yediklerimi yazayım sabah
1 kk peynir
1 dlm kepekli ekmek
1 haşlanmış sosis kızımdan kaldı
öğlen
1 ortanboy kase salata 1 dli kepekli ekmek
arada 1 türk kahve 1 lokum
akşam 4 kaşık makarna
azcık karnıbahar kızartması malesef dayanamadımm 1 dlm ekmek
50 dk spor yaptımmm
yediklerin güzel arkadasım neredeyse hiç kaçamak yapmamıssın..hemde spor var
yaa bende karnıbahar kızartması yemek istiyorum nasıl severm bir bilsen..
ama kızartma olmaz die 2 dir ya tencere de ya fırında pişiriyorum ama yiyemedm nimetten sogudum resmen
Toksin hayırdır canım kızının neyi var ben bayadır giremiyodum merak ettim.
Toksin hayırdır canım kızının neyi var ben bayadır giremiyodum merak ettim.
Cnm idolluk halim kalmadı bak sana masallahin var beni yakaladin yakında geçersiz. Beni
Dalokaysmom. Cnm ogluna geçmiş olsun
cecom geçmiş olsun sporu boşver önce iyiles. Vucudun zayıf kalır dikkat et kizinada geçmiş olsun cnm
Cnm her ay atesleniyor ve cigerlerinden rahatsizlaniyor antibiotik verince düzeliyor
biz gibi cigerleri çalışmıyor kasları zayıf diye
herzamanki halimiz geceleri zorlanıyor uyurken
EBRU canım nasılsın görüşemedik seninle özledim sohbetini ya....
OZKA saçalrın gayet güzel olmuş güle güle kullan canım...
YENA ve NURSENA çok geçmiş olsun
AYNUR ve ELİF hadi bakalım 5 kiloyu ilk kim verecek ,güveniyorum size...
ASU canım sen herşeyin en güzelini bilirsin ye karnıbaharını yap yürüyüşünü ohhhh....
MUTLU seninde azimli olduğunu öğrendim başarılar,umarım hedefine ulaşırsın
UMUTTTTT senide çok ösledimmmm
BANUGİLLER :) sizlerede güveniyorum azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz eminim
BEYZUŞ ablamın mesajlarını pek göremedim ayol zayıfladı gittide benim mi haberim yok yoksa :)
CANSEL sen nasılsın kuzum ,neler yapıyorsun bakalım?
bu erkeklerin kas sistemlerine bende taktım sayenizde :) ama kas yapmaya zamanım bile yok ya ne yapılabilir ki bu yoğunlukta :26:
umarım hepimize bir azim güç gelir ve harika bir bahar ve yaz yaşarız...EBRU canım nasılsın görüşemedik seninle özledim sohbetini ya....
OZKA saçalrın gayet güzel olmuş güle güle kullan canım...
YENA ve NURSENA çok geçmiş olsun
AYNUR ve ELİF hadi bakalım 5 kiloyu ilk kim verecek ,güveniyorum size...
ASU canım sen herşeyin en güzelini bilirsin ye karnıbaharını yap yürüyüşünü ohhhh....
MUTLU seninde azimli olduğunu öğrendim başarılar,umarım hedefine ulaşırsın
UMUTTTTT senide çok ösledimmmm
BANUGİLLER :) sizlerede güveniyorum azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz eminim
BEYZUŞ ablamın mesajlarını pek göremedim ayol zayıfladı gittide benim mi haberim yok yoksa :)
CANSEL sen nasılsın kuzum ,neler yapıyorsun bakalım?
bu erkeklerin kas sistemlerine bende taktım sayenizde :) ama kas yapmaya zamanım bile yok ya ne yapılabilir ki bu yoğunlukta :26:
ben geldimmmm slm millet
spor salonundan geliyorum gittim gezdim gördüm güzel yer ama pahalı geldi bana aylık 100 tl 3 aylık 270 tl sizce nasıl fiyatı bu ara çok parasızım kredi çekmeyi düşünüyorum ne ddersiniz bu para verilir mi :44:
iyileştm bn iddadaşımmm
yok benim hala umudum var60kg gibi bir hayalim yok bana 70 ii oluyo
ayhh ondan önce bir melegim olsun saglıklı,hayırlı daha ne isteyeym hayattan
Allah ım senn de meleklerini korusun,saglık versin
bu arada saçlar boyanıyormuş sanırım vallahi sevndimresimmm
Selam ben döndümmm
Gittim, görüştüm, anlaştımve yarın öğlende Allahın izniyle saçlarımı boyatıyorum
Aslında saçımın sıklığını görünce abla sana 140 az bile demişlerben başka müşteri olsa inan 150den aşağı saçını ellemem bile dedi ama sonunda anlaştık 100 Liraya yapacak saçımı. Bu akşam istersen yapalım ama bana bir 3 saatini ayırman lazım ki rahat rahat ilgilenebileyim dedi ama okadar süre benimki bekleyemez birde eşimin anannesine gitme niyetimiz vardı.
