Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BEN bir duseyim 80 altına boyayacam sapır sarııııııı heyooooooo

Hahayt deyip havamıda atarım diyorsun..:)

Bence bu gazla 70 altınada inersin...
Sakın hevesin geçmesin izin verme...
Biliyoruzki toparlanmak, tekrar başlamak çok zor.

iyi geceler güzeller
5 mil leslie yaptım ama akşam kahvesi için arkadaşım beni ayartınca kaçamak da peşinden geldi ama neyseki gündüz çok hafif yemiştim ve akşam da yemek yemedim inşallah dengelenmiştir

yena nasılsın canım iyileştiniz mi biraz
bizim kızların da yazlılıar başladı büyük kızım çok yoğun epey bunaldı Allah kolaylık versin yavrulara

Bugün saat 18:00 civarı akşam yemeği yiyorum mutfakta..Bir yandan tv.yi açıp haber izleyeyim dedim nasılsa yalnızım çocuklar yanımda değil..

Tahliye olan bir gazetecinin röportajı var bir yandan yorum yapılıyor..Malum düşünen,yazan herkes içerde..
Diyorki; ziyarete gelen 8 yaşındaki kızımın eteğini çıkararak arama yaptılar ve o şekilde yanıma gönderdiler bunu derken ağlamaya başlıor..
Bende başladım ağlamaya. bir baba için, o yaştaki bir kız çocuğu için ne onur kırıcı bir durum..

O haber bitiyor.. zaman aşımına uğrayan madımak katliamına geliyor sıra vb.
yiyemedim birşey en iyisi yememek için memleket meselelerine kafayı takmak..Deve kuşu misali kafamızı çıkartmalıyız değilmi kumdan...
en azından iştahımız kapanır..

Son düzenleme:
yena nasılsın canım iyileştiniz mi biraz
bizim kızların da yazlılıar başladı büyük kızım çok yoğun epey bunaldı Allah kolaylık versin yavrulara

İdare eder asucum..eklem ağrılarım hiiç bitmiyor neden bilmiyorum.

sen nasılsın.? Kızlara Allah zihin açıklığı versin.nilüfer teyzesi başarılar diliyor onlara..
Yarın iki sınavımız var..Türkçe ve inkılap..Türkçeden tırsıyor biraz ya bakalım hayırlısı..
Dün MEB in deneme sınavı vardı ondan önce ingilizce..

KAhvenin yanındaki kaçamak neydi..

amin sağol canım senin kzına da Allah zihin açıklığı versin türkçeyi de kolayca atlatsın inşallah
işiniz zor bu sene hem okul hem sbs gerçi onu atlatınca da bitmiyor ki malesef

ne duyarlı ne güzel insansın yena cığım..
ben de izledim o saatlerde özel bir haber kanalında bu anlattıklarını..
insaın boğazı düğümleniyor,gözleri doluyor..bu nasıl adalet diyorsun..
artık haber izlemek bana işkence gibi geliyor..mualif yönde olmak zor..

ama bu devran da dönecek bir gün

ceco,

Sen fiyatı yazınca karşılaştırdımda burda kuaför fiyatları daha ucuz..
İnşallah içine sinen bir renk olur ve çok güzel olur...

amin sağol canım senin kzına da Allah zihin açıklığı versin türkçeyi de kolayca atlatsın inşallah
işiniz zor bu sene hem okul hem sbs gerçi onu atlatınca da bitmiyor ki malesef

Haklısın canım..Benim kaygım seneyede sürer heralde..Lise 1 farklı okul,farklı insanlar..
Kızım çabuk adapte olan bir yapıya sahip değil...
ne olacak bilmiyorum.

Siz daha tecrübelisiniz nasıl zorlanıyormu.?paylaşıyormu seninle..

KAhvenin yanındaki kaçamak neydi..

valla kaçamadım senden yenacım
ama bir tane değildi malesef resmen tabak hazırladı hain arkadaşım
kabak tatlısı asıl gitme nedenim buydu
1 elmalı kurabiye bikaç da sarma

Son düzenleme:

okuldan memnunuz şükür canım
sizin puanınız da iyi o yüzden eminim iyi bir anadolu lisesine yerleşirsiniz
gerçekten önemliymiş bu sınıftakilerin hepsinin dersleri iyi yaramazlıkları da yok
ama dersler zor gerçekten bu ara evden okula okuldan eve gitmekten bunaldığını söylüyor napsam diye düşünüyorum ben de
hafta sonu sadece pazar boş bakalım çıkarız şöyle bir hava alırız beraber iyi gelir herhalde haftaya daha da yoğun olacak

Aynı haberi izlemişiz demekki..

Geçen sen sevgi ablandan bahsediyordun ( yanlış hatırlamıyorum değilmi? )
Nasıl dokunaklı anlatmıştın öyle..İçimden dedim mery gerçekten ailesini memleketini çok özlüyor.

öylesi daha kötü yena insan sinir yapıyor dert oluyor içine bu sefer daha anlamsız bir açlık çıkıyor ortaya. ben izlemiyorum haber filan. psikoloji zaten batık. bide olanları duyunca iyice boşluyorum..

ceco,

Sen fiyatı yazınca karşılaştırdımda burda kuaför fiyatları daha ucuz..
İnşallah içine sinen bir renk olur ve çok güzel olur...

Canım aslında daha ucuza yapanlarda var ama onlar pasıyor oreyali :26:
Bu tamamen bitkisel boyalar kullanıyor birde benim kafadaki saç iki kişiye eş değer başka iki tane salona sordum ki onların ne kullandığını ve nasıl boyadıklarını bilmiyordum onlarda bana 140 en az olur demişlerdi.
Ya sonuçta o parayı bir kere vereceğim sonraki dip boyalar yarı fiyatına oluyor genelde birde saçım çok hızlı uzamadığı için ayda bir değilde iki ayda bir boyatsam yine olur o bakımdan çok sık gitmek zorunda kalmam diye tamam dedim ama inşallah beğenirim ( beğenmezsemde ben beğenene kadar uğraşırız dedi çocuk )

Ya aslında karşıda çok daha uygun olduğunu bende duymuştum ama işte şimdi vakit ayırıp arabayla karşıya gelsem yol parası falan derken aynı hesaba gelicek bana

Bu arada Nisan buluşması 15indemi olucak kesin :26: o gün olursa ben maalsef gelemiyeceğim çünkü amcaoğlunun nikahı o gün saat 4de olucak ve hiç bir yere ayrılamam maalesef o gün Neyse bende olmazsa bir sonraki buluşmaya gelirim ne yapayım hem o zamana kadar eccük kilo vermiş olurum yine yerimde sayıyorum maalesef

valla kaçamadım senden yenacım
ama bir tane değildi malesef resmen tabak hazırladı hain arkadaşım
kabak tatlısı asıl gitme nedenim buydu
1 elmalı kurabiye bikaç da sarma

Beni bir görsen.. ayuluğun kitabını yazacağım yakında..
Bende 1 nisanda başlıyorum Sizden sonra geç olacak ama naapalım..
İşlerimde var tam adapte olamıyorum...

Biz pazar günü arkadaşım ve kızı ben ve kızım dışarı çıktık. oğlan babasıyla kaldı...
akşam geç vakit eve döndük.:).Süper oldu.. hem kızım için hemde benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…