muhtemelen mevsim dönüşünden kaynaklıdır. ama bir bakıma al istersen. ben çok anlamam ama serumlar falan var. benim de eskiden bayaaaaa bir çoktu ama hamilelikde resmen yuzde 20-30 gidiyor.
ohh ohhh hemencecik yarın boyanıyorsun demek
ayy en heyecanlı yeri renk seçmek
söledigin renklerden en cok dore kumral ilgimi çekti
bu arada eniştemiz de kıskanc demek..ama senin canın istiyorsa yap sarıı sürprisss dersin
ayyy o kadar cok mu saçın demek..benm de saçıma öle derdi eskıden kuaförler ama şimdi yumak yumak dökülüyor(
çok üzülüyorum her an elim sacım da..söle bir cek,p alsam dökülüor nedense
giydigim herseyin arkası sıvama saç oluyor 1 aydır böle hemen hemen..
bir arkadasıma danıstım diyettesnya vitamnsiz kalıyorsundur dedi..
acaba cidden ondan mıdır kel kalmayayımda
evettt iddiadasım biliyorum pcoluların saı dökülürmüş ama bende olmasdı..Canım mutlunun da dediği gibi havalardan da olabilir ama benim kadın doğumcum o zaman pco ve insülin direncininde saç dökülmesine sebep olabileceğini söylemişti çünkü benim uzun zamandır var saç dökülmesi.
Umarım kilolar gittikçe bu dertten de kurtuluruz. Ben hep diyorum kafamdaki saçlar döküleceğine şu çenemdekiler gitse ya diye ama sanki saçımdan dökülen çenemden çıkıyor
iyi geceler kızlar
evettt iddiadasım biliyorum pcoluların saı dökülürmüş ama bende olmasdı..
genckızlıgımdan beri var pkom..hatta gittigim kuaförler falan hayran kalırdı ne kaliteli.ne sık die
ben gececegini beklerken o daha da belirtilerini gösterior demek su pko illeti
ahahha bende de öle sanırım...kafadan düşen cenemden cıkıor ıykk igrencim
ii geceler papatyam nasılsın bakalım?
görüşemıorus hiç...diyet işin nasıl gidiyorrr..hiç bahsetmıosun..yedklerini yazmıosun artık..
boşladın mı yoksa bakiimm
Eeee o zaman doğru yerdesinaramıza hoş geldin umarım bundan sonra hep birlikte güzel güzel kilolar verir fıstık gibi hatunlar oluruz
Bu arada birazda kendinden bahsetsene
Benim Adım banu, biri 11 diğeride 1.5 yaşında iki tane kız anasıyımdiplomalı evhanımlarındanım ve istanbul avrupa yakasındayım Tanıştığımıza şimdiden memnun oldum
Benimde kafamıın dang etmesi için 120 kiloyu görmem gerekiyormuş maalesefama inşallah birlikte herşeyin üstesinden geleceğiz
hoşbulduk canım.inşallah herkes sağlıklı ve mutlu olacağı günlere kavuşur.adım aylin.öğretmenim.5 yaşında oğlum var.zaten herşey doğumdan sonra sarpasardı.kilolar üstüste birikti.hastalıklar başladı.ben bütün bunlara nasıl duyarsız kaldım hiç bilmiyorum.ama aklım başıma geldi.bu sefer çok kararlıyım.sizlerle daha da güçlenecek iradem bunu hissediyorum.
hmm anladm canm..malesef çokta iyi gittiği söylenemez 2 haftadır tartılmıyorum geçen hafta işlerim vardı cuma kilo bildirimine katılamadım tartılmadımda artıda çıkarım diye korkuyorum
pek düzenli beslenmediğim için paylaşacak bir listede yok kısmet olursa gelecek ay tedaviye başlıycam keşke nefsime hakim olabilsemde birkaç kilocuk verebilsem
hoşbulduk canım.inşallah herkes sağlıklı ve mutlu olacağı günlere kavuşur.adım aylin.öğretmenim.5 yaşında oğlum var.zaten herşey doğumdan sonra sarpasardı.kilolar üstüste birikti.hastalıklar başladı.ben bütün bunlara nasıl duyarsız kaldım hiç bilmiyorum.ama aklım başıma geldi.bu sefer çok kararlıyım.sizlerle daha da güçlenecek iradem bunu hissediyorum.
kısmet olursa tüp bebek yaptıracağım
ahhh cok sevndim canmmm...ayhh hadi insallah güzel haberlerini ver bize..
