günaydın kızlar, bursada kar var ve ciddi ciddi her yer kar tuttu...
hoşbulduk canım benim iyiyim sağol, yuvarlanıp gidiyorum işte. sabahları kalkmak falan neysede oğluşumdan ayrı kalmak bana çok koyuyor yabatu daha iyi şükürler olsun teyzesi.
senin diyet nasıl gidiyor aman canım sakın ha sapıtma bak nisanda incecik şeyler giymeye başlayacağız ,lütfen dikkat et ,hem bana söz verdin unutmuş değilim :)
senin kontrolünü yapayımda işimi aksatmayayım değil mi tatlım :)
ayyyyyyyy yapmasam mı 2. yi, çocuk işi zor belim benim bayaaa kötüleşti. 2 tane olsalar heralde yatak döşek olurdum çoktan.
geçmiş olsun benimde kociş hasta boğazı şişti halsizlik filan banda gecer yakında puffgunaydın sevgili arkadaşlar,
bu hava bu sene bizi çok yordu, oğlan kırık ben hasta...
Herkes inşallah iyidir.
günaydın kızlar, bursada kar var ve ciddi ciddi her yer kar tuttu...
günaydınnn...yağmur yağmur yağmur.. kar yağsa böle olmuyor yağmurda rezillik...
kızlar dün adetim geldi sevindimyaa şimdi hiç doktora gidesim yoktu yani zaten geriliyorum jinekologa gidince...
kaçamaksız geçen bir pazar demek isterdim ama sütlü irmik tatlısı yedim bi kaseakşam sadece çorba yedim ama çaya fındık badem toplam 15 adet kuru siyah üzüm 2 kayısı 1 incir yedim yaaa...
sporun dördüncü haftası boğazımı tutamadığım için pekte bir gerileme yok yani.. ama ölçüm yapmıştım 2 cm cik incelmişim buda bir gelişme yola devam....
hepinize hayırlı güzel kaçamaksız bir hafta diliyorum...
günaydın pamuk prensesler
ben geldim...
bakın ticker ı da değiştirdim
günaydın canım evet sıkıcı hava malesef... Olsun nasılda güneşte açıcakgünaydın nevin'cim nasılsın? Kocaeli de yağmurlu hatta benim evin oralarda kar vardı işe gelirken.negatif enerji veren bi gökyüzü var yine.ne sıkıcı dimi...
Tartıda eksilmek önemli tabi ama incelmek süper bişey.onu farkettiysen iyi gidiyosun demektir.sarkmaların da olmaz hem spor yaptığın için.süper gidiyosun bence bozma moralini...
günaydın pamuk prensesler
ben geldim...
Bakın ticker ı da değiştirdim
yok canım o ulaşılabilirliği artırmak adına 65-70 arası ideal kilom
Orası öyle tabi canım.En azından ilk etabı başarıyla tamamladın diyelim o zaman.Ben de senin gibi 103 le başlamıştım.İlk hedefim 90 dı.Ulaştım.Sonra 93 le yeniden başladım şimdiki hedefim 75.O kiloya düşeyim de hele bi bakarım artık belki bebiş olur askıya alırım diyet işini
ben de bu sabah uzun aradan sonra 93gördüm. geçen haftanın gitmez gramları inşallah bu hafta çabucak gidiveririr de cumaya 92 yi bile görürüm. ama yuruys işi zor bu hava da. hastayım da biraz. yarın dr gidicem carşamba toplantım var. perşembe kalıyor bir tek o da zor. uffff.
Günaydın daha doğrusu Tünaydın Kızlar
Son 2 gündür güneş vardı soğuk olmasına rağmen ohh ne güzel güneşi görünce içim açılmıştı dahada kar yağmaz diyordum ama sabah uyandım perdeyi açtım ne görsem beğenirsin yine heryer bembeyaazzz ve hala yağıyor kar çok sıkıldım ya kardan
Birşey sormak istiyorum son 1 haftadır sol yumurtalığıma sancı giriyor arada bir. Ben en başta üşüttüm herhalde diyordum ama ya da gaz sancısı olabilir diyorum ama sizin bir fikriniz var mı 1 ay önce gittim kadın doğuma kistim falan yoktu ama :26: bilgisi olan bilgi verirse çok sevinirim ziraa bu karda kışta doktora gitmek zor geliyor
Canım benim, sağol moral verdiğin için. Hedef koymak daha doğru aslında, ben yazdığım gibi hedef tutmayınca demotive oluyorum ama bu da bir kaçış aslında. Disiplinli ve kararlı olanlar hedef koyar ve o hedefi tutturmak için çaba sarf eder, o hırsla asılır yaptığı işe. Kaçak güreşenler, bahanesi bol olanlar benim gibi kaytarır işte. İşin doğrusu bu herhalde... Bugün pek kızgınım kendime, kendi yüzüme gerçekleri çarpıyorum böyle... Eminim sen hedeflerine ulaşacaksın, ben de kendim vermiş gibi seviniyorum, öünmüzde böyle güzel örnekler olunca biz de umudumuzu koruyoruz, hevesleniyoruz. En azındna ben öyleyim :)9ne mutlu bana o zaman :) ben sana hergün çok tatlısın diyebilirim canım :) tatlı isteğini köreltmeye çalışmak gerek bende regliyim 2-3 gündür ve canım nasıl tatlı istiyor tahmin et ama ben yemiyorum bu ara çok azimlendim umut ,ilk hedef evlilik yıldönümümüz 28 nisan ve sonra oğluşumun doğumgünü 4 mayıs veeeeeee benim o tarihlerde 65 ve altı olmam gerek yani öyle istiyorum desem daha doğru :) sende bir hedef belirle lütfen inan çok yardımcı olacak düşün mayısa hazirana yok mu hiç önemli bir şey, gideceğin düğün -nişan vb bile olur, bizim bakıcı teyzemizin kızınında haziranda nişanı var 27si gibi hele o zamana 57yi falan hedefledim çok fenayım çoook :) hedefim olmayınca olmuyor bende böyle veriyorum gerçi bu sistem sana pek uymuyor :) geçenlerde konuşmuktuk yine hatırlarsan ve sen eğer ulaşamazsam üzülüyorum daha çok yiyorum demiştim .aylık hedefler hakkındaydı gerçi ama bununla bağlantılı sanki :) ama ben sana inanıyorum gerçekten,sen vereceksin bu ara biraz kaçamak olmuş olabilir ama toparlayacaksın eminim canım
.....
Benim diyetisyenin verdiği listede de bunlar yoktu, yanısıra kereviz, enginar, kırmızı lahana, turp, havuç gibi bitkiler de yoktu aklımda kaldığı kadarıyla. Mesela listede sebze yemeği yazıyor yanında parantez içinde şunlar şunlar hariç diye yazıyordu. Kök sebzelerin glisemik indeksi yüksek diye galiba...ctesi ful yememen gerekenleri yemişim. kırmızı biber, mantarlı omlet, bezelye akşama...
Asumancığım Pazar gününü oldukça az zararla atlatmışsın. Ben fena gümledimiyi akşamlar kaçamaklarımı bildireyim
kahvaltıda kıymalı yumurtayı fazla kaçırdım 1 dilim de reçelli ekmek yedim
öğlende 1 saat yürüdük
eve gelince meyve de fazla oldu
akşam kahvenin yanında3 petibör bisküvi yedim
akşam yemek yemedim yoğurt ve müsli yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?