Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

muhtemelen mevsim dönüşünden kaynaklıdır. ama bir bakıma al istersen. ben çok anlamam ama serumlar falan var. benim de eskiden bayaaaaa bir çoktu ama hamilelikde resmen yuzde 20-30 gidiyor.

teşekkür ederim mutlucum...vitaminsizlkten degildir bence de snaırım..
bende serumlardan anlamıyorum olmassa bir eczaneden yardım alayım..
daha hamile bile kalmadan bu kadar dökülüyorsa o zaman yandıgımın resmidir..
bir de ben kuruntulu bir insan degilim bazısı 3 tel dökülse olay yapar ama artık ben bile korkar oldum

Canım mutlunun da dediği gibi havalardan da olabilir ama benim kadın doğumcum o zaman pco ve insülin direncininde saç dökülmesine sebep olabileceğini söylemişti çünkü benim uzun zamandır var saç dökülmesi.
Umarım kilolar gittikçe bu dertten de kurtuluruz. Ben hep diyorum kafamdaki saçlar döküleceğine şu çenemdekiler gitse ya diye ama sanki saçımdan dökülen çenemden çıkıyor

evettt iddiadasım biliyorum pcoluların saı dökülürmüş ama bende olmasdı..
genckızlıgımdan beri var pkom..hatta gittigim kuaförler falan hayran kalırdı ne kaliteli.ne sık die
ben gececegini beklerken o daha da belirtilerini gösterior demek su pko illeti

ahahha bende de öle sanırım...kafadan düşen cenemden cıkıor ıykk igrencim
iyi geceler kızlar

ii geceler papatyam nasılsın bakalım?
görüşemıorus hiç...diyet işin nasıl gidiyorrr..hiç bahsetmıosun..yedklerini yazmıosun artık..
boşladın mı yoksa bakiimm

malesef çokta iyi gittiği söylenemez 2 haftadır tartılmıyorum geçen hafta işlerim vardı cuma kilo bildirimine katılamadım tartılmadımda artıda çıkarım diye korkuyorum
pek düzenli beslenmediğim için paylaşacak bir listede yok kısmet olursa gelecek ay tedaviye başlıycam keşke nefsime hakim olabilsemde birkaç kilocuk verebilsem

hmm anladm canm..
aa ben bilmiyorum ne tedavisine baslıosun ki???
biraz anlat bakiim bana??

aylincim bak gecen sayfa da sana kilo çizelgesi linki atmıstım görmedn sanırım..yine vereym

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

sağol canım.inşallah güzel olacak.sanırım becerdim çizelgeyi.çok sağol..

becermişsin vallahi bol eksiltili çizelgeler diliyorum sana

bu arada bir oglun varmıs hayırlı sağlıklı olsun..
sende pkos varmıydı tatlım?yoksa sende her istedgnde dogurabilen sanslı kadınlardanmısın

becermişsin vallahi bol eksiltili çizelgeler diliyorum sana

bu arada bir oglun varmıs hayırlı sağlıklı olsun..
sende pkos varmıydı tatlım?yoksa sende her istedgnde dogurabilen sanslı kadınlardanmısın

amin canım hepimize inşallah.bende çocuk doğurana kadar hiç bişey yoktu.kilo vardı ama bu kadar değildi.doğumdan sonra önce hipotiroit çıktı.bir sene sonrada pkos çıktı.ama inanıyorum kilo verince ikiside düzelecek allahın izniyle.sende durumlar nasıl?

hoşbulduk canım.inşallah herkes sağlıklı ve mutlu olacağı günlere kavuşur.adım aylin.öğretmenim.5 yaşında oğlum var.zaten herşey doğumdan sonra sarpasardı.kilolar üstüste birikti.hastalıklar başladı.ben bütün bunlara nasıl duyarsız kaldım hiç bilmiyorum.ama aklım başıma geldi.bu sefer çok kararlıyım.sizlerle daha da güçlenecek iradem bunu hissediyorum.[/QUOTE]

hoşgeldin Aylinciimm , bir meslektaşım daha geldi
bende ingilizce öğretmeniyim , adım Aynur , bende tartıda 3 haneleri görünce kafama bir balyoz indi , 3.5 aydır gayet sağlıklı yaşıyorum , Allahın izniyle yaza herşey güzell olacakk

sende inanmışsın , inandıktan sonra gerisi gelir :129::129::129::129::129:

hoşgeldin Aylinciimm , bir meslektaşım daha geldi
bende ingilizce öğretmeniyim , adım Aynur , bende tartıda 3 haneleri görünce kafama bir balyoz indi , 3.5 aydır gayet sağlıklı yaşıyorum , Allahın izniyle yaza herşey güzell olacakk

sende inanmışsın , inandıktan sonra gerisi gelir :129::129::129::129::129:[/QUOTE]

hoşbulduk Aynurcum.tebrik ediyorum seni çok güzel kilo vermişsin.inşallah bende 2 rakamlı kilolara terfi ederim sağlıklı bir şekilde.

selamun aleykum güzeller,

bugünki menümü yazayim insallah

sabah kahvaltim:
2 dilim ekmek
domates biber salatalik maydanoz

öglen
iki porsiyon domates corbasi
1 porsiyon izgara köfte

Aksam
1 porsiyon esmer makarna
Tonbalikli salata

ben mart ayında marsık moduna geçiyorum o derece esmerim. bakalım baharatlar falan doğal yapılsa güzel olurda beceremezlerse fena su dalgası da pek iyi bişi değil ama saçlarımdan zaten çok sıkıldım kısacık kesesim var yakışacağını bilsem. zayıflayınca keserim muhtemel. o yuzden pek korkmuyorum kökü ben de hesabı...

sen bir yap bakalım şekil bizde takipçiniz...

aylincim bende daha dogurmadan cktı o pko..sanırım kaderimmiş bu benim
2 yıldır istememize ragmen olmadı..insallah kilo vernce düzelecek gerci ben 2 senedr hızla aldm kılo önceden 80 civarndaydım ama o zamanlarda adetim düzensizdi ve pkosum vardı..
Allahtan ümidimi kesmiyorum ama hiç

ohh ohh maasallah bende s,ze uydum dün yaptım sporumu..
evet zamanlarına falan okudum googleden ama kafam karıstı ayrıca bir sürü markalarda caylar falan vermiş maranki.ne dedigini anlamadm. sen bana tam nası yapılıor anlat..bir de sonucu yaz..beklıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…