Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ececiğim geçmiş olsun...Oğlumda bir kaç gündür bayağı huysuz, dün gece ateşlendi korktum bugün şükür daha iyi. ama öksürmeye başladı şimdide..
Acaip bir salgın var çevremde herkes hasta..

Kayınvaldem bizde oğlanı yatırma bahanesiyle kaçak giriş yapıyorum. Güzel geçti herşey yolundaydı hattta endişeliydim oğluşun keyfi yok diye ama pek uyumluydu..:)
acaip yoruldum duş alınca iyice pelte gibi oldum...Çooook ama çok abarttım. mamaları hazırlarken sürekli ağzıma bişeyler attım..Oturup yemedim ama ağzımda boş durmadı..
ÇAy ve kola özellikle dibine vurdum yani...

Umuttçum senin hayaletini ve truff ekledim..

-------------

Tebrikleriniz ve güzel dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve amin diyorum...

İyiki varsınız seviyorum hepinizi teek teeek...:))

Son düzenleme:
BEYZUUUŞ canım hoşgeldinn .Çok özledim seni..

ayyyyyyyy yapmasam mı 2. yi, çocuk işi zor belim benim bayaaa kötüleşti. 2 tane olsalar heralde yatak döşek olurdum çoktan.

ayyyyyyyy yapmasam mı 2. yi, çocuk işi zor belim benim bayaaa kötüleşti. 2 tane olsalar heralde yatak döşek olurdum çoktan.

Neden doktora gitmiyorsun.?
Bel önemli çok...Bayağıdır yakınıyorsun çünkü..

mutlucum yaa işte hepimiz aynı durumdayız aslında.nasıl az az kaçamaklarla başladım kilo almıyorudum ilk zamanlar diyordun sonra bi baktım haftada 2 alıyorum.bu hepimizin başına her an gelebilir malesef((ama 3 ayda 15 kiloda verilir yürüyüş ve iyi bir azimle.bu arada aslında sende zaman kaybetmeden ayşenin diyetisyenine fln gitsen veya endokrin fln bi görünsen hani altta yatan bişey varsa öğrenirsin insülin direnci gibi..mesela sen bezelye yedin diye sevinirken bezelye yasak insülin direncinde(( ben hiç yemedim kaç ay hatta manrtarıda yasaklamıştı çiğ kırmızı biberide ki közlenmişi bana pek bi masum gelr.d vitaminine baksınlar. o da sanırım etkiloyr emin değilim ama umut iyi bilir bu konuyu.sonra bildiğin gibi devam edersin. ama önce bir öğren ???

yes yavrusum, uzatmayacağım hatta direk 60 kilo olacağım haftaya olmadı bir sonraki...olamadı ondan sonra bilemedin seneye

bak sennn kız 60 kilo haftaya hııı güzellll bende 55 olurmuyum kiiii haftaya gelecek haftaya gelecek yüzyılaaaa
ece cim çok geçmiş olsunnn cnm
beyzuş ablaaaa özledimm seniiii
asumanımmmmmmmmmm
yena cım sana da geçmiş olsun doğum günü bitmişşş
umutt sen benim kaçamakları duysan siz kaçamak mı yapıyorsunuz mutlu kırcak kafamıııııı

