Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün akşam iş çıkışı eşim aradı.Canım sen annemlere geç benim çarşıda biraz işim var dönüşte birlikte çıkalım eve dolmuşla gitme boşuna dedi.Bende ister istemez tamam dedim. Nevin iyi biliyor kv lere gittiğimde cozuturdum hep anlatıyordum ona.O da bu dertten muzdarip.Dün gittim işte iş çıkışı.Kuru fasulye yapmış kv.Bana da pilav yapar mısın dedi iyi dedim.Hep bana denk geliyor zaten bu kuru fasulye pilav turşu günleri.Bir kepçeden az kuru fasulye ve bir kaşık pilav yedim.Salata yapmış kv ama çok tuz atmış bir iki çataldan sonra içim almadı.Kazasız belasız atlattım kv de akşam yemeğini.Saat 6,30 a geliyordu ablamı aradım mecbur bekliyo çünkü yürüyüşe.dedim ben kv deyim.Gelmem 1 saati bulur bugün yürüyemeyiz diye.Olsun telafi ederiz sonra dedi.
Neyse ben 7,30 gibi eve geldim.Ablamı aradım hemen en azından yarım saat yürüyelim diye.Bi de demesin mi ben şu an yürüyorum zaten diyee.Vaaay dedim.Tebrikler.Her seferinde bahane uydururdun çıkmamak için.Yok yağmur yağıyor yok eşim vardiyalı falan.Ne güzel çıkıp yürümüş.Çok sevindim valla.Aşılamışım ona demekki bu işi.Bırakmaz artık...
Ben de boş dururmuyum tabi.Yürüyemedim diye çatladım ... 1 saat leslie yaptım bende evde dizi başlayana kadar...

günaydın kızlar
gecen hafta memlekete gıttım annemlerı çok özlemıstım gördum geldım şükür
malesef 1 kılo daha alarak 96 kg ulastım
ayrıca feci ibr şekilde belımı ıncıttım egılıp dogrulurken belımden bır sey asılıyormuş gıbı oldu ılk gun sımdı daha ıyı ama agrım var oturamıyorum sureklı ayakta kalamıyorum ustune ustelık regl oldum yanı bel agrısı iyicene arttı karnım da agrıyo kara habercı gıbı hiç iyi bir haberım yok malesef

sizlede bir sorun yoktur ınsallah oturamıyorum kızlar haydın görüşürzz

günaydındınnnnnn
Canım senin resimleri gördüm ne hoş hatunsun maşallah...
sağol canım zayıflayınca daha bi hoş olcam inşallah
cecocum keşke bende gelebilsem buluşmaya ne çok isterim ama biliyorsun ben İzmir deyim.
bede gelmek istiyoruuuummmmmm
allah cezanı vermesin kız bu topiğin adı ne 90 üstü demekki senin bu halim dediğin hepimizin hali.
Aaaaaaaa olurmu kiz oyle sey gobucuklerimizi yaristiracazzz sonra da fitligimizi bu bahar toplantisi olur sonbahar toplantisinda basarimizi kutluyor olacagiz

kız o acayip gaz yapar. adam yataktan atar yada banu adamı yataktan atar
biz hepimiz güzeliz o yüzden öyle yarışmaya gerek yok bizim için.
günaydınnn düşüremediğim ateşleugraştım büütün gece kızlarım şimdide gribe cevirdi yaz gelsin artıkkk güneş istiyorummm herkeze hayırlı günler
geçmiş olsun canım
ah bukadınları derdi hiç bitmez

geçmiş olsun. benide bağla şu yarışmalara. bende bugün tiffany diye bir kız var daha önce burda videosunu paylaşmıştım. belinden ve sırtından şikayetçi olanlar varsa yapsın bu kadının egzersizlerini. popo sallayıp duruyor gerçi ama spor sonrası çalışan bölgelerdeki ağrıyı hissediyorsun

kız o acayip gaz yapar. adam yataktan atar yada banu adamı yataktan atar

Yok yaaa bende öyle birşey olmuyor.:)))
Çook abartırsan belki ama.. 2-3 adet olursa zaten minicikler toplasan 50 gr. falan yapar..MAksat rahatlasın çok çekiyor çünkü yazık..

Canım hoşgeldin..
Geçmiş olsun..Çoğumuzun beli ağrıyor bu bir işaret bize....

Yok yaaa bende öyle birşey olmuyor.:)))
Çook abartırsan belki ama.. 2-3 adet olursa zaten minicikler toplasan 50 gr. falan yapar..MAksat rahatlasın çok çekiyor çünkü yazık..

yaa 7. takımda saphira diye bir arkadaş mindima gibi bişeydi adı tam hatırlamıyorum. macunmuş sanırım. onu kullanmıştı. bayada faydasını görmüş galibada. o da izmirdeydi.
benim bağırsaklarıma çok etkisi olmuyor canım malesef.

Canım hoşgeldin..

ay benim dizlerim çıtırdıor hareket yaparken çok sinirim bozuluyor yaa. sanırım eklem içi sıvısı bitmiş çok moral bozucu bişi.

