Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hep yazayım diyorum unutuyorum.. ceco yer elması kabızlığa iyi geliyor..Yedinmi bilmiyorum ama ben çiğ olarak meyve niyetine tüketiyorum sevdiğim için.:)
hem tok tutuyor ,hemde bağırsak hareketlenmesine faydalı..

-------

Umuttçuğum iyi geceler bende uyumaya gidiyorum..

Aslında 10 gün değil 1 hafta uygulamam gereken bir program bu, yeşillik ve çiğ sebzeyi artırıp hamur işlerini kısıtlıyor, temeli bu. Yani sabah 2 dilim ekmek hakkın varken 1 dilim ekmek yiyorsun, onun yerine 1 avuç değil 2 avuç maydonoz, 1 adet değil 2 adet salatalık koyuyorsun gibi. Ben gelecek Cuma'ya kadar uygulamak istiyorum 10 gün olacak yaklaşık, sonrasında normal ölçülere (2 dilim ekmeğe yani) dönerim herhalde. Ama verdiğimi (verirsem tabii) almamak için sıfır kaçamakla gitmem lazım.

Hem biraz verip moral kazanmak hem metabolizmayı harekete geçirmek istiyorum. Yürüyüşlere de başlayınca sonuç alırım diye umuyorum. İdeal bir uygulama değil, farkındayım ama (birden yükleniyor gibi olacağım) en azından sağlıklı besleneceğim. Bol çiğ sebze-az et-çok az hamur :))

Bir de bunun hiç et olmayan versiyonu vardı, diyetisyenim sebze detoksu diyordu ona. Öğünlerde az çorba-sebze-yoğurt-1 dilim ekmek vardı sadece.

Yenacığım, Derinciğim, benden de iyi geceler:)) sadece bizler kalmışız galiba :)) Bizden sonra gelecek arkadaşlara da iyi geceler, kaçamaksız yarınlar diliyorum efendim...

Son düzenleme:
Umuttt,birşey soracağım sana...benim bu aralar mayaladığım kefir çok koyu oluyor. yoğurt gibi. öyle oluncada içerken yada yerken diyeyim.:) midem bulanıyor .zaten severek tükettiğim bişey değil..
Sırf faydalı ve sindirim rahatlığı için tüketiyorum.. neden acaba bilgin varmı.?

Mümin abinin sütündenmi acaba.:) Önceleri paket sütle mayalıyordum..

Son düzenleme:

Yenacığım, Derinciğim, benden de iyi geceler:)) sadece bizler kalmışız galiba :)) Bizden sonra gelecek arkadaşlara da iyi geceler, kaçamaksız yarınlar diliyorum efendim...

iyi geceler umutcuğum..ben akşamüzeri nazla beraber uyudum şimdie uykum gelmiyor...

baskülüm geldi nihayet(yenisini göndermişler) 3 hafta sonunda bende bu arada baskül yokken tam 114 kilo olmuşum .bu hafta ancak 1 kilosunu verebildim pazardan itibaren dikkat ediyorum...hemen hemen 5 kilo almışım ne kadar müsait bir bünyem var biraz istediğiö herşeyden yedim dikkatliydim birde sonuç bu oldu.....

nursena toksin geçmiş olsun canım....

baharcım bence o kadar para verme spor salonuna canım bende iki ay önce b fite gittim 80 ytl ödedim kilo bile veremedim bence eve hergün leslie yapsan daha faydalı olacaktır,hemde birsürü para ödememiş olursun....
yenacım geçmiş olsun barışa nazda çok öksürüyor sabah 9 30da randevu aldım götüreceğim dra ama nasıl içireceğim bilmiyorum katiyen içmiyor şuruplarını,şimdiden kara kara düşünüyorum....

banucum sanada fikir olsun istersen bende yeni yaptırdım saçlarımı açık bakırın üzerine sarı balyaj attırdım çok güzel oldu herkez o kadar beğeniyorki bende çok beğeniyorum...

