Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar herkese
kaçamaksız sayılan bir gün geride kalıyor inşallah bu saatten sonra sapıtmam. dun gece yarısı çekirdeğe saldırdım neyse zorla olsa da bitirmeden bıraktım.

Tebrikler Mutlucuğum, keşke ben de kaçamaksız bir gün geçirdim diyebilseydim ( Yorgun olduğumda, dışarıda olduğumda daha fazla yiyorum ben ya
Bugün kızımın arkadaşının doğumgünü vardı, yarın da eski kreş arkadaşları ile ailece bulaşacağız (ayda bir defa buluşuyoruz, 7-8 aile) brunch için gideceğimiz yer çörekleri ile ünlü, kahvaltı için çok tercih edilen bir yer. Böyle özellikli yerlere gittiğimde daha zor oluyor yememek, kırk yılda bir gelmişim mantığı ile yesem de yemesem de pişman oluyorum

acaba öğrenebilirmiyim ne yaptında verdin bu kadar kiloyu ha buarada sarkma oldumu ya ben nasıl vericem bu kiloları spor yapmayıda hiç sevmiyorum birde kaç ayda verdin

sağlıklı beslenme ve spor diyebilirim kısaca ama kaçamaklar şimdiki gibi değil tabii nerdeyse yok denecek kadar azdı
7 ayda verdim 5 aydır sabitim ve sarkmam dayok gibi bişey canım ama bol yürüyüş yaptım

merhaba bende zayıflamaya çalışıyorum
sende bak ne güzel 4 kiloyu vermişsin bile devamıda gelir yeter ki iste ve kararlı ol(bunları ben mi diyorum)
ben 7 kilo verdim aynada bir fark hisstmiyordum ama perşembe günü yeni kıyafetler aldım ve farkı farkettim 1 beden düşmüşüm
48 giyordum 46 baden kıyafetler aldım hatta birazda bol bile geliyor tekrardan motive oldum
bu gün kendi ekmeğimi de yaptım çok keyifliyim eşim bile sevdi çünki o beyaz ekmekten başkasını yemiyordu

canım ben böyle durumlarda çok fazla abartmadan ama doyasıya yiyorum
zaten bruch oladuğu için sabah erken yenmeyecek öğleni bulur belki de geçer akşam öğününü de hafif geçirirsen sorun olmuyor pazartesi de şöyle 1 saat felan yürürsen hiç pişman olmazsın bence

umutcum dünkü kaçamaklarım epeyce fazlaydı ama ana ara öğün yoktu kahvaltı dışında

O zaman kalori bazında abartılı değilmiş, benim gayet yeterli ana öğünlerim vardı, yazdıklarım da cabasıydı yani.

Bugünkü kaçamak listem:

Sabah kahvaltıda yarım simit.
Öğlen 1.5 dilim fazladan beyaz ekmek, 3-4 kaşık piyaz, 2-3 tatlı kaşığı sütlaç (dışarıda yedim)
Akşamüzeri bir parmak boyunda pasta (doğumgünü davetindeydik, ikramlardan başka hiçbir şey yemedim)
Arada bir yerde 3 adet çikolatalı draje.

Aklımda biraz sonra meyve var ki yersem o da kaçamak olacak, bugün yeterince şeker aldım zaten...

Öfff yazınca fena oldum. Salak kafam benim. Drajeleri sırf buraya yazacağım diye abartmadım yoksa leblebi gibi yiyebilirdim. Pasta epey ufaktı ama tamamen boş kalori, güzel bile değildi. Önüme getirildi diye yedim... Öyle işte...

dışardayken zor oluyor kaçamak yapmamak önüne geliyor ikram olarak yesen bir türlü yemesen bir türlü ben bugün evdeydim de ucuz atlattım günü eşim de dikkat ediyor bu aralar çekirdek felan almıyor işim de kolaylaşıyor

