Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sagolasin yenacim
sen nasilsin ? Beni izinli yazdigin icin cok tesekkürler cnm döncem araniza

ilknurrr ilknurrr seni özlemiştim..
aklıma geliyorsun hep

ogluna sevndim canım,böle böle düzelip gidecektir..
sende sınavlarını verip hemen aramıza dön..çok çalıs dersine kızarım yoksa

ohh ohh ne mutlu sana...insan cok mutlu oluyor:)

bizimde altta kitapcı var..eşi gördü gecen beni kadın dediki aaa siz zayıflamıssınız.
inanılmaz fark etmiş..diyet mi yapıyorsunuz..
nasıl?ne zamandır v.b sorularla

beni acayip mutlu etti...

ilknurrr ilknurrr seni özlemiştim..
aklıma geliyorsun hep

ogluna sevndim canım,böle böle düzelip gidecektir..
sende sınavlarını verip hemen aramıza dön..çok çalıs dersine kızarım yoksa

Meryem naber canım? Naptınız geldiniz mi şirinköye dün ? Bakındım valla yürürken biyerlerden çıkarsın diye
Biz yürüdük 1 saat yukarıki okulun orda saha var onun etrafında.İş yerindeyim bende sıkıldım.İş yok güç yok çıkarım birazdan belki.Pazara gitmem lazım...

ehh iyilik ebrum..daha dgrusu burnum tıkalı,boğazım acıyor..sanırım bir grip baslangıcındayım dünden beri.yok gelemedik.yattım tüm aksam
ohh ohh iyi yapmıssınız bak ablam yürümez diyodun onuda ikna etmişsin
ehhh saatte 4 olmus..işte yoksa bencede cık
umarım pazara yetişirsin orası erken dagılıyo gibi hatırlıyorum ama..yanılıyomuyum yoksa:44:

Canım ben gidene kadar birazı toplanıyor ama herşeyimi ordan almıyorum zaten.Carrefourdan alıyoruz genelde ama ufak tefek eksikleri ordan alıyorum işte.Şöyle bi bakınıyoruz eşimle.
Evet ablamı ikna ettim geçen.Bana gelmişti,baya bi demeç verdim ona Bilinç altı yaptım moralini bozdum o da kabul etti yürümeyi.Eniştem de bizle birlikte geliyor.Onun vardiyaları hep gündüz oldu artık.O da başımızda duruyo işte malum ben işten dönene kadar karanlık oluyor ya.
Bu arada geçmiş olsun sana da.Terleyerek atmaya çalış üstünden hastalığını.Dikkat et kendine güzelim...

Merhabalar kızlar

Offf haftasonu olunca hepten daha çok sıkılıyorum yapacak hiçbirşey yok Onurla da aramız limoni iyicene sıkıldım kendimi yemeğe vermemek için odamdan çıkmıyorum bile yaaa canım hiçbirşey istemiyor zaten yaz gelsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kar görmekten çok sıkıldım yaaaaaaa

teşekküür ederim tatlım
sende dikkat et kendine aksamları hala hava soğuk üşütmemeye çalıs..

çok öptüm seni pazartesi görüşmek üzere

çok şükür almadım sayılır 1 2 oynuyor arada ama
idare etmeyi dengelemeyi öğrendim işte bu arada
mart nisan hadi mayıs da desek 2.5 aylık zamanda bu işi halletmek lazım canım bence de şöyle 10 15 arası göndersem süper ötesi olur
bugün de yürüdük güzelce bahar gelince zaten dışarı atası geliyor insanın kendini
bugün sabah klasik kahvaltı yaptım öğlen 2 mandalina yedim akşam da pide var kıymalı 1 tane yesem bol salata ve ayranla zarar etmez herhalde zaten geç yatarız yatana kadar erir gider gece de kahve leblebi en fazla iyidir herhalde

Merhaba Derinciğim;

Ben de sizleri özledim canım.....

Eğer tansiyonun günlerce hiç anormal seviyeye yükselmiyor ve sabit gidiyorsa içme canım,ama arada yükseliyorsa bence riske girme...Ayrıca ilaçlardan bu kadar korkma ,onlar bizi daha konforlu ve sağlıklı yaşatmak için,yoksa ceza değil...Sürekli ilaç kullanıyor olmak sağlıksızlık değil;sağlıklı olmak için verilen emek...
Umarım hiç yükselmez,sen de ilaç kullanmak zorunda kalmazsın canım....

