Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı akşamlar
bu gün yigenimin yasgunune davetliydim neler vardı neler ama yemedim gelinde zayıflamaya çalışıyor bamya ve patates salatası yapmış onlardan yedim saat 6tiyi geçti masada pasta kurabiye poaagca vardı. Cnm istiyordu ama yemedim guatr inat ediyor verdirmiyor kg bende inat ediyom bakalım kim kazancak

beyzus ablacim geçmiş olsun insallah çabucak iyilesirsin

Büyük kızım çok fena hasta canı makarna istemiş yaptim mis gibi sarimsakli kokuyor yemiyom ama esimde. Diyor gorupte yememek mafiret
Kızda bir yandan anne süper olmuş diyor ü ü û. Diye aglayasim var

Son düzenleme:
Selam ben geldimmmmmmmm :122: :122:

Pazar gününden beri felaket öksürüyorum ve her yerim ağrıyor
Regl de olmam lazım ama ondanda hiç ses seda yok ya bir türlü kendimi toparlayamıyorum ki şu sporuma da başlayayım.
TV üzerinden lesie yapıcağım diye kendimi yırttım flash belleğede kayıt ettiğim halde daha topu topu 2 kere yapabildim.
Peteklerdende herhalde boğazım felaket şiş her öksürdüğümde ciğerlerim cıkıyor sanki yerinden.
Ufaklıkta nezle oldu sümüklü böcek gibi dolanıyor etrafta
Kendim için gitmeyi düşünmüyordum ama yarın sabah inşallah erken kalkabilirsem ufaklığı sağlık ocağına götüreceğim. Belki gitmişken bende muayene olurum hazır okadar sıra beklemişken.

Bir an önce şu havalarda güzel olsada bende kendimi artık temiz havaya atabilseydim tam süper olurdu artık tartıda fark görmek istiyorum kaç haftadır yine hiç bir gelişme yok :26:

cecoşşumm iddiadasım nerelerdesn yafff..seni özledm..

keşke sinyalmi alsanda gelsen..iki muhabbetin belini kırardık

Evet iddadaşım yaa ne zamandır deng gelemiyoruz :2:
Umarım en kısa zamanda fırsatı yakalar yine güzel güzel sohbetler ederiz

Ablacığımmmmmmm çok geçmiş olsun umarım şu anda çok daha iyisindir
Havalardanmıdır nedir herkeste var bir halsizlik ama dediğin gibi grip çok ağır geçecek bu kış. Normalde ancak senede bir kere hastalanan ben bu sene 3cü kez hastalandım. Umarım bu son olur

Allah yardımcın olsun herşeyi sil baştan yaşamak bile insanı yorar. Umarım bu kez kalıcı olur gelen bayan ve senin biraz rahatlamanı sağlar. Çocuklarada çok geçmiş olsun umarım şu an çok daha iyidirler

Olurmuyuz dersin :26: bu duraksama o kadar uzadıki motivasyonum kırılmaya başlar gibi oldu 15 günde 500gr vermişim bu kadar dururmu yaa :2:

Al benden de o kadar canım senin yine iyi ben bir yukarı bir aşağı resmen yerimde sayıyorum. Tam bu hafta 500 gr verdim diye seviniyorum hooop bir sonraki hafta 700 gr alıyorum tam bir mehteran yani
Benimde ara ara motivasyonum kırılıyor ama sonra inat ediyorum eninde sonunda olacak diye.
Geçen gün Mesut yar bir programda dedi ki metabolizma sanki ayrı bir beyine sahip istediğini yapıyor bende hep ara ara kendini kandırarak verdim bu kiloları diyor. O netteki biber haplarını zaten kullanmamış ama yemeklerini acı sevdiğini bununda metabolizmayı hızlandırdığını söyledi. Birde her zaman aynı saatte tartılmamış metabolizmasını şaşırtmak için, hatta ara ara kaçamaklarda yapmış metabolizmasına ben diyette değilim havası yaratmak için adam resmen sanki karşısındaki insanmış gibi kandırmış
Tabi sporda yapmış ama aşırı değil 5 dakika normal yürürken 1 dakika hızlanıp sonra tekrar 5 dakika normal sonra yine 1 dakika hızlı ; bunu tam 20 dakika boyunca her gün yapmış oda metabolizmayı kandırmak içinmiş.
Metabolizmanın beyni var ve ben o beyne bu adam kafayı yemiş ne yaptığı belli değil bari ben inatlaşmayayımda versin bu kiloları dedirtmiş

Kendimi bir toparlasam bende deniyeceğim o kandırma yöntemini yaza damgamı vurmam için bu şart

Çok geçmiş olsun İddadaşım umarım birşeyciğin kalmamıştır.
Valla bence hiç ümidini yitirme iddadaşım hatırlarsan biz bu idda işine girdiğimizde benden 3 kilo daha fazlaydın yanlış hatırlamıyorsam bak beni solladın hatta dumanını bile yutturdun o yüzden sen bu gidişle yaza kadar çok güzel kilolar vereceksin.
Kendini 60 kg gibi hissetmiyeceksin çünkü zaten 60 kg olacaksın gibisi fazla yani
Ondan sonrada inşallah bizlerede bir KK yeğeni daha gelecek Allahın izniyle ay bak ben bile heyecanlandım :122: :122: :122:

arkadaşlar öncelikle kilo çizelgesi nasıl yapabilrim :S bende aranıza katılmak istiyorum benide alın lütfen..100 kiloyum ve karatay yapıyorum

Aramıza hoşgeldin sende canım umarım en kısa zamanda hedeflediğin kiloya düşersin sende

Canım Allah yardımcın olsun
Bizde seninle sohbeti özledik ama çok kutsal bir vazifeyi yapıyorsun ve vakit bulamaman çok doğaldır
Umarım beslenme işide aynı hızda devam ediyordur ve gram geri almazsın
Bizde seni kocaman öpüyoruz

