- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Beni bir görsen.. ayuluğun kitabını yazacağım yakında..
Bende 1 nisanda başlıyorum Sizden sonra geç olacak ama naapalım..
İşlerimde var tam adapte olamıyorum...
Biz pazar günü arkadaşım ve kızı ben ve kızım dışarı çıktık. oğlan babasıyla kaldı...
akşam geç vakit eve döndük.:).Süper oldu.. hem kızım için hemde benim için..
Canım aslında daha ucuza yapanlarda var ama onlar pasıyor oreyali :26:
Bu tamamen bitkisel boyalar kullanıyor birde benim kafadaki saç iki kişiye eş değerbaşka iki tane salona sordum ki onların ne kullandığını ve nasıl boyadıklarını bilmiyordum onlarda bana 140 en az olur demişlerdi.
Ya sonuçta o parayı bir kere vereceğim sonraki dip boyalar yarı fiyatına oluyor genelde birde saçım çok hızlı uzamadığı için ayda bir değilde iki ayda bir boyatsam yine olur o bakımdan çok sık gitmek zorunda kalmam diye tamam dedim ama inşallah beğenirim ( beğenmezsemde ben beğenene kadar uğraşırız dedi çocuk )
Ya aslında karşıda çok daha uygun olduğunu bende duymuştum ama işte şimdi vakit ayırıp arabayla karşıya gelsem yol parası falan derken aynı hesaba gelicek bana
Bu arada Nisan buluşması 15indemi olucak kesin :26: o gün olursa ben maalsef gelemiyeceğim çünkü amcaoğlunun nikahı o gün saat 4de olucak ve hiç bir yere ayrılamam maalesef o günNeyse bende olmazsa bir sonraki buluşmaya gelirim ne yapayım hem o zamana kadar eccük kilo vermiş olurum yine yerimde sayıyorum maalesef
cecocum keşke bende gelebilsem buluşmaya ne çok isterim ama biliyorsun ben İzmir deyim.
Aynı haberi izlemişiz demekki..
Geçen sen sevgi ablandan bahsediyordun ( yanlış hatırlamıyorum değilmi? )
Nasıl dokunaklı anlatmıştın öyle..İçimden dedim mery gerçekten ailesini memleketini çok özlüyor.
..........
Beni bir görsen.. ayuluğun kitabını yazacağım yakında..
Bende 1 nisanda başlıyorum Sizden sonra geç olacak ama naapalım..
İşlerimde var tam adapte olamıyorum...
Biz pazar günü arkadaşım ve kızı ben ve kızım dışarı çıktık. oğlan babasıyla kaldı...
akşam geç vakit eve döndük.:).Süper oldu.. hem kızım için hemde benim için..
ben de başlıyorum yürüyüşlere asucuğum, hem de ne başlamak. Kreşte öğretmenimiz, pedagog ve müdire ile görüşmeler yaptık, Cuma gününden itibaren ben götüreceğim, orada bırakıp eve geleceğim, oğlum arkamdan servisle gelecek. Kreşten eve yürüyerek dönmeyi düşünüyorum, takribi 7 km'lik bir yol. Bakalım becerebilecek miyim :))sen de yapmışın bişeyler en azından canım sevindim yağmur yağıyor yürüyüşe gidemedim deyip oturmamışsın ya o bile yeter bence
Çok geçmiş olsun, umarım iyiye gider, rahatlar en kısa sürede...Büyük kızım çok fena hasta canı makarna istemiş yaptim mis gibi sarimsakli kokuyor yemiyom ama esimde. Diyor gorupte yememek mafiret
Kızda bir yandan anne süper olmuş diyor ü ü û. Diye aglayasim var
Canım, biraz rahatlamadıkça işin zor bence senin... Yardımcın alışsın iyice, sen de sahalara tam dönüş yap artık. Dediğin gibi oğlan yedi bitirdi beni. Görüşünce oğlanların dertlerini çarpıştırırız artık :)) Bu arada çok iyi referansları olan bir uzman buldum, bu hafta randevu alacağım ben, aklında bulunsun :))CEco, boyatinca hemen yeni foto koy hayatim, merak ederiz...
Umut nerelerdesin?oglan yedi heralde seni..
Benim de dun konservatuar gunuydu.. Donduk soguktan, kadikoy ucuyordu resmen.heryerim agriyor simdi. Ustelik daha iyilesemeden yine hastayim ya... Dun yuruyus bandini actim, yuriym 1 saat dedim. ( bu arada band o kadar atil kalmis ki, uzerinde katlanmis kiyafetler, utulenmis gomlekler asilimis, bu da yetmez gibi, kadin bir de ortu atmis ustune.. ) neyse, 15 dakika zor yurudum. Bacaklarim lime lime agriyor resmen..aksam eve donunce bir baktim ki yeniyardimcim bize manti yapmis... Oha dedim ve koca tabak yedim.. Ustune bi guzel de sapittim.. Bademler, cikolatalar... Tam adet oncesiyim, destan yazdim resmen...
Çok geçmiş olsun, hepinize... Nisaaaaaan gel artııııık diye bağırmak istiyorum artık ben de pencereden. Akan burunlardan, tıkanan genizlerden fenalık geldi artık.......1 haftadır kızlarla ben sırayla hastalandık boğaz enfeksiyonu ateş felaket bi haftaydı ne spor yapabildim ne rejim kilo almamak istiyorum izinde yeni yeni ciciler aldım iiiçine sığmazsam deliririm hazirana kadar 10 kilo vermem lazım inşallah veririm
...
