İyi günlerde kullanın...
Ama açık olmuş bencede.Birde alışıncaya kadar yadırgamanız normal.. siz beyaz tenlisiniz ama kaşlarınız koyu hakkaten güzel kaşlarınız var..
Ben esmerim çok istememe rağmen hiiç cesaret edemedim gölge veya balyaj yapmaya yakışmaz diye düşünmüşümdür hep..Pek hevesimde yok heralde..
Çok açık saç rengim koyu fındık kabuğu yapmışımdır o kadar.:)
Canım esmer tenlılere de mesela saçın koyu kahveyse 2,3 ton acıgını aralara ya da sadece uclara uyguluyolar o çok hoş oluyo. ama malesef kuaförler bazen ıstedıgımızı yapamıyo. Ben daha koyu ıstemıstım hatta daha da açıktı ben sınırlendım sonra cila çektıler biraz koyulaştı. Biraz hava katsın dıye cok az acıklar ıstemıstım ben de. Kaşlarım sıyah aslında çok ınceydi eşim istedi diye biraz kalınlaştırdım ince olsaydı bu kadar tuhaf durmazdı bu saça. Neyse zaten ben çok yıkarım saçımı fazla boya durmaz bende akar gider. Bana en çok yakısan renk kızıl kahve sanırım
senin kadın sana komplo kurmuş:)
valla şükür bende adet oldum her ne kadar çok çok az da olsa dün bi aspirin içtim bugunde bi tane içiçem
bende koşu bandını satsam en azından ama kim alır ki 1000 liraya patladı elimde 1600-1700 lira ödedim ki hala taksitini ödüyorum bitmedi :)
slm kızlar nasılsınız umarım herkezin keyfi yerindedir kar yağısından net kabloları gitti doğuya yazgelmiqcek sanırım bu sene şükür kavuştum internete bura olmayınca kendiimi depresyonda hissewdiyorum yiyorum diyet miyet kalmıyo
1 haftadır kızlarla ben sırayla hastalandık boğaz enfeksiyonu ateş felaket bi haftaydı ne spor yapabildim ne rejim kilo almamak istiyorum izinde yeni yeni ciciler aldım iiiçine sığmazsam deliririm hazirana kadar 10 kilo vermem lazım inşallah veririm
sporuma başlıyorum artık olmuyo 1 aydır buraktım acayip salmışım etlerim cıvımış gibi geliyo bana toparlanmak lazım
Ben de pazartesi saçıçı boyattım ama gene ıstedıgım gibi olmadı. Eşim boyat bi değişiklik olsun dedi ben de kızıl kahve olan sacıma biraz aralara açık attırayım dedim çok açık oldu. Kaşlarım da sıyah ya tuhaf durdu. Aslında kaşlarıd a boyatacaktım da kuaför gerek yok dedı boyatmadım. Biraz yıkadıkça reng otururur dedi ama ben doğal olsun ıstıyodum olmadı işte. Güya ındırım de yaptılar 100tl bayıldım
Yeni saçlarım bu kızlar. Yıkadıkça oturur mu rengi dersiniz. Sarıları hıc hosuma gıtmedı giuay dogal yapacaklardı beceremediler
Saol canım ama kaşlar biraz siyah ya ondan didim. eşim daşga gecti siyah kaşlara sarı saç ne de yakışır dıye türkü söylüyo bana evde
Selam millettt :122: :122:
Bugün eşimin dışarda işleri var diye iş yerinden yarım gün izin almış eve uğrayıp laptobu bırakınca bende hemen size koştum
Küçük kuzuda öğlen uykusundayken biraz kafa dinleyeyim dedim
Eşim gelene kadar da buralardayım ondan sonra hemen kuaföre diye bastırırımeğer eşim beklerim derse bugün boyatırım olmadı artık bugün anlaşır yarın boyatırım ondan sonra hemen resim çekinir sizede gösteririm
Canım yine sen bilirsin ama istersen kendi face hesabında yayınla birde arkadaşlarına rica et bir kaçı ara ara yayınlasınlar ( resimli ve özelliklerinida yazarak ) bizimkini biz öyle satmıştık ama tabi bizimkisi yaklaşık 5 senelik olduğu için 550 liraya satmıştık belki seninkinide arkadaşlarından yada onların cevresinden alan olur. Tabi çokta uyguna verme şansın yok sonuçta hala taksitlerini ödüyorsun ama senin avantajın hala garantisininde olmasıMaalesef artık 800 liraya bile koşu bandları olduğu için biraz daha zor oluyor satması. Allah gönlüne göre verir inşallah Aminnnnn
Canım hepinize çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz
Canım ilk mesajını okuyunca amanınnnnn çok mu kötü olduda beyenmedi diye düşünürken ikincide resmini gördümTamam dediğin gibi kaşlar siyah olunca biraz daha dikkat çekiyor ama bence okadarda kötü değil. Şimdi ilk olduğu için tuhaf geliyordur sana ama eminim bir kaç gün sonra alışınca gözün çok daha hoş gelicektir sana. Eski halinle kıyaslayınca bence bu son halinde yüzün daha bir aydınlık cıkmış sanki bakışların bile daha yumuşak geldi bana
Eşinde senin o halini beyendiği için kızdırmak için yapıyordur yoksa hiç beyenmemiş olsa al bi kutu boyada koyuya boyat derdi
Ben yaklaşık 4 sene evvel baya bir sarıya dönmüştümkuaförde ilkten fönlü falan hoşuma gitmiştik sonra normal halini görünce anammm çingen gibi oldum demiştim hatta eşimde sarı gaçı diyip duruyordu ama sonra milletinde gözü alışınca çok şuh oldun diyip durdular hatta eşim kıskançlıklara bile başlıyordu saçımı açıp şekil verip birde makyaj yapıp gezince sonra kendi rengime dönmeye karar verincede nerden cıktı iyidi böyle demişti
Bakalım bu sefer ne olucak ama sarı istemiyorum karamel falan diye düşünüyorum tabi kuaföre birazda bırakırım çünkü gideceğim kişi gerçekten çok yetenekli ve neyin yakışıp yakışmayacağını biliyor
Boyayı yaptırdıktan sonra zaten sizede gösteririm
İyi günlerde kullanın...
