Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gündüz bişey olmaz diye düşünüyorum bakım bi denim cnm yaa

Hepinize merhabalar arkadaşlar;

Uzun zaman ayrı kaldık;biraz daha kalacağız gibi görünüyor...Hepinizi çok özledim....

En son 1 haftalığına tatile gittiğimi biliyorsunuz..İlk 3 günü çok güzeldi;4 cü gün eşim de ben de feci bir nezle -grip olduk ama ne hastalık anlatamam.Ben böyle grip yaşamadım hayatımda.Üstüne üstlük ishalde oldum...Çok feci idi...Hala iyileşemedim.Bugün birazcık daha iyiyim şükür...Sanırım bu yıl grip böyle perişan edici geçiyor.Hepinizin üzerine afiyet...Kendinize dikkat edin arkadaşlar;tam hava değişimi döneminde hastalık hazır bekliyor....

Yalnız;Ege'ye bahar gelmiş arkadaşlar...Gelincikler,papatyalar açmış..Çimenler yeşermiş,hava mis gibi kokuyor...Boşuna kalpler Ege'de kalmıyor.Çok güzel çok....

Hepinizi öpüyorum.Kısa süre içinde görüşürüz tekrar inşallah....

varya sen 85 olsan ne fıstık birşey olursun boy pos o gözlerrrrrr

VAY gestepo abiii

günaydın bayanlarrrr
hava yine kapalı ben yine bir mahmur ama kaçamaksız bir gün olacağı sabahtan belli oldu şükür
sabah kaçırdım mı kesin o gün kaçamak günü oluyor

sabah kahvaltısı:
-peynirli yumurta
-bol yeşillik
-3 bardak şekersiz çay
-2 dilim denge light kepekli ekmek

ara öğün:
-1 bardak yeşilçay

valla haklısın aynurcum yaa
devlet hastanesinde ücretsiz diye gidelim diyoruz, herkez çok ilgisiz
özele para verip duruyoruz resmen
şunun taraftarıyım çünkü, belli bir kilonun altına düşene kadar, haftada bir uzman bir doktorlar görüşmek gerekiyor
kilon duruyor-sen istemiyorsun diyet yapmak-motivasyonun düşüyor-rutin kontrollerini yaptırman lazım
birçok şey, ama devletin bu konuda bişey yapcağını düşünmüyorum
aslında yapmışlar diyetisyen birimleri var doktor var, bence iş doktorda bitiyor, devlette değil

mutlucum geçmiş olsun çoookk

Günaydın kilodaşlarım:))

Ne zamandır yazmaya vakit bulamıyordum, bu iki hafta yoğunum misafirim var derslerle de ilgilenemedim ama haftaya bomba gibi başlıycam derslere

Diyet namına spor felan yapamadım. Normalde yarın diyetisyene gidicektik kontrole fakat eşim istediği gibi kilo verememiş 2 hafta sonra gidelim 99 kiloyu göreyim dedi ben de tamam dedim 2 hafta süremiz var kendimimi cezalandırdık

Sebebine gelince

Bu cumartesi ben dersaneden çıkınca eşim beni aldı, akşam yemeğinde kebap yiyeylim dedik. Taksime gittik hava çok soguktu biraz yürüdük ama donduk resmen. sonra yemek yiyecek yer aradık, gözüme konak kebap diye bir yer ilişti. Baktım çok kalabalık herkes geldiğine göre iyidir heralde dedim. Neysi çıktık baktım nerdeyse yer yok full dolu. Heyecanla kebapları söledik kaçamak yapıcaz ya. Öncen birer tane içli köfte geldi. Ağzıma bi attım resmen tuza bulamışlar tuzdan dudağım yandı ama gene de yedim. Neyse yemekler geldi aman allahım o nasıl bir kötü tad. Tavuk işi bile tuz içinde tuzdan tadı anlaşılmıyo. Hayatımda bu kadar lezzetsiz et yemememiştim. aç kalmayalım diye ekmeksiz yedik etinden. Neyse kalktık ama ikimizinde yüzü gözü şişti resmen tuzdan. Evde sağlıklı yemeklere alışmışız tabi. Neyse 2,3 saat geçti benim midem bozulmaz mı. artık nasıl yaptılarsa yemeği cırcır oldum:)) diyeti bozduğumamı yanayım yoksa kötü bişey yiyip mideyi bozduguma mı. Neyse sonra üstüne tatlı yedık de biraz agzımızın tadı düzeldi