...UMUTTTTT senide çok ösledimmmm
....
Eminim güzel olacaktır, kuaför çıkışı havalı havalı kv'nin yanına gideceksin demek, aman dikkat nazar değmesin :))Selam ben döndümmm
Gittim, görüştüm, anlaştımve yarın öğlende Allahın izniyle saçlarımı boyatıyorum ..
Ne güzel, şimdiden hayırlı olsun, her şey yolunda gider inşallah.kısmet olursa tüp bebek yaptıracağım
Bugün saat 18:00 civarı akşam yemeği yiyorum mutfakta..Bir yandan tv.yi açıp haber izleyeyim dedim nasılsa yalnızım çocuklar yanımda değil..
Tahliye olan bir gazetecinin röportajı var bir yandan yorum yapılıyor..Malum düşünen,yazan herkes içerde..
Diyorki; ziyarete gelen 8 yaşındaki kızımın eteğini çıkararak arama yaptılar ve o şekilde yanıma gönderdiler bunu derken ağlamaya başlıor..
Bende başladım ağlamaya.bir baba için, o yaştaki bir kız çocuğu için ne onur kırıcı bir durum..
O haber bitiyor.. zaman aşımına uğrayan madımak katliamına geliyor sıra vb.
yiyemedim birşey en iyisi yememek için memleket meselelerine kafayı takmak..Deve kuşu misali kafamızı çıkartmalıyız değilmi kumdan...
en azından iştahımız kapanır..
ah ah geçen gün ben de eşime dedim ki 15 nisanda istanbuldayım haberin ola dedim ama ciddiye alınmadım malesef ama birgün istanbul tayfasıyla buluşacağız yenacım buna inancım tam
.
(( Umutsuzluk yiyeceklere saldırtıyor ama bazen de Yenacığım. Kötüye gidişin verdiği umutuzluk ve yılgınlık bizi hasta etmez umarım (
Seni gördüğüme sevindim bu arada. Epeydir pek seyrek görüyordum, oğluşa çok geçmiş olsun. Bu gece mışıl mışıl uyur umarım :)
Çok istiyorum bende asucuğum..
böylesi muhabbet edip sevdiğim kişilerle yüz yüze, ten tene.görüşüp eğlenmeyi çoook istiyorum...
Ama ben bu halimle sizin karşınıza çıkmayı bile haketmiyorum..
Damara bağlandım yine..
Aaaaaaaa olurmu kiz oyle sey gobucuklerimizi yaristiracazzz sonra da fitligimizi bu bahar toplantisi olur sonbahar toplantisinda basarimizi kutluyor olacagiz
Sen basla yeter 1 nisan benim gecen seneki miladim belki hatirlarsin 108 di agustos sonu 88 e inmistim.ozetle baslayinca geliyor devami
yena tam damar oldu valla ben de ağlarım şimdi daha yarın buluşmayacağımıza göre sen başla çalışmalara canım
umut ne güzel olur yürürsen hadi inşallah
ben bu hafta hergün yürüdüm bugün de leslie yaptım kaçamakları saymıyorum siz de görmeyin akşam yemek yemedim çünkü
yarın da yürürüm pantolon ihtiyacım var almak için gidip gelirke yürüyüşü de hallederim
hepinize iyi geceler
sabah erkenden atacam kendimi dışarı hava da soğuk kar vardı yine bugün ama beni engellemez tabiki
......
Yenacığım seni burada görünce şey diyecektim; ben bu haftalık izinli olmak istiyorum örtmenim :)) hafta başı +800 görünce iyice depresif moda girip çikolata, tabak tabak makarna vb. götürdüm. Dün akşam iyice düşündüm, şık elbiselerin de gazına geldim; 10 günlük bir beslenme programı hazırladım kendime. Hamur işi yok denecek kadar az (ekmek, patates, makarna vb. dahil), bol sebze ağırlıklı bir program. Et-süt ürünleri ve meyve porsiyonları da ufaltılarak yer alacak öğünlerimde. Bu kaçamaklı dönem onrası diyetisyenimin bana uyguladığı bir programdı.
Şimdiii ben buna başladım, bugün süper gitti, yarın da iyi olur muhtemelen ama Cuma tartıya çıkıp artıları görünce (kesin artıdayımdır, biliyorum) demotive olmaktan korkuyorum. Bu 10 günlük sürede hiç tartılmamayı düşünüyorum. Aslında gerçeklerden kaçılmaz, atrtı ile yüzleşmek daha sağlıklı ama kaçmasın işte hevesim :)))
Ben de böle anılardan bahsedince anlıyorum özlemin büyüklüğünü..
herkesi cok özledim demek ne boş kalıyor içimdekini anlatmak için..
o gün de aslında ebruya takılacaktım konuya basladıkça döküldü cümleler..
aslında şikayet edecektim ne kötü günler diye ama anladım ki sonunda o günleri bile özlemişim ben
ama giden günler geri gelmiyor..bir daha yasanmıyor..ve yasanma sansı da yok..
ne diyeyim Allah bu günleri aratmasın..
iiki sizler varsınız herseyimi paylaştıgım çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?