cecoşşumm iddiadasım nerelerdesn yafff..seni özledm..
keşke sinyalmi alsanda gelsen..iki muhabbetin belini kırardık
Hepinize merhabalar arkadaşlar;
Uzun zaman ayrı kaldık;biraz daha kalacağız gibi görünüyor...Hepinizi çok özledim....
En son 1 haftalığına tatile gittiğimi biliyorsunuz..İlk 3 günü çok güzeldi;4 cü gün eşim de ben de feci bir nezle -grip olduk ama ne hastalık anlatamam.Ben böyle grip yaşamadım hayatımda.Üstüne üstlük ishalde oldum...Çok feci idi...Hala iyileşemedim.Bugün birazcık daha iyiyim şükür...Sanırım bu yıl grip böyle perişan edici geçiyor.Hepinizin üzerine afiyet...Kendinize dikkat edin arkadaşlar;tam hava değişimi döneminde hastalık hazır bekliyor....
Yalnız;Ege'ye bahar gelmiş arkadaşlar...Gelincikler,papatyalar açmış..Çimenler yeşermiş,hava mis gibi kokuyor...Boşuna kalpler Ege'de kalmıyor.Çok güzel çok....
Hepinizi öpüyorum.Kısa süre içinde görüşürüz tekrar inşallah....
Ayse ve mutlu, gecmise gozatarak geliyordum. Sizi goremeden gitmissiniz.
Yeni kadin basladi. İyi birisi ama herseyi yeniden birine anlatmak zor oluyor. Pek giremedim o yuzden. Bu haftasonu cozuttum. Esim bile dedi. Bu nasil diyet ben anlamadim diye...of ya..cocuklar hep hasta, gece gunduz dinlenemiyorum. Butun hirsimi yemeklerden aldim resmen...
Olurmuyuz dersin :26: bu duraksama o kadar uzadıki motivasyonum kırılmaya başlar gibi oldu 15 günde 500gr vermişim bu kadar dururmu yaa :2:
mutlu olmana ve böyle full motve haline bende mutlu oldum mutlucum.
1haftadır grip peşimi bırakmadı.martta yürüyüşe baslıyacaktım ama nerde..
hava da soğuk..yagmurlu..az biraz daha bekleyeym bari..
bu arada kalori sayma işini bir ben beceremyorum sanırım..umarım sende işe yarar ve hemen bzimle paylaşırsın listelerini ve fikir alırım onlardan
ayhh güldürdün beni..tombalak vucudunda götrdün demek yürüyüşe
aaa aysecim benmde evlilik tarihim 13 haziran..benmde haziran sonu hedefim 85ti ama biraz umutsuzlaştım ama üzülmedim temmuz sonuda görsem bayram ederim
bu arada bu klomla bile beni her gören cok zayıflamıssın diyor bende inandm sanırım iyice belli etmeye basladım..eşim bile beni inceck görüyor hergün ya bacaklarında inceldi..ya göbegin erdi diyip duruyor kendimi 60kg gibi hissettiriyor
ayyhh bir 85 olsam da dr.um hemen bebek tedavisine baslasa
arkadaşlar öncelikle kilo çizelgesi nasıl yapabilrim :S bende aranıza katılmak istiyorum benide alın lütfen..100 kiloyum ve karatay yapıyorum
merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım? ben 2 gündür giremiyorum çok yoğunum, bugünde nöbetçiydim çok yoruldum .okulun elektrik sisteminde problem oldu dün çıkışta ve halledilemediği için kaloriferlerde yanmadı ,nasıl soğuktu anlatamam. resmen dondum . yarında veli toplantım var .izninizle azcık hazırlık yapayım :))
hepinizi kocamannnnnn öptüm
Hayırlı akşamlar
bu gün yigenimin yasgunune davetliydim neler vardı neler ama yemedim gelinde zayıflamaya çalışıyor bamya ve patates salatası yapmış onlardan yedim saat 6tiyi geçti masada pasta kurabiye poaagca vardı. Cnm istiyordu ama yemedim guatr inat ediyor verdirmiyor kg bende inat ediyom bakalım kim kazancak
beyzus ablacim geçmiş olsun insallah çabucak iyilesirsin
Büyük kızım çok fena hasta canı makarna istemiş yaptim mis gibi sarimsakli kokuyor yemiyom ama esimde. Diyor gorupte yememek mafiret
Kızda bir yandan anne süper olmuş diyor ü ü û. Diye aglayasim var
Hayırlı akşamlar
bu gün yigenimin yasgunune davetliydim neler vardı neler ama yemedim gelinde zayıflamaya çalışıyor bamya ve patates salatası yapmış onlardan yedim saat 6tiyi geçti masada pasta kurabiye poaagca vardı. Cnm istiyordu ama yemedim guatr inat ediyor verdirmiyor kg bende inat ediyom bakalım kim kazancak
Büyük kızım çok fena hasta canı makarna istemiş yaptim mis gibi sarimsakli kokuyor yemiyom ama esimde. Diyor gorupte yememek mafiret
Hayırlı akşamlar
Selam ben geldimmmmmmmm :122: :122:
Pazar gününden beri felaket öksürüyorum ve her yerim ağrıyor
Regl de olmam lazım ama ondanda hiç ses seda yokya bir türlü kendimi toparlayamıyorum ki şu sporuma da başlayayım.
