vericemya kendime güvenmek isityorum artık vericem.....
valla senin eşine helal olsun ben yemiyorum dedikçe ağzıma tıkıcak sonrada ince ince lafları giydircek bana...
ya canım ben hiç kaçamak yapmasam o gün tamam ama ağzıma 1 tane atıversem resmen ardı geliyorya saniyeelr içinde yutmuş oluyorum... artık tam zamanını 1 ay kadar kaçısakta sorun yok devam edicez...
ayşe tek başına tinerci filan diyorsun ya gitme. hastane içinde baştan aşağı bir tur atsan o yeter sana be güzelim amacım engel olmak değilde bir arakadaşın olsa iyiydi..bende öle korkağımkı zaten 500 m aşağıdaki spor salonuna kış mevsımı birde üşütmeyim diye arabyla gidiyorumyaa...
cnm benim maşşşaaalllahhh diyorum sana kocaman 2 haftaya kalmaz 8lere döneceksn yine
ben halla 100lerdeyim pöfff
neyse bugun tek bir lokma kaçamak yok
bundan sonrada en azından böyle olması için çaba göstericem
ayda 5 kilo versem ortalama
tam 3 ay sonra 13 hairan evlilik yıldönümümüz o zmana kadar 85e düşerim en azından dimi mutlu :18::18::18:
Salma kendini Nevin gözünü seviyim.Eşin ye desede yeme.Tadını bilmediğin şeyler mi yaptığın kaçamaklar sonuçta.Hepsini biliyosun yedin daha önce dimi canım.
Geçen eşime patates kızarttım.Çok canım çekti bi iki tane alıyım dedim valla izin vermedi.Göriyim 100 lirayı ver peşin peşin bi çatal patates veririm dedi.E yiyemedim tabi dolayısıyla.Bi çatal patatese 100 lira mı verilirmiş dedim.İşine geliyosa dedi.
valla haklısın aynurcum yaaElifcim 1 saat koşu bandında yürüdüm yaklaşık olarak 4.2 km , okula gidiş gelişimide sayarsam bugün 6km civarında oldu
canım ben 1 kere gittim diyetisyene 1 aralıkta , zaten başka bir ile gitmiştim , burda bulunduğum ilçedeki diyetisyen çok ilgisiz , ona gideceğime kendim takılırım daha iyi
günaydınnnnn,
bugun moralim yerinde-oğlanın gözleri mikrop kapmasaydı dahada iyi olur du ama neyse keyfi yerinde olduğu için gönderdim kreşe- çok uzun aradan sonra tartıda 92 küsürleri (maşallah banaaaa) gördüm. geçen haftanın acısı çıkıyor bu hafta. cumaya inşallah bir terslik olmaz ve güzel bir bildirim yapatım.
ayşe ve nevin prensesler, bu boğazı tutmaz harekette yapmazsak olmuyor. ben 2 marttan beri tatlıdan tuzludan beyaz undan ve elbette yağdan kaçıyorum 2-2.5 kiloya yakın gitti. geçen hafta 5 gün 1 saat yurudum bu hafta 2 gün yürüyebildim. yol çok uzun olunca insan anında bozulup kaçamak yapma isteyi ile dolsa da 1 kg bile çok mühim. o yuzden çok mutluyum 2 kilocuğumla bile
bir de ben kalori sayıyorum günlük 1200-1500 arası alıyorum ama 1 saat yuruyus yapınca 1000-1200 arası vucuda kalıyor böyle deniyeceğim nisan 1 kadar başarılı olursam listelerimi de yazarım... şimdi kimseyi şaşırtmayayım. amacım benim haftada 1.2 kg vermek. gazamız muberek olsunnnnn
gündüz bişey olmaz diye düşünüyorum bakım bi denim cnm yaa
Hepinize merhabalar arkadaşlar;
Uzun zaman ayrı kaldık;biraz daha kalacağız gibi görünüyor...Hepinizi çok özledim....
En son 1 haftalığına tatile gittiğimi biliyorsunuz..İlk 3 günü çok güzeldi;4 cü gün eşim de ben de feci bir nezle -grip olduk ama ne hastalık anlatamam.Ben böyle grip yaşamadım hayatımda.Üstüne üstlük ishalde oldum...Çok feci idi...Hala iyileşemedim.Bugün birazcık daha iyiyim şükür...Sanırım bu yıl grip böyle perişan edici geçiyor.Hepinizin üzerine afiyet...Kendinize dikkat edin arkadaşlar;tam hava değişimi döneminde hastalık hazır bekliyor....
Yalnız;Ege'ye bahar gelmiş arkadaşlar...Gelincikler,papatyalar açmış..Çimenler yeşermiş,hava mis gibi kokuyor...Boşuna kalpler Ege'de kalmıyor.Çok güzel çok....
Hepinizi öpüyorum.Kısa süre içinde görüşürüz tekrar inşallah....
