Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba aynurdu değil mi isim bir sen bir ben kalmışız kocaman topikteee nasılsın seni de mi uyku tutmadı

hocam 10 parmağınızda 10 marifet maşşaalllaaahhh
yani kaçamak yaptım sayılmaz belki de ama listede olmayan bir şey yediğim için kaçamak sayılır hocam

slm ben sizlere göre epey fazla kiloluyum
5 gün önce bir diyete başladım .. sadece protein alıyorum.. karbonhidrat hiç almıyorum 5 günde 3 kilo verdim

Sevgili uyku: Ben bu satırları yazarken sen çok uzaktasın biliyorum ama seni seviyorum, ne olur yuvana dön! PİJAMALI BİR DOST :118::118::118::118::118::118::118::118::118:

hg hggggg yalnız sıkıldım yapacak bişi de yukkk

o zaman bütün kızlar toplandık
yaa 2 gündür uyku tutmuyor, uyku düzenim bozuldu.
dün yatıyım dedim saat 1 buçuktu, sonra uyuyamadım 2 buçuğa kadar kitap okudum, 3 te artık zorla uyumaya çalıştım
umarım bugünde öyle baykuş gibi dikilmem yaa

5 gün önce bir diyete başladım .. sadece protein alıyorum.. karbonhidrat hiç almıyorum 5 günde 3 kilo verdim

dafii hoşgeldin aramızaaaa
walla epey fazlası yok hep bilikte atıyoruz kilocuklarımızı arkadaşım o konuda rahat ol sen
neden sadece protein alıyorsun?? ilaç falan mı kullanıyorsun?? diyetisyenle mi yoksa kendin mi yapıyorsun??

hg cnm azı fazlası yok hepimiz aynıyız sorun değil kolay gelsin bu diyet şeklini kim önerdi kendi başına mı yapıyorsun 5 günde 3 kilo çok olmuş gerçi kilo çok olunca ilk günlerde fazla gidiyor ondan da olabilir ama dikkat et hızlı kilo vermek çok tehliikeli yavaş yavaş sindire sindiree benim naçiz görüşüm bu hg tekrardannn
şekerrrimm benim uyku hep kaçak hep kaçak yavv
şekerim ben de bu sene uykuyu attaya gönderdim öğleden sonra gidiyorum okula öğlene kadar uyuyunca gece oturuyorum bu saate kadar her sene bir olmuyor tabikide
Sevgili uyku: Ben bu satırları yazarken sen çok uzaktasın biliyorum ama seni seviyorum, ne olur yuvana dön! PİJAMALI BİR DOST :118::118::118::118::118::118::118::118::118:
alemsin yaa ihihihihihih pijamalı bir dostttt

sen öğlencisin hadi uyku attay gidiyo , ben sabahçıyım 5.50 de uyanıyom acep benim uyku nerlere kaçıyo

uykum yok ammma herif yatmaya gitti ,bende kaçıyom yavrılarr, adamla karar aldık aynı anda uyucaz diye:113::113::113::113:

hadi öpyorum sizi koccamann , iyi gecelerrr

uykum yok ammma herif yatmaya gitti ,bende kaçıyom yavrılarr, adamla karar aldık aynı anda uyucaz diye:113::113::113::113:

hadi öpyorum sizi koccamann , iyi gecelerrr

iyi gecelerrrrrrr ben de kaçtımm benden başka kimseciklerde yok zaten korktummmm amanınnnn gidip yatağıma gömüleyimmm

günaydınlar herkeseeee
umarım bu hafta hepimiz için mutlu, huzurlu, sağlıklı, bol bereketli, fazlaca hareketli ve bol eksili bir hafta olur
hepinizi kocaman öpüyorum
ve son olarak
'' ARTIK GÜNEŞ AÇSIIIIIIIIIIIIIIIINNN '' diyorum

günaydııın...ben de istiyorum o güneşiii....

günaydııın...ben de istiyorum o güneşiii....

günaydınnn...yağmur yağmur yağmur.. kar yağsa böle olmuyor yağmurda rezillik...

kızlar dün adetim geldi sevindimyaa şimdi hiç doktora gidesim yoktu yani zaten geriliyorum jinekologa gidince...
kaçamaksız geçen bir pazar demek isterdim ama sütlü irmik tatlısı yedim bi kase akşam sadece çorba yedim ama çaya fındık badem toplam 15 adet kuru siyah üzüm 2 kayısı 1 incir yedim yaaa...
sporun dördüncü haftası boğazımı tutamadığım için pekte bir gerileme yok yani.. ama ölçüm yapmıştım 2 cm cik incelmişim buda bir gelişme yola devam....

hepinize hayırlı güzel kaçamaksız bir hafta diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…