Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel sözler ve dilekler ebrucum teşekkür ederim
hep beraber verelim inşallah
aslında 67 bile bana sanki olmayacak bişey gibi geliyor ama hedefi büyük tutayım da yakınına bile gitsem yeter daha aşağısını zaten ben de istemem galiba boyum 170 60ların ucu bile yeter bana

Selam kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm :122:

Eee o zaman sende aramıza hoşgelsin İnşallah hepbirlikte kilolarımızdan kurtulur fıstık gibi oluruz

Olurmuyuz dersin :26: bu duraksama o kadar uzadıki motivasyonum kırılmaya başlar gibi oldu 15 günde 500gr vermişim bu kadar dururmu yaa :2:

mutlu olmana ve böyle full motve haline bende mutlu oldum mutlucum.
1haftadır grip peşimi bırakmadı.martta yürüyüşe baslıyacaktım ama nerde..
hava da soğuk..yagmurlu..az biraz daha bekleyeym bari..
bu arada kalori sayma işini bir ben beceremyorum sanırım..umarım sende işe yarar ve hemen bzimle paylaşırsın listelerini ve fikir alırım onlardan
tombalak vucudumu alıp yuruyuse gidiyorum ben
öpüldunuz gıdışlardan
ayhh güldürdün beni..tombalak vucudunda götrdün demek yürüyüşe

aaa aysecim benmde evlilik tarihim 13 haziran..benmde haziran sonu hedefim 85ti ama biraz umutsuzlaştım ama üzülmedim temmuz sonuda görsem bayram ederim
bu arada bu klomla bile beni her gören cok zayıflamıssın diyor bende inandm sanırım iyice belli etmeye basladım..eşim bile beni inceck görüyor hergün ya bacaklarında inceldi..ya göbegin erdi diyip duruyor kendimi 60kg gibi hissettiriyor

ayyhh bir 85 olsam da dr.um hemen bebek tedavisine baslasa

Olurmuyuz dersin :26: bu duraksama o kadar uzadıki motivasyonum kırılmaya başlar gibi oldu 15 günde 500gr vermişim bu kadar dururmu yaa :2:

hiç kırılmasın motivasyonun ben kasımda 79 u gördüm o zamandan beri 79 80 81 gidip geliyorum ama vazgeçmek yok tabii
son zamanlarda bozdum işi tabii ama asla bırakmadım bu haftadan itibaren iyice toparlamaya çalışıyorum bakalım

aynen öyle canım noluyor ki bize...
ahhh üzülme nevincim vallahi yine de iyisin sen..
tüm gün yaspastalar..tatlılar arasında ben 200kg olmustum sanırım..
pastanenin önünden gecerken bile ne işim varsa ne konusuyorsam bırakıp cama yapışıyorum..
bakmak bile zevk veriyor..bayılıyorum öle şelere..bıraksam kendimi hergün 1 yaspasta yerim..

bana göre dyet yapan bir insan için dünyadaki en zor işi yapıyorsun..hem spora da gidiyorsun ben senden umutluyum sende bozma moralini

ahaha ablanda diyordur ki nerden basıma bela oldu bu ebru
ben dügünüme 2-3 ay kala işi falan bırakıp eve dönmüştüm annemlerle zaman gecireymdie..
babam beni halamınkızına emanet etti.kız hergün 6da kalkıp 8-9a kadar yürüyüş yapan aksamda en gec 10da uyuyan biri...
anammm bir insan hergün ama hergün 6.45te arar mı beni?
hiç mi şaşmaz..1gün 07.00 olmaz mı uyanma saati..sevgi ablam kahvaltısını etmiş hazır ve nazır 07.00 de apartmanın altında olurdu bende ayakkabımı asagıda baglar ya da esofmanımın üstünü annem balkondan atardı..
çogu kez yüzümü yıkamamıs olurdum 5dk fazla uyumak için

çeknirdim de ondan..utana sıkıla inerdm ya tlfona bakmayım ya kapalı olsun telefonum o saatte zile dkkalarca basardı
hadi 2 ay sonra dügün var nası böle rahatsın falan diye motive ederdi beni

seni bir sevgi ablam gördüm ama şimdi düşünüyorum da keşke burda da öle beni seven düşünen bir yakınım olsa
yine psikopata bagladım bunu bile düşünüp aglayabiliyorum

canm gecmiş olsun..ama evet bizleri ihmal ediyosun bu aralar
bu arada treneer in dan memnunmusun merak ediyorum?
benm kadar faydalı oldu mu sana da?

baharcım ccookk sevndm böle hevesle spor merkezine yazılmak istemene..
yanına arkadasta bulursan süper olur..
onurla aranızda yazdıklarını hep okuyorum ama bişe yazıp seni üzmek istemedm..
kızıyorum içten içe o onura
biraz fazla kendini öenmseyen biri sanırım ama sakın seni ezip üzmesine izin verme..
şimdi diyet ve sporundan baska bişe düşünme eger kısmetnde varsa zaten onur olur hayatnda..

ama senin saglıgın..senin mutlulugun ve inceck bir beden inan herseyden değerli..

ben gecen sene 1nisanda 108 ile baslayıp agustosta 8 lere inmişdim

Selaammm Beybilerrr , nasıl gidiyor keyifler ??

bende 2 gündür kaçamak yapmamış olmanın sevincindeyim :118::118::118:

yemek yedim ,azcık zaman geçsin spor yapcam

Elifcikle yarışa girdik bakalım kim galip gelecek

aynurrrrr ben 10 dakikaya başlıyorum leslie ye
1 saatlik olanını yapıcam şekerim
spor bitimi görüşürüzz

bilmemki hedefi biraz önemi çeksem acep
ahahah olabilir bence de
benm ilk hedefime suan 5kg kaldı cok mutluyum
aynurrrrr ben 10 dakikaya başlıyorum leslie ye
1 saatlik olanını yapıcam şekerim
spor bitimi görüşürüzz
oohh ohhh demek spora..
Eliff başla bakalım şekerim , bende başlicam işte , kıskandım

aaa vallahi bende kıskandım..söle biraz esneme hareketleri yapayım..
tweest cevireym de kocişimi güldüreyim

ahahah olabilir bence de
benm ilk hedefime suan 5kg kaldı cok mutluyum

oohh ohhh demek spora..

aaa vallahi bende kıskandım..söle biraz esneme hareketleri yapayım..
tweest cevireym de kocişimi güldüreyim

değiştirdimmm çizelgemi , oohh 5 kg kaldı artık hedefime

hadi bende kaçtımm , spor beni beklerr

arkadaşlar öncelikle kilo çizelgesi nasıl yapabilrim :S bende aranıza katılmak istiyorum benide alın lütfen..100 kiloyum ve karatay yapıyorum

merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım? ben 2 gündür giremiyorum çok yoğunum, bugünde nöbetçiydim çok yoruldum .okulun elektrik sisteminde problem oldu dün çıkışta ve halledilemediği için kaloriferlerde yanmadı ,nasıl soğuktu anlatamam. resmen dondum . yarında veli toplantım var .izninizle azcık hazırlık yapayım :))
hepinizi kocamannnnnn öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…