Slm kizlarrr
yenacim oluunun doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara
yenacim ellerine sağlık cnm liste
derincim Sevindim bişey çıkmamış tahlillerinde
ilknurcum geri geldigine sevindim cnm oğlunun iyi olmasınada sevindim

dün 90 dakkyurudum bu günde 60 Dakkk yürüdüm toplam150 dakkk. Ve akşam 6dan sonra ayran yada yoğurt yiyom başka hiç bişey yemiyom meyve yerdim önce akşamları onuda günün içine sıkıştırıyorum 6dan sonra yeşil çay keyfi yapiyom

iyi geceler kızlar(tabii kimse yok şuan)
ben çok mutluyum kendi ekmeğimi yaptım ve sonuç harıka oldu yumuşacık
tam buğday unundan ev fırınında yaptım aynı hazır satılan küçük sandüviç ekmek şekli verdim

arkadaşım benmi yanlış görüyorum yoksa gerçekmi sanırım sen 113 küsürden 73 mi düştün şoktayım hala

iyi akşamlar herkese
kaçamaksız sayılan bir gün geride kalıyor inşallah bu saatten sonra sapıtmam. dun gece yarısı çekirdeğe saldırdım neyse zorla olsa da bitirmeden bıraktım.

tabiki ekmeğimizi evde evde yapmak çok güzel ama hani bizde o zaman sendemi kilo verme yarışındasın bya biz bu kiloarla ne yapıcaz ya
allahım sabır ver
ben 102 den 98 e düştüm ama nerde vericem ben bu kadar kiloyu

iyi akşamlar bugünkü kaçamaklarım 3 tane petibör bisküvi az önce çayla yedim
akşam yemeğim de azcık fazla kaçtı gibi yarım kıymalı yarım da kaşarlı pide salata ayran
1 satt yürüdüm bugün hatırlatırım

iyi akşamlar herkese
kaçamaksız sayılan bir gün geride kalıyor inşallah bu saatten sonra sapıtmam. dun gece yarısı çekirdeğe saldırdım neyse zorla olsa da bitirmeden bıraktım.

sizede iyi akşamlar ya hangimiz kaçamak yapmıyoruzki bende arada öyle hediyeler veriyorum kmendime yoksa çekilmez ama neyi nasıl ne zaman yediğimiz önemli ben yaklaşık 1 aydır dikkat ediyorum ve sonunda az da olsa bi kıpırdama var hadi hayırlısı kaçamaksız günler diliyorum herkese

Yenacığım, onlar yediklerim değildi sadece kaçamaklarımdı. Yani onlar haricinde bir de normal öğünlerim var Sen aslında iyi gitmişsin, ne olmuşsa öğleden sonraki öğünde olmuş... Bugün fırsat bulursan gelirsin, nasıl geçti doğumgünü anlatırsın artık :)
İlknur hoşgeldin. Temelli dönmüşsündür umarım, bak yaz yaklaşıyor. Hepimiz birbirimize destek olup daha hafif bir yaz geçirelim. Oğluş da iyiymiş, çok sevindim.
Asumancığım sen kaçamakta beni bile sollamışsın, ama yaptığın yürüyüşler, öğünleri dengelemen fazla artıya geçemeni engelliyor demek. Ben bugün de kaçamklı bir gün geçirdim, ama buraya yazma olayı biraz frenledi beni, işe yaradı yani :))
sağol fıstığım benim ,daha iyi şükürler olsun. sen nasılsın neler yapıyorsun? son zamanlarda giremiyorum malesef
Canım, aynı hamam aynı tas diyeyim. Aslında "bıraktığın yerde otluyorum" diyecektim ama bu kadar kaba davranmayayım kendime diye değiştirdim :)) arada girip havadis veriyorsun ya, o bile bir değerli...
Ne güzel :))) Darısı başımıza. En az 3-4 aydır bana zayıflamışsın diyen olmadı çevreden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…