Sen gel oku, ama yaz da :) Kimse olmasa da yaz, geçmişi okuyoruz çoğumuz, sonradan bile olsa havadislerini alırız, dertleşir, paylaşırız, özledik vallahi. Geçen sene baharda nefis gidiyordun sen, hatırlıyorum, bu baharda da aynı gidişatı bekliyoruzzzz.
Çıkarken gördüm hemen iki satır döşendim bakHelvayı da bırak bir kenara, büyük bir bardak suyla kapatalım bu geceyi.Ben burada olunca yemedim, yoksa meyve salatası yapacaktım kendime :)))
Tekrar iyi geceler canımm
Selaamm kızzlllaaaaarrrrrr
ders çalışma maratonumun nihayet sonuna geldim :118::118::118::118::118::118::118:
sınavım gayet iyi geçti :128::128::128::128:
bakalım sonuçları beklicez artık
bundan sonra spor maratonuna başlicam inşallah :122::122::122::122::122:
bekleyyinn beni anaaccccııımmmmm
valla bende nadiren farklı insanlaar gördüğüm için. sık sık duyamıyorum.Ne güzel :))) Darısı başımıza. En az 3-4 aydır bana zayıflamışsın diyen olmadı çevreden
canım çok geçmiş olsun nasıl oldu yavrun. eşinede geçmiş olsunslm güzel bayanlar:)))
ben evdeyim en miniğim ateşli dünden beri görseniz zaten zayıfçacık bişi.iyice çöktü yüzü garibimi.bugün sbah kahvaltıda da eşimimn beli ağrıd çok kortum tutuldu diye çok şükür biraz dinlenince şimdi iyi.3 çocukla uğraşırken birimiz bile hasta olsa çok zorlanıyrz.Allah sağlık versin hepimize ve ailelerimize en önemlisi.
yenacım oğlunun doğum günü kulu olsun sevdikleriyle hep mutlu olsun:))
nursenacım geçmiş olsun sizede
ilknur hoşgeldin aramıza tekrardan
tombulkelebekim valla evdeyken depresif haldeyken yemeğe saldırmamak çok zor.böyle zamanlarda leblebi ,biraz badem ve nescafe benim kurtarıcım..aslında açıkçası şu sıralar her gün yiyiroum bu şekilde.bi zararını görmedim
asuuucum ben bugn yürüyüşe çıkayım dedim senden özenip.25 dk yı zor tamamladım.atkı almamıştım.evden hava iyi gibime geldi ama çok üşüyüp eve döndüm ve evde lesli ile devam ettim ib 15 dk kadar daha.bi 10 dk kadar callenetics yapayım dedim ..yaaa oda ne ?yapan varmı:?korktum tutulacağım diye.çok zor bişeymiş.yapmadım yapmayacağımda sanırım.mekik çektim 10 -10-10 ve twist yaptım 15 dk kadar yeter napimmm
umutçum benim kaçamklarım pbe tavan yaptı izinliyim diye sanırım.3 çocukla en yaknı avm ye gttm ilk defa yalnızolarak ve yürüyerek.orda
orda 1,5 lahmacun
biraz salata 3 küçük ekler
az yaş pasta yedim eve geldim bi de metro çikolata yedim
dün fena değildi akşam ekmek üzeri 2-3 çay kaşığı çikolata saymazsam gayet iyi diyebilirim
bugün sabah teryağlı ballı ekmek yedim 3.dlm olarak ( 2tanesi normaldi)
en son bildirime göre artıdayım ama dikkat etmeye çalışıyroum elimden geldiğince...ama bu kadar oluyor işte..
geçen sene mayıs sonunda 3-4 defa gördülerdi beni. göreve başladım hemen doğum izznini ayrıldım. çok belli etmesemde çok sevindim.ayy ne güzel bir duygu değil mi ama......
canım geçen hafta bende yaptım o dediğinden. biz zaten kolayı pek tüketmiyoruz. bende salçasını almadım yağını aldımbizde dışarıdaydık eşim bişiler yıyelim falan dedi ama, buralarda ful kebabcı var çocuk oyun alanı olanlara gidiyoruz o zamanda iş iyice buyuyor. yok dedim heralde tarihimde ilktir. dayanamıyorum hele de aç oturunca sofraya nevar neyok atıyorum ağzıma en iyisi hiç bulaşmamak. eve geldik bezelye yaptım yedik birer tabak kırmızı lahana salatası az yoğurt ooooo daha ne olsun. yoksa aaaaa düşünmek bile istemiyorum...