Dönüşte Büyük Ananneye gittik ve bizi gördüğüne çok sevindidevamlı yattığı için her yeri ağrıyordu bizde biraz oturttuk onu. Ara ara oturtulsa belki bukadar ağrısı olmazdı ama işte kaldıramıyorlar. Hazır KVde oradayken Ananneye merak etme yarında buradayız dedim KV hayırdır diyince bende yarın kuaförde birkaç saat işim var artık çocukları bırakırım giderken dönüştede direk oraya gelirim dedim artık eşimde iş çıkışı gider bende ağşam yemeğinden yırtmış olurum
Sabahta kızımın veli toplantısı varmış küçük cadıyla bir okulada gidelim de bakalım ablamızın okul durumu nasılAslında bu ara notları çok düzeldi yani zaten iyidi ama artık bir tık daha iyi geliyor notlar
SAbah sabah okula gitmek zor gelicek ama öğretmen çalışmayanlardan mazeret kabul etmiyorum herkes gelicek demiş
Canım bence spor salonunun fiyatı uygun sayılır ama hem çalışmıyorum diyorsun hemde borçların için kredi çekmeyi düşünüyorsun :26: Şu krediler gerçekten insanları zora sokuyor inan biz kızım doğduğunda kredi kartları borçlarını kapatmak için kredi çekmiştik ve hala ödüyoruzbenimki sağ olsun ağır gelmesin diye 24 taksit yaptırmış ve emin ol kredi kartlarından bir tanesi yinede kapanmadı tamam arada müsriflik yapabiliyoruz ama işte bir yandan ödemeler bir yandan kredi taksiti inan bazen iki gelir olduğu halde sıkışabiliyor insan. Bence çok iyi düşün Allah korusun sonra icra falan ( şükür başımıza hiç gelmedi ama etrafımızda icra yüzünden ceza yatanını bile duyduk tanımasamda ) Bu kredi olayları bence bir kısır döngüye sokuyor insanı ki bana kalsa asla çekmezdim krediyi ama işte doğum öncesi adamcağız bana sormayı unutmuş
Sağ ol canım rabbim sanada o meleklerden nasip eder inşallah en kısa zamanda ... Aminnnnnnnn
Yarın bakalım akşam inşallah son halimi çeker sizlerede gösteririmbakalım beğeni bulacakmıyım.
Renge tam karar vermedik daha önce biraz saçının tonunu kıralım ona göre bir karar beraber veririz dediama ben ya karamel, ya çikolata yada dore kumral diye düşünüyordum ama göreceğiz bakalım.
Eşimi eve gelirken kızdırıyorum okadar para vereceğim sarı mı yapsam diyeo kocaman mavi gözlerini bir dikti üzerime tırstım kız neymiş sarı olduğunda fazla dikkat çekmişim o yüzdende istemiyormuş
Selam ben döndümmm
Gittim, görüştüm, anlaştımve yarın öğlende Allahın izniyle saçlarımı boyatıyorum
Aslında saçımın sıklığını görünce abla sana 140 az bile demişlerben başka müşteri olsa inan 150den aşağı saçını ellemem bile dedi ama sonunda anlaştık 100 Liraya yapacak saçımı. Bu akşam istersen yapalım ama bana bir 3 saatini ayırman lazım ki rahat rahat ilgilenebileyim dedi ama okadar süre benimki bekleyemez birde eşimin anannesine gitme niyetimiz vardı.