Aslında aklımdaki şuydu, Cuma-cumartesi kaçamaksız gidip Pazar günü de dediğin gibi abartadan yemeyi düşünüyordum. Beğendiğim şeyleri eşimle paylaşarak yarım hatta çeyrek porsiyon alarak, bir çatal tadına bakarak filan idare ederim diyordum. Ama gel gör ki beceremedim işte, iki günlük kaçamağın üzerine bir de yarın binecek. Ama Pazartesi büyük bir engel çıkmazsa 1 saat yürüyeceğim dediğin gibi. Haftada en az 3 saat yürüyeceğim artık...
merhaba arkadaşlar,

bende 91kg la aranıza katılmaaya geldim :)
nasıl gidecek bu kilolar yawwwwwww
Merhaba, hoşgeldin. Sağlıklı beslenme ve sporla kalıcı kilo vermeyi hedefliyoruz, birbirimizi bu yönde destekliyoruz biz :) Bu şekilde ciddi kilo kaybeden, azimli arkadaşlarımız var.

slm güzel bayanlar:)))
ben evdeyim en miniğim ateşli dünden beri görseniz zaten zayıfçacık bişi.iyice çöktü yüzü garibimi.bugün sbah kahvaltıda da eşimimn beli ağrıd çok kortum tutuldu diye çok şükür biraz dinlenince şimdi iyi.3 çocukla uğraşırken birimiz bile hasta olsa çok zorlanıyrz.Allah sağlık versin hepimize ve ailelerimize en önemlisi.

yenacım oğlunun doğum günü kulu olsun sevdikleriyle hep mutlu olsun:))
nursenacım geçmiş olsun sizede
ilknur hoşgeldin aramıza tekrardan
tombulkelebekim valla evdeyken depresif haldeyken yemeğe saldırmamak çok zor.böyle zamanlarda leblebi ,biraz badem ve nescafe benim kurtarıcım..aslında açıkçası şu sıralar her gün yiyiroum bu şekilde.bi zararını görmedim
asuuucum ben bugn yürüyüşe çıkayım dedim senden özenip.25 dk yı zor tamamladım.atkı almamıştım.evden hava iyi gibime geldi ama çok üşüyüp eve döndüm ve evde lesli ile devam ettim ib 15 dk kadar daha.bi 10 dk kadar callenetics yapayım dedim ..yaaa oda ne ?yapan varmı:?korktum tutulacağım diye.çok zor bişeymiş.yapmadım yapmayacağımda sanırım.mekik çektim 10 -10-10 ve twist yaptım 15 dk kadar yeter napimmm
umutçum benim kaçamklarım pbe tavan yaptı izinliyim diye sanırım.3 çocukla en yaknı avm ye gttm ilk defa yalnızolarak ve yürüyerek.orda
orda 1,5 lahmacun
biraz salata 3 küçük ekler
az yaş pasta yedim eve geldim bi de metro çikolata yedim
dün fena değildi akşam ekmek üzeri 2-3 çay kaşığı çikolata saymazsam gayet iyi diyebilirim
bugün sabah teryağlı ballı ekmek yedim 3.dlm olarak ( 2tanesi normaldi)
en son bildirime göre artıdayım ama dikkat etmeye çalışıyroum elimden geldiğince...ama bu kadar oluyor işte..

yarın sabah snin kendini tutman zor, bakarsın duruma en azından çok yağlı ve tatlı yeme, akşamıda salatayla atlatırsan kanlı bir pazar olmaz.

ece çok geçmiş olsun miniğine canım çabucak atlatır inşallah dediğin gibi zaten minicik bir çıtır kıyamam
dün de yürüdük nişantaşına arkadaşla çıkarken güneş vardı terletti ama dönüşte epeyce üşüdük bugün de öyleydi hava arada sertleşiyordu epeyce üşüdük ama yürüdük yine de biz de kızlr ve eşimle beraber büyüğü kızılayda dersaneye bırakıp döndük yine yürüyerek
kaçamaklar sende de epeyce olmuş ama senin de dengeleyeceğine inanıyorum ben zaten sporunu da yapmışsın

Özlemciiim
Hoşgeldin nasılsın canım? Batu nasıl oldu?
hoşbulduk canım benim iyiyim sağol, yuvarlanıp gidiyorum işte. sabahları kalkmak falan neysede oğluşumdan ayrı kalmak bana çok koyuyor ya batu daha iyi şükürler olsun teyzesi.
senin diyet nasıl gidiyor aman canım sakın ha sapıtma bak nisanda incecik şeyler giymeye başlayacağız ,lütfen dikkat et ,hem bana söz verdin unutmuş değilim :)
senin kontrolünü yapayımda işimi aksatmayayım değil mi tatlım :)
ayy ne güzel bir duygu değil mi ama......