Günaydın kilodaşlarım:))
Ne zamandır yazmaya vakit bulamıyordum, bu iki hafta yoğunum misafirim var derslerle de ilgilenemedim ama haftaya bomba gibi başlıycam derslere
Diyet namına spor felan yapamadım. Normalde yarın diyetisyene gidicektik kontrole fakat eşim istediği gibi kilo verememiş 2 hafta sonra gidelim 99 kiloyu göreyim dedi ben de tamam dedim 2 hafta süremiz var kendimimi cezalandırdık
Sebebine gelince
Bu cumartesi ben dersaneden çıkınca eşim beni aldı, akşam yemeğinde kebap yiyeylim dedik. Taksime gittik hava çok soguktu biraz yürüdük ama donduk resmen. sonra yemek yiyecek yer aradık, gözüme konak kebap diye bir yer ilişti. Baktım çok kalabalık herkes geldiğine göre iyidir heralde dedim. Neysi çıktık baktım nerdeyse yer yok full dolu. Heyecanla kebapları söledik kaçamak yapıcaz ya. Öncen birer tane içli köfte geldi. Ağzıma bi attım resmen tuza bulamışlar tuzdan dudağım yandı ama gene de yedim. Neyse yemekler geldi aman allahım o nasıl bir kötü tad. Tavuk işi bile tuz içinde tuzdan tadı anlaşılmıyo. Hayatımda bu kadar lezzetsiz et yemememiştim. aç kalmayalım diye ekmeksiz yedik etinden. Neyse kalktık ama ikimizinde yüzü gözü şişti resmen tuzdan. Evde sağlıklı yemeklere alışmışız tabi. Neyse 2,3 saat geçti benim midem bozulmaz mı. artık nasıl yaptılarsa yemeği cırcır oldum:)) diyeti bozduğumamı yanayım yoksa kötü bişey yiyip mideyi bozduguma mı. Neyse sonra üstüne tatlı yedık de biraz agzımızın tadı düzeldi
Bu akşamda eşimin şehir dısından gelen arkadı ve İstanbuldaki bir kaç arkadaşımızla rakı balık keyfi yapıcaz. Ben rakı içmiyorumn, eşimde bir gün kendime izin verdim 2 kadeh içicem karışma dedi. Neyseki bu hafta sporununu düzenli yaptı. Ben bir kadeh şarap yanında balık ya da ızgara et yemeyi planlıyorum. diyetimi bozmuycam fakat o feci kebap macerasından sonra midem anca düzeldi.
o gecen sene bana da oluyordu tuzdan değil sanırım yağdan olabilir. ben de 1-2 kere aynı şekilde yedim ve va çok kötü oldum karın ağrısı gaz üstelik mangaldı tuzu bile çok değildi. ama mide ve bağırsaklar sürekli yersen tekrar alışıyor kebablara etlere ne yazıkkiii.
Hepinize merhabalar arkadaşlar;
Uzun zaman ayrı kaldık;biraz daha kalacağız gibi görünüyor...Hepinizi çok özledim....
En son 1 haftalığına tatile gittiğimi biliyorsunuz..İlk 3 günü çok güzeldi;4 cü gün eşim de ben de feci bir nezle -grip olduk ama ne hastalık anlatamam.Ben böyle grip yaşamadım hayatımda.Üstüne üstlük ishalde oldum...Çok feci idi...Hala iyileşemedim.Bugün birazcık daha iyiyim şükür...Sanırım bu yıl grip böyle perişan edici geçiyor.Hepinizin üzerine afiyet...Kendinize dikkat edin arkadaşlar;tam hava değişimi döneminde hastalık hazır bekliyor....
Yalnız;Ege'ye bahar gelmiş arkadaşlar...Gelincikler,papatyalar açmış..Çimenler yeşermiş,hava mis gibi kokuyor...Boşuna kalpler Ege'de kalmıyor.Çok güzel çok....
VAY gestepo abiii
Evet canım haklısın cunku ınsanlar ıstahla yıyordu. Et gercekten tuzluydu da yagı da xok fazlaydı tabii. Zaten yer yemez anladım mıdemın bozulacagını. Dısarda yemek yersek genelde bıldıgımız yerlerde yıyoruz ızgara felan gelıyor , demekkı bıldıgınden şaşmamak lazım.
canım dediğin yerş ben biliyorum tuzlu değil aslındaEvet canım haklısın cunku ınsanlar ıstahla yıyordu. Et gercekten tuzluydu da yagı da xok fazlaydı tabii. Zaten yer yemez anladım mıdemın bozulacagını. Dısarda yemek yersek genelde bıldıgımız yerlerde yıyoruz ızgara felan gelıyor , demekkı bıldıgınden şaşmamak lazım.
