Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlarrr
ben artık akşam 6 dan sonra ağzıma içecek den başka bişey yemiyom dün tartı beni güldürdü bu gün üzdü cumaya kadar tartilmicam he 1saat hopladim ip atladım dans felan yaptim toplan 210 dakkk
eltimin trde 2cocuguda bende kız 15yaşında oğlannda 10 yaşında
hazır kız benim minige bakarken bende haliyikama makinasını çıkardım koltuk hali felan temizlik yaptim.
Bitmedi daha mutfağın kocaman halısı yarın beni bekliyor

Dalokaysmom. Cnm sen benim yaptigimi yapiyon resmen işten kaciyon. Nereye kadar benim kızının dolgusu düşmüş mecbur amaliyatla yapıyorlar daha aramadim bile kizdanda ses yok ağrıyor demiyor. Sonra kontrole hastaneye gitmemiz gerek 2saat uzaktakine minigi ne yapcam kardeşimin hanimi bakcak ama ben 3 gün nasıl dayancam. Bunlarda benim sırtımda duran. Dağ.

Selam kızlar ben geldimmmmmm :122:

Ya bende karar verdim bundan sonra cumaya kadar bende tartılmayacağım :26: bugün bir çıktım tartıya 2 kilo fazla cıktım ama okadar çok dikkat ettim ki mümkün değil sinir oldum bakalım cuma günü ne cıkacak tartıda.
Gerçektende mehterana döndüm yine okadar dikkat ettiğim halde ya beni bünye kafayı yedi yada tartı
Bakalım cuma ne cıkacak

He kız zayıflayayım derken dişi Cem Yılmaz ilan ederler falan mağazallah
Ya aslında bir sürü güzel topik var KKda ama eğer başka yere dadanırsam beslenme işini savsaklarım diye korkuyorum
O yüzden çokda takılmamaya çalışıyorum

Valla fit oldum akşam akşam o komşuna tam altınızda oturuyorsa senin yerinde olsam her gün tepesinde ip atlardım hem spor olur hemde kadına gıçıklık birşey dediğinde de aaa niye öyle diyorsun komşum sen dedin ya şişmanlık başa bela diye bende gaza geldim iyice fıstık gibi olmadan ip atlamaya devam ediceğim diye
Şaka bir yana ama gerçekten sinir olurum o tip insanlara :26: sonuçta sağlık sorunu olabilir başka bir durum olabilir üstelik daha yeni tanıştıüın bir insana nasıl o şekilde moral bozmak için konuşur. Yüreği güzel bir insan olmuş olsa zaten lafını bile etmez böylesine ben olsam selam bile vermem ama tabi baştan gerekeni söylerim ki bilsin neden tavır yaptığımı
Sen yinede kendini sev en azından fazlamızda olsa yüreğimiz o tip insanlar gibi körelmemiş ve insanlığa önem veriyoruz yoksa öylesine söylenecek çok şey var

selamun aleykum kizlar

sanirim grip bizim kapiyi caliyor yavas yavas
mide agrisi eklem agrisi ates..üsüme ne arasaniz var :)

ben üc ögün yiyorum canim,keske öyle senin gibi yapabilsem..ama takip ediyorum menünü zamanla insallah 6 ögüne cikarabilirim
ilknur83 hosgeldin canim..
Yena ben hafta sonu giremedigimden yeni gördüm canim,oglunun dogum günü kutlu olsun..

Yst38,20 kilo az mi canim elbette taniyamazlar masallah barekallah sana..

tüm gecmise bakamadim insallah yarin devamini okurum,masallah baslik baya aktif bir gün giremeyince sayfa sayfa yazilar birikiyor

menümüde yazip az uyuyayim bari ,iyice üsümeye basladim

sabah kahvaltim
1 tost,1 yumurta,domates,tere,maydanoz
2 incir
yarim nar

öglen ;
1 porsiyon döner eti
1 porsiyon salata

aksamada mide agrisindan hic birsey yiyemedim ,sadece papatya cayi iciyorum

umarim hepiniz iyisinizdir...Allaha emanet olun insallah

süper o zaman bugünden itibaren başladık demektirr
bu arada sen diyetisyene mi gidiyorsun aynurcum yoksa kendin mi diyet yapıyorsun??

Elifcim 1 saat koşu bandında yürüdüm yaklaşık olarak 4.2 km , okula gidiş gelişimide sayarsam bugün 6km civarında oldu

canım ben 1 kere gittim diyetisyene 1 aralıkta , zaten başka bir ile gitmiştim , burda bulunduğum ilçedeki diyetisyen çok ilgisiz , ona gideceğime kendim takılırım daha iyi