YENA ve NURSENA çok geçmiş olsun

:26:
TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM REJİM TAM GAZ DEVAM EDİYODUR AZİMLİ ARKADAŞIM
hoş geldinnnnn inşallah yaza cıtır oluruz
kısmet olursa tüp bebek yaptıracağım
hadi hayırlısı
süper gidiyosun maşşşallahh
çizelge neden yapmıyosunnn
3 milde hışım çıkıyo nası yapıyosun 5 mil maşşallah valla

iyi gecelerrr

derin benimde öle az kacırsam tartı hemen + da oralmen cöküyo insan valla yiyip yiyip kilo alayanlara hayranım bası bi bünyedir bizikkisi yaw

günaydınnn düşüremediğim ateşleugraştım büütün gece kızlarım şimdide gribe cevirdi yaz gelsin artıkkk güneş istiyorummm herkeze hayırlı günler

herkese günaydın
nursena geçmiş olsun kızlarına canım saç rengini de beğendim güle güle kullan
ben de birazdan çıkacağım önce kahvaltıya kardeşime sonra da çarşıya gideceğim inşallah

günaydın...

hava yine karışmış birbirine...dün tüm gün savaştım kızlar önüme gelen kurabiyeden, cheesecake den, macaron dan kaçtım..keşke hep böyle olsammmm o zaman olacak işte...

sabah
çeyrek tost( beyaz ekmekle yapılmıştı)
1 tk tahin pekmez
1 çatal beyaz peynir

ara
2 galeta yeşil çay
1 saat sonra 1 elma

öğle
5 yemek kaşığı taze fasulye
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
yaklaşık 150g yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

2 galeta 1 yeşil çay

akşam 1 kase mercimek çorbası 1 dilim kıtır ekmek
2 çatal tulum peyniri 1 tk pekmez
çay içtim..

gece yatarken 1 elma yedim...

toplam 2,5 lt su
sanki ilk günümdü kızlar gerçekten dikkat edince baya acıktım ben akşam üstü, zaten akşam yemeğindede görülüyor sapıtışım..
2 gündür tartılmıyorum ama içimden diyorum kesin + dayım yine yüzüğüm sıkmış şişmiş vücudum olsunnnn hiç farketmez...gidecek bunlar...

bu düzende gitsem bu duruma 1 haftada alışırım sanki ama içim daha rahat hergün iş yeri kaçamaklarım yüzünden kilo veremiyorum başka bir sebebi olamaz çünkü evde nadir kaçırıyorum sadece pazar günü belki...

Tatlım sen o mamaların isimlerini sayarken bile benim canım çekiyor..Sen çok mübarek bir insansın diyeceğim yani.:)

Tatlım sen o mamaların isimlerini sayarken bile benim canım çekiyor..Sen çok mübarek bir insansın diyeceğim yani.:)

Yenacım Allah beni böyle deniyor demekki başka türlü gitmezki bu kilolar inan psikolojim bozuldu artık yedikte ne oldu deyip görmezden geleceğiz artık... başka yolu yok canım 1 ay oldu spora başlayalı yemeseydim kilo veriridm işte azcık ondan biraz bundan derkene zaten gidiyor emekler bu yaz hepimiz için farklı olsun inşallah...

Günaydın bayanlar
Gecen hafta başlayan ege üniversitesi dahiliye-endokrin bölümünün obesite okuluna kayıt oldum.
her cuma öğleden sonra gidicem. Dersler var...Doktorlar ve diyetisyenler ders anlatıyorlar. Ayrıca tüm kan testlerimiz bu hafta yapılacak. Haftalık diyetisyen kontrolünde olucaz. İlk hafta tartıp ölçülerimizi kaydettiler...Dersler çok faydalı...

Kadınlarda 18 yaşından sonra bazal metabolizma hızının azalmasına çarpıcı bi örnek size....
18 yaşından sonra her kadın beslenmesi ve şartlar aynı kalsa bile her yıl 0,4kg alıyormuş.
Örneğin 18inde 50kg olan bir kadın 28inde 54, 38inde 58 bu sadece meabolizma yavaşlamasından kaynaklanan artış....
Bide oturarak çalışmak, evlilik, doğum gibi faktörleri ekleyin....Sonuç vahim....

Dersler ilerledikçe bilgilerimi sizle paylaşırım.

merhaba hoşgeldiniz püf noktaları bizimlede paylaşırsanız çok seviniriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…