valla şekerim benim koca şimdi 80 oldu , bende 90 oldum , ona daha fazla kilo verme , sana yetişmem lazım diyorum
yaaa bizim metabolizmamız neden erkeklerinkinden daha yavaş yaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
evet yaaa benim eşim şu anda 72 kilo ama baklavasınıda yer ekmeğinide yer ama kilo veriyor
onlar çok şanslılar çünkü kaslılarrrrr
onların şanı o kaslı oldukları için daha çok enerji harcıyorlar
bizde kasları artırırsak şu yağlardan kurtulup o zaman fazla kilo almayız diye umut ediyorum :44::44::44::44:
aynen benimkide yemeğ,n yanında yarım ekmek yer , ama aksine kilo verir , aahhh şuu kaslarr aaahhh , bizler tam birer yağ tulumlarıyız sanırım
İyiakşamlar inşallah hepiniz iyisinizdir bende moralsıfır bu ara ve bunla beraber kilo aldım bu durum dahada fena yapıyor beni inşallah ama yarın sabah ciddi bir diete başlıyorum ve aranıza dönüyorum inşallah.
İyiakşamlar inşallah hepiniz iyisinizdir bende moralsıfır bu ara ve bunla beraber kilo aldım bu durum dahada fena yapıyor beni inşallah ama yarın sabah ciddi bir diete başlıyorum ve aranıza dönüyorum inşallah.
herkese hayırlı geceler diliyorum Allaha emanet olun görüşmek üzeree fıstıklarrrrrrrr byeee
Sağol semirancım ne güzel ne sıcacık bir karşılama oldu içim açıldı mutlu oldum sizlerin desteği ve azmiyle bu sefer en azından uzun süre bırakmıycam dietimi bende seni kocaman öpüyorum.hg banu sıkıntın her ne ise bilmiyorum dert etme be tatlım hayat gelip geçiyorr ama haklsın delip geçiyor herşeyin ilacı zaman sen bu arad bu sıkıntıyla kilo da almışsın bak nasılda daha fazla sıkmış seni sıkıntının üzerine yapma nolur daha fazla üzülürsün lütfen diyetle uğraşırsan belkide sıkıntını da unutursun bekliyoruz bak herkes burda nasılda azimliler geçen sene ki gibi toplandık hadi sen de gelllll yuvanaaaa hg öptm sımsıcak yanaklarından seni seviyoruz çokkkk
Aynen akabe canım kilo aldıkca sinirler daha çok bozuluyor inşallah bakalım yarın herşey güzel olur.üzülme canim hergün nelerle imtihan ediliyoruz..bu böyle dünyanin kurali oldu artik
kilo aldikca insan moralende cöküyor
bak ne güzel yarin icin planini yapmissin
yarin bir baslarsin diete biraz kendini daha da iyi hissedersin
CEco, boyatinca hemen yeni foto koy hayatim, merak ederiz...
Umut nerelerdesin?oglan yedi heralde seni..
Benim de dun konservatuar gunuydu.. Donduk soguktan, kadikoy ucuyordu resmen.heryerim agriyor simdi. Ustelik daha iyilesemeden yine hastayim ya... Dun yuruyus bandini actim, yuriym 1 saat dedim. ( bu arada band o kadar atil kalmis ki, uzerinde katlanmis kiyafetler, utulenmis gomlekler asilimis, bu da yetmez gibi, kadin bir de ortu atmis ustune.. ) neyse, 15 dakika zor yurudum. Bacaklarim lime lime agriyor resmen..aksam eve donunce bir baktim ki yeniyardimcim bize manti yapmis... Oha dedim ve koca tabak yedim.. Ustune bi guzel de sapittim.. Bademler, cikolatalar... Tam adet oncesiyim, destan yazdim resmen...
senin kadın sana komplo kurmuş:)
valla şükür bende adet oldum her ne kadar çok çok az da olsa dün bi aspirin içtim bugunde bi tane içiçem
bende koşu bandını satsam en azından ama kim alır ki 1000 liraya patladı elimde 1600-1700 lira ödedim ki hala taksitini ödüyorum bitmedi :)
CANIM HAKLSIINDA BUDA BENİM MAZERETİM YANİ BU SONUÇTA BENİM MESLEĞİM BEN HEP GIDALARIN İÇİNDE OLUCAM EE HEP 100 KG MI OLAYIMahhh üzülme nevincim vallahi yine de iyisin sen..
tüm gün yaspastalar..tatlılar arasında ben 200kg olmustum sanırım..
pastanenin önünden gecerken bile ne işim varsa ne konusuyorsam bırakıp cama yapışıyorum..
bakmak bile zevk veriyor..bayılıyorum öle şelere..bıraksam kendimi hergün 1 yaspasta yerim..