TV üzerinden lesie yapıcağım diye kendimi yırttım flash belleğede kayıt ettiğim halde daha topu topu 2 kere yapabildim.
Peteklerdende herhalde boğazım felaket şiş her öksürdüğümde ciğerlerim cıkıyor sanki yerinden.
Ufaklıkta nezle oldu sümüklü böcek gibi dolanıyor etrafta
Kendim için gitmeyi düşünmüyordum ama yarın sabah inşallah erken kalkabilirsem ufaklığı sağlık ocağına götüreceğim. Belki gitmişken bende muayene olurumhazır okadar sıra beklemişken.
Bir an önce şu havalarda güzel olsada bende kendimi artık temiz havaya atabilseydim tam süper olurduartık tartıda fark görmek istiyorum kaç haftadır yine hiç bir gelişme yok :26:
Evet iddadaşım yaa ne zamandır deng gelemiyoruz :2:
Umarım en kısa zamanda fırsatı yakalar yine güzel güzel sohbetler ederiz
Ablacığımmmmmmm çok geçmiş olsun umarım şu anda çok daha iyisindir
Havalardanmıdır nedir herkeste var bir halsizlik ama dediğin gibi grip çok ağır geçecek bu kış. Normalde ancak senede bir kere hastalanan ben bu sene 3cü kez hastalandım. Umarım bu son olur
Allah yardımcın olsun herşeyi sil baştan yaşamak bile insanı yorar. Umarım bu kez kalıcı olur gelen bayan ve senin biraz rahatlamanı sağlar. Çocuklarada çok geçmiş olsun umarım şu an çok daha iyidirler
Al benden de o kadar canımsenin yine iyi ben bir yukarı bir aşağı resmen yerimde sayıyorum. Tam bu hafta 500 gr verdim diye seviniyorum hooop bir sonraki hafta 700 gr alıyorum tam bir mehteran yani
Benimde ara ara motivasyonum kırılıyor ama sonra inat ediyorum eninde sonunda olacak diye.
Geçen gün Mesut yar bir programda dedi ki metabolizma sanki ayrı bir beyine sahip istediğini yapıyor bende hep ara ara kendini kandırarak verdim bu kiloları diyor. O netteki biber haplarını zaten kullanmamış ama yemeklerini acı sevdiğini bununda metabolizmayı hızlandırdığını söyledi. Birde her zaman aynı saatte tartılmamış metabolizmasını şaşırtmak için, hatta ara ara kaçamaklarda yapmış metabolizmasına ben diyette değilim havası yaratmak içinadam resmen sanki karşısındaki insanmış gibi kandırmış
Tabi sporda yapmış ama aşırı değil 5 dakika normal yürürken 1 dakika hızlanıp sonra tekrar 5 dakika normal sonra yine 1 dakika hızlı ; bunu tam 20 dakika boyunca her gün yapmış oda metabolizmayı kandırmak içinmiş.
Metabolizmanın beyni var ve ben o beyne bu adam kafayı yemiş ne yaptığı belli değil bari ben inatlaşmayayımda versin bu kiloları dedirtmiş
Kendimi bir toparlasam bende deniyeceğim o kandırma yönteminiyaza damgamı vurmam için bu şart
Çok geçmiş olsun İddadaşımumarım birşeyciğin kalmamıştır.
Valla bence hiç ümidini yitirme iddadaşım hatırlarsan biz bu idda işine girdiğimizde benden 3 kilo daha fazlaydın yanlış hatırlamıyorsambak beni solladın hatta dumanını bile yutturdun o yüzden sen bu gidişle yaza kadar çok güzel kilolar vereceksin.
Kendini 60 kg gibi hissetmiyeceksin çünkü zaten 60 kg olacaksıngibisi fazla yani
Ondan sonrada inşallah bizlerede bir KK yeğeni daha gelecek Allahın izniyleay bak ben bile heyecanlandım :122: :122: :122:
Aramıza hoşgeldin sende canımumarım en kısa zamanda hedeflediğin kiloya düşersin sende
Canım Allah yardımcın olsun
Bizde seninle sohbeti özledik ama çok kutsal bir vazifeyi yapıyorsun ve vakit bulamaman çok doğaldır
Umarım beslenme işide aynı hızda devam ediyordur ve gram geri almazsın
Bizde seni kocaman öpüyoruz
demek senin de 5 kg kaldı hedefine
kıskanç chickpeasss kıskanççç:79::79::80::80:
hadi hadi spora bakalım kim hedefine daha cabuk sahp olacak
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Beyzuş ablam hastaymışsın çok geçmiş olsun.....
çok geçmişi okuyamadım ama herkesi yeniden motive olmuş gördüm
bende süper motiveyim
hayatımda ilk defa detoks yaptım
iki gündür ayran detoksu yaptım
sonuç ilk gün için iyiydi bu sabah 1 kg gitti yarın için bekliyorum yine bişeyler gitsin
ama benim bu kadar vermem normal benim amacım zaten su atmaktı
çünkü benim vücut çok ödem yapıyor....