Neşeli bir gün geçirmişsiniz ne güzel :)) Benim çocuklar pek uyumlu değiller, o yüzden sıkıntı yaşıyorum ikisi bir arada olunca. Oğlan sağa sola saldırıyor, düz duvara tırmanıyor, kız da acaip kaprisli. Gerçi hepten kötülemeyeyim, havalarında olunca da beraber o kadar güzel oynuyorlar ki bayılıyorum :)
Elmalı karışımı sen yazınca bir kenara not etmiştim, 1-2 hafta önce d eyaptım canım. İçimi hoş, bol sıvı almak da iyi oluyor bende kilo olarak fark ettirmedi, kaçamaksız gitmek gerekiyor sanırım. Ama bu hafta yapayım, iyi hatırlattın. Yarın akşam Mutlu'nun dediği gibi salata yiyeceğim herhalde :) sabah yediklerim de akşama kadar tutar beni sanırım, boş kalori almamaya çalışacağım gene de :))
Canım, ellerine sağlık :))) Ve de geçmiş olsun, atlattın. Tantanası çok oluyor ama tatlı anılar bırakıyor böyle günler. Bol resim çekmişsindir umarım :) Oğluş yarına tamamen iyileşmiş uyanır dilerim :))
Hiiiç kaytarma Mutlucuğum. Onlarla zor oluyor, onlarsız hiç olmuyor :))) Yakın bir arkadaşım var, doktor. Hocalarından birinin bir sözü var, çok hoşuma gider. Yapsam mı yapmasam mı diyen arkadaşlarıma onu söylerim hep. Hoca dermiş ki, "Çocuklar, Allah bebeği bir kadının önce aklına, sonra kalbine en sonunda da karnına koyar."
aklına girdi mi bu fikir, sonra da ayy şu bebekler ne şirin gibilerinden için gitmeye başladı mı o bebeğin sırası gelmiş demektir :)) Ama zor ve çok stresli, hele küçüklerken. Stres katsayısı ile çocuk sayısı doğru orantılı yani. Seninkini iki ile çarp benimkini bul, üçle çarp Cansel ya da Beyza'nınkini bul :)))

sıkma canını Baharcım herşey hayırlısıyla yoluna girer inşaalllaahh

...umutt sen benim kaçamakları duysan siz kaçamak mı yapıyorsunuz mutlu kırcak kafamıııııı
Canım, hoşgeldin. Şu kaçamak olayına çözüm bulmaya çalışıyoruz işte. Hafta sonu kaçıyor bende ipin ucu. Buraya gelip hafta sonları kaçamak yayını yapıyoruz, az da olsa etki etti bende. Gene de vazgeçemedim ama biraz olsun engelledi. ( Sen de daha fazla takıl, kaçamaklara beraber engel olmaya çalışalım.

Bak bahar geldi sayılır. Ne demişler; geldi bahar yayları gevşer gönül yayları

Selaamm kızzlllaaaaarrrrrr

ders çalışma maratonumun nihayet sonuna geldim :118::118::118::118::118::118::118:
sınavım gayet iyi geçti :128::128::128::128:
bakalım sonuçları beklicez artık
bundan sonra spor maratonuna başlicam inşallah :122::122::122::122::122:
bekleyyinn beni anaaccccııımmmmm

hb dum bebeğimm naberr he valla geliyorum okuyorum ama yazamıyorum okulda fırsatım olmuyor gece de geç geliyorum kimse yok bu akşamda arkadaşım kanıma girdi helva yaptık biraz yedim 2 dilimcik küçük kesmiştim ama yiyorum sonrada dert oluyor yağ olmasa bariii dert olana kadar değil miii

Selaamm kızzlllaaaaarrrrrr

ders çalışma maratonumun nihayet sonuna geldim :118::118::118::118::118::118::118:
sınavım gayet iyi geçti :128::128::128::128:
bakalım sonuçları beklicez artık ....
Geçmiş olsun :)) Sonuçları da dilediğin gibi gelir inşallah.

........

Arkadaşlar ben artık çift görmeye başladım :)))) Sizlere iyi geceler, şimdiden iyi pazarlar :)

hadi hayırlı olsun inş istediğin sonucu alırsın diliyorum...

Sen gel oku, ama yaz da :) Kimse olmasa da yaz, geçmişi okuyoruz çoğumuz, sonradan bile olsa havadislerini alırız, dertleşir, paylaşırız, özledik vallahi. Geçen sene baharda nefis gidiyordun sen, hatırlıyorum, bu baharda da aynı gidişatı bekliyoruzzzz.

