CANIM HAKLSIINDA BUDA BENİM MAZERETİM YANİ BU SONUÇTA BENİM MESLEĞİM BEN HEP GIDALARIN İÇİNDE OLUCAM EE HEP 100 KG MI OLAYIM
BEN KK İLE TANIŞMASAM BELKİDE KİLO ALMAYA DEVAM EDİCEKTİM EN AZINDAN FARKINA VARDIM BAZI ŞEYLERİN..HAYIR BÖYLE OLMAMALI BİLİYORUM BU YAŞTA BUNU ÇÖZMEZSEM HEP BÖLE GİDİCEK...ELİMDEN GELDİĞİNCE UZAK DURUYORUM ARTIK...KAÇIYORUM RESMEN1,5 LT LİK SU ŞİSESİYLE BÜTÜNLEŞTİM RESMEN WC YOLLARINDA KALDIM YAHU
KIZINA GEÇMİŞ OLSUN TOKSİN AZMİNE
AYYY BENDE KOCİŞTEN 8 KG FAZLAYIM NASIL ZORUMA GİDİYOR ANLATAMAM
BANU CANIM NERELERDESİN SEN CANININ SIKAN NEYSE RABBİM DERMANINI DA VERİR İNŞALLAH...AMA ARAMIZA DÖN BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDİYORUZ..
YENİ YARDIMCIN HAYIRLI OLSUN..GEÇMİŞ OLSUN..
GÜNAYDIN CANIM BENDE DÜN ÖĞLEN 1 KASE DOMATES ÇORBASI AZCIK SADE MAKARNA YANINDA 1 DOMATES YEDİM.
İKİNDİDE 2 GALETA 1 BARDAK SÜT İÇTİM EVE GİTTİM AKŞAM NOHUTLU TAVUK ÇORBASI İÇTİM İKİ DİLİM KEPEK EKMEĞİ İLE SPORA GİTTİM 1 SAAT GELDİM DUŞ ALDIM...
EŞİM GELİNCE İŞTE 9.30 GİBİ 10 BADEM 5 FINDIK 1 AVUÇ SİYAH KURU ÜZÜM YEDİM IHLAMUR ÇAYI EŞLİĞİNDE...
BENDE SÜREKLİ HER SABAH YATAK ODASININ KÖŞEYE KOYDUĞUM TARTININ TEPESİNDEYİM..AMA YOK VALLA DOLABIN İÇİNE KOYDUM CUMADAN CUMAYA AYŞECİM TARTILMA İŞİ ZATEN KAÇAMAK YAPMAZSAK AA ACABA KİLO ARTMIŞMI DİYE SÜREKLİ TARTILMA İHTİYACIDA DUYMAYIZ...
BENCE SATMA KOYCAK YERİN VARSA ALINMIŞ ALINMIŞTIR..ZATEN ÖDÜYORSUN.
HERKESE KOCAMAN GÜNAYDIN....
SPORDA HOCAYLA KONUŞTUM 2CM İNCELDİM AMA KİLOMDA AZALMA OLMADI DİYE DİYORKİ DEMEKKKİ KASLARIN ÇOK ZAYIF ..YAZIKYA BU ZAMAN KADAR DÜZENLİ SPOR YAPMAZSAN BÖLE OLUR....