MUTLU valla seni yeniden sahalarda görmek güzellll
çok güzel motive olmuşsun
ASUMAN canım tekrar motive olmak güzel......
--------------
YENA canım bu hafta ya da tekrar ne zaman dahil edebilirsen bilmiyorum , kilo bildirimlerine katılmak istiyorum.....
Cnm idolluk halim kalmadı bak sana masallahin var beni yakaladin yakında geçersiz. Benikızına çok geçmiş olsun canım acil şifalar...
bu arada sana hala gıptayla bakıyorum idolümsün benim senhelal olsun valla ne güzel dayanabilmişsin
bende dün bir arkadaş hurma ile çekme helva getirdi herkes ye illa dedi ama yemedim :) artık tatlıya dur demem gerek bugün reglim bitti ne bahanem kaldı ayol :)
Türüm türüm kokuyor ev şu an kızımın karnı tok 80ler diye diziyi bakıp gülüyor insallah iyileiyor cnmsüpersin canım
Rabbim nazardan saklasın ve inşallah şu guatra karşı olan savaşıda sen kazanırsın
Bu arada kızına da çok geçmiş olsun canımUmarım şu an çok daha iyidir.
Valla domatesli ve sarımsaklı makarnaya hayır diyebildiysen sen olmuşsun demektirValla darısı başıma senin olduğun kiloyu bir görebilsem daha ne isterim şu 3lü rakamları bile terk etsem süper olur en azından şimdilik
tebrik ederim canım , bende bu cuma ve cumartesi yapacam ayran detoksunu , bakalım hayırlısı inşallah
ablacım beyzuşum seni burda görmek ne güzel çok geçmiş olsun hasta olmuşsun hemen iyileş gel sıcacık sohbetini özlemişim gel ablacım hemenHepinize merhabalar arkadaşlar;
Uzun zaman ayrı kaldık;biraz daha kalacağız gibi görünüyor...Hepinizi çok özledim....
En son 1 haftalığına tatile gittiğimi biliyorsunuz..İlk 3 günü çok güzeldi;4 cü gün eşim de ben de feci bir nezle -grip olduk ama ne hastalık anlatamam.Ben böyle grip yaşamadım hayatımda.Üstüne üstlük ishalde oldum...Çok feci idi...Hala iyileşemedim.Bugün birazcık daha iyiyim şükür...Sanırım bu yıl grip böyle perişan edici geçiyor.Hepinizin üzerine afiyet...Kendinize dikkat edin arkadaşlar;tam hava değişimi döneminde hastalık hazır bekliyor....
Yalnız;Ege'ye bahar gelmiş arkadaşlar...Gelincikler,papatyalar açmış..Çimenler yeşermiş,hava mis gibi kokuyor...Boşuna kalpler Ege'de kalmıyor.Çok güzel çok....
Hepinizi öpüyorum.Kısa süre içinde görüşürüz tekrar inşallah....
Lunazaal kız hosgeldin cnm
ablacım beyzuşum seni burda görmek ne güzel çok geçmiş olsun hasta olmuşsun hemen iyileş gel sıcacık sohbetini özlemişim gel ablacım hemen
canım yaaa kıyamam azıcık yeseydin yağlamadan ayırsaydın kendine kıyamam
merhabalarr ben geldim nasılsınız güzel hatunlarrr ben gayet iyiyim
arkadaşlar öncelikle kilo çizelgesi nasıl yapabilrim :S bende aranıza katılmak istiyorum benide alın lütfen..100 kiloyum ve karatay yapıyorum
cecom geçmiş olsun sporu boşver önce iyiles. Vucudun zayıf kalır dikkat et kizinada geçmiş olsun cnm
Türüm türüm kokuyor ev şu an kızımın karnı tok 80ler diye diziyi bakıp gülüyor insallah iyileiyor cnm
cnm zorlaniyom ama 6dan sonra bişey yemiyom bol bol suuuu iciyom en zoru buzdolabi her açtığımda peynir atıyordum ağzıma yada badem artık yokkkk
Bende Beğenerek izliyorum cnm pastaci ve alman çocuk komik zatenCanım sağ ol dediğin gibi umarım bir an önce iyileşirimde nasılsa toparlanınca az da olsa birşeyler yaparım inşallah :34
Bizde onu takip ediyoruzoradaki diyaloglar gerçekten çok hoş heleki almanyalıya bayılıyorum pööffff blööd diyor ya kopuyorum. Eşimde oradaki pastaneci gibi her aradığında nabiyon bea iyi sen nabiyon diye takılıp duruyor
Oradaki eski şarkılara bayılıyorum bendeinsana kısa süreliğine de olsa herşeyi unutturuyor bu tip diziler
hoşbulduk şekerimmmmm
seni yakalıcam.....
ben böyle deyince sen uçmaya başlıyorsun
hadi bakalım hayırlısı
ben yine döndüm, belkide beni bekliyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?