Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm benim hakkında hayırlısı olsun inşallah
amin ayşecim amin ben yazana kadar dittmişsinnnn
tımam canım sıkmıyorum ne olursa hayırlı oluyor zaten inş inşşşşşş
yağmura yakalanmadan yürüdüm 1 saat çok şükür
tempoluca yürüdüm ohhh erisin yağlar

yaa ben deee ama hala okuldayım ve üstümden resmen kaymon geçti beeeeee halim mi kaldıııı(((

Merhaba,
verdiğiniz kiloları görünce hayran kaldım. Nasıl verdiniz ne yaptınız çok merak ettim. Paylaşırsanız çok sevinirim.
merhaba yaptığım özel bir şey yok sağlıklı beslendim ve bolca yürüdüm hamurişi tatlı pilav makarna ekmek nerdeyse hayatımdan çıktı gibi

ben de çok yoruldum canım zaten temizlişk yapmıştım oturmadan attım kendimi dışarıya yoksa kalırdı şimdi yorgun ama huzurluyum sen de eve dönerken az da olsa yürümeye çalış mümkünse

ya ayseeeeee, desinler neyapalım ben 28 yaşına kadar hiç klolu olmadığım halde şimdi kilolu kimi görseler sana benziyor deniyor ne yapayım akrabalarım bunlar düne kadar ardımdan önümden baka kalan insanlar bazısı.
senin kızmanın uzulmenin bozulmanın nedeni başka sen o moda giremedin, "inceliyorum kendime iyi bakıyor çaba gösteriyor ve hergün daha sağlıklı ve fit oluyorum modunda değilsin." eğer tam olarak motive olsaydın yanında konuşanları kendi lehine çeker, yapılan esprilere güler hatta sen fazlasını yapardın. ne olacak ki temmuza bu iş bitmeyecek mi, sen bu yazdıklarına gerçekten ama gerçekten inansan gemin kolayca batmaz ve cıslara sarılmazssın.

bu gece gidip ye bakalım yağda hamurları, kısırları yarın nasıl hissedeceksin...

ne tatlı şeyler yazmışsın. inşallahhhhhhh olur
şuan çok ama çok çirkin hissetsem de savaşmak en iyi hale gelmek için çaba göstermek zorundayım. aynalarla barışamadık gitti. yine köşe kapmaca...

89 çok mühim rakam umarım olur.

ben geçen sene temmuz 15 de ancak 92.5 görmüşüm. yani temmuz 15 kadar 4 ayım var kısmet bu sene belki de 72.5 görürüm ne güzel olur

umuttttt canım arkadaşım....

sakın ha sakın haaaaaa 83 oldum falan diyip uzulup motivasyonunu kaybetme. bu sekilde kaçırdığın haftasonlarının tek çözümü sanırım haraket en azından lamzsın kilo.

ben de aynısını yapıyordum 3 gün ye 4 gün vermeye çalış sonra da 2 kilo alıp 2 verince 3 gün de 2 kilo verdim ama hafta başındaki kilomu ancak yakaladım döngüsüyle birşeyleri telafi ediyorum havasıyla vucuda tam oyun oynama durumu...karışık yazmışım ama anlamışsındır. yalnış yapıyoruz özetleeeee. tam motive olucaz sporsa kaçınılmaz. gecen senyle bile fark var bende daha zor gidiyor yağlar.

Anladım canım, öküzün önde gideni olunca ne desen boş :) Sallamayacaksın olabildiğince...
urda da yağmur var ama azaldı gibi şimdi yeşil çayımı içip atayım kendmi dışarıya sen de yap bişeyler mutlaka bak dönünce soracağım
Evden çıkamadım, hem yağış dinmedi hem oğlum oynamak istiyordu, kıyamadım bırakmaya. Mekik, kültür fizik hareketleri, gerilme egzersizleri karışımı bir şeyler yaptım ama ancak 20 dakika dayanabildim, amma hamlamışım...
yağmura yakalanmadan yürüdüm 1 saat çok şükür
tempoluca yürüdüm ohhh erisin yağlar
Vallahi bravo, bu yürüyüşler seni kurtarır bence canım, çok abartıp ucunu kaçırmadıkça yürüyüş yapıp toparlarsın, istikrarlısın çünkü

