Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yediklerin güzel arkadasım neredeyse hiç kaçamak yapmamıssın..hemde spor var
yaa bende karnıbahar kızartması yemek istiyorum nasıl severm bir bilsen..
ama kızartma olmaz die 2 dir ya tencere de ya fırında pişiriyorum ama yiyemedm nimetten sogudum resmen

kızartmasının yerini bişey tutmuyo ama ben tavuk göğüsle yemeğini yapıyorum oda güzel oluyo cadı kızlarım yemiyo malesef kızartmadan başkasını

Bu gün yediklerim
1dilim ekmek mayasiz yapılmış
1fincan kahve stevie ile
4kipritkutusu peynir
ara
yeşilçay
1kahve
ölen
1haşlanmış tavukgogsu
1minik kase sarimsakli yoğurt
ara
1greyfurt
1Salatalık.
Akşam
Salata icinede peynir attım bol limonlu
1kahve
saat aksam6
1fincan yeşilçay
suuuu suuuu. Suuuuu
ilerleyen saatlerde 1bardak soyasutu tarcinli içmek istiyom

uzun zamandır giremedim.özlemişim valla buraları.hafta sonu bursada yediklerimin haddi hesabı yoktu.resmen 3 günde 1 kilo aldım ama neyse toparlanıyorum şimdi.
bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
1 kuru kayısı
ara öğün:125 gr light yoğurt
öğle:special k ve süt
ara öğün:5 badem
akşam:1 parça et
1 küçük haşlanmış patates
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

spor:95 dakika spor salonu + 100 mekik

Toksin hayırdır canım kızının neyi var ben bayadır giremiyodum merak ettim.

banucum nasılsın canm? uzun zamandır göremıyordum seni..aklımda sendeydi..
bir ara arayacaktım seni..o kadar meraklandm yani sonrada rahatsz etmek istemedm..

iyisin dmi? bizi bu kadar boşlama amaa

bence kendine haksızlık ediyorsun

EBRU canım nasılsın görüşemedik seninle özledim sohbetini ya....

OZKA saçalrın gayet güzel olmuş güle güle kullan canım...

YENA ve NURSENA çok geçmiş olsun

AYNUR ve ELİF hadi bakalım 5 kiloyu ilk kim verecek ,güveniyorum size...

ASU canım sen herşeyin en güzelini bilirsin ye karnıbaharını yap yürüyüşünü ohhhh....

MUTLU seninde azimli olduğunu öğrendim başarılar,umarım hedefine ulaşırsın

UMUTTTTT senide çok ösledimmmm

BANUGİLLER :) sizlerede güveniyorum azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz eminim

BEYZUŞ ablamın mesajlarını pek göremedim ayol zayıfladı gittide benim mi haberim yok yoksa :)

CANSEL sen nasılsın kuzum ,neler yapıyorsun bakalım?

bu erkeklerin kas sistemlerine bende taktım sayenizde :) ama kas yapmaya zamanım bile yok ya ne yapılabilir ki bu yoğunlukta :26:

İLBATUMMM hani bana hani bana:80::80::80:

umarım hepimize bir azim güç gelir ve harika bir bahar ve yaz yaşarız...

Selam ben döndümmm

Gittim, görüştüm, anlaştım ve yarın öğlende Allahın izniyle saçlarımı boyatıyorum
Aslında saçımın sıklığını görünce abla sana 140 az bile demişler ben başka müşteri olsa inan 150den aşağı saçını ellemem bile dedi ama sonunda anlaştık 100 Liraya yapacak saçımı. Bu akşam istersen yapalım ama bana bir 3 saatini ayırman lazım ki rahat rahat ilgilenebileyim dedi ama okadar süre benimki bekleyemez birde eşimin anannesine gitme niyetimiz vardı.
Dönüşte Büyük Ananneye gittik ve bizi gördüğüne çok sevindi devamlı yattığı için her yeri ağrıyordu bizde biraz oturttuk onu. Ara ara oturtulsa belki bukadar ağrısı olmazdı ama işte kaldıramıyorlar. Hazır KVde oradayken Ananneye merak etme yarında buradayız dedim KV hayırdır diyince bende yarın kuaförde birkaç saat işim var artık çocukları bırakırım giderken dönüştede direk oraya gelirim dedim artık eşimde iş çıkışı gider bende ağşam yemeğinden yırtmış olurum

Sabahta kızımın veli toplantısı varmış küçük cadıyla bir okulada gidelim de bakalım ablamızın okul durumu nasıl Aslında bu ara notları çok düzeldi yani zaten iyidi ama artık bir tık daha iyi geliyor notlar
SAbah sabah okula gitmek zor gelicek ama öğretmen çalışmayanlardan mazeret kabul etmiyorum herkes gelicek demiş

Canım bence spor salonunun fiyatı uygun sayılır ama hem çalışmıyorum diyorsun hemde borçların için kredi çekmeyi düşünüyorsun :26: Şu krediler gerçekten insanları zora sokuyor inan biz kızım doğduğunda kredi kartları borçlarını kapatmak için kredi çekmiştik ve hala ödüyoruz benimki sağ olsun ağır gelmesin diye 24 taksit yaptırmış ve emin ol kredi kartlarından bir tanesi yinede kapanmadı tamam arada müsriflik yapabiliyoruz ama işte bir yandan ödemeler bir yandan kredi taksiti inan bazen iki gelir olduğu halde sıkışabiliyor insan. Bence çok iyi düşün Allah korusun sonra icra falan ( şükür başımıza hiç gelmedi ama etrafımızda icra yüzünden ceza yatanını bile duyduk tanımasamda ) Bu kredi olayları bence bir kısır döngüye sokuyor insanı ki bana kalsa asla çekmezdim krediyi ama işte doğum öncesi adamcağız bana sormayı unutmuş

