Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnnn,

bugun moralim yerinde -oğlanın gözleri mikrop kapmasaydı dahada iyi olur du ama neyse keyfi yerinde olduğu için gönderdim kreşe- çok uzun aradan sonra tartıda 92 küsürleri (maşallah banaaaa) gördüm. geçen haftanın acısı çıkıyor bu hafta. cumaya inşallah bir terslik olmaz ve güzel bir bildirim yapatım.

ayşe ve nevin prensesler, bu boğazı tutmaz harekette yapmazsak olmuyor. ben 2 marttan beri tatlıdan tuzludan beyaz undan ve elbette yağdan kaçıyorum 2-2.5 kiloya yakın gitti. geçen hafta 5 gün 1 saat yurudum bu hafta 2 gün yürüyebildim. yol çok uzun olunca insan anında bozulup kaçamak yapma isteyi ile dolsa da 1 kg bile çok mühim. o yuzden çok mutluyum 2 kilocuğumla bile

bir de ben kalori sayıyorum günlük 1200-1500 arası alıyorum ama 1 saat yuruyus yapınca 1000-1200 arası vucuda kalıyor böyle deniyeceğim nisan 1 kadar başarılı olursam listelerimi de yazarım... şimdi kimseyi şaşırtmayayım. amacım benim haftada 1.2 kg vermek. gazamız muberek olsunnnnn

aynı dert ben dede var 2 hafta sonra eşimin kardeşinin nişanı olucak kilo verseydim yeni elbise alıcaktım ama ceza kestim kendime eskilerden giyicem...
ben işyerinde dikkat ediyorum güya ama ilaki 1 kurabiye 1 çikolata atıyorum ağzıma yani o zamanda daha bi salıyorum..akşamları kaçırmıyorum...hiçç kaçamaksız bir haftam olmadı bu zamana kadar 2 gün dikkat et 3 gün ye modunda aynı yerde saymak delirtti artık...

günaydın mutlumaşallah sana oğlşuna geçmiş olsun. kafam fena bozuk kendime küstüm ben hayatta herkese herşeye özen gösteren ben malesef kendime gereken özeni göstermiyorm kendimi sevemiyorum...

sendeki azim bizede geçsin...neyse regl oldum belki kendmi frenlerim biraz...

ben de o sekilde olmuyor nevin taha sala daha pasaklı olunca daha fazla yemeğe içmeye düşüyorum bir çeşit kendinden ümidi kesme durumu... kendimi güzel hissedersem daha çok motive oluyorum. çünkü bu vucuttan çıkış yok... sevmek kabullenmek ve bir olup bişiler yapmak zorundayız.

haklısın özellikle şu cümleyi çok sevdim "bu vücuttan çıkış yok" onu en uygun hale getirip onunla yaşamaya devam etmeliyiz..buda bizim elimizde...

cnm benim maşşşaaalllahhh diyorum sana kocaman 2 haftaya kalmaz 8lere döneceksn yine
ben halla 100lerdeyim pöfff
neyse bugun tek bir lokma kaçamak yok
bundan sonrada en azından böyle olması için çaba göstericem
ayda 5 kilo versem ortalama
tam 3 ay sonra 13 hairan evlilik yıldönümümüz o zmana kadar 85e düşerim en azından dimi mutlu :18::18::18:

nevinnnnnnnnnnnn gidecek başka yolu yok hadi arkadaşım boğaza dur deme zamanı geldi de geçti çoktaaaaaaaaaan

tombalak vucudumu alıp yuruyuse gidiyorum ben
öpüldunuz gıdışlardan
hadi bi yürüde gel...

ayşe bende nisan sonu 85 e düşüyordum evlilik yıldönümümde hep lafta kaldıyaa 90 altını görseydim onada razıydım hani baya hayallerde kurmustuk bızler...olmaz ayşem olmaz böyle ya bu direnci kırmamız bu nefsi köreltmemiz lazım...

senin baya vaktin var canım istersen düşersin 85 kesinlikle ama benim zaman daraldı...

evet öyle şiştik gidiyoruz uff ayşe biz neden boğamızı tutamıyoruz rabbim bize başka dert vermeden sağlığımızın kıymetini bilmicekmiyiz? çok kızıyorum kendime..

nevinnnnnnnnnnnn gidecek başka yolu yok hadi arkadaşım boğaza dur deme zamanı geldi de geçti çoktaaaaaaaaaan

Kızlar noluyo size aaaa kızcam ama bak. Yaza az kaldı toparlanın hadi.Şimdi soğuk yağmurlu,kamufle etme şansımız var kiloları.Koyu renk şeylerle hırkalarla tuniklerle.Yazın napcaz.İnce kıyafetler açık renkler.Her tarafınızdan yağlar taşsın mı istiyosunuz.

