sagolasin yenacim
sen nasilsin ? Beni izinli yazdigin icin cok tesekkürler cnm döncem araniza
kızlar ben geldim. azcık kaçamak gelip gidiyom gerçi ama
dün işe başlamak için dilekçemi vermeye gittim. odadakiler beni tanımamışlar
hatice hanım siz biraz zayıfladınızmı dedi adam çekinerekten.
baya biraz zayıfladım dedim.
kusura bakmayın ben sizi tanıyamadım dedi
ordan diğeri bende tanıyamadım dedi
azcık işim var gelirim yine
ilknurrr ilknurrr seni özlemiştim..
aklıma geliyorsun hep
ogluna sevndim canım,böle böle düzelip gidecektir..
sende sınavlarını verip hemen aramıza dön..çok çalıs dersine kızarım yoksa
Meryem naber canım? Naptınız geldiniz mi şirinköye dün ? Bakındım valla yürürken biyerlerden çıkarsın diye
Biz yürüdük 1 saat yukarıki okulun orda saha var onun etrafında.İş yerindeyim bende sıkıldım.İş yok güç yok çıkarım birazdan belki.Pazara gitmem lazım...
ehh iyilik ebrum..daha dgrusu burnum tıkalı,boğazım acıyor..sanırım bir grip baslangıcındayım dünden beri.yok gelemedik.yattım tüm aksam
ohh ohh iyi yapmıssınız bak ablam yürümez diyodun onuda ikna etmişsin
ehhh saatte 4 olmus..işte yoksa bencede cık
umarım pazara yetişirsin orası erken dagılıyo gibi hatırlıyorum ama..yanılıyomuyum yoksa:44:
Canım ben gidene kadar birazı toplanıyor ama herşeyimi ordan almıyorum zaten.Carrefourdan alıyoruz genelde ama ufak tefek eksikleri ordan alıyorum işte.Şöyle bi bakınıyoruz eşimle.
Evet ablamı ikna ettim geçen.Bana gelmişti,baya bi demeç verdim onaBilinç altı yaptım moralini bozdum o da kabul etti yürümeyi.Eniştem de bizle birlikte geliyor.Onun vardiyaları hep gündüz oldu artık.O da başımızda duruyo işte malum ben işten dönene kadar karanlık oluyor ya.
Bu arada geçmiş olsun sana da.Terleyerek atmaya çalış üstünden hastalığını.Dikkat et kendine güzelim...
maşallahın var yine de bak almadın kaç aydır. ama artık son 2-3 ay güzel güzel gayret edelim. yazın sıcakta kilolar adamı çok yoruyorrrrr. hele kış hiç verilmiyor.
geçen bahar yaptık bu bahar da yapalım verelim son 15-20(senin için 15-20 benim 25-30) verelim kurtulalım kış verilmiyor . hatta yaz da verilmiyor. dışarda oluyorsun çogu zaman...
yenacım sağol canım hemde nasıl rahatladım bilemezsin burdaki drlara güvenmiyordum ,büyükşehire gitmek istiyordum hep ama nazı düşündüğümden gidemiyordum...ki orda bile babada olduğu halde yapmadığı kalmadı çok huysuzlandı hep beni aramış ağlamış...çünki 5 aydır gerçekten hastaydım bitmeyen çarpıntılaar ve vücuttaki karıncalanmalar beni mahvetti....
beyzus ablacım nasılsın özledik seni....ablacım sana bişey danışmak istiyorum bana burdaki dr tansiyon ilacını devamlı içmemi söyledi. ama balıkesirdeki dr kalp damar dru çok güvendim kendisine çok iyi bir dr ilacı bırakmamı söyledi üç gündür içmiyorum ama korkuyorumda acaba tansiyonum yükselir bana bişey olurmu diye düşünüyorum
çok şükür almadım sayılır 1 2 oynuyor arada ama
idare etmeyi dengelemeyi öğrendim işte bu arada
mart nisan hadi mayıs da desek 2.5 aylık zamanda bu işi halletmek lazım canım bence de şöyle 10 15 arası göndersem süper ötesi olur
bugün de yürüdük güzelce bahar gelince zaten dışarı atası geliyor insanın kendini
bugün sabah klasik kahvaltı yaptım öğlen 2 mandalina yedim akşam da pide var kıymalı 1 tane yesem bol salata ve ayranla zarar etmez herhalde zaten geç yatarız yatana kadar erir gider gece de kahve leblebi en fazla iyidir herhalde
iyi geceler kızlar(tabii kimse yok şuan)
ben çok mutluyum kendi ekmeğimi yaptım ve sonuç harıka oldu yumuşacık
tam buğday unundan ev fırınında yaptım aynı hazır satılan küçük sandüviç ekmek şekli verdim
arkadaşım benmi yanlış görüyorum yoksa gerçekmi sanırım sen 113 küsürden 73 mi düştün şoktayım hala
iyi akşamlar herkese
kaçamaksız sayılan bir gün geride kalıyor inşallah bu saatten sonra sapıtmam. dun gece yarısı çekirdeğe saldırdım neyse zorla olsa da bitirmeden bıraktım.
