Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız umarım herkezin keyfi yerindedir kar yağısından net kabloları gitti doğuya yazgelmiqcek sanırım bu sene şükür kavuştum internete bura olmayınca kendiimi depresyonda hissewdiyorum yiyorum diyet miyet kalmıyo

1 haftadır kızlarla ben sırayla hastalandık boğaz enfeksiyonu ateş felaket bi haftaydı ne spor yapabildim ne rejim kilo almamak istiyorum izinde yeni yeni ciciler aldım iiiçine sığmazsam deliririm hazirana kadar 10 kilo vermem lazım inşallah veririm

sporuma başlıyorum artık olmuyo 1 aydır buraktım acayip salmışım etlerim cıvımış gibi geliyo bana toparlanmak lazım

Cnm tskler ama senin işin daha zor rabbim sana nefsine hakim olmak nasip etsin.
Dün ben doğumgününü masasında 3tabak bamya yedim 1tabak salata yedi. Ama nefsim tatlilardan istedigindenmi nedendir bilmem doymadim aslında doydumda nefsi. Doymadı allahtan. Annem cicektopragi almaya götür beni dedide kaçtım saat 4felandi ama akşam acikmadim heralde alisiyom

nursena geçmiş olsun sana da kızlarına da
sporu bırakınca hemen yayılıyor insan gerçekten çok moral bozucu bişey
bugün yoğun yağmur var yürüyüşe çıkabilirmiyim bilemiyorum

nursena geçmiş olsun sana da kızlarına da
sporu bırakınca hemen yayılıyor insan gerçekten çok moral bozucu bişey
bugün yoğun yağmur var yürüyüşe çıkabilirmiyim bilemiyorum

aynen valla baya toparlamıştım miğde falan hemen saldı demekki istediğimiz kiloya gelsekte spora devam edecez

burada hala karr ve soğukk var

Nursenacim kizina sana geçmiş olsun cnm
spor şart. Eğitim şart

günaydın ayşecim yürüme bandını satma bence ben hergün 30 dakika yürüyorum çok güzel incelme var .ama tv karşısında yürü sıkılmasın

cnm emir varken oturma odasında olmuyo malesef
oda da tek başıam yürümeye de çok sıkılıyorum

cnm ztn alıcı yok satamıcam :)
tartı benimde ebevyn banyomda sürekli tepesindeyim günde 10 kere

kızlar felaket yoruldum üstelik regl oldum ve acayip bir ishal
bizim poliklinik taşınmıştım
eski binada kalan eşyalarımızı taşıdık sabahtan beri yeni oturdum
ama üstüne ishal ve regl olunca mahvoldum
suratımdan düşen bin parça
mutlum geldi kusura bakma tatlım yaa
seni böyle suratsız karşılamak istemezdim

Son düzenleme:
öyle düşünme canım....

biraz kilo verdikten sonra sende kas yaparsın olurrr biter.....

ben mesela şu an bacaklarım pelte kıvamında amaaaaa yaza kadar taş gibi olucam.....

evet benimde yaza taş olmam lazım , kaynımın 15 temmuzda düğünü var , o vakte kadar durmak yok yola devam , mlilletin aklında aaa Gökhanın şişko eşi ibaresi var , bu ibare 15 temmuzda tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş olcak inşallah , kan kan kan intikam intikam

aleykümselam canım , iyilik çok şükür , sende keyifler nasıl ?? menün gayet iyi , olacak Allahın izniyle yeterki güven kendine :129::129::129:

Nursena ve toksin geçmiş olsun...

Herkes hasta ve iyileşmiyoruz bir türlü.
Oğlumunda öksürüğü geçmedi şiddetli değil ama gece yatağa girdiğinde başlıyor..

Kızın sınavları başladı pek mızmız ve kaprisli bu aralar, ve alıngan...

