Selam millettttt :122: :122:
Herkese iyi pazarlar diliyorummmmumarım bu hafta sonu kimsecikler fazla kaçırmamıştır.
Bu sabah erken kalktık ama hala yorgunum; bizim kızlar çetesi dün gece abla kardeş bizim yatağa yayılmışlar ve karı koca açıkta kaldık gecebari bizde büyük kızın yatağına yatalım dedik ama tam olarak uykumu alamadım. Sabah çeteyi gıdıklayarak uyandırdı eşim bende sırf onları kızdırmak için Kakalak gibi bunlar bırak yüz verme dedim küçüğü anlamıyor ama büyüğü nasıl gülüyor anne böçekmi diyorsun sen şimdi bize o zaman sende böçek annesisin diye
Şimdilik bugün için bir plan yapmadık ama eğer bir aksilik olmazsa öğleden sonra biraz hava almaya çıkarız inşallaholmadı evde biraz hareket eder birazda ütü yararım inşallah
Canım süper yaa baya iyi geldi sabah sabahşimdide devamını okurum artık
banu bu topik tam senlikmişte sen tek başına doldurursun o topiği sana özel ayrı topik açmak lazım banunun kayınvalde topiği
Kız aynı şey benimde aklıma geldihatta içimdende sizinki neki benim yaşadıklarım yanında didim tabi kendi kendime
Aaaa KVyle maceralarımı eşime bile diyorum kitap haline getirceğim diyeoda diyor cıkar cıkarda anam seni yolsun sırf Kv olsa iyi valla fettan kızıyla beraber saldırır ancak güçümüz yeter buna diye
valla bilemem
ama ceconun meceraları güzel bir topik olurdu
hatta istek isterdik ceco şu maceranıda anlatsana diye
torunlar nenelerinden isterya
süper bi duygu olsa gerek bende istiyrumkızlar ben geldim. azcık kaçamak gelip gidiyom gerçi ama
dün işe başlamak için dilekçemi vermeye gittim. odadakiler beni tanımamışlar
hatice hanım siz biraz zayıfladınızmı dedi adam çekinerekten.
baya biraz zayıfladım dedim.
kusura bakmayın ben sizi tanıyamadım dedi
ordan diğeri bende tanıyamadım dedi
azcık işim var gelirim yine
geçmiş olsun doktorora gidip iyice kontrol olmANA sevindim. kafan rahat olsun bundan sonra...bugün bende mantı partisi var temizliğim şimdi bitti...balıkesirden getirdiğim herşeyi yıkadım bugün ütüler beni bekliyor hemen onları yapmam lazım, birde tatlı olarak etimek tatlısı yaptım kendimede kıymalı kereviz yapmak istiyorum ama bilmiyorum herkez mantı yerken kereviz yenirmi değilmi ama.....
nişan için ykmden çok sade kadfe siyah bir elbise aldım ,herkez çok yakıştırdı beni olduğumdanda zayıf göstermiş çok mutlu oldum rekeii bir an önce yani pazartesi günü sıkı olarak başlayacağım diyetime...ikili rakamlara 10 kilo kaldı...
yenacım baskülüm gelmiş canım 20 günden fazla oldu oda beni yıprtatı fazla diyetime bağlı kalamadım..yarın alırım ykmden tartılırım bakalım ne kadar artıdayım, gerçi ölçülü kaçamaklar yaptım ama yaptım sonuçta.... inş fazla almamışımdır...
umut canım ben bu kaçamak listesi paylaşımını daha çok sevdimde şimdilik cesaretim yokO zaman kalori bazında abartılı değilmiş, benim gayet yeterli ana öğünlerim vardı, yazdıklarım da oydı yani.
Bugünkü kaçamak listem:
Sabah kahvaltıda yarım simit.
Öğlen 1.5 dilim fazladan beyaz ekmek, 3-4 kaşık piyaz, 2-3 tatlı kaşığı sütlaç (dışarıda yedim)
Akşamüzeri bir parmak boyunda pasta (doğumgünü davetindeydik, ikramlardan başka hiçbir şey yemedim)
Arada bir yerde 3 adet çikolatalı draje.
Aklımda biraz sonra meyve var ki yersem o da kaçamak olacak, bugün yeterince şeker aldım zaten...
