- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
yağmura yakalanmadan yürüdüm 1 saat çok şükür
tempoluca yürüdüm ohhh erisin yağlar
amin ayşecim amin ben yazana kadar dittmişsinnnncnm benim hakkında hayırlısı olsun inşallah
tımam canım sıkmıyorum ne olursa hayırlı oluyor zaten inş inşşşşşşgüneş bile açtı hafiften ben hemen çıkıyorum
semirancım canını sıkma canım Allah hakkında hayırlısını versin inşallah
ayşecim kreşin olumlu etkileri de var olumsuz da oluyor malesef ama genel olarak iyi sanki yeğenimin kreşi
haliyle farklı huylarda çocuklar var etkileniyor kuzular tabii
yağmura yakalanmadan yürüdüm 1 saat çok şükür
merhaba yaptığım özel bir şey yok sağlıklı beslendim ve bolca yürüdüm hamurişi tatlı pilav makarna ekmek nerdeyse hayatımdan çıktı gibiMerhaba,
verdiğiniz kiloları görünce hayran kaldım. Nasıl verdiniz ne yaptınız çok merak ettim. Paylaşırsanız çok sevinirim.
amin ayşecim amin ben yazana kadar dittmişsinnnn
tımam canım sıkmıyorum ne olursa hayırlı oluyor zaten inş inşşşşşş
yaa ben deee ama hala okuldayım ve üstümden resmen kaymon geçti beeeeee halim mi kaldıııı(((
cnm benim söyledim kaç kere kilolu bi çocuk görseler senin küçüklüğün diyolar bana burda
ben de dedimki ben 7 yaşına kadar çok çok zayıfmışım sürekli hastanelerde serum yermişim
sonradan böyle olmuşum
aman neyse temmuz itibari ile kimse bana laf edemicek inşallah
yrn hava ne kadar soğuk olursa olsun yağmur yağmazsa öğlen çıkıp yürücem
Ooooo maşallah...Gidiyor işte kilolar sen bu ay sonuna kadar 3 kilo verip 89 ları görürsün bence.Ben inanıyorum böyle olacağına...
Ver kilolarını bi de kızın olsun sana benzesin güzel olsun inşallah :)
Merhaba kızlarrr. Dün kaçamaklarımı bildirmeye gelemedim, daha doğrusu bildirecek bir şey yoktu. Kaçamağım yoktu ki bildireyim gibilerinden değil ama... Hangi birini bildireyim, aklımda bile tutamadım gibilerinden. Sabah arkadaşlarla gittiğimiz bruch'ta 8-10 çeşit peynir, salatalık, jambon dışında kahvaltılık bir şey yemedim ama hamur işleri büfesi çok çok genişti ve sürekli taze, sıcak ürünlerle destekleniyordu. Oradan yediklerimden aklımda kalanlar: Su böreği, poğaça, bademli turta, limonlu kek, çilekli pasta, profiterol, mini pizza... Hepsinden 2 çatal aldım ama çeşit fazla olunca çok abartmış oldum tabiiAra sıcak ve ala minute büfesine hiç girmedim, saat 2'ye doğru kalktık, akşama kadar bir şey yemedim, akşam salata ve ufak parça tavuk yedim. Bu sabah tartıda +800 görerek kendime yuh dedim, bu hafta yaklaşık 2 kilo aldım, tartı 83'e geldi geliyor Gidişatım çok kötü, eller gider Mersin'e ben giderim tersine...Yaza daha şişman gireceğim böyle giderse
Canım benim, sağol moral verdiğin için. Hedef koymak daha doğru aslında, ben yazdığım gibi hedef tutmayınca demotive oluyorum ama bu da bir kaçış aslında. Disiplinli ve kararlı olanlar hedef koyar ve o hedefi tutturmak için çaba sarf eder, o hırsla asılır yaptığı işe. Kaçak güreşenler, bahanesi bol olanlar benim gibi kaytarır işte. İşin doğrusu bu herhalde... Bugün pek kızgınım kendime, kendi yüzüme gerçekleri çarpıyorum böyle... Eminim sen hedeflerine ulaşacaksın, ben de kendim vermiş gibi seviniyorum, öünmüzde böyle güzel örnekler olunca biz de umudumuzu koruyoruz, hevesleniyoruz. En azındna ben öyleyim :)9
Benim diyetisyenin verdiği listede de bunlar yoktu, yanısıra kereviz, enginar, kırmızı lahana, turp, havuç gibi bitkiler de yoktu aklımda kaldığı kadarıyla. Mesela listede sebze yemeği yazıyor yanında parantez içinde şunlar şunlar hariç diye yazıyordu. Kök sebzelerin glisemik indeksi yüksek diye galiba...
