- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
iyiyiz canım sen nasılsın....
Cnm inşallah dediğin gibi olur ben kacarim sen kovalarsin benim guatr çalışmıyor cnm ilaç kullaniyom ama
semirancim ben beyaz undan yapılan hicbiseyi yemiyorum belki yarın tamtahil makarna yaparım
aynurcum naptın yaptın mı sporunuEliff başla bakalım şekerim , bende başlicam işte , kıskandım
ahahah olabilir bence de
benm ilk hedefime suan 5kg kaldı cok mutluyum
oohh ohhh demek spora..
aaa vallahi bende kıskandım..söle biraz esneme hareketleri yapayım..
tweest cevireym de kocişimi güldüreyim
sen bilirsin cnm nasıl istersenCnm inşallah dediğin gibi olur ben kacarim sen kovalarsin benim guatr çalışmıyor cnm ilaç kullaniyom ama
semirancim ben beyaz undan yapılan hicbiseyi yemiyorum belki yarın tamtahil makarna yaparım
herkese iyi akşamlar
toksin geçmiş olsun kızına canım iraden için de tebrikler ayrıca ben akşam tutsam boğazımı süper olacak ama pek beceremiyorum
banucum sana ve miniğine de geçmiş olsun
luna sen de motivesin ne güzel seni yaklamam lazım ama nasıl bilmem yürüyüşü yapıyorum gündüz de fena değil ama akşamları zor geçiyor ona da bulacağız bir çare
ayran detoksunun 2. günü zorluyor gerçekten de ben 1 kere yaptım bir daha yapamam sanırım
herkese iyi akşamlar
toksin geçmiş olsun kızına canım iraden için de tebrikler ayrıca ben akşam tutsam boğazımı süper olacak ama pek beceremiyorum
banucum sana ve miniğine de geçmiş olsun
luna sen de motivesin ne güzel seni yaklamam lazım ama nasıl bilmem yürüyüşü yapıyorum gündüz de fena değil ama akşamları zor geçiyor ona da bulacağız bir çare
ayran detoksunun 2. günü zorluyor gerçekten de ben 1 kere yaptım bir daha yapamam sanırım
tşk ederim cnm çok şükür iyiyim okul ev gidip geliyorumm iştee rutin işlerr:))
sen bilirsin cnm nasıl istersen
ben de pazar günü başlayacam inş haftasonu haşlayımda başlarım bakayım deneyim ben deeeee
ben dee senin iyi olmana sevindimm Allahım daim etsin inş hep beraberrrrben hala spora ve yürüyüşe başlayamadım
ben 2 gündür motiveyim umarım uzun soluklu olur....
ama artık spor yapmam zorunlu sıkılaşmam lazım .....
iyi olmana sevindim canım....
dene canım başlangıç için moral olur hem ödem felan kalmaz
ben dee senin iyi olmana sevindimm Allahım daim etsin inş hep beraberrrr
evet dimi deneyim pazardan bu yana iyiyim bakalım cuma ne göreceğm ya inmişim aşağıııı ya da tavan yaparımmmm
iyiysen sonuç da iyi olacaktır mutlaka canım
aynurcum naptın yaptın mı sporunu
evet meryemcim yaptım walla sporumu pazartesiden itibaren düzenli devam ediyorum
aynurlada yarışa girdik bakalım
iyi olan kazansın
denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
ama son gün biraz sıkmaya başlıyor.....
aynen öyle canımayıpsın şekeriimm , hiç kaçarmııı
sen naptınn ? spor üstüne dizi , keyfin yerine gelmiştir, benim herif maç izliyo , bende takip ettiğim bişi olursa öteki odaya geçiyom
aynen öyle canım
walla spor üzerine dizi iyi geldide uyku bastırdı iyice
süper oluyor uyku düzenim başladı yeniden spor yapınca yoruluyorum rahat uyuyorum
iyi geceler aynurcum ve tüm topik arkadaşlarım
sabaha görüşürüzzz
evet denemekten zarar gelmez bencede, benim için sorun değil ,çünkü geçen sene ben kiraz detoksunu yapmıştım 3 gün boyunca , sıkılmak nedir bilmiyom yani ben
o zaman bu detoks sana çok kolay gelir canım yaaaa
güle güleeeeeaynen öyle canım
walla spor üzerine dizi iyi geldide uyku bastırdı iyice
süper oluyor uyku düzenim başladı yeniden spor yapınca yoruluyorum rahat uyuyorum
iyi geceler aynurcum ve tüm topik arkadaşlarım
sabaha görüşürüzzz
evet canım bende öyle düşünüyorum , eşimede söyledim sen yap yemek benim için problem değil dedi
zaten işin komik yanı ben 3 ayda 12 kilo verdim , eşiminde fazlalıkları vardı , o da benle birlikte 5kilo verdi , şuan ki halinden gayet memnun
benim eşimde hep yanımda oldu sağolsun
ben 94 le başladığım zaman o da 80 kiloydu şimdi 72 oldu halinden o da çok mutlu
tabiki bu durum beni zorluyor benim ondan daha zayıf olmam lazımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?