nursena geçmiş olsun sana da kızlarına da
sporu bırakınca hemen yayılıyor insan gerçekten çok moral bozucu bişey
bugün yoğun yağmur var yürüyüşe çıkabilirmiyim bilemiyorum
Nursenacim kizina sana geçmiş olsun cnmslm kızlar nasılsınız umarım herkezin keyfi yerindedir kar yağısından net kabloları gitti doğuya yazgelmiqcek sanırım bu sene şükür kavuştum internete bura olmayınca kendiimi depresyonda hissewdiyorum yiyorum diyet miyet kalmıyo
1 haftadır kızlarla ben sırayla hastalandık boğaz enfeksiyonu ateş felaket bi haftaydı ne spor yapabildim ne rejim kilo almamak istiyorum izinde yeni yeni ciciler aldım iiiçine sığmazsam deliririm hazirana kadar 10 kilo vermem lazım inşallah veririm
sporuma başlıyorum artık olmuyo 1 aydır buraktım acayip salmışım etlerim cıvımış gibi geliyo bana toparlanmak lazım
günaydın ayşecim yürüme bandını satma bence ben hergün 30 dakika yürüyorum çok güzel incelme var .ama tv karşısında yürü sıkılmasın
CANIM HAKLSIINDA BUDA BENİM MAZERETİM YANİ BU SONUÇTA BENİM MESLEĞİM BEN HEP GIDALARIN İÇİNDE OLUCAM EE HEP 100 KG MI OLAYIM
BEN KK İLE TANIŞMASAM BELKİDE KİLO ALMAYA DEVAM EDİCEKTİM EN AZINDAN FARKINA VARDIM BAZI ŞEYLERİN..HAYIR BÖYLE OLMAMALI BİLİYORUM BU YAŞTA BUNU ÇÖZMEZSEM HEP BÖLE GİDİCEK...ELİMDEN GELDİĞİNCE UZAK DURUYORUM ARTIK...KAÇIYORUM RESMEN1,5 LT LİK SU ŞİSESİYLE BÜTÜNLEŞTİM RESMEN WC YOLLARINDA KALDIM YAHU
KIZINA GEÇMİŞ OLSUN TOKSİN AZMİNE
AYYY BENDE KOCİŞTEN 8 KG FAZLAYIM NASIL ZORUMA GİDİYOR ANLATAMAM
BANU CANIM NERELERDESİN SEN CANININ SIKAN NEYSE RABBİM DERMANINI DA VERİR İNŞALLAH...AMA ARAMIZA DÖN BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDİYORUZ..
YENİ YARDIMCIN HAYIRLI OLSUN..GEÇMİŞ OLSUN..
GÜNAYDIN CANIM BENDE DÜN ÖĞLEN 1 KASE DOMATES ÇORBASI AZCIK SADE MAKARNA YANINDA 1 DOMATES YEDİM.
İKİNDİDE 2 GALETA 1 BARDAK SÜT İÇTİM EVE GİTTİM AKŞAM NOHUTLU TAVUK ÇORBASI İÇTİM İKİ DİLİM KEPEK EKMEĞİ İLE SPORA GİTTİM 1 SAAT GELDİM DUŞ ALDIM...
EŞİM GELİNCE İŞTE 9.30 GİBİ 10 BADEM 5 FINDIK 1 AVUÇ SİYAH KURU ÜZÜM YEDİM IHLAMUR ÇAYI EŞLİĞİNDE...
BENDE SÜREKLİ HER SABAH YATAK ODASININ KÖŞEYE KOYDUĞUM TARTININ TEPESİNDEYİM..AMA YOK VALLA DOLABIN İÇİNE KOYDUM CUMADAN CUMAYA AYŞECİM TARTILMA İŞİ ZATEN KAÇAMAK YAPMAZSAK AA ACABA KİLO ARTMIŞMI DİYE SÜREKLİ TARTILMA İHTİYACIDA DUYMAYIZ...
BENCE SATMA KOYCAK YERİN VARSA ALINMIŞ ALINMIŞTIR..ZATEN ÖDÜYORSUN.
HERKESE KOCAMAN GÜNAYDIN....
SPORDA HOCAYLA KONUŞTUM 2CM İNCELDİM AMA KİLOMDA AZALMA OLMADI DİYE DİYORKİ DEMEKKKİ KASLARIN ÇOK ZAYIF ..YAZIKYA BU ZAMAN KADAR DÜZENLİ SPOR YAPMAZSAN BÖLE OLUR....