"iskendere tereyağı istermisiniz yok diyetteyim kola da diet olsun lütfen" geçen haftadan bir diyalog...
ay allahım ne enerji maşallahGeçmiş olsun CanselciğimUmarım çabuk atlatır yavru kuş. Benimkiler de ha ateşlendi ha ateşlenecek durumdalar. Burun akıntısı, öksürük epeydir devam ediyor. Yeter artık ya Nisan ayı gelsin de kurtulalım şu hastalıklardan artıkkkk.
Vallahi iyi cesaret etmişsin, 3 çocukla ve de yürüyerek AV^M'ye gitmek... Ben ikisiyle bile çok nadir gidiyorum tek başıma. Aslında oğlum gibi ekstra haylaz bir çocuk değil de kızım tipinde iki çocuk olsa ikisini idare ederim de, üçü beni aşar :)
Sıkılıp bunalınca ve yorulunca kaçamaklar artıyor, bu kesin. Ben de bugün kendimce yorucu bir gün keçirdim. Sabahtan anneme gittim, siyatikten muzdarip bu aralar, ağrıdan ayağa kalkamıyor kadıncağız. Gidip kahvaltı hazırladım, topladım, mutfağı hallettim, çorba yaptım, eve çeki düzen verdim, etrafı süpürdüm vb. Sonra orada oğlumu uyutup bıraktım orada, yakında bir kuaförde fön çektirdim, manikür yaptırdım (aylardır ilk defa), oradan eşim ve çocuklarla AVM'ye gittik, doğumgünü hediyesi alıp yemek yedik ama yemek mi bizi yedi, biz mi yemeği yedik anlayamadım. Oradan koşturarak eve gelip üst değişip doğumgünü partisine gittik. Oradan eşim gelip aldı, eve kendimizi dar attık, çocukları giydir yedir, temizle, yatır filan derken suyum çıktı. Deliiiii gibi bir şeyler yiyip rahatlamak istiyorum. Ama tutuyorum kendimi :)
Sabah ne denli yersem akşam o denli az yiyeceğim kesin :))Şimdiden vicdan yapmaya başladım...Dediğin gibi salata en iyisi.
Ben de seni çok seviyorum canım, çok tatlısın :)) Bu şeker sözlerle akşam akşam tatlı isteğimi bir nebze geçirdin :))
Böyle destek veren arkadaşlarım varken, azimli ve de umutlu olmak daha kolayyyy
kız yaz geliyo hani 1 mart milat olcaktı. acaba biz iyilikten anlamıyozmu karşımızdaki kırıcı olsa dahamı etkili olur diyorum bazenDogru gitmek sart istiyorum da hic gidesim yok bu ay birazboyle takilayim olmazsa nisan gidecegim
ne mutlu bana o zaman :) ben sana hergün çok tatlısın diyebilirim canım :) tatlı isteğini köreltmeye çalışmak gerek bende regliyim 2-3 gündür ve canım nasıl tatlı istiyor tahmin et ama ben yemiyorum bu ara çok azimlendim umut ,ilk hedef evlilik yıldönümümüz 28 nisan ve sonra oğluşumun doğumgünü 4 mayıs veeeeeee benim o tarihlerde 65 ve altı olmam gerek yani öyle istiyorum desem daha doğru :) sende bir hedef belirle lütfen inan çok yardımcı olacak düşün mayısa hazirana yok mu hiç önemli bir şey, gideceğin düğün -nişan vb bile olur, bizim bakıcı teyzemizin kızınında haziranda nişanı var 27si gibi hele o zamana 57yi falan hedefledim çok fenayım çoook :) hedefim olmayınca olmuyor bende böyle veriyorum gerçi bu sistem sana pek uymuyor :) geçenlerde konuşmuktuk yine hatırlarsan ve sen eğer ulaşamazsam üzülüyorum daha çok yiyorum demiştim .aylık hedefler hakkındaydı gerçi ama bununla bağlantılı sanki :) ama ben sana inanıyorum gerçekten,sen vereceksin bu ara biraz kaçamak olmuş olabilir ama toparlayacaksın eminim canımGeçmiş olsun CanselciğimUmarım çabuk atlatır yavru kuş. Benimkiler de ha ateşlendi ha ateşlenecek durumdalar. Burun akıntısı, öksürük epeydir devam ediyor. Yeter artık ya Nisan ayı gelsin de kurtulalım şu hastalıklardan artıkkkk.
