Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umuttt ben gayet düzgün yiyorum üstelik 4 gün 1er saat yürüdüm dün hariç ama 101-102 görüyorum tartıda sinirlerim yıprandı iyice
üstelik yanımda 60 kilo insanlar bile sürekli diyet konuşuyolar ve beni geriyolar fazlasıyla
ama sürekli aynı şey konuşulurmu yaa resmen dalga gecer gibi

Canım geçmiş olsun.Bende de olmuştu geçenlerde öyle bi sancı.Yumurtlama dönemimmiş.Senin de yumurtlama olabilir mi acaba? Yumurta çatlarken öyle oluyo da

Bilmiyorum ki canım bende daha önce olmazdı son 1 haftadır çok üşüdüm çok soğuk ondandır diye düşünüyorum regl olmama 1 hafta var sanırım o çatlama ne zaman oluyormuş ki :26: ayyy ne cahilim ya

Canım kaç günde bir adet oluyorsan 14 çıkarıcaksın.Yani şöyle örnekliyim 28 günde bir ise 14. gün yumurtlama. Atıyorum benim gibi düzensizse 35 günde bir olanlar için 35-14=21. gün yumurtlama gibi.Umarım anlatabilmişimdir.
Ama şunu söyliyim ayaklarından soğuk alma sakın.Çok etkiliyo yumurtalıkları.Dikkat et Erzurum fena yaaa bilirim...

Haa bi de kistin varken düzenli yumurtlama olmaz zaten.Senin kist kaybolduğuna göre ondan hissediyor olabilirsin yumurtlamanı.Bende öyle oldu da :)
Umarım kafanı karıştırmıyorumdur.Geçmezse bikaç güne doktora görün canım

Son düzenleme:

ayşe canım bende ilk spora başladığım hafta + çıkmıştım sonraki hafta 1 kg vermiştim sonra duraksadım regl oldum belki 4 haftada 2 kg ancak olucak ama olsun bırakmak yok ne güzel spora başladın tartılmaaa bennde hep aynı hatayı yapıyorum + görüncede kendimi çikolata yerken buluyorumyaa

birde zayıflama sohbetlerine takılma bende çok yaşıyorum bunu özellikle eşiminhalası var kendisi 42 yaşında bekar ve fıstık gibi fizik ama hafif göbeği var diye mekik çekiyor ekmek filan yemiyor bide sürekli bunu anlatıyor ayy nasıl sinir oluyorum bende neyse....

Son düzenleme:
temizlik yapıyorum arada sizi okumaya geldim
umut canım fazla kaçmış ama akşam dengelemişsin aslında artıların bir kısmının ödem olduğuna inanıyorum ben
bugün sözün vardı yürüyecektin unutmadım işimi bitireyim çıkacağım ben de inşallah
sen de bu birkaç gün dikkat edip bolsu bitki çayı içersen büyük kısmı gider bence canım
ayşecim yeğenime ben bakmıyorum artık kreşe gidiyor canım
neyse işimi bitireyim yürüyüşümü de yapıp gelirim tekrar

Canım, sinirlerimizi yıpratmayacağız elimizden geldiğince ne yapalım Kendimizi tümden salamayacağımıza göre kuyruğu dik tutmaya çalışacağız artık. Senin durumun farklı ama, sindirim problemleri, şişlik çok etkiliyordur. Benimki direk yağ
Yanında konuşanlara da kulaklarını tıka elinden geldiğince, bilmeden mi yapıyorlar, bilerek mi anlayamadım ama milletin ağzı torba değil işte :) Yerinde olsam umursamamaya çalışırım, ya da açıkça söylerim; "ben de sağlıklı kiloya inmek için çaba gösteriyorum ama etrafımdaki diyet sohbetleri beni olumsuz etkiliyor, yanımda bahsetmeyin lütfen" diye...

çok sıkıldım artık aynı muhabbetten yaa
artık havalar ısınsn öğlenleri de samatya sahile inip 40-50 dakika yürücem :)
1 temmuzda bitecek bu iş başka yolu yok

hmm tamam cnm emirin huyu suyu değişti iyice acayip asabi agresif oldu
hep iyi şeyleri öğrenmiyolar kreşte malesef
acayip ısırma ve her ele geçeni atma huyu var şimdilerde

merhabalar ben geldim çok yoğun bir günle haftaya adım attık sonu hayır olsun inş evett sanırım şehir şehir hava durumu bildiriyoruz sanırım samsunda kapalı bir hava hakim yağmur gece yağdıktan sonra havayı tamamen kapattı bol sulu bir hafta bizi bekliyorr ay beniş hava durumu spikeri yapmasınlar sulu sulu yaparım hihihihhi burası yağmurlu yaaaaaa sıkıldımm bir de norm fazlasıyım atama yapılacak tayin gerildim resmen karnıma kramplar giriyor (((( ay çocuklar beni beklerrrr yemek yiyecekler bana sabır çorba ekmek tatlı var menüde çorba ekmek iyide tatlıyııı hep çocuklara yedircem inş inş inşş