öyle düşünme canım....
biraz kilo verdikten sonra sende kas yaparsın olurrr biter.....
ben mesela şu an bacaklarım pelte kıvamında amaaaaa yaza kadar taş gibi olucam.....
selamun aleykum kizlar
nasilsiniz insallah ?
Sabah kahvaltim
Tavada iki adet yumurta
1 ekmek
2 incir
Öglen 1 tabak sulu köfte
1 tabak turp salatasi yogutlu
Aksam 1 tabak taze fasulye,1 tabak yesil salata
1 incir
1 fincan türk kahvesi sütlü
tşk ederim cnm Allahım herkese ne verecekse hayırlısını versin hepimiz emanetizsende Allaha emanetsin semiran selametle insallah
hadi banucumm canım arkadaşım bitmiyor bole savsaklaya savsaklaya gitmiyorlar maalesef ben de geçen sene temmuzda bir kaldım tam kaldım yerimde sayıyorum 1 yılda yerinde saymak da marifet sanırıımm ama yeter değil mi gayret lazımSağol semirancım ne güzel ne sıcacık bir karşılama oldu içim açıldı mutlu oldum sizlerin desteği ve azmiyle bu sefer en azından uzun süre bırakmıycam dietimi bende seni kocaman öpüyorum.
Aynen akabe canım kilo aldıkca sinirler daha çok bozuluyor inşallah bakalım yarın herşey güzel olur.
günaydınlar herkese
dün gayet güzeldi beslenme ve spor adına akşam bi kaç kaşık makarna yedim ama olsun sadece çorba içtim yanında
servisten indikten sonra bi 20 dakika daha yürüdüm üstelik sabah bi tartılım dedim 102,3 gördüm oha dedim kendime
ama reglim ondandır inşallah yoksa 1 haftadır spor artık sağlıklı beslenme kilo almamışımdır herhalde
neyse 105 te görsem caymak yokk
bu kilolar gidecekkkkkkkkkkkkkk
Kızlarrrrrrr hepiniz Allaha emanet olun
Hayırlı geceler
Yarın akşam bende biraz geçikmeli gelebileceğim ancak :122: :122: uzun zamandır saçımı boyatmak istiyordum ya eşim bir kuaför arkadaşına danıştı onun tavsiyesi üzerine bir bayan kuaförüyle görüşmeye gidiceğim :122: tesadüf o ki seneler evvel saçımı kesen ve sonradan izini kaybettiğim ( gittiğim kuaförden ayrılmıştı ) kuaför çıktı o kişide
Belki bir çoğunuza saçma gelicek ama şu an çok istediği bir oyuncak alınmış çocuk kadar sevinçliyimsonuçta eşim hem bu tür isteklerime karışmazdı git yaptır işte derdi hemde benim istediğim kişiye olucak üstelik arada ortak bir arkadaşda çıkınca gerekirse maliyetine yaparım demiş
Ay ben iyice manyadım galiba ama yinede böyle ufak şeyler bile beni sevindiriyor
Ben de pazartesi saçıçı boyattım ama gene ıstedıgım gibi olmadı. Eşim boyat bi değişiklik olsun dedi ben de kızıl kahve olan sacıma biraz aralara açık attırayım dedim çok açık oldu. Kaşlarım da sıyah ya tuhaf durdu. Aslında kaşlarıd a boyatacaktım da kuaför gerek yok dedı boyatmadım. Biraz yıkadıkça reng otururur dedi ama ben doğal olsun ıstıyodum olmadı işte. Güya ındırım de yaptılar 100tl bayıldım
günaydınlar herkese
dün gayet güzeldi beslenme ve spor adına akşam bi kaç kaşık makarna yedim ama olsun sadece çorba içtim yanında
servisten indikten sonra bi 20 dakika daha yürüdüm üstelik sabah bi tartılım dedim 102,3 gördüm oha dedim kendime
