Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım iyi olmanıza sevindim çok şükür...
Benim diyet süper gidiyor.Uzun zaman sonra pazar gününü kaçamaksız geçirdim.Kendimi çok ama çok iyi hissediyorm.Hafifledim kıızzz :) Sana söz verdim tabi canım.Unuturmuyum hiç.Zaten elim bişeye gitse önce sen sonra eşim aklıma geliyor cııss diyorum bırakıyorum hemen.Böyle devam edersem inşallah mayıs sonunda hedefimdeyim.Ablamla da yürüyüşlere devam ediyoruz.Sadece pazarları yürümeyeceğiz.Haftanın altı günü 1 saat.E daha ne olsun.Tutuyorum sözümü hocam... Öpüyorum seni...

ayyyyyyyy yapmasam mı 2. yi, çocuk işi zor belim benim bayaaa kötüleşti. 2 tane olsalar heralde yatak döşek olurdum çoktan.

AAaaaa mızıkçılık yapma ama. Hani yaz sonuna kadar zayıflayıp çıtır olup sonra hamiş planları yapcaktık.Oyun bozanlık yapıyosun ama.sen değil miydin bana yaza kadar verip eylül gibi çalışırız.Seneye yaza da ele avuca gelir biraz diye.Küserim ama bak vazgeçmek yok.Beraber doğurcaz :130:

gunaydın sevgili arkadaşlar,

bu hava bu sene bizi çok yordu, oğlan kırık ben hasta...

Herkes inşallah iyidir.
geçmiş olsun benimde kociş hasta boğazı şişti halsizlik filan banda gecer yakında puff

günaydın kızlar, bursada kar var ve ciddi ciddi her yer kar tuttu...

aman dikkat et kendine buzlanma filan olur ...

Günaydın Nevin'cim nasılsın? Kocaeli de yağmurlu hatta benim evin oralarda kar vardı işe gelirken.Negatif enerji veren bi gökyüzü var yine.Ne sıkıcı dimi...
Tartıda eksilmek önemli tabi ama incelmek süper bişey.Onu farkettiysen iyi gidiyosun demektir.Sarkmaların da olmaz hem spor yaptığın için.Süper gidiyosun bence bozma moralini...

günaydın pamuk prensesler
ben geldim...
bakın ticker ı da değiştirdim

yok canım o ulaşılabilirliği artırmak adına 65-70 arası ideal kilom

günaydın canım evet sıkıcı hava malesef... Olsun nasılda güneşte açıcak Sende süper giriş yaptın haftada 6 gün yürüyüş harika canım hızla atıcaksın kilolarını en etkilisi yürüyüş bence... Yaza kadar şöle bi 10 kg göndersem ne süper olur ama dimi... Sabır sabır sonrası allah kerim..
günaydın pamuk prensesler
ben geldim...
Bakın ticker ı da değiştirdim

günaydın...

yok canım o ulaşılabilirliği artırmak adına 65-70 arası ideal kilom

Orası öyle tabi canım.En azından ilk etabı başarıyla tamamladın diyelim o zaman.Ben de senin gibi 103 le başlamıştım.İlk hedefim 90 dı.Ulaştım.Sonra 93 le yeniden başladım şimdiki hedefim 75.O kiloya düşeyim de hele bi bakarım artık belki bebiş olur askıya alırım diyet işini

günaydın kızlarrrr
herkese iyi haftalar dilerriiimmm
hepimiz için bol eksili bir hafta olsun ama sadece kilo yönünden
hava yine kapandı burda, yağmurda var ve inanılmaz soğuk. koca karı soğukları geliyormuş, haberlerde dinledim.
bakalım sıcaklara hasret kaldık. gerçi ne kadar geç yaz gelirse bizxde o kadar fit gireriz yaza diye düşünüyorum

sabah kahvaltısı:
-yarım haşlanmış yumurta
-yağsız beyaz peynir
-1 dilim denge light kepekli ekmek
-1 küçük gül böreği (patatesli)
-3 bardak şekersiz çay

ya ben de 110 dum 86 düştüm ama tutamadım boğazımı 96 çıktım. inşallah bu kez 70 altına inip bu işi bitiricem.