Çıkarken gördüm hemen iki satır döşendim bak Helvayı da bırak bir kenara, büyük bir bardak suyla kapatalım bu geceyi.Ben burada olunca yemedim, yoksa meyve salatası yapacaktım kendime :)))

Tekrar iyi geceler canımm

Dogru gitmek sart istiyorum da hic gidesim yok bu ay birazboyle takilayim olmazsa nisan gidecegim

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr :122:

Misafirlerimi yolcu edip birde çocukların dağıttığı bütün oyuncakları evin her bir köşesini arayıp topladıktan sonra sonunda totoşum yer gördü
Şu an kendimi kamyon çarpmış gibi hissediyorum aslında bir duş alsam belki biraz rahatlarım ama bu seferde peltem tamamen çıkacak Sabah gözümü açar açmaz işlere giriştim ( temizlik faslı hesapta bir gün evvel bitmişti ama yinede bir kez daha evi temizledim ) ondan sonrada ancak yok yemek yap yok sofra kur derken ancak misafirlerim gelmeden 15 dakika önce dinlenme imkanı buldum. Amcamın 23 yaşında kızı var hesapta ama sağ olsun yine bir kez olsun yardım etmeyi akıl etmedi, kız kardeşimde ikizleriyle meşgul olduğu halde yardım etmek isteyince yok sende otur sorun değil dedim ama her yeri ağrıyor :26:
Şükür yemekte çok kaçırmadım ama yemek mi beni yedi benmi yemeği yedim onuda anlamadım
Eşim yarın hiç bir şeye elini sürme hatta öğlene kadar uyuyalım diyor
Allahtan servis yaparkende devamlı çıkan bulaşıkları makine dolduktan sonra yıkadımda yarına hiç bir işim kalmadı.
Birazdan küçük cadıyıda uyutup yatacağım hemen.
İnşallah yarından itibaren çok daha rahattım ve umarım bundan sonra rahat rahat sohbet etme imkanıda buluruz

Ece bu arada senin kuzucuğada çok geçmiş olsun umarım şu an daha iyidir

Yena
senin kuzucuğunda geçte olsa doğum günü kutlu olsun. Rabbim nice sağlıklı ve mutlu seneler nasip eder inşallah.... Aminnnnn

Şimdilik bana müsaade
Sizlere hoş sohbetler ve iyi geceler
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun
Kocaman öpüldünüz

Bu arada eşimin geçen sene bana aldığı kapri pantalonu giyeyim dedim ev içinde ve bir baktım pantalon ilk aldığımda tam otururken ( dar ) şu an fermuar ve düğümesi kapalıyken çok rahat totoşumdan cıkıyor inanılmaz mutlu oldum :122:

Amcamlarda geçen yazdan beri baya bir fark ettiğimi söylediler bir 10 kilo daha ver iyi olursun dediler ama ben ne 10 kilosu kafama en az 30 kilo vermeyi koydum deyince süper yaa fıstık gibi olursun sen yine dediler ben bu gazla artık hayatta kaçamak yapmam uzun süre diyelim insan gerçekten motive oluyor kilo verdiği fark edilince İnşallah hep birlikte çok daha güzel kilolar verir herkesi şaşırtırız Aminnnnnnnn

Geçmiş olsun :)) Sonuçları da dilediğin gibi gelir inşallah.

........

Arkadaşlar ben artık çift görmeye başladım :)))) Sizlere iyi geceler, şimdiden iyi pazarlar :)

hadi hayırlı olsun inş istediğin sonucu alırsın diliyorum...

teşeeekküürrlerr kızzlarr :101::101::101::101::101::101::101:
, Rabbim sınava hazırlana herkesi bir çırpıda kırtarsın inşşşaalllaahhh

daha nice 10lar gidecek inşallah canımm ,sen yeterki umudunu kırma , olaaaccaaakk ollaaccaaaakkk :118::118::118::118::118::118::118:

daha nice 10lar gidecek inşallah canımm ,sen yeterki umudunu kırma , olaaaccaaakk ollaaccaaaakkk :118::118::118::118::118::118::118:

İnşallah canım hep birlikte şu kilolardan kurtuluruz
Mehteran misali iki ileri bir geri gittiğim için bazen ümitsizliğe kapılır gibi oluyorum ama sonra hemen sirkelenip kaldığım yerden devam ediyorum
Amcamdan zayıfladığımı fark edip bunu duymak beni daha çok mutlu etti çünkü sağ olsun karı koca pek bir patavatsizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…