Öfff yazınca fena oldum. Salak kafam benim. Drajeleri sırf buraya yazacağım diye abartmadım yoksa leblebi gibi yiyebilirdim. Pasta epey ufaktı ama tamamen boş kalori, güzel bile değildi. Önüme getirildi diye yedim... Öyle işte...
bravooobizde dışarıdaydık eşim bişiler yıyelim falan dedi ama, buralarda ful kebabcı var çocuk oyun alanı olanlara gidiyoruz o zamanda iş iyice buyuyor. yok dedim heralde tarihimde ilktir. dayanamıyorum hele de aç oturunca sofraya nevar neyok atıyorum ağzıma en iyisi hiç bulaşmamak. eve geldik bezelye yaptım yedik birer tabak kırmızı lahana salatası az yoğurt ooooo daha ne olsun. yoksa aaaaa düşünmek bile istemiyorum...
"iskendere tereyağı istermisiniz yok diyetteyim kola da diet olsun lütfen" geçen haftadan bir diyalog...
geçmiş olsun yavruna baya bir kalabalığı savdın şimdi kaçamakları filan unut yola devam edelim...ececiğim geçmiş olsun...Oğlumda bir kaç gündür bayağı huysuz, dün gece ateşlendi korktum bugün şükür daha iyi. ama öksürmeye başladı şimdide..
Acaip bir salgın var çevremde herkes hasta..
Kayınvaldem bizde oğlanı yatırma bahanesiyle kaçak giriş yapıyorum.Güzel geçti herşey yolundaydı hattta endişeliydim oğluşun keyfi yok diye ama pek uyumluydu..:)
acaip yoruldum duş alınca iyice pelte gibi oldum...Çooook ama çok abarttım. mamaları hazırlarken sürekli ağzıma bişeyler attım..Oturup yemedim ama ağzımda boş durmadı..
ÇAy ve kola özellikle dibine vurdum yani...
Umuttçum senin hayaletini ve truff ekledim..
-------------
Tebrikleriniz ve güzel dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve amin diyorum...
İyiki varsınız seviyorum hepinizi teek teeek...:))
geçmiş olsun istediğin yere geçersin inşallah...Selaamm kızzlllaaaaarrrrrr
ders çalışma maratonumun nihayet sonuna geldim :118::118::118::118::118::118::118:
sınavım gayet iyi geçti :128::128::128::128:
bakalım sonuçları beklicez artık
bundan sonra spor maratonuna başlicam inşallah :122::122::122::122::122:
bekleyyinn beni anaaccccııımmmmm
bende izledim gerçektenkanallardan birinde emel acar ile en baştan var
kadının ilk geldiği hali ile şimdiki hali arasında acayip fark var
muhteşem değişti kadın
beni de birileri baştan yaratsın
napıyım canım 1 gün evde olunca iş güç spora gittim filan eşimde geldi hasta olmuş koca bebek ilaç filan verdim..ona bakıyorum..haticecim ben arabayı kullanım iyicenede o zaman kendım gelırım ınsallah..bulusuruz inş. yakında...nevin naptın bacım. bugün telefonun olsa arayacaktım seni çok sıkıldım evde
ama orası acayip sardı beni çokzevkli bir roman alırsında sonu gelsin diye didinirsin ya aynen öyle kopamadım yani.
canım biz buluşunca ben seni tanımıycam yasüper bi duygu olsa gerek bende istiyrum
napıyım canım 1 gün evde olunca iş güç spora gittim filan eşimde geldi hasta olmuş koca bebek ilaç filan verdim..ona bakıyorum..haticecim ben arabayı kullanım iyicenede o zaman kendım gelırım ınsallah..bulusuruz inş. yakında
İnsanın moralini düzeltebileceği güzel bir topik olmuşbanada iyi geldi arada bir bakarım belkide daha sonra birşeyler de yazarım
walla çok güzel aynurcum yaaaelifciim psikolojik destek verebilirim şekeriiimmm
walla çok güzel aynurcum yaaa
öyle ihtiyacım var ki
havalardn sanırım ama anlamadım sürekli bir halsizlik halim söz konusu :44::44:
ne yapabiliriz hocam bana psikolojik destek verrrr
kaçamaksız bir haftasonu geçiremedim
gerçi diyetimde bir dilim yağsız peynirli börek vardı
ben direkt patatesli bir dilim börek yedim yanında 1 kaseden az kısır yedim
yeşillik bol çay içtim
akşam yemek yemedim, gerçi daha ne yiyim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?