KIZINA GEÇMİŞ OLSUN TOKSİN AZMİNEBüyük kızım çok fena hasta canı makarna istemiş yaptim mis gibi sarimsakli kokuyor yemiyom ama esimde. Diyor gorupte yememek mafiret
Kızda bir yandan anne süper olmuş diyor ü ü û. Diye aglayasim var
AYYY BENDE KOCİŞTEN 8 KG FAZLAYIM NASIL ZORUMA GİDİYOR ANLATAMAMvalla şekerim benim koca şimdi 80 oldu , bende 90 oldum , ona daha fazla kilo verme , sana yetişmem lazım diyorum
yaaa bizim metabolizmamız neden erkeklerinkinden daha yavaş yaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
BANU CANIM NERELERDESİN SEN CANININ SIKAN NEYSE RABBİM DERMANINI DA VERİR İNŞALLAH...AMA ARAMIZA DÖN BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDİYORUZ..İyiakşamlar inşallah hepiniz iyisinizdir bende moralsıfır bu ara ve bunla beraber kilo aldım bu durum dahada fena yapıyor beni inşallah ama yarın sabah ciddi bir diete başlıyorum ve aranıza dönüyorum inşallah.
YENİ YARDIMCIN HAYIRLI OLSUN..GEÇMİŞ OLSUN..CEco, boyatinca hemen yeni foto koy hayatim, merak ederiz...
Umut nerelerdesin?oglan yedi heralde seni..
Benim de dun konservatuar gunuydu.. Donduk soguktan, kadikoy ucuyordu resmen.heryerim agriyor simdi. Ustelik daha iyilesemeden yine hastayim ya... Dun yuruyus bandini actim, yuriym 1 saat dedim. ( bu arada band o kadar atil kalmis ki, uzerinde katlanmis kiyafetler, utulenmis gomlekler asilimis, bu da yetmez gibi, kadin bir de ortu atmis ustune.. ) neyse, 15 dakika zor yurudum. Bacaklarim lime lime agriyor resmen..aksam eve donunce bir baktim ki yeniyardimcim bize manti yapmis... Oha dedim ve koca tabak yedim.. Ustune bi guzel de sapittim.. Bademler, cikolatalar... Tam adet oncesiyim, destan yazdim resmen...
GÜNAYDIN CANIM BENDE DÜN ÖĞLEN 1 KASE DOMATES ÇORBASI AZCIK SADE MAKARNA YANINDA 1 DOMATES YEDİM.günaydınlar herkese
dün gayet güzeldi beslenme ve spor adına akşam bi kaç kaşık makarna yedim ama olsun sadece çorba içtim yanında
servisten indikten sonra bi 20 dakika daha yürüdüm üstelik sabah bi tartılım dedim 102,3 gördüm oha dedim kendime
ama reglim ondandır inşallah yoksa 1 haftadır spor artık sağlıklı beslenme kilo almamışımdır herhalde
neyse 105 te görsem caymak yokk
bu kilolar gidecekkkkkkkkkkkkkk
senin kadın sana komplo kurmuş:)
valla şükür bende adet oldum her ne kadar çok çok az da olsa dün bi aspirin içtim bugunde bi tane içiçem
bende koşu bandını satsam en azından ama kim alır ki 1000 liraya patladı elimde 1600-1700 lira ödedim ki hala taksitini ödüyorum bitmedi :)
kızlar regl oldum gözüm yatakta oğluşla baş başayız. hayrına biriniz oğluma baksada bende yatsam
Günaydın canım.Geçmiş olsun.Sana en yakın benim Kocaeli il sınırları içinde olarak.Seve seve bakardım ama iş yerindeyim.Evde olsaydım gelirdim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?