Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım esmer tenlılere de mesela saçın koyu kahveyse 2,3 ton acıgını aralara ya da sadece uclara uyguluyolar o çok hoş oluyo. ama malesef kuaförler bazen ıstedıgımızı yapamıyo. Ben daha koyu ıstemıstım hatta daha da açıktı ben sınırlendım sonra cila çektıler biraz koyulaştı. Biraz hava katsın dıye cok az acıklar ıstemıstım ben de. Kaşlarım sıyah aslında çok ınceydi eşim istedi diye biraz kalınlaştırdım ince olsaydı bu kadar tuhaf durmazdı bu saça. Neyse zaten ben çok yıkarım saçımı fazla boya durmaz bende akar gider. Bana en çok yakısan renk kızıl kahve sanırım

ben söylicektim şimdi bu renkte güzel ama kızıl sana çok yakışır..

Selam millettt :122: :122:

Bugün eşimin dışarda işleri var diye iş yerinden yarım gün izin almış eve uğrayıp laptobu bırakınca bende hemen size koştum
Küçük kuzuda öğlen uykusundayken biraz kafa dinleyeyim dedim
Eşim gelene kadar da buralardayım ondan sonra hemen kuaföre diye bastırırım eğer eşim beklerim derse bugün boyatırım olmadı artık bugün anlaşır yarın boyatırım ondan sonra hemen resim çekinir sizede gösteririm

Canım yine sen bilirsin ama istersen kendi face hesabında yayınla birde arkadaşlarına rica et bir kaçı ara ara yayınlasınlar ( resimli ve özelliklerinida yazarak ) bizimkini biz öyle satmıştık ama tabi bizimkisi yaklaşık 5 senelik olduğu için 550 liraya satmıştık belki seninkinide arkadaşlarından yada onların cevresinden alan olur. Tabi çokta uyguna verme şansın yok sonuçta hala taksitlerini ödüyorsun ama senin avantajın hala garantisininde olması Maalesef artık 800 liraya bile koşu bandları olduğu için biraz daha zor oluyor satması. Allah gönlüne göre verir inşallah Aminnnnn

Canım hepinize çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz

Yeni saçlarım bu kızlar. Yıkadıkça oturur mu rengi dersiniz. Sarıları hıc hosuma gıtmedı giuay dogal yapacaklardı beceremediler

Saol canım ama kaşlar biraz siyah ya ondan didim. eşim daşga gecti siyah kaşlara sarı saç ne de yakışır dıye türkü söylüyo bana evde

Canım ilk mesajını okuyunca amanınnnnn çok mu kötü olduda beyenmedi diye düşünürken ikincide resmini gördüm Tamam dediğin gibi kaşlar siyah olunca biraz daha dikkat çekiyor ama bence okadarda kötü değil. Şimdi ilk olduğu için tuhaf geliyordur sana ama eminim bir kaç gün sonra alışınca gözün çok daha hoş gelicektir sana. Eski halinle kıyaslayınca bence bu son halinde yüzün daha bir aydınlık cıkmış sanki bakışların bile daha yumuşak geldi bana

Eşinde senin o halini beyendiği için kızdırmak için yapıyordur yoksa hiç beyenmemiş olsa al bi kutu boyada koyuya boyat derdi
Ben yaklaşık 4 sene evvel baya bir sarıya dönmüştüm kuaförde ilkten fönlü falan hoşuma gitmiştik sonra normal halini görünce anammm çingen gibi oldum demiştim hatta eşimde sarı gaçı diyip duruyordu ama sonra milletinde gözü alışınca çok şuh oldun diyip durdular hatta eşim kıskançlıklara bile başlıyordu saçımı açıp şekil verip birde makyaj yapıp gezince sonra kendi rengime dönmeye karar verincede nerden cıktı iyidi böyle demişti
Bakalım bu sefer ne olucak ama sarı istemiyorum karamel falan diye düşünüyorum tabi kuaföre birazda bırakırım çünkü gideceğim kişi gerçekten çok yetenekli ve neyin yakışıp yakışmayacağını biliyor
Boyayı yaptırdıktan sonra zaten sizede gösteririm

Evet canım haklısın begendı de sadece kaslar bıraz sıyah kalmıs dedı. Neyse zaten bır kac ay sonra dönerım gene kızıl kahveye ben.