Büyük kızım çok fena hasta canı makarna istemiş yaptim mis gibi sarimsakli kokuyor yemiyom ama esimde. Diyor gorupte yememek mafiret

kızına çok geçmiş olsun canım acil şifalar...

bu arada sana hala gıptayla bakıyorum idolümsün benim sen helal olsun valla ne güzel dayanabilmişsin
bende dün bir arkadaş hurma ile çekme helva getirdi herkes ye illa dedi ama yemedim :) artık tatlıya dur demem gerek bugün reglim bitti ne bahanem kaldı ayol :)

süpersin canım
Rabbim nazardan saklasın ve inşallah şu guatra karşı olan savaşıda sen kazanırsın

Bu arada kızına da çok geçmiş olsun canım Umarım şu an çok daha iyidir.
Valla domatesli ve sarımsaklı makarnaya hayır diyebildiysen sen olmuşsun demektir Valla darısı başıma senin olduğun kiloyu bir görebilsem daha ne isterim şu 3lü rakamları bile terk etsem süper olur en azından şimdilik

bahar gelince atarsın kendini dışarı vurursun yollara artık :) hem daha kolay kilo verir hemde sıkılaşırsın canım...
ben bildiğin gibi devam ediyorum işte bugün yenanın diyetini yaptım yarında yapacağım bakalım becerebilirsem :)
cimcimeyede çok geçmiş olsun canım benim kıyamam o sümüklüböceğe ben
banucum zamanım hiç olmuyor desem yeridir ,eve gelmem 6yı geçiyor ,sonra yemekti ortalığı toparlamaktı derken kendime bile halim kalmıyor ,bir de bebişim eklenince ballı lokma yani :)
haftaya yazılılar başlayacak o zaman dahada sıkışacağım
senide takip ediyorum bak ona göre

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

Beyzuş ablam hastaymışsın çok geçmiş olsun.....

çok geçmişi okuyamadım ama herkesi yeniden motive olmuş gördüm

bende süper motiveyim

hayatımda ilk defa detoks yaptım

iki gündür ayran detoksu yaptım

sonuç ilk gün için iyiydi bu sabah 1 kg gitti yarın için bekliyorum yine bişeyler gitsin

ama benim bu kadar vermem normal benim amacım zaten su atmaktı

çünkü benim vücut çok ödem yapıyor....

MUTLU valla seni yeniden sahalarda görmek güzellll

çok güzel motive olmuşsun

ASUMAN canım tekrar motive olmak güzel......

--------------

YENA canım bu hafta ya da tekrar ne zaman dahil edebilirsen bilmiyorum , kilo bildirimlerine katılmak istiyorum.....

Son düzenleme:
demek senin de 5 kg kaldı hedefine

kıskanç chickpeasss kıskanççç:79::79::80::80:

hadi hadi spora bakalım kim hedefine daha cabuk sahp olacak

evet çook kıskandımm,kıskançlıktan deliye döndüm taammııı

yaptım sporumu 1 saat , aldım duşumu , kuşlar gibiyim şimcik

istersen senlede yarış yapalım , kim daha önce verecek bu 5 kiloyu

tebrik ederim canım , bende bu cuma ve cumartesi yapacam ayran detoksunu , bakalım hayırlısı inşallah

Cnm idolluk halim kalmadı bak sana masallahin var beni yakaladin yakında geçersiz. Beni

Dalokaysmom. Cnm ogluna geçmiş olsun

cecom geçmiş olsun sporu boşver önce iyiles. Vucudun zayıf kalır dikkat et kizinada geçmiş olsun cnm

Türüm türüm kokuyor ev şu an kızımın karnı tok 80ler diye diziyi bakıp gülüyor insallah iyileiyor cnm
cnm zorlaniyom ama 6dan sonra bişey yemiyom bol bol suuuu iciyom en zoru buzdolabi her açtığımda peynir atıyordum ağzıma yada badem artık yokkkk

ablacım beyzuşum seni burda görmek ne güzel çok geçmiş olsun hasta olmuşsun hemen iyileş gel sıcacık sohbetini özlemişim gel ablacım hemen

canım yaaa kıyamam azıcık yeseydin yağlamadan ayırsaydın kendine kıyamam

merhabalarr ben geldim nasılsınız güzel hatunlarrr ben gayet iyiyim

iyiyiz canım sen nasılsın....

cecom geçmiş olsun sporu boşver önce iyiles. Vucudun zayıf kalır dikkat et kizinada geçmiş olsun cnm

Canım sağ ol dediğin gibi umarım bir an önce iyileşirimde nasılsa toparlanınca az da olsa birşeyler yaparım inşallah

Bizde onu takip ediyoruz oradaki diyaloglar gerçekten çok hoş heleki almanyalıya bayılıyorum pööffff blööd diyor ya kopuyorum. Eşimde oradaki pastaneci gibi her aradığında nabiyon bea iyi sen nabiyon diye takılıp duruyor
Oradaki eski şarkılara bayılıyorum bende insana kısa süreliğine de olsa herşeyi unutturuyor bu tip diziler

Bende Beğenerek izliyorum cnm pastaci ve alman çocuk komik zaten

hoşbulduk şekerimmmmm

seni yakalıcam.....

ben böyle deyince sen uçmaya başlıyorsun

hadi bakalım hayırlısı

ben yine döndüm, belkide beni bekliyordun

Cnm inşallah dediğin gibi olur ben kacarim sen kovalarsin benim guatr çalışmıyor cnm ilaç kullaniyom ama

semirancim ben beyaz undan yapılan hicbiseyi yemiyorum belki yarın tamtahil makarna yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…