Vallahi iyi cesaret etmişsin, 3 çocukla ve de yürüyerek AV^M'ye gitmek... Ben ikisiyle bile çok nadir gidiyorum tek başıma. Aslında oğlum gibi ekstra haylaz bir çocuk değil de kızım tipinde iki çocuk olsa ikisini idare ederim de, üçü beni aşar :)
Sıkılıp bunalınca ve yorulunca kaçamaklar artıyor, bu kesin. Ben de bugün kendimce yorucu bir gün keçirdim. Sabahtan anneme gittim, siyatikten muzdarip bu aralar, ağrıdan ayağa kalkamıyor kadıncağız. Gidip kahvaltı hazırladım, topladım, mutfağı hallettim, çorba yaptım, eve çeki düzen verdim, etrafı süpürdüm vb. Sonra orada oğlumu uyutup bıraktım orada, yakında bir kuaförde fön çektirdim, manikür yaptırdım (aylardır ilk defa), oradan eşim ve çocuklarla AVM'ye gittik, doğumgünü hediyesi alıp yemek yedik ama yemek mi bizi yedi, biz mi yemeği yedik anlayamadım. Oradan koşturarak eve gelip üst değişip doğumgünü partisine gittik. Oradan eşim gelip aldı, eve kendimizi dar attık, çocukları giydir yedir, temizle, yatır filan derken suyum çıktı. Deliiiii gibi bir şeyler yiyip rahatlamak istiyorum. Ama tutuyorum kendimi :)
Sabah ne denli yersem akşam o denli az yiyeceğim kesin :))Şimdiden vicdan yapmaya başladım...Dediğin gibi salata en iyisi.
Ben de seni çok seviyorum canım, çok tatlısın :)) Bu şeker sözlerle akşam akşam tatlı isteğimi bir nebze geçirdin :))
Böyle destek veren arkadaşlarım varken, azimli ve de umutlu olmak daha kolayyyy
inşallah canım toparlansın prenses bir an önce... anladım fıstığım sen cuma bildirim stresine girdin biliyorum öyle olduğunu zaten ama ben sadece abartma dedim çünkü ben her hafta serbest günümde resmen çıldırıyorumda :)) mide fesadı yaşarım diye korkuyorum. sen biraz keyfin yerine gelsin azimle devam edersin çünkü eski performansını biliyorum harikaydın resmen yine olacaksın güzel arkadaşım. ayyy ben kalorili besleniyorum fazlasıyla aslında çünkü okulda 2 gün nöbetteyim okulun içi bahçe heryeri dolanıyoruz malum çocuklar küçük olunca olay daha çok oluyor, ağaca çıkma -orada koşma-yavaş derken anaaa bakmışım pert olmuşum ve nasıl acıkıyorum bilemezsin o günler 2 simit, 1-2 çikolatayı ve bisküviyi nasıl hüpletiyorum bir bilsen :) ama hareketten gidiyor sanırım ya :) sen eylüle mi başlıyorsun peki?teşekkürler teyzesi.iyice minik geldi bana bugün yüzü masumumun.atlatır inşallah çabucak.