Hepsi hikaye macunların. basıyorlar içine sinameki ve benzerlerini daha fena oluyor sistem..

Ben kronik kabızlığımı kefirle düzelttim ilk doğumumdan kalan hemeroidim bile bu sayede iyileşti...

Kefir mucizevi bişey o bakımdan..

Çok haklısın canım kefir bi kere ishal yapmıyor. Düzenli wc ye cıkarıyor fakat 2 hafta kullanıp 2 hafta ara vermek gerekıyor yoksa sürekli kullanılınca bir süre sonra etkinliğini kaybetmiyor. İçindeki yararlı bahteriler bagırsakları çalıştırıyor. Ben çok sevıyorum tadını

bende severm kefiri ama düznli mayalayamadım kötü oldular

Cnm akrabamisin demissin. Akraba deiliz 2eltim akraba onların çocukları sağlıklı biri dayisinin olu birisi amcasinin olu
eşim adapazarli ben afyonluyu eşim ve ben genetik tasiciyiz
Minik prensesimde tasiyicidir onu öyle yetistirmek istiyomki akrabalardan kimseyle uzak yakın evlenmesin belki ben hayatta olmam

Son düzenleme:
evet bir kv sabotajı daha engellenmiştir..bravo sana Ebru işte böyle devam edeceğiz..hep kendimce dikkat ederdimde gizlerdim insanlardan niyeyse saçmalık işte şimdi sporada gidiyorum biliyorlar yemem dediğimde ses çıkmıyor yoksa yokbunu da ye diya baskı olurdu üstümde...birde geçen kv diyorki ben spora başladımya kızım biz kilodan bahsediyoruz ama sen üstünemi alındın sen aynısın dememzkii ki evlendiğimden bu yana 20 kg almışım...dedim yok sporu sağlık için yapıyorum kilo aldığımıda biliyorum vermek için uğaşıyorum dedim...sustu

çoookk geçmiş olsun

bende çok istiyorum alıp mayalamak ama bir türlü beceremedim o işi...

Marketteki hazır kefirler de işe yarıyor canım

bimde vardı bir sıralar alıyım ondan...

Canım hoşgeldin..

saol yenacım sorma valla fıtık olurum dıye cok korkuyorum allah korusun bu cüsseyle bir sey olmasın bugun basladım az yemeye artık

cok saol cnm benımn sen nasılısınn

saol yenacım sorma valla fıtık olurum dıye cok korkuyorum allah korusun bu cüsseyle bir sey olmasın bugun basladım az yemeye artık

cok saol cnm benımn sen nasılısınn

hamd olsun işte kaçak göçek devam ediyorum. Bel fıtığı olmasın aman bende var acısını iyi bilirim oturamazsın en iyi ilacı hafif tempoda yapılan yürüşlerdir...demek ailene gittin ahhh bende çok özledim memleketimi Biraz sabredeyimde acık incelip gitmek istiyorum...

Canım, senin kefirler semirmiş :) Hem güçlenmişler hem de -muhtemelen- miktar olarak çoğalmışlar. Hazır sütler kefir tanelerini güçsüzleştirip zamanla bozarken iyi kalitede çiğ süt güçlendirip çoğaltıyor :) Mümin abinin ineklerine sağlık :))

Bizde eşim ve oğlum o yoğurt kıvamında ekşimsi tada bayılıyorlar, o yüzden ben öyle yapıyorum. Sen bunu sevmediysen ya mayalama süresini kısaltır ya da süt miktarını artırırsın, deneye yanıla sevdiğin kıvamı bulursun. Sanırım süreyi kısaltmak daha pratik olur. Ancak bir zaman sonra kefirler iyice çoğalacaktır, gene yoğun kıvam alacaktır, iyice çoğalınca paylaşmanı öneririm. Süreyi belli bir zamanın altında da tutmamak gerekir, yararlı bakterilerin üreyebilmesi için :)

Güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler :)

Son düzenleme:
tünaydınlar kızlar
sabahtan beri giremedim tam açtım bi ara hoca geldi biraz vizit yaptık kapamak zorunda kaldım
sabah yürüdüm yine yarm saat kadar öğlen çıkamadım yağmur yağıyo diye
bi de dün gerçekten çok yorulmuşum
sersem gibiyim
umarım herkesin keyfi, hali, vakti yerindedir
yrn kilo bildirimi iç açıcı olmasada uzun bir aradan sonra spor bildirimi yapacağım için mutluyum :)

saçın çok güzel olmuş benim kızım evde boyadı saçımı bu renk olmuş .siyah saça sarı boyayla böyle oldu .

çoook güzel olmuş,çok doğal duruyor. iyi günlerde kullan..

Kızlarada geçmiş olsun...

güzel olmuş güle güle kullan...
teşekkür ederim aralarda sarı gölgeler var nce ince lk gün dü fazla belli deildi şimdi acıldı doğal duruyo benimde hoşuma gidiyo

geçmiş olsun bende memleket kilolarını vermeye uğraşıyorum bu hafta

araba bakıyorum yazmıştım aldık hızlı şöförün kacacak yeri kalmadı essek gibi öğrenip pişiriceğim artık... çocuk gibi sevinçliğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…