Asumancığım Pazar gününü oldukça az zararla atlatmışsın. Ben fena gümledimBu haftaya güzel bir başlangıç yapmışsın, öyle de gideceğine eminim, bu cuma güzel bir bildirim alacağız senden :)
Anladım canım, öküzün önde gideni olunca ne desen boş :) Sallamayacaksın olabildiğince...cnm benim söyledim kaç kere kilolu bi çocuk görseler senin küçüklüğün diyolar bana burda
ben de dedimki ben 7 yaşına kadar çok çok zayıfmışım sürekli hastanelerde serum yermişim
sonradan böyle olmuşum
aman neyse temmuz itibari ile kimse bana laf edemicek inşallah
yrn hava ne kadar soğuk olursa olsun yağmur yağmazsa öğlen çıkıp yürücem
Evden çıkamadım, hem yağış dinmedi hem oğlum oynamak istiyordu, kıyamadım bırakmaya. Mekik, kültür fizik hareketleri, gerilme egzersizleri karışımı bir şeyler yaptım ama ancak 20 dakika dayanabildim, amma hamlamışım...urda da yağmur var ama azaldı gibi şimdi yeşil çayımı içip atayım kendmi dışarıya sen de yap bişeyler mutlaka bak dönünce soracağım
Vallahi bravo, bu yürüyüşler seni kurtarır bence canım, çok abartıp ucunu kaçırmadıkça yürüyüş yapıp toparlarsın, istikrarlısın çünküyağmura yakalanmadan yürüdüm 1 saat çok şükür
umuttttt canım arkadaşım....
sakın ha sakın haaaaaa 83 oldum falan diyip uzulup motivasyonunu kaybetme. bu sekilde kaçırdığın haftasonlarının tek çözümü sanırım haraket en azından lamzsın kilo.
ben de aynısını yapıyordum 3 gün ye 4 gün vermeye çalış sonra da 2 kilo alıp 2 verince 3 gün de 2 kilo verdim ama hafta başındaki kilomu ancak yakaladım döngüsüyle birşeyleri telafi ediyorum havasıyla vucuda tam oyun oynama durumu...karışık yazmışım ama anlamışsındır. yalnış yapıyoruz özetleeeee. tam motive olucaz sporsa kaçınılmaz. gecen senyle bile fark var bende daha zor gidiyor yağlar.
Anladım canım, öküzün önde gideni olunca ne desen boş :) Sallamayacaksın olabildiğince...
Evden çıkamadım, hem yağış dinmedi hem oğlum oynamak istiyordu, kıyamadım bırakmaya. Mekik, kültür fizik hareketleri, gerilme egzersizleri karışımı bir şeyler yaptım ama ancak 20 dakika dayanabildim, amma hamlamışım...
Vallahi bravo, bu yürüyüşler seni kurtarır bence canım, çok abartıp ucunu kaçırmadıkça yürüyüş yapıp toparlarsın, istikrarlısın çünkü
Merhaba kızlar
Ben kendimi sevmiyorum yabir türlü rejime adapte olamıyorum 2 sene önce deli gibi istek dolu hırs dolu baharı bulamıyorum ne yapsam kendime ne söylesem olmuyor hep bir gazla başlıyorum diyorum sonra bir bakıyorum börekler çikolatalar sırayla gidiyor
Bugün kardeşimle carrefoura gittik elimizde poşetler apartmandan yukarı çıkıyoruz biz 4. kattayız 3. kattaki komşularda açmış kapıları sohbet ediyorlardı görünce slm verdim konuşmaya başladık komşulardan biri daha 4-5 ay önce taşındı kadını toplasan 3 kere falan görmüşümdür 1-2 kerede bizim evde kadınlar toplanmışken gördüm az biraz konuşmuşluğumuz var o kadar. Ben nefes nefese kalmışım yukarı çıkıyorum Kadın bana kapıda ne dese beğenirsiniz '' Şişmanlık başa bela dimi ''hemen toparladım kendimi '' evet yaaa hiç sormayın '' dedim :26: Eeee kilo verme durumları nasıl gidiyor dedi ben de utancımdan az biraz yavaş yavaş gidiyor işte dedim :26: ama çok utandım üzüldüm ve kendimden nefret ettim o an. Daha 3 günlük kadın bile konuya kilolarımdan giriş yapıyor sevmiyorum işte kendimi sevmiyorum
selam kızlarrrr
akşama spor yapıcam artık leslie 1 saat yapıcam.
