şeeekeerriimm sıkma canını , bence gayet kaçamaksız bir gün olmuş , sen bendeki kaçamağı duysann :84::84::84::84::84::84:
valla yavrukuşum birebir terapi yapabiliris , öğretmenliğin yanısıra psikolojik danışma hizmetide verilir
ben varım ben varımkimse yokmuuuuuu hu huuuuu
ben varım ben varım
merhaba aynurdu değil mi isim bir sen bir ben kalmışız kocaman topikteee nasılsın seni de mi uyku tutmadı
hg hggggg yalnız sıkıldım yapacak bişi de yukkk
bende varrımmm
slm ben sizlere göre epey fazla kiloluyum
5 gün önce bir diyete başladım .. sadece protein alıyorum.. karbonhidrat hiç almıyorum 5 günde 3 kilo verdim
ayy bayıldımmmm :118:Sevgili uyku: Ben bu satırları yazarken sen çok uzaktasın biliyorum ama seni seviyorum, ne olur yuvana dön! PİJAMALI BİR DOST :118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hg cnm azı fazlası yok hepimiz aynıyız sorun değil kolay gelsin bu diyet şeklini kim önerdi kendi başına mı yapıyorsun 5 günde 3 kilo çok olmuş gerçi kilo çok olunca ilk günlerde fazla gidiyor ondan da olabilir ama dikkat et hızlı kilo vermek çok tehliikeli yavaş yavaş sindire sindiree benim naçiz görüşüm bu hg tekrardannnslm ben sizlere göre epey fazla kiloluyum
5 gün önce bir diyete başladım .. sadece protein alıyorum.. karbonhidrat hiç almıyorum 5 günde 3 kilo verdim
şekerim ben de bu sene uykuyu attaya gönderdim öğleden sonra gidiyorum okula öğlene kadar uyuyunca gece oturuyorum bu saate kadar her sene bir olmuyor tabikideşekerrrimm benim uyku hep kaçak hep kaçak yavv
alemsin yaa ihihihihihih pijamalı bir dosttttSevgili uyku: Ben bu satırları yazarken sen çok uzaktasın biliyorum ama seni seviyorum, ne olur yuvana dön! PİJAMALI BİR DOST :118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hg cnm azı fazlası yok hepimiz aynıyız sorun değil kolay gelsin bu diyet şeklini kim önerdi kendi başına mı yapıyorsun 5 günde 3 kilo çok olmuş gerçi kilo çok olunca ilk günlerde fazla gidiyor ondan da olabilir ama dikkat et hızlı kilo vermek çok tehliikeli yavaş yavaş sindire sindiree benim naçiz görüşüm bu hg tekrardannn
şekerim ben de bu sene uykuyu attaya gönderdim öğleden sonra gidiyorum okula öğlene kadar uyuyunca gece oturuyorum bu saate kadar her sene bir olmuyor tabikide
alemsin yaa ihihihihihih pijamalı bir dostttt
uykum yok ammma herif yatmaya gitti ,bende kaçıyom yavrılarr, adamla karar aldık aynı anda uyucaz diye:113::113::113::113:
hadi öpyorum sizi koccamann , iyi gecelerrr
günaydınlar herkeseeee
umarım bu hafta hepimiz için mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol bereketli, fazlaca hareketli ve bol eksili bir hafta olur
hepinizi kocaman öpüyorum
ve son olarak
'' ARTIK GÜNEŞ AÇSIIIIIIIIIIIIIIIINNN '' diyorum
günaydınlar herkeseeee
umarım bu hafta hepimiz için mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol bereketli, fazlaca hareketli ve bol eksili bir hafta olur
hepinizi kocaman öpüyorum
ve son olarak
'' ARTIK GÜNEŞ AÇSIIIIIIIIIIIIIIIINNN '' diyorum
günaydııın...ben de istiyorum o güneşiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?