Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Baharcım takma kafana tatlım , sen şuan sporunu yap , keyfine bak , su akar yolunu bulur , herşey olacağına varır , sen yeterki üzme kendini ....

Eliiifffffffffff sen sigaramı içiyorsun , aaaaa hiç yakıştıramadım vallaa ,aman Allahım , oh my god , bence bırakırsın var sende o potansiyel :129::129::129::129::129::129::129::129::129:

Ankarayı bılırım canım 1.5 sene öveçlerde oturdum. Sigara içmene üzüldüm valla, umarım bırakırsın en yakın zamanda.

ben tuzu doldurduklarına inanıyorum genelde kötü restoranlarada etin tadını tuz baharat ve yağ ile gizliyorlar. tüm yemekler de bu şakilde bol yağ bol salça bol tuzla pişiyor. bir ara benim yaptığım yemeklerede herkez bayılıyordu. elimi korkak alıştırmıyordum. şimdi bebek de olduğundan 0 tuzla yapılıyor herşey yağ da baharatta yok elbette salçada sekilen konuyor. yemekler bişeye benzemiyor ama sağlıklılar..

öğle tatilimiz acayip hareketli idi
burda bi abla var epılepsı hastası sekreter
günde 20 kere nöbet geçiriyo ama ailse bunu bildiği halde malulen emekli olabilcek durumda olmasına ragmen onu çalıştırıyolar
hergün sabah akşam korsan taksi ile gelip gidiyo
bizim bitişik odada duruyo
tam öğle yemeğimizi yiyecektik ki bi ses buraya gelin
düşmüş başını vurmuş kanıyodu şişti yumurta kadar şişti baygınlık geçirdi
hemen ambulansla acile yolladık
şimdi orda
ama sonra biz yemeğimizi yedik ben dedim kızlara samatyaya gidiyorum yürümeye diye onlarda geldi
45 dakika kadar yürüdük çok zevkli idi :)
darısı bundan sonrak öğlenlerin başına

:118: İşte buuu işte buuu

yazık kadıncağıza allah şifa versin..
Yürümene sevindim kendine yoldaş bulmana tek kalmamana daha çok sevindim...

çok geçmiş olsun beyzuş
özledik dön artık

varya sen 85 olsan ne fıstık birşey olursun boy pos o gözlerrrrrr

kendimi hiç zayıf ve dolayısıyla güzel hatırlamıyorum
görürüm inşallah o günleri

geçmiş olsun cnm
ayrıca iyi eğlenceler bu akşam için
ben hiç alkol almadım

ee bi dene bakalım baya vaktin var öğlen değerlenmiş olur...

valla cnm 1 bucuk saat öğlen arası
yarım saat yemek yesem
kalan 1 saatte yürüsem süper olur en azından 40 dakika bile yeter
hiç yoktan iyidir yani

cnm allah yardımcın olsun kolay değil senin işin
en kısa sürede adapte olur inşallah yeni bayan
yatılı mı peki yatılı bakıyodun çünkü
yatılı olsa sana daha çok faydası olur bence

:118: İşte buuu işte buuu

bi tanesi iyi yürüdü de öteki mızıkçı oturdu bekledi bizi
şimdi de yok boğazım şişti yok hasta ettin beni susmuyo
aynı odayı paylaşıyoruz kendileriyle :)
cnm yalnız da olsam gidip yürücem allahın izniyle

Nevin cim aynı azmi ve atağı senden de bekliyoruz canım...Hadi görelim seni seninde spor bildirimlerini ...

ben de 1 saat yürüdüm geldim yağmura rağmen ama aferin demeyin gelince 1 tane meyveli topkek yedim daha da yiyesim var

Nevin cim aynı azmi ve atağı senden de bekliyoruz canım...Hadi görelim seni seninde spor bildirimlerini ...
Ebru cum bende pazar günü 1 saat sporumu yaptım bu akşamda gideceğim Allahtan birşey olmazsa. haftada 3 gün 1er saat şimdilik ama niyetim havalar biraz ısınsın akşamlarıda hava kararmaz işten çıkıp eve gidip 45-60 dk arası yürüyebilmek... nasip inaşşalh olur diyorum kendimce...

aman boşver kendin yürü madem mızmızlık ediyorlarsa...

ben de 1 saat yürüdüm geldim yağmura rağmen ama aferin demeyin gelince 1 tane meyveli topkek yedim daha da yiyesim var

Olsun yine de aferin.1 paket topkek 185 kaloriymiş.Fazla değil yani 3 porsiyon meyve kadar düşün.Yağmur var diye yürümeyebilirdin.Ama yürümüşsün.Bardağın dolu tarafından bak canım...

Bu arada yeni kilo çizelgen hayırlı olsun... Güzel olmuş :)

Son düzenleme:

kızımız çok hassastır konuşur öyle olsun
gelirlerse gelirler gelmezse ben tek başıma da gider güzelce yürürüm

ben de baktım zaten kalorisne yemeden önce gayet bilinçli şekilde yedim yani
haklısın şimdi yemeyip akşam yemem daha kötü olur diye düşündüm ben de
yeni çizelgem bakalım bana iyi gelecek mi sağol canım
bugünkü kapalı hava beni de kapattı açılamadım bir türlü

Eliiifffffffffff sen sigaramı içiyorsun , aaaaa hiç yakıştıramadım vallaa ,aman Allahım , oh my god , bence bırakırsın var sende o potansiyel :129::129::129::129::129::129::129::129::129:

bırakıcam canım kararlıyım, kilolarla birlikte oda gidicek

Ankarayı bılırım canım 1.5 sene öveçlerde oturdum. Sigara içmene üzüldüm valla, umarım bırakırsın en yakın zamanda.

inşallah canım
şuanda bırakmak beni korkutuyor, tam diyet iyi giderken bir anda sigarayı bırakmak bana yemeği hatırlatıcak gibi geliyor
o yüzdende ikisini birlikte azaltarak ilerletiyorum

Yeni çizelgenin bi güzel yönü daha var kanımca. Topiğe bir seferliğine girip çıkıp sürekli olmayanların senin 33 kilo verdiğini görerek aaaa ne güzel kilo vermişsin nasıl verdin gibi soruları sorup sana nazar etmelerinden kurtarması. (Çok mu acımasızdı acaba :26: ) (Yani en azından ben böyle düşünüyorum )

bende yeni tartı almak istiyodum ama eşim boşuna masraf dedi
evdeki tartının yerini değiştirsem nasıl olur :)

haklısın galiba canım
aslında örnek olmak güzel ama şu an benim biraz motivasyona ihtiyacım var sıfırdan başlamış gibi devam etmem lazım yoksa o çizelge beni gevşetiyor galiba o kadar verdim kalanı da veririm gibisinden

Ayynen öyle canım.Sen 33 kilo vererek (maşallah ) yeni bedenine kavuştun zaten.Şimdi o yeni bedeninle sıfırdan başlamak güzel fikir.Sanki daha önce hiç kilo vermemişsin de ilk defa diyet yapacakmışsın gibi.Ben inanıyorum sana ilerleyen süreçte 67 ile başlayan yeni bir çizelge hazırlayacaksın ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…