Anladım canım, hem de çok iyi anladım. Ben bir senenin en kötü geri dönüşünü yaşıyorum şu aralar, zaten ayda 1.5-2 kilo ortalaması ile 10 ayda 12-13 kilo vermiştim, iki kilosunu geri aldım bile Dediğin gibi metabolizma da sapıtacak, direnecek böyle giderse. Bu iş ya bitecek ya bitecek Mutlu, bir yerden bir çözüm bulalım. Spor salonu mudur, bireysel spor mudur, diyetisyen midir, psikolog mudur, hepsi midir neyse, deneyip seçip yola koyulalım...

sen de yapmışın bişeyler en azından canım sevindim yağmur yağıyor yürüyüşe gidemedim deyip oturmamışsın ya o bile yeter bence
bakalım ben de böyle devam edebilirsem bir süre gider kilolar inşallah
bugün akşam yemeğimi de yedim biraz yoğurt haşlanmış tavuk göğsü yarım adet azcık da turşu ve bir ısırık tam buğday ekmeği
asıl sınav şimdi başlıyor yatana kadar uslu durmam lazım ki yarın tartıda hoş bir hareket olsun

Merhaba kızlar

Ben kendimi sevmiyorum ya bir türlü rejime adapte olamıyorum 2 sene önce deli gibi istek dolu hırs dolu baharı bulamıyorum ne yapsam kendime ne söylesem olmuyor hep bir gazla başlıyorum diyorum sonra bir bakıyorum börekler çikolatalar sırayla gidiyor

Bugün kardeşimle carrefoura gittik elimizde poşetler apartmandan yukarı çıkıyoruz biz 4. kattayız 3. kattaki komşularda açmış kapıları sohbet ediyorlardı görünce slm verdim konuşmaya başladık komşulardan biri daha 4-5 ay önce taşındı kadını toplasan 3 kere falan görmüşümdür 1-2 kerede bizim evde kadınlar toplanmışken gördüm az biraz konuşmuşluğumuz var o kadar. Ben nefes nefese kalmışım yukarı çıkıyorum Kadın bana kapıda ne dese beğenirsiniz '' Şişmanlık başa bela dimi '' hemen toparladım kendimi '' evet yaaa hiç sormayın '' dedim :26: Eeee kilo verme durumları nasıl gidiyor dedi ben de utancımdan az biraz yavaş yavaş gidiyor işte dedim :26: ama çok utandım üzüldüm ve kendimden nefret ettim o an. Daha 3 günlük kadın bile konuya kilolarımdan giriş yapıyor sevmiyorum işte kendimi sevmiyorum

seellaammm fııssttıkklllllllaaaaaaaaarrrrrrrr , nasılsınızz??

oohhh ne güzel şeymiş ders çalışmamak :118::118::118::118::118::118::118:

Baharcııımmm kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış , bence sırf o kendini bişey zanneden tiplere karşı sen kendini toplamalı ve hırs yapmalısın , benim 3 ayda 12kg vermem öyle oldu , benim hayatımda hiçbir yeri olmayan bi tip geldi benim kilolarıma laf söyledi , bende zaten uzun süredir istiyordum kilo vermeyi tamda üstüne denk gelsi , bence şimdi kendini bir dinle ve sen bunu yapmak istediğini kendine anlat , yaparsın başarırsın , inanıyorumm :128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:

Elifciikk bende az sonra yürüyüş yapcam , hadi bakalım yarış yapalım senle , bu hafta kim daha çok spor yapcak

Son düzenleme:

öyle bahar hakediyoruz bu lafları, zayıf olsan tıkansan o zaman yorum yapamayacak hanfendi....

tek çözüm sen de biliyorsun kendini çok ama çok sevmek kendini sevip sahip çıkacaksın göstereceksin 5 ay sonra o ablaya, guzellik basa bela diyeceksin lafı getirip...

ben motiveyim de baska hiçbirsey yapmak istemiyorum... hayat enerjim çok az, işlerim var dünya kadar uyumak istiyorum yalnızca... kendimi beğenmiyorum hiç sokağa cıkasım yok... garip bir bunalım halindeğim...

süperrrrrrrr kim tutar seniii bahar yazı fet edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…