bıraktığım yerde olmamalısın ben azimli umutu görmek istiyorum lütfen ama :) kendine kaba olma sen çok tatlı çok kibar bir insansın. inan sen ve düşüncelerinde benim için çok kıymetli, seni çok seviyorum canım arkadaşım benim iyi ki varsın umutttttt :)

geçmiş olsun böceğine, hastalık fena çocuklarda çiçek gibi hemen soluveriyorlar. umarım en kısa zamanda toplanır.

ECEEEEE canım miniğine çok geçmiş olsun kıyamam kuzucağa ya, inşalah bir an önce toparlar ...

bu arada izindeyim diye çıldırma bak ...

bizde dışarıdaydık eşim bişiler yıyelim falan dedi ama, buralarda ful kebabcı var çocuk oyun alanı olanlara gidiyoruz o zamanda iş iyice buyuyor. yok dedim heralde tarihimde ilktir. dayanamıyorum hele de aç oturunca sofraya nevar neyok atıyorum ağzıma en iyisi hiç bulaşmamak. eve geldik bezelye yaptım yedik birer tabak kırmızı lahana salatası az yoğurt ooooo daha ne olsun. yoksa aaaaa düşünmek bile istemiyorum...

"iskendere tereyağı istermisiniz yok diyetteyim kola da diet olsun lütfen" geçen haftadan bir diyalog...

ya aslında kendini motive etmek çok mühim. ben gecen sene bir ara çikolata denizinde yuzsem azımı açmayacak kadar motive idim. sonra ne olduysa oldu sonbaharda ne bulursam beğensem beğenmesem yemeye başladım hele hele bir ara bildiğin patates cipsleri ile öğle akşam geçirmeye başladım. kesinlikle bağımlı gibi saldırdım olur olmaz seylere. neyse artık...

Geçmiş olsun Canselciğim Umarım çabuk atlatır yavru kuş. Benimkiler de ha ateşlendi ha ateşlenecek durumdalar. Burun akıntısı, öksürük epeydir devam ediyor. Yeter artık ya Nisan ayı gelsin de kurtulalım şu hastalıklardan artıkkkk.
Vallahi iyi cesaret etmişsin, 3 çocukla ve de yürüyerek AV^M'ye gitmek... Ben ikisiyle bile çok nadir gidiyorum tek başıma. Aslında oğlum gibi ekstra haylaz bir çocuk değil de kızım tipinde iki çocuk olsa ikisini idare ederim de, üçü beni aşar :)
Sıkılıp bunalınca ve yorulunca kaçamaklar artıyor, bu kesin. Ben de bugün kendimce yorucu bir gün keçirdim. Sabahtan anneme gittim, siyatikten muzdarip bu aralar, ağrıdan ayağa kalkamıyor kadıncağız. Gidip kahvaltı hazırladım, topladım, mutfağı hallettim, çorba yaptım, eve çeki düzen verdim, etrafı süpürdüm vb. Sonra orada oğlumu uyutup bıraktım orada, yakında bir kuaförde fön çektirdim, manikür yaptırdım (aylardır ilk defa), oradan eşim ve çocuklarla AVM'ye gittik, doğumgünü hediyesi alıp yemek yedik ama yemek mi bizi yedi, biz mi yemeği yedik anlayamadım. Oradan koşturarak eve gelip üst değişip doğumgünü partisine gittik. Oradan eşim gelip aldı, eve kendimizi dar attık, çocukları giydir yedir, temizle, yatır filan derken suyum çıktı. Deliiiii gibi bir şeyler yiyip rahatlamak istiyorum. Ama tutuyorum kendimi :)
yarın sabah snin kendini tutman zor, bakarsın duruma en azından çok yağlı ve tatlı yeme, akşamıda salatayla atlatırsan kanlı bir pazar olmaz.
Sabah ne denli yersem akşam o denli az yiyeceğim kesin :))Şimdiden vicdan yapmaya başladım...Dediğin gibi salata en iyisi.
Ben de seni çok seviyorum canım, çok tatlısın :)) Bu şeker sözlerle akşam akşam tatlı isteğimi bir nebze geçirdin :))
Böyle destek veren arkadaşlarım varken, azimli ve de umutlu olmak daha kolayyyy