LEAH,afiyet olsun mantı.:) aslında mantının kötü bir şöhreti var normalde ekmek köfte yoğurt yemiyormuyuz öyle düşünmek lazım..

sende Allaha emanetsin semiran selametle insallah
tşk ederim cnm Allahım herkese ne verecekse hayırlısını versin hepimiz emanetiz
hadi banucumm canım arkadaşım bitmiyor bole savsaklaya savsaklaya gitmiyorlar maalesef ben de geçen sene temmuzda bir kaldım tam kaldım yerimde sayıyorum 1 yılda yerinde saymak da marifet sanırıımm ama yeter değil mi gayret lazım

ayşemmm süpersin hadi hastalık falan bize ne yapar değil mi mutluya slm soylersin
nursena geçmiş olsun
yenacım cnm geçmiş olsun
asumannn burda da yağmur yağıyor öğlen yürüyemedim.....((

Ben de pazartesi saçıçı boyattım ama gene ıstedıgım gibi olmadı. Eşim boyat bi değişiklik olsun dedi ben de kızıl kahve olan sacıma biraz aralara açık attırayım dedim çok açık oldu. Kaşlarım da sıyah ya tuhaf durdu. Aslında kaşlarıd a boyatacaktım da kuaför gerek yok dedı boyatmadım. Biraz yıkadıkça reng otururur dedi ama ben doğal olsun ıstıyodum olmadı işte. Güya ındırım de yaptılar 100tl bayıldım

Yeni saçlarım bu kızlar. Yıkadıkça oturur mu rengi dersiniz. Sarıları hıc hosuma gıtmedı giuay dogal yapacaklardı beceremediler

Eklentiler

• $422938_10150674687172248_595392247_9371052_1305537346_n.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 73

Evdeki tartılar bazen sapıtıyo canım ya. Ben 3,4 kılo fazla gördüğümde şok olmuştum ama sonra bir gün sonra tartılınca sapıttıgını anladım.

boşver canım mılletı sen saglıgın ıcın zayıfla. Kendımıze gudel hedefler koymamız bizi motive eder ama ınsanlardan önce kendimiz için yapmalıyız bunu. Ömründe kıtap gazete okumamıs hayat hakkında hşçbirşey bilmeyen sığ, düz yaşayan insanların yaptıkları yorumlara üzülmemeliyiz. Gökhanının şişko eşi demeleri mi daha iyi yoksa Gökhanının saglıklı eşi mi. Ben de sen gibiydim çok takıyodum ama artık sadece kendımı düşünüyorum

Nursenacim kizina sana geçmiş olsun cnm
spor şart. Eğitim şart
teşekkür ederim şimdi 3 mmiil lasly yapacam kızımı uyutmuşken

oda bişeymi benim 20 aylık kızım ben her wc den sona çıkıyorum oda bezini deiştirir deişitirmez tartılıyo çocuguda bunalıma soktum bu yaşta:)
ayyynennnn 10 gün önce nişanda zayıfladımm diye millet güzel olmuşun falan dedi ama 10 kilo verdim daha yaza düğüne bi 10 daha versem sahnelere dönüşüm muhteşem olacakkk
ayşemmm süpersin hadi hastalık falan bize ne yapar değil mi mutluya slm soylersin
nursena geçmiş olsun
yenacım cnm geçmiş olsun
asumannn burda da yağmur yağıyor öğlen yürüyemedim.....((
teşekküür ederimmm
Yeni saçlarım bu kızlar. Yıkadıkça oturur mu rengi dersiniz. Sarıları hıc hosuma gıtmedı giuay dogal yapacaklardı beceremediler

bence güzel öle abartı durmuyo aman yaz geliyo zaten açmak lazım saçları yavaştan güle güle kullan

ayşecim bende yürüme bandına çıkınca kedim gelir yürümeye kalkar ,kuyrugu sıkışcak diye korkarım .şimdi yürüyünce kafesine koyuyorum rahat yürüyorum .benim bir arkadaşım satmış şimdi pişman

Saol canım ama kaşlar biraz siyah ya ondan didim. eşim daşga gecti siyah kaşlara sarı saç ne de yakışır dıye türkü söylüyo bana evde

İyi günlerde kullanın...
Ama açık olmuş bencede.Birde alışıncaya kadar yadırgamanız normal.. siz beyaz tenlisiniz ama kaşlarınız koyu hakkaten güzel kaşlarınız var..
Ben esmerim çok istememe rağmen hiiç cesaret edemedim gölge veya balyaj yapmaya yakışmaz diye düşünmüşümdür hep..Pek hevesimde yok heralde..
Çok açık saç rengim koyu fındık kabuğu yapmışımdır o kadar.:)

Son düzenleme:
arkadaşta kahvemi içip geldim yürüyüm dedim ama soğuk ve yağmurlu bugün canım istemedi leslie yapabilirim inşallah bugün de
iki arkadaşımın da günü var beni de çağırdılar gitmeyeceğim ama gidersem kaçamak olur mutlaka fırında karnıbahar yaptım yerim bir güzel tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…