süper o zaman bugünden itibaren başladık demektirrtaaammaaaammmm şekerimm bende 1 saat yürücemm az sonra , ok mi ??
canım biz buluşunca ben seni tanımıycam ya
oo maşallah benimde ehliyet var süs niyetine
bana acayip takıntı oldu asosyalliğin sonuçlar takıntılı bir kişilik oluyorsun.
valla sen yazmaya başlarsan aranan isimlerden olursun bırakmazlar yakanı
Merhaba kızlar
Ben kendimi sevmiyorum yabir türlü rejime adapte olamıyorum 2 sene önce deli gibi istek dolu hırs dolu baharı bulamıyorum ne yapsam kendime ne söylesem olmuyor hep bir gazla başlıyorum diyorum sonra bir bakıyorum börekler çikolatalar sırayla gidiyor
Bugün kardeşimle carrefoura gittik elimizde poşetler apartmandan yukarı çıkıyoruz biz 4. kattayız 3. kattaki komşularda açmış kapıları sohbet ediyorlardı görünce slm verdim konuşmaya başladık komşulardan biri daha 4-5 ay önce taşındı kadını toplasan 3 kere falan görmüşümdür 1-2 kerede bizim evde kadınlar toplanmışken gördüm az biraz konuşmuşluğumuz var o kadar. Ben nefes nefese kalmışım yukarı çıkıyorum Kadın bana kapıda ne dese beğenirsiniz '' Şişmanlık başa bela dimi ''hemen toparladım kendimi '' evet yaaa hiç sormayın '' dedim :26: Eeee kilo verme durumları nasıl gidiyor dedi ben de utancımdan az biraz yavaş yavaş gidiyor işte dedim :26: ama çok utandım üzüldüm ve kendimden nefret ettim o an. Daha 3 günlük kadın bile konuya kilolarımdan giriş yapıyor sevmiyorum işte kendimi sevmiyorum
merhaba canım
aslında diyetisyenim6 öğün verdi ama ben kahvaltıyı 9 dan sonra yaparsam kuşluk öğününü atlıyorum
daha önce kendi kendime 25 kilo vermiştim o zamanda 6 öğünle beslenmiştim
sen kaç öğün yiyorsun az ve sık yememiz lazımki metabolizmamız çalışsın yağları yaksın
süper o zaman bugünden itibaren başladık demektirr
bu arada sen diyetisyene mi gidiyorsun aynurcum yoksa kendin mi diyet yapıyorsun??
Elifcim 1 saat koşu bandında yürüdüm yaklaşık olarak 4.2 km , okula gidiş gelişimide sayarsam bugün 6km civarında oldu
canım ben 1 kere gittim diyetisyene 1 aralıkta , zaten başka bir ile gitmiştim , burda bulunduğum ilçedeki diyetisyen çok ilgisiz , ona gideceğime kendim takılırım daha iyi
öncelikle iyi akşamlar kızlar ben şunu vurgulamak istiyorum mademki dünye bangır bangır obezite bir hastalıktır diye bağırıyorsa devlette buna bir çözüm bulmak zorunda mesela bir obezite kliniği açılabilir ve tedavi edilebilir insanlar demem oki ben geçen yıl diyetisyene gittim 2 hafta için benden 150 lira aldı veonların yetkisi, olmadığından dolayı onca tahlili yaptırmak için ben tekrardan bir endokrinoloji uzmanına 30 lira bir ödeme yaptım 5 lirada tahlil parası verdim ve sonuç olarak bana verdiği hizmettin bir faydasınıda görmedim peki bunlar daha makul fiyetlerla yapılamazmı devlet bu işe bir el atamazmı hani şunu diyiceksiniz belki e o zaman herkes oraya gider gereksiz kargaşa olur dersenizde bir sınırlama konur mesela 80 kilo ve üzeri diye haksızmıyım diyetisyenler doktorlardan 5 katı para alıyor
seellaammm fııssttıkklllllllaaaaaaaaarrrrrrrr , nasılsınızz??