nasıl bir soğuk vardı ya dondum.hele ben 365 in oradaki lozan parkına gittim yürüyüş yeri var orda.ama in cin top oynuyordu.baya da bir kar vardı.ağaçlardn heralde hiç erimemişti kar.2 tur ancak atabildim.korktum köpek fln bişi görürsem diye:)))size bu soğukta varya kocaman bi
çok sağl mutlucum.soldu gerçektn.Allahtan kusması yok yemek yiyor beni emiyor ..ama solgun işte...
sağol teyzesi..inşallah toplar biran önce.ben izni yemek için almadım da çok sıkıldım cuma stresinden nedense.böyle bana iyi geldi.kaçamağı pbeden yaptım cuma çok delirmedim...ben şubat tatili beri toparlanamadım da.alıyorum 1-2 sonra veriyorum 1-2 koruma gibi oldu sanrm.şöyle 72 inseydim iyiydi ama ben çok soyutladım kendimi kaç aylarca...şimdi komşulara gidiyorum kahvaltıya çağırıyorum fln...böyle iyi geldi banada.ama artık çok kaçırmamaya çalışacağım.spr yapmadığım için eski sıkılığım gevşemiş durumda.bu hafta sporuda aslıacağım kısmetse.sen iyi gidiyorsun ama çok az kalorlili de beslenme bu tempoda.
ben diyetteki ilk 3 ay bile iskenderden taviz vermedim hatta tereyağındanda:)))sadece kola zero oldu.
bende dayanamıyorum kebep vs...seni azminden dolayı çok tebrik ederim
geçmiş olsun canım inşallah herşey gönlüne göre olur,bizde buradan güzel haberlerini alırız....Selaamm kızzlllaaaaarrrrrr
ders çalışma maratonumun nihayet sonuna geldim :118::118::118::118::118::118::118:
sınavım gayet iyi geçti :128::128::128::128:
bakalım sonuçları beklicez artık
bundan sonra spor maratonuna başlicam inşallah :122::122::122::122::122:
bekleyyinn beni anaaccccııımmmmm
banuşum bayağı yorulmuşsun canım sen ama bak yüzünün akıyla bitirmişsin :)Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrr :122:
Misafirlerimi yolcu edip birde çocukların dağıttığı bütün oyuncakları evin her bir köşesini arayıp topladıktan sonra sonunda totoşum yer gördü
Şu an kendimi kamyon çarpmış gibi hissediyorumaslında bir duş alsam belki biraz rahatlarım ama bu seferde peltem tamamen çıkacak Sabah gözümü açar açmaz işlere giriştim ( temizlik faslı hesapta bir gün evvel bitmişti ama yinede bir kez daha evi temizledim ) ondan sonrada ancak yok yemek yap yok sofra kur derken ancak misafirlerim gelmeden 15 dakika önce dinlenme imkanı buldum. Amcamın 23 yaşında kızı var hesapta ama sağ olsun yine bir kez olsun yardım etmeyi akıl etmedi, kız kardeşimde ikizleriyle meşgul olduğu halde yardım etmek isteyince yok sende otur sorun değil dedim ama her yeri ağrıyor :26:
Şükür yemekte çok kaçırmadım ama yemek mi beni yedi benmi yemeği yedim onuda anlamadım
Eşim yarın hiç bir şeye elini sürme hatta öğlene kadar uyuyalım diyor
Allahtan servis yaparkende devamlı çıkan bulaşıkları makine dolduktan sonra yıkadımda yarına hiç bir işim kalmadı.
Birazdan küçük cadıyıda uyutup yatacağım hemen.