2. kararı almak aslında akıl karı bişi değilde hadi yalnız kalmasın falan diye başlayıp insan kendini zorluyor. 3. yapan var diyorsundur onları ayakta alkışlarım saygıyla önlerinde eğilirim

ama söz yaza önce kiloları vericez sonra bebişe sıra gelecek(arada inşallah belim de düzelr)

ben de bu sabah uzun aradan sonra 93 gördüm. geçen haftanın gitmez gramları inşallah bu hafta çabucak gidiveririr de cumaya 92 yi bile görürüm. ama yuruys işi zor bu hava da. hastayım da biraz. yarın dr gidicem carşamba toplantım var. perşembe kalıyor bir tek o da zor. uffff.

yrn en geç öbür gün adet olmam lazım acayip sancım var off off
havalar açsa ne gzl olucak
boğuyo bu kapalı havalar beni

Ooooo maşallah... Gidiyor işte kilolar sen bu ay sonuna kadar 3 kilo verip 89 ları görürsün bence.Ben inanıyorum böyle olacağına...

Ver kilolarını bi de kızın olsun sana benzesin güzel olsun inşallah :)

Günaydın daha doğrusu Tünaydın Kızlar

Son 2 gündür güneş vardı soğuk olmasına rağmen ohh ne güzel güneşi görünce içim açılmıştı dahada kar yağmaz diyordum ama sabah uyandım perdeyi açtım ne görsem beğenirsin yine heryer bembeyaazzz ve hala yağıyor kar çok sıkıldım ya kardan

Birşey sormak istiyorum son 1 haftadır sol yumurtalığıma sancı giriyor arada bir. Ben en başta üşüttüm herhalde diyordum ama ya da gaz sancısı olabilir diyorum ama sizin bir fikriniz var mı 1 ay önce gittim kadın doğuma kistim falan yoktu ama :26: bilgisi olan bilgi verirse çok sevinirim ziraa bu karda kışta doktora gitmek zor geliyor

Canım geçmiş olsun.Bende de olmuştu geçenlerde öyle bi sancı.Yumurtlama dönemimmiş.Senin de yumurtlama olabilir mi acaba? Yumurta çatlarken öyle oluyo da

Merhaba kızlarrr. Dün kaçamaklarımı bildirmeye gelemedim, daha doğrusu bildirecek bir şey yoktu. Kaçamağım yoktu ki bildireyim gibilerinden değil ama... Hangi birini bildireyim, aklımda bile tutamadım gibilerinden. Sabah arkadaşlarla gittiğimiz bruch'ta 8-10 çeşit peynir, salatalık, jambon dışında kahvaltılık bir şey yemedim ama hamur işleri büfesi çok çok genişti ve sürekli taze, sıcak ürünlerle destekleniyordu. Oradan yediklerimden aklımda kalanlar: Su böreği, poğaça, bademli turta, limonlu kek, çilekli pasta, profiterol, mini pizza... Hepsinden 2 çatal aldım ama çeşit fazla olunca çok abartmış oldum tabii Ara sıcak ve ala minute büfesine hiç girmedim, saat 2'ye doğru kalktık, akşama kadar bir şey yemedim, akşam salata ve ufak parça tavuk yedim. Bu sabah tartıda +800 görerek kendime yuh dedim, bu hafta yaklaşık 2 kilo aldım, tartı 83'e geldi geliyor Gidişatım çok kötü, eller gider Mersin'e ben giderim tersine...Yaza daha şişman gireceğim böyle giderse

Canım benim, sağol moral verdiğin için. Hedef koymak daha doğru aslında, ben yazdığım gibi hedef tutmayınca demotive oluyorum ama bu da bir kaçış aslında. Disiplinli ve kararlı olanlar hedef koyar ve o hedefi tutturmak için çaba sarf eder, o hırsla asılır yaptığı işe. Kaçak güreşenler, bahanesi bol olanlar benim gibi kaytarır işte. İşin doğrusu bu herhalde... Bugün pek kızgınım kendime, kendi yüzüme gerçekleri çarpıyorum böyle... Eminim sen hedeflerine ulaşacaksın, ben de kendim vermiş gibi seviniyorum, öünmüzde böyle güzel örnekler olunca biz de umudumuzu koruyoruz, hevesleniyoruz. En azındna ben öyleyim :)9
ctesi ful yememen gerekenleri yemişim. kırmızı biber, mantarlı omlet, bezelye akşama...
Benim diyetisyenin verdiği listede de bunlar yoktu, yanısıra kereviz, enginar, kırmızı lahana, turp, havuç gibi bitkiler de yoktu aklımda kaldığı kadarıyla. Mesela listede sebze yemeği yazıyor yanında parantez içinde şunlar şunlar hariç diye yazıyordu. Kök sebzelerin glisemik indeksi yüksek diye galiba...
Asumancığım Pazar gününü oldukça az zararla atlatmışsın. Ben fena gümledim Bu haftaya güzel bir başlangıç yapmışsın, öyle de gideceğine eminim, bu cuma güzel bir bildirim alacağız senden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…