Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bıraktım yemedim o kadar yemiştim zaten geriside gelmesin inş yarın güzel bir gün olsun diliyorum diyet adınaaa iyi geceler sanaaa hadi bana da gayrett yoksa bak mutlu konuşmuyor artık kızıyor mu ne mutluuuuuuuuuuuu

aynurcum geçmiş olsun atlattın sonunda sınavı
güzel haberlerinide alıcaz inşallahh arkadaşım

Ne güzel :))) Darısı başımıza. En az 3-4 aydır bana zayıflamışsın diyen olmadı çevreden
valla bende nadiren farklı insanlaar gördüğüm için. sık sık duyamıyorum.
canım çok geçmiş olsun nasıl oldu yavrun. eşinede geçmiş olsun
ayy ne güzel bir duygu değil mi ama......
geçen sene mayıs sonunda 3-4 defa gördülerdi beni. göreve başladım hemen doğum izznini ayrıldım. çok belli etmesemde çok sevindim.
canım geçen hafta bende yaptım o dediğinden. biz zaten kolayı pek tüketmiyoruz. bende salçasını almadım yağını aldım
ay allahım ne enerji maşallah
Dogru gitmek sart istiyorum da hic gidesim yok bu ay birazboyle takilayim olmazsa nisan gidecegim
kız yaz geliyo hani 1 mart milat olcaktı. acaba biz iyilikten anlamıyozmu karşımızdaki kırıcı olsa dahamı etkili olur diyorum bazen

günaydıııııııııııııın mis gibi kahvaltımı yaptım dumanı üstünde çayımla burdayım. gelin kızlar sizede ikramda bulunayım

ne mutlu bana o zaman :) ben sana hergün çok tatlısın diyebilirim canım :) tatlı isteğini köreltmeye çalışmak gerek bende regliyim 2-3 gündür ve canım nasıl tatlı istiyor tahmin et ama ben yemiyorum bu ara çok azimlendim umut ,ilk hedef evlilik yıldönümümüz 28 nisan ve sonra oğluşumun doğumgünü 4 mayıs veeeeeee benim o tarihlerde 65 ve altı olmam gerek yani öyle istiyorum desem daha doğru :) sende bir hedef belirle lütfen inan çok yardımcı olacak düşün mayısa hazirana yok mu hiç önemli bir şey, gideceğin düğün -nişan vb bile olur, bizim bakıcı teyzemizin kızınında haziranda nişanı var 27si gibi hele o zamana 57yi falan hedefledim çok fenayım çoook :) hedefim olmayınca olmuyor bende böyle veriyorum gerçi bu sistem sana pek uymuyor :) geçenlerde konuşmuktuk yine hatırlarsan ve sen eğer ulaşamazsam üzülüyorum daha çok yiyorum demiştim .aylık hedefler hakkındaydı gerçi ama bununla bağlantılı sanki :) ama ben sana inanıyorum gerçekten,sen vereceksin bu ara biraz kaçamak olmuş olabilir ama toparlayacaksın eminim canım
inşallah canım toparlansın prenses bir an önce... anladım fıstığım sen cuma bildirim stresine girdin biliyorum öyle olduğunu zaten ama ben sadece abartma dedim çünkü ben her hafta serbest günümde resmen çıldırıyorumda :)) mide fesadı yaşarım diye korkuyorum. sen biraz keyfin yerine gelsin azimle devam edersin çünkü eski performansını biliyorum harikaydın resmen yine olacaksın güzel arkadaşım. ayyy ben kalorili besleniyorum fazlasıyla aslında çünkü okulda 2 gün nöbetteyim okulun içi bahçe heryeri dolanıyoruz malum çocuklar küçük olunca olay daha çok oluyor, ağaca çıkma -orada koşma-yavaş derken anaaa bakmışım pert olmuşum ve nasıl acıkıyorum bilemezsin o günler 2 simit, 1-2 çikolatayı ve bisküviyi nasıl hüpletiyorum bir bilsen :) ama hareketten gidiyor sanırım ya :) sen eylüle mi başlıyorsun peki?
geçmiş olsun canım inşallah herşey gönlüne göre olur,bizde buradan güzel haberlerini alırız....
banuşum bayağı yorulmuşsun canım sen ama bak yüzünün akıyla bitirmişsin :)

bende dün olmayan bir sürü pantolunum var 2-3 tanesine rahatlıkla girdim ve nasıl mutlu oldum anlatamam ya seni çok iyi anlıyorum çooooooooooooooooooook :)

amcanda fark ettiyse artık kesinlikle doğru yoldasın canım ,yaza fıstık olacaksın hepside çatlayacak :)
ay sevinmez mi insan ya tabi tabi belli etme onların daha olacaklardan haberi yok :))) yaza fıstık haticem ya...
günaydıııııııııııııın mis gibi kahvaltımı yaptım dumanı üstünde çayımla burdayım. gelin kızlar sizede ikramda bulunayım

ohhh ne güzel bende kociş kalksada yapsam diye bekliyorum ,baba oğul uyuyorlar bakalım :)

kız gel birlikte yapalım kahvaltıyı ayıpsın. onlarlada öğleni yersin

herkese iyi pazarlarrrrr

bu havaların bir açıp bir kapatması mahfetti beni
gece saat 3 te yatmama rağmen sabah 9 da zıpladım ayağa
hayat üstüme çökmüşte enkazında ezilmiş gibiyim kaç gündür
kendimi bir toparlamam lazım ama nasıl bilmiyorum :44::44:

spor yapamıyorum, gerçi adetim yeni bitti, pazartesi akşamları başlıyorum (diyetisyenim sadece akşam yap dedi, neyi deniyoruz bende merak etmedim değil)
bakalım bu hafta umarım güüzel bir kilo vermiş olurum

sabah kahvaltısı:
-menemen (yağsız, 1 yumurt ile)
-beyaz peynir
-bol yeşillik
-2 dilim uno denge light ekmek
-4 bardak çay
-1 tatlı kaşığından az bal

araöğün:
- 1 adet şekersiz türk kahvesi (içmeyi düşünüyorum )

ctesi ful yememen gerekenleri yemişim. kırmızı biber, mantarlı omlet, bezelye akşama...

sağol canımm benim ,hayırlısyla beklicez sonuçları

güüüünnaayyyyyddııınn kıızzzzzlllllllllaarrrrrr :118::118::118::118::118::118::118::118:

elifciim psikolojik destek verebilirim şekeriiimmm

Selam millettttt :122: :122:

Herkese iyi pazarlar diliyorummmm umarım bu hafta sonu kimsecikler fazla kaçırmamıştır.
Bu sabah erken kalktık ama hala yorgunum; bizim kızlar çetesi dün gece abla kardeş bizim yatağa yayılmışlar ve karı koca açıkta kaldık gece bari bizde büyük kızın yatağına yatalım dedik ama tam olarak uykumu alamadım. Sabah çeteyi gıdıklayarak uyandırdı eşim bende sırf onları kızdırmak için Kakalak gibi bunlar bırak yüz verme dedim küçüğü anlamıyor ama büyüğü nasıl gülüyor anne böçekmi diyorsun sen şimdi bize o zaman sende böçek annesisin diye

Şimdilik bugün için bir plan yapmadık ama eğer bir aksilik olmazsa öğleden sonra biraz hava almaya çıkarız inşallah olmadı evde biraz hareket eder birazda ütü yararım inşallah

Canım süper yaa baya iyi geldi sabah sabah şimdide devamını okurum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…