Bu akşamda eşimin şehir dısından gelen arkadı ve İstanbuldaki bir kaç arkadaşımızla rakı balık keyfi yapıcaz. Ben rakı içmiyorumn, eşimde bir gün kendime izin verdim 2 kadeh içicem karışma dedi. Neyseki bu hafta sporununu düzenli yaptı. Ben bir kadeh şarap yanında balık ya da ızgara et yemeyi planlıyorum. diyetimi bozmuycam fakat o feci kebap macerasından sonra midem anca düzeldi.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım, yaaa sen egeyi anlatınca içim bir fena oldu... nisan mayıs oralar kimbilir ne şahane olur. bu bahar inşallah daha çok gezeriz bizde ailecek...

o gecen sene bana da oluyordu tuzdan değil sanırım yağdan olabilir. ben de 1-2 kere aynı şekilde yedim ve va çok kötü oldum karın ağrısı gaz üstelik mangaldı tuzu bile çok değildi. ama mide ve bağırsaklar sürekli yersen tekrar alışıyor kebablara etlere ne yazıkkiii.

beyza fıstığı napıyorsun diyet nasıl gidiyor bak 15 nisana ne kaldı buluşma yapacağız değilmi ben 8 lerde olucam inşallahhhhhhsen de en fazla 83 hadi görelim hatun kişi seniiii

Evet canım haklısın cunku ınsanlar ıstahla yıyordu. Et gercekten tuzluydu da yagı da xok fazlaydı tabii. Zaten yer yemez anladım mıdemın bozulacagını. Dısarda yemek yersek genelde bıldıgımız yerlerde yıyoruz ızgara felan gelıyor , demekkı bıldıgınden şaşmamak lazım.

Çok geçmiş olsun.Tam hastalık kapma havası mazallah.Kısa zamanda atlatırsınız umarım.Bende Altınoluğu çok özledim ama yıllık izne kadar hayal bana oralar...

VAY gestepo abiii

Aynen yaa tam gestapo oldu eşim :) Sıkı yönetim var evde kaçamak konusunda.Hiç karışmazdı diyetime yürüyüşüme.Sen bilirsin derdi.Ben dedim kaçamak yaparsam her kaçamakta sana 100 lira vereyim beni durdurmak adına diye.O da şimdi sen kaşındın kaçamak yaparsan alırım 100 liranı diyor.Şaka maka iyi de oluyor hani sayesinde 10 gündür sıfır kaçamaklıyım ...

Uzun zamandır tuzsuz ve çok az yağlı diyet yemekler yediğin için belki ordaki kebap normal tuzlu da olsa sana çok tuzlu gelmiş olabilir mi? Sonuçta damak tadın değişmiştir az çok...

Günaydın Kızlar

Az önce spor salonunu aradım fiyatları konusunda gelin yüzyüze konuşalım dediler ama güzel yanı 3 gün 5 gün sınırlaması yok aylık ücreti ödediğinde istediğin kadar gidebiliyormuşsun Mirayı arıycam o da istiyorsa beraber gidelim dicem bugün gidip hem salonu göreyim hem de ücretleri öğreneyim bakalım inşallah çok pahalı değildir de istediğim gibi giderim.

