Günaydın Kızlar
Az önce spor salonunu aradım fiyatları konusunda gelin yüzyüze konuşalım dediler ama güzel yanı 3 gün 5 gün sınırlaması yok aylık ücreti ödediğinde istediğin kadar gidebiliyormuşsunMirayı arıycam o da istiyorsa beraber gidelim dicem bugün gidip hem salonu göreyim hem de ücretleri öğreneyim bakalım inşallah çok pahalı değildir de istediğim gibi giderim.
Onurla aramız çok kötü son 1 aydır böyle hiçbir konuda anlaşamamaya başladık sürekli tartışıyoruz ne olacak sonumuz bilmiyorum kendime bile itiraf etmek istemiyorum ama çok mutsuzum beni anlamıyor çok anlayışsız biri. Dün bana kızdı kırıldım sustum akşama kadar konuşmadım sadece sorduklarına cevap verdim soğuk bir şekilde yaa ne oldu diyeceğine o da sustu o da tavır aldı bana dün gece tartışmaya başladık adama beni kırdın diyorum napıyım ben de kırılıyorum diyor ya bana kıyamasın istiyorum artık ne beni sevdiğini ne önemsediğini ne umursadığını hissetmiyorum odunun önde gideni
evet doğru diyosun istanbulda gerçekten tam bir kebap yemek çok zor
iş için geldiğimde samatya tarafında bir yerde yemiştik muhteşemdi hatta adamada söylemiştik süper diye
istanbulda daha çok balık yemek lazım diye düşünüyorum
ankarada öyle bir sorunumuz yok walla antepteki gibi kebapları bulursun emin ol
keşke tuzsuz yediğim kadar sigarayıda azaltıp bırakabilsem, diyet yapmaktan daha zor geliyor sigarayı bırakmak
evet doğru diyosun istanbulda gerçekten tam bir kebap yemek çok zor
iş için geldiğimde samatya tarafında bir yerde yemiştik muhteşemdi hatta adamada söylemiştik süper diye
istanbulda daha çok balık yemek lazım diye düşünüyorum
ankarada öyle bir sorunumuz yok walla antepteki gibi kebapları bulursun emin ol
keşke tuzsuz yediğim kadar sigarayıda azaltıp bırakabilsem, diyet yapmaktan daha zor geliyor sigarayı bırakmak
Canım normalde de yıyoruz dısarıda, genelde tavuk şiş felan yıyoruz bu kadar tuzlusunu yememiştim ben. ama genel olarak Türk ınsanı tuzu sever biliyosun. Ben evde az tuzlu yapıyorum cunku ben böbrek enfensıyonu gecırmıstım ve aılede tansıyon problemı var o yuzden dıkkat edıyorum. Gecenlerde televızyonda da söyledıler gunluk almamız gereken tuz mıktarı 5-6 gramken türkiyede bu 22 grama kadar cıkıyomus
öğle tatilimiz acayip hareketli idi
burda bi abla var epılepsı hastası sekreter
günde 20 kere nöbet geçiriyo ama ailse bunu bildiği halde malulen emekli olabilcek durumda olmasına ragmen onu çalıştırıyolar
hergün sabah akşam korsan taksi ile gelip gidiyo
bizim bitişik odada duruyo
tam öğle yemeğimizi yiyecektik ki bi ses buraya gelin
düşmüş başını vurmuş kanıyodu şişti yumurta kadar şişti baygınlık geçirdi
hemen ambulansla acile yolladık
şimdi orda
ama sonra biz yemeğimizi yedik ben dedim kızlara samatyaya gidiyorum yürümeye diye onlarda geldi
45 dakika kadar yürüdük çok zevkli idi :)
darısı bundan sonrak öğlenlerin başına
öğle tatilimiz acayip hareketli idi
burda bi abla var epılepsı hastası sekreter
günde 20 kere nöbet geçiriyo ama ailse bunu bildiği halde malulen emekli olabilcek durumda olmasına ragmen onu çalıştırıyolar
hergün sabah akşam korsan taksi ile gelip gidiyo
bizim bitişik odada duruyo
tam öğle yemeğimizi yiyecektik ki bi ses buraya gelin
düşmüş başını vurmuş kanıyodu şişti yumurta kadar şişti baygınlık geçirdi
hemen ambulansla acile yolladık
şimdi orda
ama sonra biz yemeğimizi yedik ben dedim kızlara samatyaya gidiyorum yürümeye diye onlarda geldi
45 dakika kadar yürüdük çok zevkli idi :)
darısı bundan sonrak öğlenlerin başına
Hepinize merhabalar arkadaşlar;
Uzun zaman ayrı kaldık;biraz daha kalacağız gibi görünüyor...Hepinizi çok özledim....
