de çok tebrik ettim ne de güzel bir süpriz hazırlamış aferin eniştemize:)))

Teşekkürler canım.Gerçekten çok romantik bi sürpriz oldu.

Kimi der ki kadın uzun kış gecelerinde
yatmak içindir.
Kimi der ki kadın yeşil bir harman yerinde dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki hayalimdir. Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran.
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne hayal, ne vebal.
O benim kollarım, bacaklarım. Yavrum, annem, karım, kız kardeşim hayat arkadaşımdır...

KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNN

Aleyküm selam...
Menün çok güzel.Maşallah iyi gidiyorsun.Bende bu hafta başı yürüyüşe başladım.Bakalım,inşallah yarın benim de tartıda farkeder...

Çok güzeeelll...Hoşuma gitti çok...Seninde kutlu olsun dünya emekçi kadınlar günün...

Son düzenleme:

Komşunun ıdısının dıdısı satışını yapıyormuş.:)
bende aldım L.O.C diye bişeyini heryeri temizliyormuşsun onunla senin anlattığının aynısı sanırım...
Çİçek olayınıda söylediler.:)
Şurup gibi kokuyor bana öyle geldi...

Bende yürüyorum 3 gündür..KEndimi çok iyi hissediyorum...
Hele sana çok iyi gelir kapalı ortamda bütün gün olunca..

Son düzenleme:
Bugün önce parka sonrada ürünü almak için komşuya gittim..
iki elmalı kurabiye birde poğaça yedim ne güzel..:)

Akşama çaya misafirim var ve yanına henüz birşey hazırlamadım..

Son düzenleme:
Bende bir dönem değil de hayat tarzı gibi oldu. Kökten değiştirmeli bu tarzııı. Yaşasın bahar :)) "Baharda bahane yok" gibi kafiyeli bir slogan bile yapabiliriz :)
Dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş :)) Sende çoluk çocuk yoktu değil mi canım? Biz iyice ev kadını modunda olduğumuz için direk temizlikten girdik olaya :))) Yaş 20'lerde olsa, çoluk çombalak olmasa ben de kozmetik olduğunu düşünürdüm :))
İşte o olay bütün günü öldürdüğü gibi metabolizmayı da yavaşlatıyor Asumancığım. Bir de kısır döngü olur dediğin gibi, dayanamayıp uyuyor insan, bu sefer gece geç yatıp erken uyanıp gene dayanamayıp uyuyor :))

Tek çare bir hafta bu eziyeti çekip erken uyanıp, gün içinde uyumamak. O zaman bir düzene giriyor. Ben bu ara düzene girdiği için çok iyiyim. Mecburiyetten oldu tabii benim, yoksa nerede bende o disiplin :)
Biliyrsun kıza erken kalkıyor, o gidince oğlumla yatıyordum. Oğlanla gece geç yatıyorduk. Geç yat, geç kalk, sersem oluyor insan. Şimdi kız gidince yatamıyorum, bir saat sonra oğlanın servisi geliyor çünkü. O bir saatte de ancak oğlanı giydirip, hazırlayıp, yedirip, kendim giyinip çıkacak duruma geliyorum :)
Bu hafta spor salonlarını araştırıp fiyat alayım bakalım. O arada yürüyüşe de başlayacağım, aslında açık havada yürüyüş en hoşuma gideni ama yazdığım gibi tesis yok tesis :)))) Ama bizim buralarda spor salonlarında, hele ki Hillside ya da Pleon gibi yerlerde benimle aynı amaç için çabalayan kişileri bulmak zor be canım, millet süper vücudunu sergilemek, partner bulmak, sosyalleşmek gibi sebeplerden takılıyor daha çok buralara. Hocalar, aletler, ambians süper ama :))
Nedir bu bıkkınlık yav, dolunay filan mı var bu aralar... Hepimize bir sıkıntı çöktü. Hadi, hep birlikte atıyoruz bu sıkıntıyı :))
Spor salonu alternatiflerini araştıracağım canım. Sizler böyle yazınca baştan olmaz diye kestirip atmayacağım, önce bir bakayım. Çocuklar yokken iş çıkışı spora gittim bir dönem, yok duş al yok üst değiştir, saçlarını kurut filan derken spor salonunda 3-4 saat harcıyordum, sıkılmıştım, onları düşünerek tavsatırım dedim :)
...
Regl gecikmiş demişsin, başka sebebi olmasın gecikmenin??

arkadaşlar telefon uygulaması buldum bi tane orada kaç kilo olduğunu nezamana kaç kilo olmak istediğini yazıyorsun haftalık vermen gereken kiloyu sana söylüyor, alman gereken kaloriyi hesaplıyor. nette de vardır kesin. olmadı 1 kg 8000 kalori hesabı ile kendinizde yapabilirsiniz.

hesabına göre ben 1.2 kilo verirsem (94 suan) haziran başına kadar hafta 1.2 kilo vererek 78 inicem
elbette günde 1000 kaloriyi geçmezsem. bu biraz zor elbette. ben 1 haftadır günde 1300-1400 arası alıp yuruyusle 300-350 kalori harcıyarak bu 1000 tutturdum. bu ay mümkün olduğunca bu sekilde devam edeceğim bakalım işe yarayacak mı...bu kalori hesaplama işi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…