öncelikle iyi akşamlar kızlar ben şunu vurgulamak istiyorum mademki dünye bangır bangır obezite bir hastalıktır diye bağırıyorsa devlette buna bir çözüm bulmak zorunda mesela bir obezite kliniği açılabilir ve tedavi edilebilir insanlar demem oki ben geçen yıl diyetisyene gittim 2 hafta için benden 150 lira aldı veonların yetkisi, olmadığından dolayı onca tahlili yaptırmak için ben tekrardan bir endokrinoloji uzmanına 30 lira bir ödeme yaptım 5 lirada tahlil parası verdim ve sonuç olarak bana verdiği hizmettin bir faydasınıda görmedim peki bunlar daha makul fiyetlerla yapılamazmı devlet bu işe bir el atamazmı hani şunu diyiceksiniz belki e o zaman herkes oraya gider gereksiz kargaşa olur dersenizde bir sınırlama konur mesela 80 kilo ve üzeri diye haksızmıyım diyetisyenler doktorlardan 5 katı para alıyor

iyi akşamlar canım , evet haklısın devletin buna bir çözüm bulması gerekiyor , yoksa gidişat hiç içaçıcı değil malesef

seellaammm fııssttıkklllllllaaaaaaaaarrrrrrrr , nasılsınızz??

oohhh ne güzel şeymiş ders çalışmamak :118::118::118::118::118::118::118:

çok haklısın chickspeas bende bugün basladm ders calısmaya nisanın 15.de vizelerim ve 11 adet dersim var
uymak zorunda oldugum bir dyet lstem herhafta da kontrollerim var

hayat gercekten zor

cecoşşumm iddiadasım nerelerdesn yafff..seni özledm..

keşke sinyalmi alsanda gelsen..iki muhabbetin belini kırardık

merhaba dediğiniz doğru fakat devlet bunu yapmıyor değil yapıyor devlet hastanelerinde diyetisyenler var tahlilinizi de yapıyor listede veriyor fakat ilgi çok az ama özelde diyetisyene gidierseniz ki ben gidiyordum bıraktım benim şansıma çok kibar psikolog gibi bir diyetisyen çıktı süperdi 1 saatetn fazla konuşuyorduk güler yüzlü iyi niyetli çok iyi birisiydi sırf bu ilgisinden dolayı bile gidiyordum süper kilolar verdim şimdi gitmiyorum maddi imkansızlıktan dolayı ama hastanelerde sanırım biraz ilgi az kontrol az motivasyon dşük onu da denedim ben şahsım adına devlet açmış ama bu bir rant haline dönüşmüş maalesef ülkemizde bu ritim bole yürüyor ilgi nereye rant oraya şimdi obezite zamanı diyetisyenler özeller köşe maalesef yapacak birşey yok gibi sağlıklı besleneceğiz kendimizi bileceğiz konu bu gerisi hikayeden ibaret....

ben geldim kimsecikler kalmamış ortalığı topladım sildim süpürdüm anahtarı paspasın altına bıraktım erken gelen açsın anacım ben de yatağa gömüleyim zaten yatağımdayımda pc yi bırakayım kucacığımdan uyuyummm yarın iş günü özleyin beniii anacım byeeee

günaydınlar herkeseeeeeeeeeee

cnmmmm benim eve gittim ne kısır yedim ne hamur kızartması ne de simit aldım
eve gidip kepekli tost yaptım 1 tane de yumurta haşladım yedim
30 martta orduya gidicez en azından 95-96 olayım o zmana kadar istiyorum zor ama imkanız değil şimdi 101 falan işte
spora ağırlık verip sıfır kaçamak yaparsam 2,5 haftada 4 kilo gider en azından dimi mutlucum

cnm ellerine sağlık bana iş bırakmamışsın
kapıyı açtım girdim
çayı koydum ocaga
kahvaltıyı hazırlıcam şimdi

geçmiş olsun benimde burnum yanmaya başladı...

günaydınlar herkeseeeeeeeeeee

[/color][/color][/font][/b]

günaydın canım kaçamakları yapmamana sevindim. Ama ben yaptım malesef O yüzden bir adım ileriye gidemiyorum.. Kendimi sevmiyorum kaçamak yaptığım zamanlarda...

Herkese günaydınnnn...
Kıslar ben dün çok azcık turşu yemiştim ama bugün uyandım resmen şişmişim yine yüzüğüm bile sıkıyor şuanda vücut hemen ödem yaparmı öyle şasırdımyaa:18:

günaydın cnm sohbet edemiyoruz uzun zamandır
bende şu anda şiş durumdayım alyansımı taktım ama çok sıktı
zeytin turşu bana da ödem yapıyo ama ben bu ara acayip dadandım zeytine nedense
neyseki bu sabah 2 tane yedim :)
spor yapıp boğazımızı biraz kızsak zayıflamak hiç de zor değil aslında

Günaydınn,

Güzel bir gün ve hafta olsun hepimize...

evet öyle şiştik gidiyoruz uff ayşe biz neden boğamızı tutamıyoruz rabbim bize başka dert vermeden sağlığımızın kıymetini bilmicekmiyiz? çok kızıyorum kendime..

evet öyle şiştik gidiyoruz uff ayşe biz neden boğamızı tutamıyoruz rabbim bize başka dert vermeden sağlığımızın kıymetini bilmicekmiyiz? çok kızıyorum kendime..

valla bilicez cnm güneşi görmüştük ben dikkate başlamıştım yine dağıldı
havalar gerçekten çok etkiliyo bizi
bu hafta son olucak inşallah dur dicez başka yolu yok
hergün paspal paspal giyinmekten sıkıldım
elbette üzerime bişeyler bulurum ama
şişko şişko gidip alışveriş yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…