heyecan yaptımmm
du sana sorularım olacak özelden atayım..
hoşgeldin ege..sende beni gördüm inan..
bende 3 ay önce bir tartıldım 118i görünce aglamaklı olmustum.biliyordum kiloluydum ama o kadar olamazdım.kabullenmem zor oldu anlayacagın..ne güzel 2 kg vermişsin bile
hoşgeldin aramıza..bak ilk iş kilo çizelgesi yapman tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
sağol canım.inşallah güzel olacak.sanırım becerdim çizelgeyi.çok sağol..
becermişsin vallahi bol eksiltili çizelgeler diliyorum sana
bu arada bir oglun varmıs hayırlı sağlıklı olsun..
sende pkos varmıydı tatlım?yoksa sende her istedgnde dogurabilen sanslı kadınlardanmısın
Eeee o zaman doğru yerdesinaramıza hoş geldin umarım bundan sonra hep birlikte güzel güzel kilolar verir fıstık gibi hatunlar oluruz
Benim Adım banu, biri 11 diğeride 1.5 yaşında iki tane kız anasıyımdiplomalı evhanımlarındanım ve istanbul avrupa yakasındayım Tanıştığımıza şimdiden memnun oldum
Benimde kafamıın dang etmesi için 120 kiloyu görmem gerekiyormuş maalesefama inşallah birlikte herşeyin üstesinden geleceğiz
Sağ ol canım aslında bende elimde olsa az daha esmer olmayı isterdimhatta 4 sene evvel sırf bronz bir tenim olsun diye güneşin altında ıstakoza dönmüştüm
Bende tam karar vermedim daha doğrusu kuaför arkadaş abla önce biraz kıralım saçının rengini ona göre bakarız hangisi daha hoş olur diye dedi. Saçın kalınlığı, sıklığı ve kalitesi çok büyük etkenmiş bu tip reng değiştirmelerde
Aslında bence sana karamel hatta baharat tonları bile çok hoş durursu dalgasına bende bayılıyorum aslında üstelik senin saçın çok da uygun ona
Dur bakalım yarın ben neye benziyeceğim ona göre sende ya yaparsın yada benimkinin tersini yaparsın
İnan ben bekarken 6 ayda bir mutlaka çok radikal bir değişiklik yapardım ama şimdi çocuklardan falan derken canım bile istemiyordu uzun zamandır ama baktım öyle olmuyor kendimi toparlama kararı aldım. Oda motivasyon olur banaondan sonra biraz daha sıkı sarılırım inşallah zayıflama işine
iyileştm bn iddadaşımmm
yok benim hala umudum var60kg gibi bir hayalim yok bana 70 ii oluyo
ayhh ondan önce bir melegim olsun saglıklı,hayırlı daha ne isteyeym hayattan
Allah ım senn de meleklerini korusun,saglık versin
bu arada saçlar boyanıyormuş sanırım vallahi sevndimresimmm
taammm
bende yaptım eşimde izledi ama gülmekten ölcekti adam beni halının üstünde öle debelenirken görünce
yapalım yarışş ben varım..ii olan kazansın
beni de gaza getitin beni de gaza getirinnn
bu arada sen kiraz detoksu yapmıssın google da baktım ama anlamadm tam.
nasıl yaptın bana anlatırmısın canm???ve de kaç kg gitti 3 günün sonunda acaba?????
şekerimm sende katıl bize, bak biz iş iddiaya binince gayet sıkı tutuyoruz olayı , ben mesela 3 gündür düzenli 1 saat spor yapmaya başladım Elifciimle birlikte , aynen o da yapıyor
canım kiraz detoksunun zamanı var , ben ona göre yapmıştım , 3 aşamada yapılıyor , ben detaylı bilgiyi sana yollarım mesajla , olurmu ?
amin canım hepimize inşallah.bende çocuk doğurana kadar hiç bişey yoktu.kilo vardı ama bu kadar değildi.doğumdan sonra önce hipotiroit çıktı.bir sene sonrada pkos çıktı.ama inanıyorum kilo verince ikiside düzelecek allahın izniyle.sende durumlar nasıl?
şekerimm sende katıl bize, bak biz iş iddiaya binince gayet sıkı tutuyoruz olayı , ben mesela 3 gündür düzenli 1 saat spor yapmaya başladım Elifciimle birlikte , aynen o da yapıyor
canım kiraz detoksunun zamanı var , ben ona göre yapmıştım , 3 aşamada yapılıyor , ben detaylı bilgiyi sana yollarım mesajla , olurmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?