oohhh ne güzel şeymiş ders çalışmamak :118::118::118::118::118::118::118:
öncelikle iyi akşamlar kızlar ben şunu vurgulamak istiyorum mademki dünye bangır bangır obezite bir hastalıktır diye bağırıyorsa devlette buna bir çözüm bulmak zorunda mesela bir obezite kliniği açılabilir ve tedavi edilebilir insanlar demem oki ben geçen yıl diyetisyene gittim 2 hafta için benden 150 lira aldı veonların yetkisi, olmadığından dolayı onca tahlili yaptırmak için ben tekrardan bir endokrinoloji uzmanına 30 lira bir ödeme yaptım 5 lirada tahlil parası verdim ve sonuç olarak bana verdiği hizmettin bir faydasınıda görmedim peki bunlar daha makul fiyetlerla yapılamazmı devlet bu işe bir el atamazmı hani şunu diyiceksiniz belki e o zaman herkes oraya gider gereksiz kargaşa olur dersenizde bir sınırlama konur mesela 80 kilo ve üzeri diye haksızmıyım diyetisyenler doktorlardan 5 katı para alıyor
ya ayseeeeee, desinler neyapalım ben 28 yaşına kadar hiç klolu olmadığım halde şimdi kilolu kimi görseler sana benziyor deniyor ne yapayım akrabalarım bunlar düne kadar ardımdan önümden baka kalan insanlar bazısı.
senin kızmanın uzulmenin bozulmanın nedeni başka sen o moda giremedin, "inceliyorum kendime iyi bakıyor çaba gösteriyor ve hergün daha sağlıklı ve fit oluyorum modunda değilsin." eğer tam olarak motive olsaydın yanında konuşanları kendi lehine çeker, yapılan esprilere güler hatta sen fazlasını yapardın. ne olacak ki temmuza bu iş bitmeyecek mi, sen bu yazdıklarına gerçekten ama gerçekten inansan gemin kolayca batmaz ve cıslara sarılmazssın.
bu gece gidip ye bakalım yağda hamurları, kısırları yarın nasıl hissedeceksin...
ben geldim kimsecikler kalmamış ortalığı topladım sildim süpürdüm anahtarı paspasın altına bıraktım erken gelen açsın anacım ben de yatağa gömüleyim zaten yatağımdayımda pc yi bırakayım kucacığımdan uyuyummm yarın iş günü özleyin beniii anacım byeeee
geçmiş olsun benimde burnum yanmaya başladı...menümüde yazip az uyuyayim bari ,iyice üsümeye basladim
sabah kahvaltim
1 tost,1 yumurta,domates,tere,maydanoz
2 incir
yarim nar
öglen ;
1 porsiyon döner eti
1 porsiyon salata
aksamada mide agrisindan hic birsey yiyemedim ,sadece papatya cayi iciyorum
umarim hepiniz iyisinizdir...allaha emanet olun insallah
günaydınlar herkeseeeeeeeeeee
[/color][/color][/font][/b]
günaydın canım kaçamakları yapmamana sevindim. Ama ben yaptım malesefO yüzden bir adım ileriye gidemiyorum.. Kendimi sevmiyorum kaçamak yaptığım zamanlarda...
Herkese günaydınnnn...
Kıslar ben dün çok azcık turşu yemiştim ama bugün uyandım resmen şişmişim yine yüzüğüm bile sıkıyor şuanda vücut hemen ödem yaparmı öyle şasırdımyaa:18:
günaydın cnm sohbet edemiyoruz uzun zamandır
bende şu anda şiş durumdayım alyansımı taktım ama çok sıktı
zeytin turşu bana da ödem yapıyo ama ben bu ara acayip dadandım zeytine nedense
neyseki bu sabah 2 tane yedim :)
spor yapıp boğazımızı biraz kızsak zayıflamak hiç de zor değil aslında
evet öyle şiştik gidiyoruz uff ayşe biz neden boğamızı tutamıyoruz rabbim bize başka dert vermeden sağlığımızın kıymetini bilmicekmiyiz? çok kızıyorum kendime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?