Lütfen rica edicem sizden.Bakın spora da başlıyorsunuz.O kadar emek çaba harcayın bi taraflarınızdan ter aksın afedersiniz eve gelin kaçamak yapın yok yaa...

boğazımızı tutucaz hedef koymucaz kendımıze deneyımlıyız çunku hedefe ulasamayıca daha bir sapıtıyoruz ayşeeee...birde sanırım sende ben gibisin şu tartılara kocalara söylicez saklıcaklar..cumadan cumaya tartılcaz cuma korkusu yerleşcek içimize çünkü bende hala yok
çünkü bende şöle bir durum oluyor hafta sonu kaçırıyorum bakıyorum kiloda artış yok yemeye devam ediyorum cumaya yine +++ spora başladık zaten...akşam larrı hafif geçireceğiz. birde kalori hesabı mantıklı çünkü ben motomot listeye uyamıyorum senin listende var onu uygulayabilirsin..kalori sepetinden takip edicem ben yediklerimi...

aynen öyle canım noluyor ki bize...

Akşam ablamı aradım çıkıyorum 5 dakikaya kadar diye.Neymiş efendim yağmur yağıyormuş.Ki öyle şakır şakır da yağmıyor hani.Hadi dedim çık geliyorum ben şeker değiliz erimeyiz ve gittim.1 saate yakın yürüdük yine elimizde şemsiyelerle.Dedim ablama bahane yok yılmak yok.Kar tipi yada Allah korusun hastalık olmadığı sürece fire yok...

Son düzenleme:

işte böyle azimli olmak gerekiyor ben ablan gibiyim sanırım en büyük destekçimde eşim saolsun ben zora gelsem boşver gitme der azcık ye der pufff

cnm benim nisan sonu olma 85 ama ol 90
artık sıkıca sarılıcaz ona göre yaptığın iş gereği zor ama bi şekilde dengeleyebilirsin de
hadi bak mart sonuna en az 3 kilo vericez ona göre

var ya süper geldi bana bu sopa saol

Ayşecim umarım kırıcı olmamışımdır ama hakettiniz artık dimi ama canım

işte böyle azimli olmak gerekiyor ben ablan gibiyim sanırım en büyük destekçimde eşim saolsun ben zora gelsem boşver gitme der azcık ye der pufff

Salma kendini Nevin gözünü seviyim.Eşin ye desede yeme.Tadını bilmediğin şeyler mi yaptığın kaçamaklar sonuçta.Hepsini biliyosun yedin daha önce dimi canım.
Geçen eşime patates kızarttım.Çok canım çekti bi iki tane alıyım dedim valla izin vermedi.Göriyim 100 lirayı ver peşin peşin bi çatal patates veririm dedi.E yiyemedim tabi dolayısıyla.Bi çatal patatese 100 lira mı verilirmiş dedim.İşine geliyosa dedi.

cnm benim bak bugun 13 mart yaz tarihi bi köşeye kaçamak yok artık ona göre
iş yerinde onun bunun tadina bakınca akşam dengele bi şekilde bi bütün kurabiye yemede ufak bı ısırık al ok
haydi nevin haydi nevin haydi
tam zamanı tam zamanı şimdi

tebrik ediyorum sizi cnm
ben dün yağmur var diye yürümedim regl olucam çünkü bugun yrn üşitmim dedim ztn sancım var
ama öğlen samatya sahile inip yürümeyi planlıyorum
tek başıma tırsıyorum biraz ama olsun
içki içenler tinerciler oluyo burda çünkü
keşke yakında oturan biri olsada her öğlen onunla gidip yürüsem ne güzel olurdu :)

vericemya kendime güvenmek isityorum artık vericem.....
valla senin eşine helal olsun ben yemiyorum dedikçe ağzıma tıkıcak sonrada ince ince lafları giydircek bana...

ya canım ben hiç kaçamak yapmasam o gün tamam ama ağzıma 1 tane atıversem resmen ardı geliyorya saniyeelr içinde yutmuş oluyorum... artık tam zamanını 1 ay kadar kaçısakta sorun yok devam edicez...

ayşe tek başına tinerci filan diyorsun ya gitme. hastane içinde baştan aşağı bir tur atsan o yeter sana be güzelim amacım engel olmak değilde bir arakadaşın olsa iyiydi..bende öle korkağımkı zaten 500 m aşağıdaki spor salonuna kış mevsımı birde üşütmeyim diye arabyla gidiyorumyaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…