Yenacığım, onlar yediklerim değildi sadece kaçamaklarımdı. Yani onlar haricinde bir de normal öğünlerim varYediklerin bana az geldi.:) Bende yazayım o zaman zira ayak üstü acaip kaçamak yaptım.
Sabah.1,5 dilim kadar ekmek,peynir,7 zeytin,yarım dilim ekmek tereyağ ve ballı idi..
Öğlen 1 tabak kurufasulye 1 tabak pilav,salata acı biberiye turşusu
Sonra ne olduysa oluyor 2 tatlı kurabiye bir tuzlu yine pilav yine kurufasulye ve yine turşu..
Daha demin badem,leblebi ve cola ama diyette olduğumdan zero sundan içtim..
İlknur hoşgeldin. Temelli dönmüşsündür umarım, bak yaz yaklaşıyor. Hepimiz birbirimize destek olup daha hafif bir yaz geçirelim. Oğluş da iyiymiş, çok sevindim.slm kizlar ben geldimmm
vay kacak vay dediginizi duyar gibiyim :26::26::26:Bilseniz öyle yogun geciyorki günlerim anlatamam ama sizi cok özledim
Malum kursa baslamistim uzadi kursum 5. aya kadar gidicem :18: Sonra sinav var insallah beceririmde sertifikami alirimHersey yolunda cok sükür yusufumda iyi uykularida düzeldi cok sükürrrr Ama yinede heran hersey olabilir diye icimdeki kusku gitmiyor ama yinede eskiye göre buna daha cok alistim. Bugün rahim agzi ve meme kanseri muayenem vardi. Sükür temiz cikti. Yalniz asilarimi olmam gerekiyormus. Asi yaptilar kolum cok agriyor
Sizlerden ne var ne yok bakalim??? Bu arada bu sabah tartiya korka korka ciktim ama cok almamisim 94.200 idi son bildiririm 95 olmusum o kadar yememe göre
Asumancığım sen kaçamakta beni bile sollamışsın, ama yaptığın yürüyüşler, öğünleri dengelemen fazla artıya geçemeni engelliyor demek. Ben bugün de kaçamklı bir gün geçirdim, ama buraya yazma olayı biraz frenledi beni, işe yaradı yani :))herkese güzel hafta sonları dilerim
gece çok uykum vardı uyumadım da ama koltukta uyukladım durdum
benim kaçamakalr da şu şekilde dünküler tabii bugün daha başlamadım
3 tane mini ekler pasta
patlamış mısır 1 bardak kola
2 dilim börek
1 tane krep
2 petibör bisküvi
ama şöyle ki 70 dk felan yürüdüm sadece sabah kahvaltısını sofraya oturup doğru dürüst yaptım sonrası hep ayak üstü atıştırmalar şeklinde oldu
düzenli beslenmeye geçmem lazım
Canım, aynı hamam aynı tas diyeyim. Aslında "bıraktığın yerde otluyorum" diyecektim ama bu kadar kaba davranmayayım kendime diye değiştirdim :)) arada girip havadis veriyorsun ya, o bile bir değerli...sağol fıstığım benim ,daha iyi şükürler olsun. sen nasılsın neler yapıyorsun? son zamanlarda giremiyorum malesef
Ne güzel :))) Darısı başımıza. En az 3-4 aydır bana zayıflamışsın diyen olmadı çevredenkızlar ben geldim. azcık kaçamak gelip gidiyom gerçi ama
dün işe başlamak için dilekçemi vermeye gittim. odadakiler beni tanımamışlar
hatice hanım siz biraz zayıfladınızmı dedi adam çekinerekten.
baya biraz zayıfladım dedim.
kusura bakmayın ben sizi tanıyamadım dedi
ordan diğeri bende tanıyamadım dedi
azcık işim var gelirim yine
şu an 81.5 kiloyum inşallah 73ü de görürüm hep beraber görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?