İnşallah yarından itibaren çok daha rahattım ve umarım bundan sonra rahat rahat sohbet etme imkanıda buluruz
Ece bu arada senin kuzucuğada çok geçmiş olsun umarım şu an daha iyidir
Yena senin kuzucuğunda geçte olsa doğum günü kutlu olsun. Rabbim nice sağlıklı ve mutlu seneler nasip eder inşallah.... Aminnnnn
Şimdilik bana müsaade
Sizlere hoş sohbetler ve iyi geceler
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun
Kocaman öpüldünüz
Bu arada eşimin geçen sene bana aldığı kapri pantalonu giyeyim dedim ev içinde ve bir baktım pantalon ilk aldığımda tam otururken ( dar ) şu an fermuar ve düğümesi kapalıyken çok rahat totoşumdan cıkıyorinanılmaz mutlu oldum :122:
Amcamlarda geçen yazdan beri baya bir fark ettiğimi söyledilerbir 10 kilo daha ver iyi olursun dediler ama ben ne 10 kilosu kafama en az 30 kilo vermeyi koydum deyince süper yaa fıstık gibi olursun sen yine dediler ben bu gazla artık hayatta kaçamak yapmam uzun süre diyelim insan gerçekten motive oluyor kilo verdiği fark edilince İnşallah hep birlikte çok daha güzel kilolar verir herkesi şaşırtırız Aminnnnnnnn
ay sevinmez mi insan ya tabi tabi belli etme onların daha olacaklardan haberi yok :))) yaza fıstık haticem ya...valla bende nadiren farklı insanlaar gördüğüm için. sık sık duyamıyorum.
canım çok geçmiş olsun nasıl oldu yavrun. eşinede geçmiş olsun
geçen sene mayıs sonunda 3-4 defa gördülerdi beni. göreve başladım hemen doğum izznini ayrıldım. çok belli etmesemde çok sevindim.
canım geçen hafta bende yaptım o dediğinden. biz zaten kolayı pek tüketmiyoruz. bende salçasını almadım yağını aldım
ay allahım ne enerji maşallah
kız yaz geliyo hani 1 mart milat olcaktı. acaba biz iyilikten anlamıyozmu karşımızdaki kırıcı olsa dahamı etkili olur diyorum bazen
günaydıııııııııııııın mis gibi kahvaltımı yaptım dumanı üstünde çayımla burdayım. gelin kızlar sizede ikramda bulunayım
mutlucum yaa işte hepimiz aynı durumdayız aslında.nasıl az az kaçamaklarla başladım kilo almıyorudum ilk zamanlar diyordun sonra bi baktım haftada 2 alıyorum.bu hepimizin başına her an gelebilir malesef((ama 3 ayda 15 kiloda verilir yürüyüş ve iyi bir azimle.bu arada aslında sende zaman kaybetmeden ayşenin diyetisyenine fln gitsen veya endokrin fln bi görünsen hani altta yatan bişey varsa öğrenirsin insülin direnci gibi..mesela sen bezelye yedin diye sevinirken bezelye yasak insülin direncinde (( ben hiç yemedim kaç ay hatta manrtarıda yasaklamıştı çiğ kırmızı biberide ki közlenmişi bana pek bi masum gelr.d vitaminine baksınlar. o da sanırım etkiloyr emin değilim ama umut iyi bilir bu konuyu.sonra bildiğin gibi devam edersin. ama önce bir öğren ???