ama reglim ondandır inşallah yoksa 1 haftadır spor artık sağlıklı beslenme kilo almamışımdır herhalde
neyse 105 te görsem caymak yokk
bu kilolar gidecekkkkkkkkkkkkkk
boşver canım mılletı sen saglıgın ıcın zayıfla. Kendımıze gudel hedefler koymamız bizi motive eder ama ınsanlardan önce kendimiz için yapmalıyız bunu. Ömründe kıtap gazete okumamıs hayat hakkında hşçbirşey bilmeyen sığ, düz yaşayan insanların yaptıkları yorumlara üzülmemeliyiz. Gökhanının şişko eşi demeleri mi daha iyi yoksa Gökhanının saglıklı eşi mi. Ben de sen gibiydim çok takıyodum ama artık sadece kendımı düşünüyorumevet benimde yaza taş olmam lazım , kaynımın 15 temmuzda düğünü var , o vakte kadar durmak yok yola devam , mlilletin aklında aaa Gökhanın şişko eşi ibaresi var , bu ibare 15 temmuzda tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş olcak inşallah , kan kan kan intikam intikam
teşekkür ederim şimdi 3 mmiil lasly yapacam kızımı uyutmuşkenNursenacim kizina sana geçmiş olsun cnm
spor şart. Eğitim şart
oda bişeymi benim 20 aylık kızım ben her wc den sona çıkıyorum oda bezini deiştirir deişitirmez tartılıyo çocuguda bunalıma soktum bu yaşta:)cnm emir varken oturma odasında olmuyo malesef
oda da tek başıam yürümeye de çok sıkılıyorum
cnm ztn alıcı yok satamıcam :)
tartı benimde ebevyn banyomda sürekli tepesindeyim günde 10 kere
ayyynennnn 10 gün önce nişanda zayıfladımm diye millet güzel olmuşun falan dedi ama 10 kilo verdim daha yaza düğüne bi 10 daha versem sahnelere dönüşüm muhteşem olacakkkevet benimde yaza taş olmam lazım , kaynımın 15 temmuzda düğünü var , o vakte kadar durmak yok yola devam , mlilletin aklında aaa Gökhanın şişko eşi ibaresi var , bu ibare 15 temmuzda tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş olcak inşallah , kan kan kan intikam intikam
teşekküür ederimmmayşemmm süpersin hadi hastalık falan bize ne yapar değil mi mutluya slm soylersin
nursena geçmiş olsun
yenacım cnm geçmiş olsun
asumannn burda da yağmur yağıyor öğlen yürüyemedim.....((
Yeni saçlarım bu kızlar. Yıkadıkça oturur mu rengi dersiniz. Sarıları hıc hosuma gıtmedı giuay dogal yapacaklardı beceremediler
cnm emir varken oturma odasında olmuyo malesef
oda da tek başıam yürümeye de çok sıkılıyorum
cnm ztn alıcı yok satamıcam :)
tartı benimde ebevyn banyomda sürekli tepesindeyim günde 10 kere
teşekkür ederim şimdi 3 mmiil lasly yapacam kızımı uyutmuşken
oda bişeymi benim 20 aylık kızım ben her wc den sona çıkıyorum oda bezini deiştirir deişitirmez tartılıyo çocuguda bunalıma soktum bu yaşta:)
ayyynennnn 10 gün önce nişanda zayıfladımm diye millet güzel olmuşun falan dedi ama 10 kilo verdim daha yaza düğüne bi 10 daha versem sahnelere dönüşüm muhteşem olacakkk
teşekküür ederimmm
bence güzel öle abartı durmuyo aman yaz geliyo zaten açmak lazım saçları yavaştan güle güle kullan
Yeni saçlarım bu kızlar. Yıkadıkça oturur mu rengi dersiniz. Sarıları hıc hosuma gıtmedı giuay dogal yapacaklardı beceremediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?