Dönüşte Büyük Ananneye gittik ve bizi gördüğüne çok sevindidevamlı yattığı için her yeri ağrıyordu bizde biraz oturttuk onu. Ara ara oturtulsa belki bukadar ağrısı olmazdı ama işte kaldıramıyorlar. Hazır KVde oradayken Ananneye merak etme yarında buradayız dedim KV hayırdır diyince bende yarın kuaförde birkaç saat işim var artık çocukları bırakırım giderken dönüştede direk oraya gelirim dedim artık eşimde iş çıkışı gider bende ağşam yemeğinden yırtmış olurum
Sabahta kızımın veli toplantısı varmış küçük cadıyla bir okulada gidelim de bakalım ablamızın okul durumu nasılAslında bu ara notları çok düzeldi yani zaten iyidi ama artık bir tık daha iyi geliyor notlar
SAbah sabah okula gitmek zor gelicek ama öğretmen çalışmayanlardan mazeret kabul etmiyorum herkes gelicek demiş
Sağ ol canım rabbim sanada o meleklerden nasip eder inşallah en kısa zamanda ... Aminnnnnnnn
Yarın bakalım akşam inşallah son halimi çeker sizlerede gösteririmbakalım beğeni bulacakmıyım.
Renge tam karar vermedik daha önce biraz saçının tonunu kıralım ona göre bir karar beraber veririz dediama ben ya karamel, ya çikolata yada dore kumral diye düşünüyordum ama göreceğiz bakalım.
Eşimi eve gelirken kızdırıyorum okadar para vereceğim sarı mı yapsam diyeo kocaman mavi gözlerini bir dikti üzerime tırstım kız neymiş sarı olduğunda fazla dikkat çekmişim o yüzdende istemiyormuş
ohh ohhh hemencecik yarın boyanıyorsun demek
ayy en heyecanlı yeri renk seçmek
söledigin renklerden en cok dore kumral ilgimi çekti
bu arada eniştemiz de kıskanc demek..ama senin canın istiyorsa yap sarıı sürprisss dersin
ayyy o kadar cok mu saçın demek..benm de saçıma öle derdi eskıden kuaförler ama şimdi yumak yumak dökülüyor(
çok üzülüyorum her an elim sacım da..söle bir cek,p alsam dökülüor nedense
giydigim herseyin arkası sıvama saç oluyor 1 aydır böle hemen hemen..
bir arkadasıma danıstım diyettesnya vitamnsiz kalıyorsundur dedi..
acaba cidden ondan mıdır kel kalmayayımda
selam kızlar eğer izniniz olursa aranıza katılmak istiyorum.geçen çarşamba tam tamına 118 kiloydum.zaten ne olduysa ondan sonra oldu ve diyete başladım.bu zamana kadar aklın nerdeydi diyeceksiniz eminim.inanın bunu bende bilmiyorum.diyet yapmam gerektiğini bildiğim halde hep geçiştirdim.diyet fikri aklıma her gelişinde inadına daha çok yedim.ama bişey oldu tartıda 118 i görünce birden bire aklım başıma geldi sanki.diyete başladım.ve şuan 116.1 kg.yum.ve bu sefer gerçekten kararlıyım.beni aranıza kabul ederseniz sevinirim
selam kızlar eğer izniniz olursa aranıza katılmak istiyorum.geçen çarşamba tam tamına 118 kiloydum.zaten ne olduysa ondan sonra oldu ve diyete başladım.bu zamana kadar aklın nerdeydi diyeceksiniz eminim.inanın bunu bende bilmiyorum.diyet yapmam gerektiğini bildiğim halde hep geçiştirdim.diyet fikri aklıma her gelişinde inadına daha çok yedim.ama bişey oldu tartıda 118 i görünce birden bire aklım başıma geldi sanki.diyete başladım.ve şuan 116.1 kg.yum.ve bu sefer gerçekten kararlıyım.beni aranıza kabul ederseniz sevinirim
yaaaa banu ben de heyecen yaptım gecen sene uclarını kestirdim ondan önce de 2008 de renkli gölge yaptırmıştım en son... nekadar deneğimliyim gör berber konusunda... şimdi ben de şöyle nisan sonu falan gibi inşallah 85-86 kg da olursam bir renk olayına gireyim diyorum. ama sen beni gördün bayaaaaa bir esmer hatunum her renk elbette olmaz. sen ne istesen olur akça pakça hatunnnnneyse ben de karamel açıklı koyulu gölgeler ve su dalgası istiyorum ne dersin nasıl olur. koyu kumral saç rengim. siyah değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?