- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ayynen öyle canım.Sen 33 kilo vererek (maşallah) yeni bedenine kavuştun zaten.Şimdi o yeni bedeninle sıfırdan başlamak güzel fikir.Sanki daha önce hiç kilo vermemişsin de ilk defa diyet yapacakmışsın gibi.Ben inanıyorum sana ilerleyen süreçte 67 ile başlayan yeni bir çizelge hazırlayacaksın ...
Selam kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm :122:
Eee o zaman sende aramıza hoşgelsinİnşallah hepbirlikte kilolarımızdan kurtulur fıstık gibi oluruz
günaydınnnnn,
bugun moralim yerinde-oğlanın gözleri mikrop kapmasaydı dahada iyi olur du ama neyse keyfi yerinde olduğu için gönderdim kreşe- çok uzun aradan sonra tartıda 92 küsürleri (maşallah banaaaa) gördüm. geçen haftanın acısı çıkıyor bu hafta. cumaya inşallah bir terslik olmaz ve güzel bir bildirim yapatım.
ayşe ve nevin prensesler, bu boğazı tutmaz harekette yapmazsak olmuyor. ben 2 marttan beri tatlıdan tuzludan beyaz undan ve elbette yağdan kaçıyorum 2-2.5 kiloya yakın gitti. geçen hafta 5 gün 1 saat yurudum bu hafta 2 gün yürüyebildim. yol çok uzun olunca insan anında bozulup kaçamak yapma isteyi ile dolsa da 1 kg bile çok mühim. o yuzden çok mutluyum 2 kilocuğumla bile
bir de ben kalori sayıyorum günlük 1200-1500 arası alıyorum ama 1 saat yuruyus yapınca 1000-1200 arası vucuda kalıyor böyle deniyeceğim nisan 1 kadar başarılı olursam listelerimi de yazarım... şimdi kimseyi şaşırtmayayım. amacım benim haftada 1.2 kg vermek. gazamız muberek olsunnnnn
tombalak vucudumu alıp yuruyuse gidiyorum ben
öpüldunuz gıdışlardan
cnm benim maşşşaaalllahhh diyorum sana kocaman 2 haftaya kalmaz 8lere döneceksn yine
ben halla 100lerdeyim pöfff
neyse bugun tek bir lokma kaçamak yok
bundan sonrada en azından böyle olması için çaba göstericem
ayda 5 kilo versem ortalama
tam 3 ay sonra 13 hairan evlilik yıldönümümüz o zmana kadar 85e düşerim en azından dimi mutlu :18::18::18:
Olurmuyuz dersin :26: bu duraksama o kadar uzadıki motivasyonum kırılmaya başlar gibi oldu 15 günde 500gr vermişim bu kadar dururmu yaa :2:
ahhh üzülme nevincim vallahi yine de iyisin sen..
aynen öyle canım noluyor ki bize...
Akşam ablamı aradım çıkıyorum 5 dakikaya kadar diye.Neymiş efendim yağmur yağıyormuş.Ki öyle şakır şakır da yağmıyor hani.Hadi dedim çık geliyorum ben şeker değiliz erimeyiz ve gittim.1 saate yakın yürüdük yine elimizde şemsiyelerle.Dedim ablama bahane yok yılmak yok.Kar tipi yada Allah korusun hastalık olmadığı sürece fire yok...
canm gecmiş olsun..ama evet bizleri ihmal ediyosun bu aralarEvet canım haklısın cunku ınsanlar ıstahla yıyordu. Et gercekten tuzluydu da yagı da xok fazlaydı tabii. Zaten yer yemez anladım mıdemın bozulacagını. Dısarda yemek yersek genelde bıldıgımız yerlerde yıyoruz ızgara felan gelıyor , demekkı bıldıgınden şaşmamak lazım.