En son 1 haftalığına tatile gittiğimi biliyorsunuz..İlk 3 günü çok güzeldi;4 cü gün eşim de ben de feci bir nezle -grip olduk ama ne hastalık anlatamam.Ben böyle grip yaşamadım hayatımda.Üstüne üstlük ishalde oldum...Çok feci idi...Hala iyileşemedim.Bugün birazcık daha iyiyim şükür...Sanırım bu yıl grip böyle perişan edici geçiyor.Hepinizin üzerine afiyet...Kendinize dikkat edin arkadaşlar;tam hava değişimi döneminde hastalık hazır bekliyor....
Yalnız;Ege'ye bahar gelmiş arkadaşlar...Gelincikler,papatyalar açmış..Çimenler yeşermiş,hava mis gibi kokuyor...Boşuna kalpler Ege'de kalmıyor.Çok güzel çok....
Hepinizi öpüyorum.Kısa süre içinde görüşürüz tekrar inşallah....
varya sen 85 olsan ne fıstık birşey olursun boy pos o gözlerrrrrr
Günaydın kilodaşlarım:))
Ne zamandır yazmaya vakit bulamıyordum, bu iki hafta yoğunum misafirim var derslerle de ilgilenemedim ama haftaya bomba gibi başlıycam derslere
Diyet namına spor felan yapamadım. Normalde yarın diyetisyene gidicektik kontrole fakat eşim istediği gibi kilo verememiş 2 hafta sonra gidelim 99 kiloyu göreyim dedi ben de tamam dedim 2 hafta süremiz var kendimimi cezalandırdık
Sebebine gelince
Bu cumartesi ben dersaneden çıkınca eşim beni aldı, akşam yemeğinde kebap yiyeylim dedik. Taksime gittik hava çok soguktu biraz yürüdük ama donduk resmen. sonra yemek yiyecek yer aradık, gözüme konak kebap diye bir yer ilişti. Baktım çok kalabalık herkes geldiğine göre iyidir heralde dedim. Neysi çıktık baktım nerdeyse yer yok full dolu. Heyecanla kebapları söledik kaçamak yapıcaz ya. Öncen birer tane içli köfte geldi. Ağzıma bi attım resmen tuza bulamışlar tuzdan dudağım yandı ama gene de yedim. Neyse yemekler geldi aman allahım o nasıl bir kötü tad. Tavuk işi bile tuz içinde tuzdan tadı anlaşılmıyo. Hayatımda bu kadar lezzetsiz et yemememiştim. aç kalmayalım diye ekmeksiz yedik etinden. Neyse kalktık ama ikimizinde yüzü gözü şişti resmen tuzdan. Evde sağlıklı yemeklere alışmışız tabi. Neyse 2,3 saat geçti benim midem bozulmaz mı. artık nasıl yaptılarsa yemeği cırcır oldum:)) diyeti bozduğumamı yanayım yoksa kötü bişey yiyip mideyi bozduguma mı. Neyse sonra üstüne tatlı yedık de biraz agzımızın tadı düzeldi
Bu akşamda eşimin şehir dısından gelen arkadı ve İstanbuldaki bir kaç arkadaşımızla rakı balık keyfi yapıcaz. Ben rakı içmiyorumn, eşimde bir gün kendime izin verdim 2 kadeh içicem karışma dedi. Neyseki bu hafta sporununu düzenli yaptı. Ben bir kadeh şarap yanında balık ya da ızgara et yemeyi planlıyorum. diyetimi bozmuycam fakat o feci kebap macerasından sonra midem anca düzeldi.
ee bi dene bakalım baya vaktin var öğlen değerlenmiş olur...