Sağ ol canım rabbim sanada o meleklerden nasip eder inşallah en kısa zamanda ... Aminnnnnnnn
Yarın bakalım akşam inşallah son halimi çeker sizlerede gösteririm bakalım beğeni bulacakmıyım.
Renge tam karar vermedik daha önce biraz saçının tonunu kıralım ona göre bir karar beraber veririz dedi ama ben ya karamel, ya çikolata yada dore kumral diye düşünüyordum ama göreceğiz bakalım.
Eşimi eve gelirken kızdırıyorum okadar para vereceğim sarı mı yapsam diye o kocaman mavi gözlerini bir dikti üzerime tırstım kız neymiş sarı olduğunda fazla dikkat çekmişim o yüzdende istemiyormuş

selam kızlar eğer izniniz olursa aranıza katılmak istiyorum.geçen çarşamba tam tamına 118 kiloydum.zaten ne olduysa ondan sonra oldu ve diyete başladım.bu zamana kadar aklın nerdeydi diyeceksiniz eminim.inanın bunu bende bilmiyorum.diyet yapmam gerektiğini bildiğim halde hep geçiştirdim.diyet fikri aklıma her gelişinde inadına daha çok yedim.ama bişey oldu tartıda 118 i görünce birden bire aklım başıma geldi sanki.diyete başladım.ve şuan 116.1 kg.yum.ve bu sefer gerçekten kararlıyım.beni aranıza kabul ederseniz sevinirim

yaaaa banu ben de heyecen yaptım gecen sene uclarını kestirdim ondan önce de 2008 de renkli gölge yaptırmıştım en son... nekadar deneğimliyim gör berber konusunda... şimdi ben de şöyle nisan sonu falan gibi inşallah 85-86 kg da olursam bir renk olayına gireyim diyorum. ama sen beni gördün bayaaaaa bir esmer hatunum her renk elbette olmaz. sen ne istesen olur akça pakça hatunnnn neyse ben de karamel açıklı koyulu gölgeler ve su dalgası istiyorum ne dersin nasıl olur. koyu kumral saç rengim. siyah değil yani.

ohh ohhh hemencecik yarın boyanıyorsun demek
ayy en heyecanlı yeri renk seçmek
söledigin renklerden en cok dore kumral ilgimi çekti
bu arada eniştemiz de kıskanc demek..ama senin canın istiyorsa yap sarıı sürprisss dersin
ayyy o kadar cok mu saçın demek..benm de saçıma öle derdi eskıden kuaförler ama şimdi yumak yumak dökülüyor(
çok üzülüyorum her an elim sacım da..söle bir cek,p alsam dökülüor nedense
giydigim herseyin arkası sıvama saç oluyor 1 aydır böle hemen hemen..
bir arkadasıma danıstım diyettesnya vitamnsiz kalıyorsundur dedi..
acaba cidden ondan mıdır kel kalmayayımda

muhtemelen mevsim dönüşünden kaynaklıdır. ama bir bakıma al istersen. ben çok anlamam ama serumlar falan var. benim de eskiden bayaaaaa bir çoktu ama hamilelikde resmen yuzde 20-30 gidiyor.

hoşgeldin ege..sende beni gördüm inan..
bende 3 ay önce bir tartıldım 118i görünce aglamaklı olmustum.biliyordum kiloluydum ama o kadar olamazdım.kabullenmem zor oldu anlayacagın..ne güzel 2 kg vermişsin bile
hoşgeldin aramıza..bak ilk iş kilo çizelgesi yapman tatlım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Eeee o zaman doğru yerdesin aramıza hoş geldin umarım bundan sonra hep birlikte güzel güzel kilolar verir fıstık gibi hatunlar oluruz
Bu arada birazda kendinden bahsetsene
Benim Adım banu, biri 11 diğeride 1.5 yaşında iki tane kız anasıyım diplomalı evhanımlarındanım ve istanbul avrupa yakasındayım Tanıştığımıza şimdiden memnun oldum
Benimde kafamıın dang etmesi için 120 kiloyu görmem gerekiyormuş maalesef ama inşallah birlikte herşeyin üstesinden geleceğiz

Sağ ol canım aslında bende elimde olsa az daha esmer olmayı isterdim hatta 4 sene evvel sırf bronz bir tenim olsun diye güneşin altında ıstakoza dönmüştüm
Bende tam karar vermedim daha doğrusu kuaför arkadaş abla önce biraz kıralım saçının rengini ona göre bakarız hangisi daha hoş olur diye dedi. Saçın kalınlığı, sıklığı ve kalitesi çok büyük etkenmiş bu tip reng değiştirmelerde
Aslında bence sana karamel hatta baharat tonları bile çok hoş durur su dalgasına bende bayılıyorum aslında üstelik senin saçın çok da uygun ona
Dur bakalım yarın ben neye benziyeceğim ona göre sende ya yaparsın yada benimkinin tersini yaparsın
İnan ben bekarken 6 ayda bir mutlaka çok radikal bir değişiklik yapardım ama şimdi çocuklardan falan derken canım bile istemiyordu uzun zamandır ama baktım öyle olmuyor kendimi toparlama kararı aldım. Oda motivasyon olur bana ondan sonra biraz daha sıkı sarılırım inşallah zayıflama işine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…