Günaydın Kızlar
Az önce spor salonunu aradım fiyatları konusunda gelin yüzyüze konuşalım dediler ama güzel yanı 3 gün 5 gün sınırlaması yok aylık ücreti ödediğinde istediğin kadar gidebiliyormuşsunMirayı arıycam o da istiyorsa beraber gidelim dicem bugün gidip hem salonu göreyim hem de ücretleri öğreneyim bakalım inşallah çok pahalı değildir de istediğim gibi giderim.
Onurla aramız çok kötü son 1 aydır böyle hiçbir konuda anlaşamamaya başladık sürekli tartışıyoruz ne olacak sonumuz bilmiyorum kendime bile itiraf etmek istemiyorum ama çok mutsuzum beni anlamıyor çok anlayışsız biri. Dün bana kızdı kırıldım sustum akşama kadar konuşmadım sadece sorduklarına cevap verdim soğuk bir şekilde yaa ne oldu diyeceğine o da sustu o da tavır aldı bana dün gece tartışmaya başladık adama beni kırdın diyorum napıyım ben de kırılıyorum diyor ya bana kıyamasın istiyorum artık ne beni sevdiğini ne önemsediğini ne umursadığını hissetmiyorum odunun önde gideni
ben gecen sene 1nisanda 108 ile baslayıp agustosta 8 lere inmişdimmutlu olmana ve böyle full motve haline bende mutlu oldum mutlucum.
1haftadır grip peşimi bırakmadı.martta yürüyüşe baslıyacaktım ama nerde..
hava da soğuk..yagmurlu..az biraz daha bekleyeym bari..
bu arada kalori sayma işini bir ben beceremyorum sanırım..umarım sende işe yarar ve hemen bzimle paylaşırsın listelerini ve fikir alırım onlardan
ayhh güldürdün beni..tombalak vucudunda götrdün demek yürüyüşe
aaa aysecim benmde evlilik tarihim 13 haziran..benmde haziran sonu hedefim 85ti ama biraz umutsuzlaştım ama üzülmedim temmuz sonuda görsem bayram ederim
bu arada bu klomla bile beni her gören cok zayıflamıssın diyor bende inandm sanırım iyice belli etmeye basladım..eşim bile beni inceck görüyor hergün ya bacaklarında inceldi..ya göbegin erdi diyip duruyor kendimi 60kg gibi hissettiriyor
ayyhh bir 85 olsam da dr.um hemen bebek tedavisine baslasa
ben gecen sene 1nisanda 108 ile baslayıp agustosta 8 lere inmişdim
ehh darısı basıma ne diyeyim
hem ulasılmaz bir hedef koymadıgım için kendimi tebrik
aslında hedefleri küçük küçük tutup , sonradanmı ilerletsek acep
Selaammm Beybilerrr , nasıl gidiyor keyifler ??
bende 2 gündür kaçamak yapmamış olmanın sevincindeyim :118::118::118:
yemek yedim ,azcık zaman geçsin spor yapcam
Elifcikle yarışa girdik bakalım kim galip gelecek
neden olmasın
zaten benim küçük hedef bile en az 20kg içeriyor
aynurrrrr ben 10 dakikaya başlıyorum leslie ye
1 saatlik olanını yapıcam şekerim
spor bitimi görüşürüzz
ahahah olabilir bence debilmemki hedefi biraz önemi çeksem acep
oohh ohhh demek spora..aynurrrrr ben 10 dakikaya başlıyorum leslie ye
1 saatlik olanını yapıcam şekerim
spor bitimi görüşürüzz
Eliff başla bakalım şekerim , bende başlicam işte , kıskandım
ahahah olabilir bence de
benm ilk hedefime suan 5kg kaldı cok mutluyum
oohh ohhh demek spora..
aaa vallahi bende kıskandım..söle biraz esneme hareketleri yapayım..
tweest cevireym de kocişimi güldüreyim
değiştirdimmm çizelgemi , oohh 5 kg kaldı artık hedefime
hadi bende kaçtımm , spor beni beklerr
arkadaşlar öncelikle kilo çizelgesi nasıl yapabilrim :S bende aranıza katılmak istiyorum benide alın lütfen..100 kiloyum ve karatay yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?