Uzun zamandır tuzsuz ve çok az yağlı diyet yemekler yediğin için belki ordaki kebap normal tuzlu da olsa sana çok tuzlu gelmiş olabilir mi? Sonuçta damak tadın değişmiştir az çok...
canım dediğin yerş ben biliyorum tuzlu değil aslında
ebru nun dediği gibi sen uzun süğre diyette olduğun için tuzlu gelmiş olabişlir sana
çünkü bende ablamla geziye gittiğimizde orda yedirmişlerdi bize yemeği
çok güzeldi yemekleri ama bana tuzlu geldi
çünkü ben doğru düzgün tuz kullanmam ve diyete yeni başlamıştım o sırada
ablamda bana öyle geldiğini söylemişti
ABLACIM ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN İYİLEŞTE GEL ÖZLEDİK SENİ..Hepinize merhabalar arkadaşlar;
SANA DA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.TABİ BÜNYE ALIŞTI SAĞLIKLI BESLENMEYEGünaydın kilodaşlarım:))
Ne zamandır yazmaya vakit bulamıyordum, bu iki hafta yoğunum misafirim var derslerle de ilgilenemedim ama haftaya bomba gibi başlıycam derslere
Diyet namına spor felan yapamadım. Normalde yarın diyetisyene gidicektik kontrole fakat eşim istediği gibi kilo verememiş 2 hafta sonra gidelim 99 kiloyu göreyim dedi ben de tamam dedim 2 hafta süremiz var kendimimi cezalandırdık
Sebebine gelince
Bu cumartesi ben dersaneden çıkınca eşim beni aldı, akşam yemeğinde kebap yiyeylim dedik. Taksime gittik hava çok soguktu biraz yürüdük ama donduk resmen. sonra yemek yiyecek yer aradık, gözüme konak kebap diye bir yer ilişti. Baktım çok kalabalık herkes geldiğine göre iyidir heralde dedim. Neysi çıktık baktım nerdeyse yer yok full dolu. Heyecanla kebapları söledik kaçamak yapıcaz ya. Öncen birer tane içli köfte geldi. Ağzıma bi attım resmen tuza bulamışlar tuzdan dudağım yandı ama gene de yedim. Neyse yemekler geldi aman allahım o nasıl bir kötü tad. Tavuk işi bile tuz içinde tuzdan tadı anlaşılmıyo. Hayatımda bu kadar lezzetsiz et yemememiştim. aç kalmayalım diye ekmeksiz yedik etinden. Neyse kalktık ama ikimizinde yüzü gözü şişti resmen tuzdan. Evde sağlıklı yemeklere alışmışız tabi. Neyse 2,3 saat geçti benim midem bozulmaz mı. artık nasıl yaptılarsa yemeği cırcır oldum:)) diyeti bozduğumamı yanayım yoksa kötü bişey yiyip mideyi bozduguma mı. Neyse sonra üstüne tatlı yedık de biraz agzımızın tadı düzeldi
Bu akşamda eşimin şehir dısından gelen arkadı ve İstanbuldaki bir kaç arkadaşımızla rakı balık keyfi yapıcaz. Ben rakı içmiyorumn, eşimde bir gün kendime izin verdim 2 kadeh içicem karışma dedi. Neyseki bu hafta sporununu düzenli yaptı. Ben bir kadeh şarap yanında balık ya da ızgara et yemeyi planlıyorum. diyetimi bozmuycam fakat o feci kebap macerasından sonra midem anca düzeldi.
BAHARCIM ÜZME KENDİNİ ÜSTÜNE GİTTİKÇE DAHA KÖTÜ OLUR UZAR GİDER KENDİ HALİNE BIRAK....Günaydın Kızlar
Az önce spor salonunu aradım fiyatları konusunda gelin yüzyüze konuşalım dediler ama güzel yanı 3 gün 5 gün sınırlaması yok aylık ücreti ödediğinde istediğin kadar gidebiliyormuşsunMirayı arıycam o da istiyorsa beraber gidelim dicem bugün gidip hem salonu göreyim hem de ücretleri öğreneyim bakalım inşallah çok pahalı değildir de istediğim gibi giderim.
Onurla aramız çok kötü son 1 aydır böyle hiçbir konuda anlaşamamaya başladık sürekli tartışıyoruz ne olacak sonumuz bilmiyorum kendime bile itiraf etmek istemiyorum ama çok mutsuzum beni anlamıyor çok anlayışsız biri. Dün bana kızdı kırıldım sustum akşama kadar konuşmadım sadece sorduklarına cevap verdim soğuk bir şekilde yaa ne oldu diyeceğine o da sustu o da tavır aldı bana dün gece tartışmaya başladık adama beni kırdın diyorum napıyım ben de kırılıyorum diyor ya bana kıyamasın istiyorum artık ne beni sevdiğini ne önemsediğini ne umursadığını hissetmiyorum odunun önde gideni
evet doğru diyosun istanbulda gerçekten tam bir kebap yemek çok zorBen begenmedım canım orayı. Ya bılmıyorum ben ıstanbulda guzel kebap yıyemedım bi türlü. Eşim Antepte okudu ve sayesınde ben de sureklı oraya gıder gelırdım. O yuzden nedense Istanbulda yedıgım kebapların tadı yok. Sadece ben değil eşime de tuzlu geldi ama az tuzlu yemeye alısmamız güzel. Hani böyle sigarayı bırakırsın uzun süreden sonra içersin başın döner ya bu diyet işi de öyle. Tekrar sigaraya başlamamak lazım yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?