günaydın o zaman
aynurcum geçmiş olsun atlattın sonunda sınavı
güzel haberlerinide alıcaz inşallahh arkadaşım
ne mutlu bana o zaman :) ben sana hergün çok tatlısın diyebilirim canım :) tatlı isteğini köreltmeye çalışmak gerek bende regliyim 2-3 gündür ve canım nasıl tatlı istiyor tahmin et ama ben yemiyorum bu ara çok azimlendim umut ,ilk hedef evlilik yıldönümümüz 28 nisan ve sonra oğluşumun doğumgünü 4 mayıs veeeeeee benim o tarihlerde 65 ve altı olmam gerek yani öyle istiyorum desem daha doğru :) sende bir hedef belirle lütfen inan çok yardımcı olacak düşün mayısa hazirana yok mu hiç önemli bir şey, gideceğin düğün -nişan vb bile olur, bizim bakıcı teyzemizin kızınında haziranda nişanı var 27si gibi hele o zamana 57yi falan hedefledim çok fenayım çoook :) hedefim olmayınca olmuyor bende böyle veriyorum gerçi bu sistem sana pek uymuyor :) geçenlerde konuşmuktuk yine hatırlarsan ve sen eğer ulaşamazsam üzülüyorum daha çok yiyorum demiştim .aylık hedefler hakkındaydı gerçi ama bununla bağlantılı sanki :) ama ben sana inanıyorum gerçekten,sen vereceksin bu ara biraz kaçamak olmuş olabilir ama toparlayacaksın eminim canım
inşallah canım toparlansın prenses bir an önce... anladım fıstığım sen cuma bildirim stresine girdin biliyorum öyle olduğunu zaten ama ben sadece abartma dedim çünkü ben her hafta serbest günümde resmen çıldırıyorumda :)) mide fesadı yaşarım diye korkuyorum. sen biraz keyfin yerine gelsin azimle devam edersin çünkü eski performansını biliyorum harikaydın resmen yine olacaksın güzel arkadaşım. ayyy ben kalorili besleniyorum fazlasıyla aslında çünkü okulda 2 gün nöbetteyim okulun içi bahçe heryeri dolanıyoruz malum çocuklar küçük olunca olay daha çok oluyor, ağaca çıkma -orada koşma-yavaş derken anaaa bakmışım pert olmuşum ve nasıl acıkıyorum bilemezsin o günler 2 simit, 1-2 çikolatayı ve bisküviyi nasıl hüpletiyorum bir bilsen :) ama hareketten gidiyor sanırım ya :) sen eylüle mi başlıyorsun peki?
geçmiş olsun canım inşallah herşey gönlüne göre olur,bizde buradan güzel haberlerini alırız....
banuşum bayağı yorulmuşsun canım sen ama bak yüzünün akıyla bitirmişsin :)
bende dün olmayan bir sürü pantolunum var 2-3 tanesine rahatlıkla girdim ve nasıl mutlu oldum anlatamam ya seni çok iyi anlıyorum çooooooooooooooooooook :)
amcanda fark ettiyse artık kesinlikle doğru yoldasın canım ,yaza fıstık olacaksın hepside çatlayacak :)
ay sevinmez mi insan ya tabi tabi belli etme onların daha olacaklardan haberi yok :))) yaza fıstık haticem ya...
ohhh ne güzel bende kociş kalksada yapsam diye bekliyorum ,baba oğul uyuyorlar bakalım :)
gunaydınnnnnn naber
herkese iyi pazarlarrrrr
bu havaların bir açıp bir kapatması mahfetti beni
gece saat 3 te yatmama rağmen sabah 9 da zıpladım ayağa
hayat üstüme çökmüşte enkazında ezilmiş gibiyim kaç gündür
kendimi bir toparlamam lazım ama nasıl bilmiyorum :44::44:
spor yapamıyorum, gerçi adetim yeni bitti, pazartesi akşamları başlıyorum (diyetisyenim sadece akşam yap dedi, neyi deniyoruz bende merak etmedim değil)
bakalım bu hafta umarım güüzel bir kilo vermiş olurum
sabah kahvaltısı:
-menemen (yağsız, 1 yumurt ile)
-beyaz peynir
-bol yeşillik
-2 dilim uno denge light ekmek
-4 bardak çay
-1 tatlı kaşığından az bal
araöğün:
- 1 adet şekersiz türk kahvesi (içmeyi düşünüyorum)
aysecik naberrrr
günaydın fıstığım iyiyim sen nasılsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...03347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-25.html
bu sabah bu topiği buldum. gülmekten karın kaslarım ağrıdı. farklı bir egzersiz türü yani. tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?