Ama açık olmuş bencede.Birde alışıncaya kadar yadırgamanız normal.. siz beyaz tenlisiniz ama kaşlarınız koyu hakkaten güzel kaşlarınız var..
Ben esmerim çok istememe rağmen hiiç cesaret edemedim gölge veya balyaj yapmaya yakışmaz diye düşünmüşümdür hep..Pek hevesimde yok heralde..
Çok açık saç rengim koyu fındık kabuğu yapmışımdır o kadar.:)
ne bileyim baharcım ya spor salonuna gitmek için kredi çekme tabi bu benim fikrim sen yine de düşün taşın iyice karar verben geldimmmm slm millet
spor salonundan geliyorum gittim gezdim gördüm güzel yer ama pahalı geldi bana aylık 100 tl 3 aylık 270 tl sizce nasıl fiyatı bu ara çok parasızım kredi çekmeyi düşünüyorum ne ddersiniz bu para verilir mi :44:
Çok haklısın ayşecim şu boğaza dur demek şart oldu bakalım bugün durdurduk boğzaı inşallah bozmam ve başlamış olurum önemli olan ilk günü atlatmakkkk beende seni seviyorum ayşecim...mmery olacak cnm haziranda olmasa da temmuzda olsun pes etmek yok tatlım
banucum cnm ebrunun rahatsızlıgı ayşenın rahatsızlıgı derken çok yıprandın sen başka ne sıkıntın var bilmiyorum ama inan bu ara bende çok zor günler geçirip kendimi mutfakta buluyorum sürekli ama yedikçe kimseye değil kendime ediyorum bu kadar derdin sıkıntınınn içinde bi de sağlığımızdan olmayalım cnm ha gayret istedikten sonra oluyo herşey spor şart ve boğaza dur demekte
seni seviyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm
Çok haklısın buraya gelmemekle hata yaptım aslında benim dertlerim hep aynı aslında ama bazı dönemler kendime iş çıksın diye sanırım azdırıyım onlarıCANIM HAKLSIINDA BUDA BENİM MAZERETİM YANİ BU SONUÇTA BENİM MESLEĞİM BEN HEP GIDALARIN İÇİNDE OLUCAM EE HEP 100 KG MI OLAYIM
BEN KK İLE TANIŞMASAM BELKİDE KİLO ALMAYA DEVAM EDİCEKTİM EN AZINDAN FARKINA VARDIM BAZI ŞEYLERİN..HAYIR BÖYLE OLMAMALI BİLİYORUM BU YAŞTA BUNU ÇÖZMEZSEM HEP BÖLE GİDİCEK...ELİMDEN GELDİĞİNCE UZAK DURUYORUM ARTIK...KAÇIYORUM RESMEN1,5 LT LİK SU ŞİSESİYLE BÜTÜNLEŞTİM RESMEN WC YOLLARINDA KALDIM YAHU
KIZINA GEÇMİŞ OLSUN TOKSİN AZMİNE
AYYY BENDE KOCİŞTEN 8 KG FAZLAYIM NASIL ZORUMA GİDİYOR ANLATAMAM
BANU CANIM NERELERDESİN SEN CANININ SIKAN NEYSE RABBİM DERMANINI DA VERİR İNŞALLAH...AMA ARAMIZA DÖN BİRBİRİMİZİ MOTİVE EDİYORUZ..
YENİ YARDIMCIN HAYIRLI OLSUN..GEÇMİŞ OLSUN..
GÜNAYDIN CANIM BENDE DÜN ÖĞLEN 1 KASE DOMATES ÇORBASI AZCIK SADE MAKARNA YANINDA 1 DOMATES YEDİM.
İKİNDİDE 2 GALETA 1 BARDAK SÜT İÇTİM EVE GİTTİM AKŞAM NOHUTLU TAVUK ÇORBASI İÇTİM İKİ DİLİM KEPEK EKMEĞİ İLE SPORA GİTTİM 1 SAAT GELDİM DUŞ ALDIM...