Asumancığım, senden de bir şey kaçmıyor Evet o gazla öyle söyledim ama burası çok yağmurlu ve soğuk, oğluşu da bırakmak istemiyorum. Gene de sen yazınca mahçup oldum bak, bir çözüm bulmaya çalışayım; ya yarım saat olsun yürürüm ya evde hareket yaparım artık...

cnm benim söyledim kaç kere kilolu bi çocuk görseler senin küçüklüğün diyolar bana burda
ben de dedimki ben 7 yaşına kadar çok çok zayıfmışım sürekli hastanelerde serum yermişim
sonradan böyle olmuşum
aman neyse temmuz itibari ile kimse bana laf edemicek inşallah
yrn hava ne kadar soğuk olursa olsun yağmur yağmazsa öğlen çıkıp yürücem

cnm benim hakkında hayırlısı olsun inşallah

urda da yağmur var ama azaldı gibi şimdi yeşil çayımı içip atayım kendmi dışarıya sen de yap bişeyler mutlaka bak dönünce soracağım

güneş bile açtı hafiften ben hemen çıkıyorum
semirancım canını sıkma canım Allah hakkında hayırlısını versin inşallah
ayşecim kreşin olumlu etkileri de var olumsuz da oluyor malesef ama genel olarak iyi sanki yeğenimin kreşi
haliyle farklı huylarda çocuklar var etkileniyor kuzular tabii

cnm genel olarak kreşten yani öğretmenlerinden bende memnunum ama acayip huysuz çocuklarda var bizimkilerde bozuluveriyolar onların arasında sanırım :)
mesela emir çok düzgün konuşmaya başladı
cin gibi herşeyi biliyo
kendini isteklerini ifade edebiliyo
ama çokta şımarıyo istediği olmayınca kendini yere atıp tepiniyo

2 yas problemleri basladi artik benimki de tuhaflasti esim ne olacak bu cocuk diyor yerde tepinmeleri gorunce 1-2 sene durum dahada agirlasacak sikacagiz disimizi dedim ama sakin olmak sart gececekkkk

selam kızlarrrr
akşama spor yapıcam artık leslie 1 saat yapıcam.
öğle yemeği:
-1 kase şehriye çorbası
-1 kase kısır
-1 dilim patatesli börek

böyle bir menü yok yani
bugün artık son kaçamaktı, tekrar kendime gelmem lazım, çarşamba diyetisyen görüşmesi var
spor ve diyetime uyarak daha hızlı vericem biliyorum
ama bir günüm bir günüme uymuyor
moralim bozuk olunca aklıma ilk gelen şey yemek yemek oluyorr

2 yas problemleri basladi artik benimki de tuhaflasti esim ne olacak bu cocuk diyor yerde tepinmeleri gorunce 1-2 sene durum dahada agirlasacak sikacagiz disimizi dedim ama sakin olmak sart gececekkkk

valla aynı ortamda oldugu sürece zor geçecek gibi gözüküyo emir
sürekli neye hayır desem bi yapışıyo koluma ısırcam banane ısırcam diye bağırıp duruyo

saat 4 oldu ben kaçıyorum
regl belirti verdi ama iştahım acayip açık
eve gidip kısır yapsam yanında hamur kızartsam diye iğrenç düşüncelerim var
hatta şimdi çıkışta bi simit alsam diyorum off
iğrencim iğrenç
COLOR]

slm kızlar

iki haftadır kilom aynıydı bugün tartıda 89-89,5 arası gördüm ayy ne mutlu oldum kilom durdu sanıyordum..3-4 gündür hiç dikkatte etmiyordum yediklerime..moral oldu tartıdaki rakam bana..grip öksürük fena oldum hiç spor yapacak halimde yok kaç gündür.bi türlü eliptik bisiklette alamadım zaten.internet sitesi güncelleniyomuş bonusa alamıyorum taksitli bi kaç gün içinde düzelirmişte ohoo..yaz gelecek yaa..kararsızlığım yüzünden bişey beğenemedim bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…