teşekkürler teyzesi.iyice minik geldi bana bugün yüzü masumumun.atlatır inşallah çabucak.
nasıl bir soğuk vardı ya dondum.hele ben 365 in oradaki lozan parkına gittim yürüyüş yeri var orda.ama in cin top oynuyordu.baya da bir kar vardı.ağaçlardn heralde hiç erimemişti kar.2 tur ancak atabildim.korktum köpek fln bişi görürsem diye:)))size bu soğukta varya kocaman bi

geçmiş olsun böceğine, hastalık fena çocuklarda çiçek gibi hemen soluveriyorlar. umarım en kısa zamanda toplanır.
çok sağl mutlucum.soldu gerçektn.Allahtan kusması yok yemek yiyor beni emiyor ..ama solgun işte...

ECEEEEE canım miniğine çok geçmiş olsun kıyamam kuzucağa ya, inşalah bir an önce toparlar ...

bu arada izindeyim diye çıldırma bak ...

sağol teyzesi..inşallah toplar biran önce.ben izni yemek için almadım da çok sıkıldım cuma stresinden nedense.böyle bana iyi geldi.kaçamağı pbeden yaptım cuma çok delirmedim...ben şubat tatili beri toparlanamadım da.alıyorum 1-2 sonra veriyorum 1-2 koruma gibi oldu sanrm.şöyle 72 inseydim iyiydi ama ben çok soyutladım kendimi kaç aylarca...şimdi komşulara gidiyorum kahvaltıya çağırıyorum fln...böyle iyi geldi banada.ama artık çok kaçırmamaya çalışacağım.spr yapmadığım için eski sıkılığım gevşemiş durumda.bu hafta sporuda aslıacağım kısmetse.sen iyi gidiyorsun ama çok az kalorlili de beslenme bu tempoda.
ben diyetteki ilk 3 ay bile iskenderden taviz vermedim hatta tereyağındanda:)))sadece kola zero oldu.

bende dayanamıyorum kebep vs...seni azminden dolayı çok tebrik ederim

çok teşekkürler canım.aslında yürüyerek gitmek daha mantıklıydı çünkü ev ve avm arasında sadece ışıklar var.yani çok yakın.bebeişi arabasına oturtup 3 yaşındaki ile baştan sıkı bir pazarlık yapıp arabanın bi kenarına kızımı bi kenarına oğlumu aldım ama çokta heyecanlıydım açıkçası ilkti çünkü.ve ben kaldırımlardan bile haberim yoktu erimişmiydi acaba kar:)))?

neyse gözümü karartıp çıktım.avm dediğimde çetinkaya diye bir yer.sakin oluyor zaten oldukça sanırım istanbuldada var?üst katta lahmacun yedik.kimseler yoktu.o nedenle çocuklar kaybolacak gibi bir endişemde olmadı.yemeği yedikten sonra oyun kısmına geçtik.jetonlu arablar fln çok eğlendiler.bende oğlanla basket attım 2 jetonluk:))) çocuklar gibi şendim bende:))) sonra babamız almaya geldi ama 2 saatten fazla yalnızdım 3 çocukla.neyse evde sıkılmaktan iyi geldi.sana maşallah diyorum ben okurken yoruldum inan.fönlü fln bi fotonu koysaydın güzel olurrdu:))
yarın içn de çok takılma bence.ben bu tip bir davette helede sabahsa çok takıyorum.akşamı aç geçirmek önemli yalnız.o zaman gr vermiş bile oluyorum.ama genelde akşamına da bişiler yiyorum aç dayanamıyrum.sana elmalı tarçınlı karışımı tavsiye ederim.1 hafta bir dene istersen

ah be güzelim ben de tebrik edilecek bir azim olsa çoktan inmiştim normal bir kiloya, 90 larda debelenip durmuyordum. o yuzden en iyisi gitmemek hiç. en azından senin gibi şöyle bir 20 kusur atiim. ayyyyy zor yaaaa yazınca fena oldummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…