EŞİM GELİNCE İŞTE 9.30 GİBİ 10 BADEM 5 FINDIK 1 AVUÇ SİYAH KURU ÜZÜM YEDİM IHLAMUR ÇAYI EŞLİĞİNDE...
BENDE SÜREKLİ HER SABAH YATAK ODASININ KÖŞEYE KOYDUĞUM TARTININ TEPESİNDEYİM..AMA YOK VALLA DOLABIN İÇİNE KOYDUM CUMADAN CUMAYA AYŞECİM TARTILMA İŞİ ZATEN KAÇAMAK YAPMAZSAK AA ACABA KİLO ARTMIŞMI DİYE SÜREKLİ TARTILMA İHTİYACIDA DUYMAYIZ...
BENCE SATMA KOYCAK YERİN VARSA ALINMIŞ ALINMIŞTIR..ZATEN ÖDÜYORSUN.
HERKESE KOCAMAN GÜNAYDIN....
SPORDA HOCAYLA KONUŞTUM 2CM İNCELDİM AMA KİLOMDA AZALMA OLMADI DİYE DİYORKİ DEMEKKKİ KASLARIN ÇOK ZAYIF ..YAZIKYA BU ZAMAN KADAR DÜZENLİ SPOR YAPMAZSAN BÖLE OLUR....
Tamda gününe gelmiş taşınma ikiside korkunç karın ağrısı sebebi geçmiş olsunnn.kızlar felaket yoruldum üstelik regl oldum ve acayip bir ishal
bizim poliklinik taşınmıştım
eski binada kalan eşyalarımızı taşıdık sabahtan beri yeni oturdum
ama üstüne ishal ve regl olunca mahvoldum
suratımdan düşen bin parça
mutlum geldi kusura bakma tatlım yaa
seni böyle suratsız karşılamak istemezdim
Semirancım bende çok yerimde saydım bu zamana kadar ayda 1 kg verseydik şimdi belki hwrşey daha güzel olucaktı inmşallah bundan sonra gider kilolar.tşk ederim cnm Allahım herkese ne verecekse hayırlısını versin hepimiz emanetiz
hadi banucumm canım arkadaşım bitmiyor bole savsaklaya savsaklaya gitmiyorlar maalesef ben de geçen sene temmuzda bir kaldım tam kaldım yerimde sayıyorum 1 yılda yerinde saymak da marifet sanırıımm ama yeter değil mi gayret lazım
ayşemmm süpersin hadi hastalık falan bize ne yapar değil mi mutluya slm soylersin
nursena geçmiş olsun
yenacım cnm geçmiş olsun
asumannn burda da yağmur yağıyor öğlen yürüyemedim.....((
ne bileyim baharcım ya spor salonuna gitmek için kredi çekme tabi bu benim fikrim sen yine de düşün taşın iyice karar ver
Saol canım ama kaşlar biraz siyah ya ondan didim. eşim daşga gecti siyah kaşlara sarı saç ne de yakışır dıye türkü söylüyo bana evde
selam kızlar
bugün yürüyemedim ama 5 mil leslie yaptım şükür
akşam da hafif geçirirsem yarın şu 81 altına inmeyi istiyorum inşallah
baharcım hergün gideceğim demiştin fiyat fena değil ama tabii ona ayıracak bütçen varsa canım
mutlu hastaneye gittin bugün değil mi naptın anlat canım
yok canım ya spor salonu için kredi çekilir mi
Ben diğer borçlarım için çekmeyi düşünüyorum çok züğürtüm işsizim parasızım
toksincim geçmiş olsun kızına inşallah daha iyidir.
iyileştm bn iddadaşımmmEvet iddadaşım yaa ne zamandır deng gelemiyoruz :2:
Umarım en kısa zamanda fırsatı yakalar yine güzel güzel sohbetler ederiz
Çok geçmiş olsun İddadaşımumarım birşeyciğin kalmamıştır.
Valla bence hiç ümidini yitirme iddadaşım hatırlarsan biz bu idda işine girdiğimizde benden 3 kilo daha fazlaydın yanlış hatırlamıyorsambak beni solladın hatta dumanını bile yutturdun o yüzden sen bu gidişle yaza kadar çok güzel kilolar vereceksin.
Kendini 60 kg gibi hissetmiyeceksin çünkü zaten 60 kg olacaksıngibisi fazla yani
Ondan sonrada inşallah bizlerede bir KK yeğeni daha gelecek Allahın izniyleay bak ben bile heyecanlandım :122: :122: :122:
taammmevet çook kıskandımm,kıskançlıktan deliye döndüm taammııı
yaptım sporumu 1 saat , aldım duşumu , kuşlar gibiyim şimcik
istersen senlede yarış yapalım , kim daha önce verecek bu 5 kiloyu
beni de gaza getitin beni de gaza getirinnnElifcaannn bu şekilde hergün gaza getirecez birbirimizi taaammmııı :128::128::128::128:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?