Tamam umuttçuğum nasıl istersen..
Peki 10 günden sonra çoğaltıcakmısın yiyeceklerini.? Menünü paylaşırsın bizimle...
Aslında hepimiz paylaşmalıyız yediklerimizi diğer topiklerde öyle çünkü..ben 1 nisanda paylaşmaya başlayacağım.:)
Hep yazayım diyorum unutuyorum.. ceco yer elması kabızlığa iyi geliyor..Yedinmi bilmiyorum ama ben çiğ olarak meyve niyetine tüketiyorum sevdiğim için.:)
hem tok tutuyor ,hemde bağırsak hareketlenmesine faydalı..
-------
Umuttçuğum iyi geceler bende uyumaya gidiyorum..
Yenacığım, Derinciğim, benden de iyi geceler:)) sadece bizler kalmışız galiba :)) Bizden sonra gelecek arkadaşlara da iyi geceler, kaçamaksız yarınlar diliyorum efendim...
TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM REJİM TAM GAZ DEVAM EDİYODUR AZİMLİ ARKADAŞIMYENA ve NURSENA çok geçmiş olsun
:26:
hoş geldinnnnn inşallah yaza cıtır oluruzselam kızlar eğer izniniz olursa aranıza katılmak istiyorum.geçen çarşamba tam tamına 118 kiloydum.zaten ne olduysa ondan sonra oldu ve diyete başladım.bu zamana kadar aklın nerdeydi diyeceksiniz eminim.inanın bunu bende bilmiyorum.diyet yapmam gerektiğini bildiğim halde hep geçiştirdim.diyet fikri aklıma her gelişinde inadına daha çok yedim.ama bişey oldu tartıda 118 i görünce birden bire aklım başıma geldi sanki.diyete başladım.ve şuan 116.1 kg.yum.ve bu sefer gerçekten kararlıyım.beni aranıza kabul ederseniz sevinirim
hadi hayırlısıkısmet olursa tüp bebek yaptıracağım
süper gidiyosun maşşşallahhselamun aleykum güzeller,
bugünki menümü yazayim insallah
sabah kahvaltim:
2 dilim ekmek
domates biber salatalik maydanoz
öglen
iki porsiyon domates corbasi
1 porsiyon izgara köfte
Aksam
1 porsiyon esmer makarna
Tonbalikli salata
3 milde hışım çıkıyo nası yapıyosun 5 mil maşşallah vallaiyi geceler güzeller
5 mil leslie yaptım ama akşam kahvesi için arkadaşım beni ayartınca kaçamak da peşinden geldi ama neyseki gündüz çok hafif yemiştim ve akşam da yemek yemedim inşallah dengelenmiştir
Neyse kızlar ben kaçtım yarın sabah kızın veli toplantısı için erken kalkmam lazım :26:
Yarın akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
Kocaman öpüyorum
Herkese hayırlı geceler
iyi geceler umutcuğum..ben akşamüzeri nazla beraber uyudum şimdie uykum gelmiyor...
baskülüm geldi nihayet(yenisini göndermişler) 3 hafta sonunda bende bu arada baskül yokken tam 114 kilo olmuşum .bu hafta ancak 1 kilosunu verebildim pazardan itibaren dikkat ediyorum...hemen hemen 5 kilo almışım ne kadar müsait bir bünyem var biraz istediğiö herşeyden yedim dikkatliydim birde sonuç bu oldu.....
nursena toksin geçmiş olsun canım....
baharcım bence o kadar para verme spor salonuna canım bende iki ay önce b fite gittim 80 ytl ödedim kilo bile veremedim bence eve hergün leslie yapsan daha faydalı olacaktır,hemde birsürü para ödememiş olursun....
yenacım geçmiş olsun barışa nazda çok öksürüyor sabah 9 30da randevu aldım götüreceğim dra ama nasıl içireceğim bilmiyorum katiyen içmiyor şuruplarını,şimdiden kara kara düşünüyorum....
banucum sanada fikir olsun istersen bende yeni yaptırdım saçlarımı açık bakırın üzerine sarı balyaj attırdım çok güzel oldu herkez o kadar beğeniyorki bende çok beğeniyorum...
Eki Görüntüle 367819 buda benim yeni saç rengim 70 lira bayıldım
EBRU canım nasılsın görüşemedik seninle özledim sohbetini ya....
buda benim yeni saç rengim 70 lira bayıldım
günaydın...
hava yine karışmış birbirine...dün tüm gün savaştım kızlar önüme gelen kurabiyeden, cheesecake den, macaron dan kaçtım..keşke hep böyle olsammmm o zaman olacak işte...
sabah
çeyrek tost( beyaz ekmekle yapılmıştı)
1 tk tahin pekmez
1 çatal beyaz peynir
ara
2 galeta yeşil çay
1 saat sonra 1 elma
öğle
5 yemek kaşığı taze fasulye
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
yaklaşık 150g yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
2 galeta 1 yeşil çay
akşam 1 kase mercimek çorbası 1 dilim kıtır ekmek
2 çatal tulum peyniri 1 tk pekmez
çay içtim..
gece yatarken 1 elma yedim...
toplam 2,5 lt su
sanki ilk günümdü kızlar gerçekten dikkat edince baya acıktım ben akşam üstü, zaten akşam yemeğindede görülüyor sapıtışım..
2 gündür tartılmıyorum ama içimden diyorum kesin + dayım yine yüzüğüm sıkmış şişmiş vücudum olsunnnn hiç farketmez...gidecek bunlar...
bu düzende gitsem bu duruma 1 haftada alışırım sanki ama içim daha rahat hergün iş yeri kaçamaklarım yüzünden kilo veremiyorum başka bir sebebi olamaz çünkü evde nadir kaçırıyorum sadece pazar günü belki...
Tatlım sen o mamaların isimlerini sayarken bile benim canım çekiyor..Sen çok mübarek bir insansın diyeceğim yani.:)
Eki Görüntüle 367819 buda benim yeni saç rengim 70 lira bayıldım
Günaydın bayanlar
Gecen hafta başlayan ege üniversitesi dahiliye-endokrin bölümünün obesite okuluna kayıt oldum.
her cuma öğleden sonra gidicem. Dersler var...Doktorlar ve diyetisyenler ders anlatıyorlar. Ayrıca tüm kan testlerimiz bu hafta yapılacak. Haftalık diyetisyen kontrolünde olucaz. İlk hafta tartıp ölçülerimizi kaydettiler...Dersler çok faydalı...
Kadınlarda 18 yaşından sonra bazal metabolizma hızının azalmasına çarpıcı bi örnek size....
18 yaşından sonra her kadın beslenmesi ve şartlar aynı kalsa bile her yıl 0,4kg alıyormuş.
Örneğin 18inde 50kg olan bir kadın 28inde 54, 38inde 58 bu sadece meabolizma yavaşlamasından kaynaklanan artış....
Bide oturarak çalışmak, evlilik, doğum gibi faktörleri ekleyin....Sonuç vahim....
Dersler ilerledikçe bilgilerimi sizle paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?