öğle yemeği:
-1 kase şehriye çorbası
-1 kase kısır
-1 dilim patatesli börek
böyle bir menü yok yani
bugün artık son kaçamaktı, tekrar kendime gelmem lazım, çarşamba diyetisyen görüşmesi var
spor ve diyetime uyarak daha hızlı vericem biliyorum
ama bir günüm bir günüme uymuyor
moralim bozuk olunca aklıma ilk gelen şey yemek yemek oluyorr
Merhaba kızlar
Ben kendimi sevmiyorum yabir türlü rejime adapte olamıyorum 2 sene önce deli gibi istek dolu hırs dolu baharı bulamıyorum ne yapsam kendime ne söylesem olmuyor hep bir gazla başlıyorum diyorum sonra bir bakıyorum börekler çikolatalar sırayla gidiyor
Bugün kardeşimle carrefoura gittik elimizde poşetler apartmandan yukarı çıkıyoruz biz 4. kattayız 3. kattaki komşularda açmış kapıları sohbet ediyorlardı görünce slm verdim konuşmaya başladık komşulardan biri daha 4-5 ay önce taşındı kadını toplasan 3 kere falan görmüşümdür 1-2 kerede bizim evde kadınlar toplanmışken gördüm az biraz konuşmuşluğumuz var o kadar. Ben nefes nefese kalmışım yukarı çıkıyorum Kadın bana kapıda ne dese beğenirsiniz '' Şişmanlık başa bela dimi ''hemen toparladım kendimi '' evet yaaa hiç sormayın '' dedim :26: Eeee kilo verme durumları nasıl gidiyor dedi ben de utancımdan az biraz yavaş yavaş gidiyor işte dedim :26: ama çok utandım üzüldüm ve kendimden nefret ettim o an. Daha 3 günlük kadın bile konuya kilolarımdan giriş yapıyor sevmiyorum işte kendimi sevmiyorum
Anladım canım, hem de çok iyi anladım. Ben bir senenin en kötü geri dönüşünü yaşıyorum şu aralar, zaten ayda 1.5-2 kilo ortalaması ile 10 ayda 12-13 kilo vermiştim, iki kilosunu geri aldım bileDediğin gibi metabolizma da sapıtacak, direnecek böyle giderse. Bu iş ya bitecek ya bitecek Mutlu, bir yerden bir çözüm bulalım. Spor salonu mudur, bireysel spor mudur, diyetisyen midir, psikolog mudur, hepsi midir neyse, deneyip seçip yola koyulalım...
Kızlaaaarrr sonunda güzel bir spor salonu buldum sanırımbugün alttaki komşunun kızı söyledi adını şimdi google yazdım facebooktan buldum videosu da var çok güzel biryere benziyor komşu kızı aylık 60 TL dedi ama ben yarın arayıp sorarım bir fiyatını inşallah boş yer vardır da hemen gitmeye başlarım bakın videosunaaa
https://www.facebook.com/photo.php?v=10150284839729717&set=vb.216661725043835&type=2&theater
tamamdır aynurcum varımbenElifciikk bende az sonra yürüyüş yapcam , hadi bakalım yarış yapalım senle , bu hafta kim daha çok spor yapcak
tamamdır aynurcum varımben
bugünden mi başlıyoruzz??
benim bugün 1 saat leslie m var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?