Onurla aramız çok kötü son 1 aydır böyle hiçbir konuda anlaşamamaya başladık sürekli tartışıyoruz ne olacak sonumuz bilmiyorum kendime bile itiraf etmek istemiyorum ama çok mutsuzum beni anlamıyor çok anlayışsız biri. Dün bana kızdı kırıldım sustum akşama kadar konuşmadım sadece sorduklarına cevap verdim soğuk bir şekilde yaa ne oldu diyeceğine o da sustu o da tavır aldı bana dün gece tartışmaya başladık adama beni kırdın diyorum napıyım ben de kırılıyorum diyor ya bana kıyamasın istiyorum artık ne beni sevdiğini ne önemsediğini ne umursadığını hissetmiyorum odunun önde gideni

canım dediğin yerş ben biliyorum tuzlu değil aslında
ebru nun dediği gibi sen uzun süğre diyette olduğun için tuzlu gelmiş olabişlir sana
çünkü bende ablamla geziye gittiğimizde orda yedirmişlerdi bize yemeği
çok güzeldi yemekleri ama bana tuzlu geldi
çünkü ben doğru düzgün tuz kullanmam ve diyete yeni başlamıştım o sırada
ablamda bana öyle geldiğini söylemişti

Uzun zamandır tuzsuz ve çok az yağlı diyet yemekler yediğin için belki ordaki kebap normal tuzlu da olsa sana çok tuzlu gelmiş olabilir mi? Sonuçta damak tadın değişmiştir az çok...

Canım normalde de yıyoruz dısarıda, genelde tavuk şiş felan yıyoruz bu kadar tuzlusunu yememiştim ben. ama genel olarak Türk ınsanı tuzu sever biliyosun. Ben evde az tuzlu yapıyorum cunku ben böbrek enfensıyonu gecırmıstım ve aılede tansıyon problemı var o yuzden dıkkat edıyorum. Gecenlerde televızyonda da söyledıler gunluk almamız gereken tuz mıktarı 5-6 gramken türkiyede bu 22 grama kadar cıkıyomus

Ben begenmedım canım orayı. Ya bılmıyorum ben ıstanbulda guzel kebap yıyemedım bi türlü. Eşim Antepte okudu ve sayesınde ben de sureklı oraya gıder gelırdım. O yuzden nedense Istanbulda yedıgım kebapların tadı yok. Sadece ben değil eşime de tuzlu geldi ama az tuzlu yemeye alısmamız güzel. Hani böyle sigarayı bırakırsın uzun süreden sonra içersin başın döner ya bu diyet işi de öyle. Tekrar sigaraya başlamamak lazım yani:)

ABLACIM ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN İYİLEŞTE GEL ÖZLEDİK SENİ..
SANA DA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.TABİ BÜNYE ALIŞTI SAĞLIKLI BESLENMEYE
BAHARCIM ÜZME KENDİNİ ÜSTÜNE GİTTİKÇE DAHA KÖTÜ OLUR UZAR GİDER KENDİ HALİNE BIRAK....

Ayse ve mutlu, gecmise gozatarak geliyordum. Sizi goremeden gitmissiniz.
Yeni kadin basladi. İyi birisi ama herseyi yeniden birine anlatmak zor oluyor. Pek giremedim o yuzden. Bu haftasonu cozuttum. Esim bile dedi. Bu nasil diyet ben anlamadim diye...of ya..cocuklar hep hasta, gece gunduz dinlenemiyorum. Butun hirsimi yemeklerden aldim resmen...

evet doğru diyosun istanbulda gerçekten tam bir kebap yemek çok zor
iş için geldiğimde samatya tarafında bir yerde yemiştik muhteşemdi hatta adamada söylemiştik süper diye
istanbulda daha çok balık yemek lazım diye düşünüyorum
ankarada öyle bir sorunumuz yok walla antepteki gibi kebapları bulursun emin ol
keşke tuzsuz yediğim kadar sigarayıda azaltıp bırakabilsem, diyet yapmaktan daha zor geliyor sigarayı bırakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…