Ayse ve mutlu, gecmise gozatarak geliyordum. Sizi goremeden gitmissiniz.
Yeni kadin basladi. İyi birisi ama herseyi yeniden birine anlatmak zor oluyor. Pek giremedim o yuzden. Bu haftasonu cozuttum. Esim bile dedi. Bu nasil diyet ben anlamadim diye...of ya..cocuklar hep hasta, gece gunduz dinlenemiyorum. Butun hirsimi yemeklerden aldim resmen...
:118: İşte buuu işte buuu
yazık kadıncağıza allah şifa versin..
Yürümene sevindim kendine yoldaş bulmana tek kalmamana daha çok sevindim...
yazık kadıncağıza allah şifa versin..
Yürümene sevindim kendine yoldaş bulmana tek kalmamana daha çok sevindim...
Ebru cum bende pazar günü 1 saat sporumu yaptım bu akşamda gideceğim Allahtan birşey olmazsa. haftada 3 gün 1er saat şimdilik ama niyetim havalar biraz ısınsın akşamlarıda hava kararmaz işten çıkıp eve gidip 45-60 dk arası yürüyebilmek... nasip inaşşalh olur diyorum kendimce...Nevin cim aynı azmi ve atağı senden de bekliyoruz canım...Hadi görelim seni seninde spor bildirimlerini ...
bi tanesi iyi yürüdü de öteki mızıkçı oturdu bekledi bizi
şimdi de yok boğazım şişti yok hasta ettin beni susmuyo
aynı odayı paylaşıyoruz kendileriyle :)
cnm yalnız da olsam gidip yürücem allahın izniyle
ben de 1 saat yürüdüm geldim yağmura rağmen ama aferin demeyin gelince 1 tane meyveli topkek yedim daha da yiyesim var
ben de 1 saat yürüdüm geldim yağmura rağmen ama aferin demeyin gelince 1 tane meyveli topkek yedim daha da yiyesim var
Ebru cum bende pazar günü 1 saat sporumu yaptım bu akşamda gideceğim Allahtan birşey olmazsa. haftada 3 gün 1er saat şimdilik ama niyetim havalar biraz ısınsın akşamlarıda hava kararmaz işten çıkıp eve gidip 45-60 dk arası yürüyebilmek... nasip inaşşalh olur diyorum kendimce...
aman boşver kendin yürü madem mızmızlık ediyorlarsa...
Olsun yine de aferin.1 paket topkek 185 kaloriymiş.Fazla değil yani 3 porsiyon meyve kadar düşün.Yağmur var diye yürümeyebilirdin.Ama yürümüşsün.Bardağın dolu tarafından bak canım...
Bu arada yeni kilo çizelgen hayırlı olsun... Güzel olmuş :)
Eliiifffffffffff sen sigaramı içiyorsun , aaaaa hiç yakıştıramadım vallaa ,aman Allahım , oh my god , bence bırakırsın var sende o potansiyel :129::129::129::129::129::129::129::129::129:
Ankarayı bılırım canım 1.5 sene öveçlerde oturdum. Sigara içmene üzüldüm valla, umarım bırakırsın en yakın zamanda.
ben de baktım zaten kalorisne yemeden önce gayet bilinçli şekilde yedim yani
haklısın şimdi yemeyip akşam yemem daha kötü olur diye düşündüm ben de
yeni çizelgem bakalım bana iyi gelecek mi sağol canım
bugünkü kapalı hava beni de kapattı açılamadım bir türlü
Yeni çizelgenin bi güzel yönü daha var kanımca. Topiğe bir seferliğine girip çıkıp sürekli olmayanların senin 33 kilo verdiğini görerek aaaa ne güzel kilo vermişsin nasıl verdin gibi soruları sorup sana nazar etmelerinden kurtarması. (Çok mu acımasızdı acaba :26: ) (Yani en azından ben böyle düşünüyorum)
haklısın galiba canım
aslında örnek olmak güzel ama şu an benim biraz motivasyona ihtiyacım var sıfırdan başlamış gibi devam etmem lazım yoksa o çizelge beni gevşetiyor galiba o kadar verdim kalanı da veririm gibisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?