ben geldimmmm slm millet

spor salonundan geliyorum gittim gezdim gördüm güzel yer ama pahalı geldi bana aylık 100 tl 3 aylık 270 tl sizce nasıl fiyatı bu ara çok parasızım kredi çekmeyi düşünüyorum ne ddersiniz bu para verilir mi :44:

selam kızlar
bugün yürüyemedim ama 5 mil leslie yaptım şükür
akşam da hafif geçirirsem yarın şu 81 altına inmeyi istiyorum inşallah
baharcım hergün gideceğim demiştin fiyat fena değil ama tabii ona ayıracak bütçen varsa canım
mutlu hastaneye gittin bugün değil mi naptın anlat canım

BEN bir duseyim 80 altına boyayacam sapır sarııııııı heyooooooo

ne bileyim baharcım ya spor salonuna gitmek için kredi çekme tabi bu benim fikrim sen yine de düşün taşın iyice karar ver

Çok haklısın ayşecim şu boğaza dur demek şart oldu bakalım bugün durdurduk boğzaı inşallah bozmam ve başlamış olurum önemli olan ilk günü atlatmakkkk beende seni seviyorum ayşecim...
Çok haklısın buraya gelmemekle hata yaptım aslında benim dertlerim hep aynı aslında ama bazı dönemler kendime iş çıksın diye sanırım azdırıyım onları
Tamda gününe gelmiş taşınma ikiside korkunç karın ağrısı sebebi geçmiş olsunnn.
Semirancım bende çok yerimde saydım bu zamana kadar ayda 1 kg verseydik şimdi belki hwrşey daha güzel olucaktı inmşallah bundan sonra gider kilolar.

Bu sabah kahvaltımı güzel yaptım bir dilim ekmek peynir domates salatalık öğlende koca bir tabak az yağlı karnıbahar yaptım akşamda ıspanak yoğurt biraz pilav yemeyi planlıyorum umarım akşam saati kaçırmam.

ne bileyim baharcım ya spor salonuna gitmek için kredi çekme tabi bu benim fikrim sen yine de düşün taşın iyice karar ver

yok canım ya spor salonu için kredi çekilir mi
Ben diğer borçlarım için çekmeyi düşünüyorum çok züğürtüm işsizim parasızım

Saol canım ama kaşlar biraz siyah ya ondan didim. eşim daşga gecti siyah kaşlara sarı saç ne de yakışır dıye türkü söylüyo bana evde

ya benim resimlere balsana orda bir saç var yaz 85 kg mım, o saçlar ilk yapıldığında benim gibi saç hiç umrunda olmayan birini bile sinir edecek derece yapay oldu saçım. sarı ve bildiğin kırmızı gölgeler... ama 1-2 ay sonra saçlarım da hafif açılda renk çok iyi oldu ben esmerim baya sana göre sen de bekle biraz

gittim hastaney eama toplantı için hala belimi göstermedim yarın önce ağda sonra hastane yahut cuma kesin hastane. adamın fix söyleyeceği şey kılo verinnnn olacak sonra bakalım neler duyucaz. 1-2 kilo bile beni rahatlattı sanki. cumaya muhtemel 92 civarı bir kilo çıkıcam. bugun yuruyemedim neyazıkki yarın da zor. cuma daha bir şevkle giriyorum elele verelim şu martın hakkını, 2 haftamız kaldı 2 -3 atarsak bahara harika bir başlangıç yapmış olucağız. inşallah ben 8 lere girerim. nisan -mayıs 8 lerde savaşırım kısmetse haziran temmuz 7 lerrrrrr. ay ne güzel planlar bunlarrrr

iyileştm bn iddadaşımmm
yok benim hala umudum var60kg gibi bir hayalim yok bana 70 ii oluyo
ayhh ondan önce bir melegim olsun saglıklı,hayırlı daha ne isteyeym hayattan

Allah ım senn de meleklerini korusun,saglık versin
bu arada saçlar boyanıyormuş sanırım vallahi sevndimresimmm
taammm
bende yaptım eşimde izledi ama gülmekten ölcekti adam beni halının üstünde öle debelenirken görünce

yapalım yarışş ben varım..ii olan kazansın
Elifcaannn bu şekilde hergün gaza getirecez birbirimizi taaammmııı :128::128::128::128:
beni de gaza getitin beni de gaza getirinnn
bu arada sen kiraz detoksu yapmıssın google da baktım ama anlamadm tam.
nasıl yaptın bana anlatırmısın canm???ve de kaç kg gitti 3 günün sonunda acaba?????

yediklerimi yazayım sabah
1 kk peynir
1 dlm kepekli ekmek
1 haşlanmış sosis kızımdan kaldı

öğlen
1 ortanboy kase salata 1 dli kepekli ekmek

arada 1 türk kahve 1 lokum

akşam 4 kaşık makarna
azcık karnıbahar kızartması malesef dayanamadımm 1 dlm ekmek

50 dk spor yaptımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…