Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben pzt 92.00 çıktım manyak gaza geldim, ama sanırım tartının azizliğine uğramışım bu gün çıktım 92.5 geldim. oyuzden pek de güvenmemek lazım tartıya 1- hatta 2 kilo bile süpriz yapabiliyor.

araba bakıyorum yazmıştım aldık hızlı şöförün kacacak yeri kalmadı essek gibi öğrenip pişiriceğim artık... çocuk gibi sevinçliğim...

çok sevindim tatlım allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah
eee ne aldın merak ettim kararsızdın

Son düzenleme:
ben pzt 92.00 çıktım manyak gaza geldim, ama sanırım tartının azizliğine uğramışım bu gün çıktım 92.5 geldim. oyuzden pek de güvenmemek lazım tartıya 1- hatta 2 kilo bile süpriz yapabiliyor.

reglimin 2 günü belkide o yüzden
şişlik oldugunu hissediyorum ztn
9939 bile görsem razıyım
ama şu 3 hanelilerden kurtulmam şart ya

Merhabalar kızlar

Dün gece ablamın bir arkadaşında kaldık eşi nevşehire gitmiş kızıyla eşini bize emanet etti çok tatlı 2.5 yaşında bir kızı var 9 da gittik gece 12ye kadar oynadık cimcimeyle tuttu bırakmıyor beni annesi zorla uyuttu sabah 8:30da yine tuttu elimi bahar gel deyip duruyor ooo bir sürü bir sürü oynadık maşallah çok tatlı çok akıllı herşeyi biliyor canım benim. Bütün derdimi tasamı unuttum çocukla oynarken çok eğlenceliydi. Ama Onurla yine saçma sapan şeyler yüzünden tartıştık kavgalıyız uzun sürede konuşmayı düşünmüyorum aklı başına gelirse düzelirse yeniden devam edebiliriz 7 ayda ömrümü yedi kıskançlıklarıyla bencillikleriyle

araba bakıyorum yazmıştım aldık hızlı şöförün kacacak yeri kalmadı essek gibi öğrenip pişiriceğim artık... çocuk gibi sevinçliğim...

aa hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin...

İLBATUMMM hani bana hani bana:80::80::80:
bende diyorum birini unuttum snemişsin fıstığım benim :) nasıl gidiyor iddia işi kim önde ben malum takip edemiyorum :)
umarım hepimize bir azim güç gelir ve harika bir bahar ve yaz yaşarız...
inşallah
hoşgeldin bir meslektaş daha :) ya bizler tombik bir meslek grubu muyuz :)))
kısmet olursa tüp bebek yaptıracağım
hayırlısı olsun hakkında inşallah
Canım oğlun nasıl, bakıcıyla sorun yaşamıyorlar değilmi.?

Hayırlısı olsun...
şükür canım anlaşıyorlar, kızlarda var hep el üstünde benim sıpam :) akşam bile gelip özledik diye alıyorlar :)))
benimde içim burkuldu nasıl üzüldüm, küçücük bir çocuğun yaşadıkları ve hafızasına kazınanlar... suçsuz minicik bir kız çocuğu bu hale sokuluyor ,elinde taşlı sopalı serseriler ise baş tacı ediliyor ,çok yazık çok.....
allah zihin açıklığı versin yavrularımıza.... benimde sınavlar pzt başlıyor bakalım benim minikler ne diyecekler :) kolay sordum ama bakalım ne olacak :)
tam gaz devam canım hedeflediğim tarihlere çok az kaldı çünkü ....
Eki Görüntüle 367819 buda benim yeni saç rengim 70 lira bayıldım
çok güzel olmuş güle güle kullan canım, benimde bu renk ve severek kullanıyorum ,hatta cmt dip boya düşünyorum çıktı çünkü 2-3 tel yine ((
Canım bende seni çok özledim.Bugün boş günün kuzucum inşallah karşılaşır sohbet ederiz...
inşallah canım :) akşam üzeri eşim gelince çıkacağım kaş-bıyık vs kıl-tüy işim var :) akşamada batu'nun bakıcı teyzesi gelecek oturmaya inşalalh zamanım olur ne diyeyim :))

ablana nasıl gaz verdin sen maşallah valla :) demek isteyince oluyormuş değil mi?

ya 90lar hatta 80 lerden kurtulucaz inşallah

inşallah cnm
ne geldi aklıma biliyomusun ne kadar yürüyüş yapsakta sarkıcaz mutlaka benim göbek iğrenç ztn
kilo verme işini halledince allahın izniyle
beraber bizim o tarafta bi yer bulup pilatese mi gitsek varmı senin öyle bi niyetin

çok sevindim tatlım allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah
eee ne aldın merak ettim kararsızdın

chevrolet aveo. kazasız belesız kullanırım inşallah. ben pek meraklı değilim aslında araba işlerine ama eşim kaptırınca ehliyeti iş başa düştü. kısmette varmış ama çok mutluyum yani bana ait benim fikti hoşuma gitti. eşimle aldığımız dobloya neyazıkki bu hislerim olmamıştı...

aa hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin...

teşekkür ederim bayadır kullanmıyorum paslanmıştım en kısa zamanda aterım üstümden heyecan ve korkuyu inşallah...

Evet kurtulcaz ben ben hala 79u göremedım, artık görmek ıstıyorum yaa(

görmemiz sart. sağlıklı kilo olmamaı gereken rakam en uzunumuzun bile 80 altı...

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan Mutlu...

inşallah bakalım heyecalıyım çok. teşekkür ederim.

darısı isteğenlerin başına, Allah daha iyilerini nasip etsin arkadaşlar.

sonraki geldiğinde bi kahve içecek kadar vaktimiz olur inşallah

valla ayşem orda 11.30 da oluyorum toplantı koşturma ancak saat 12.30 da kaçabiliyorum. saat 2 de oğlan geliyor.evde olmam gerekiyor. taksi ayarla birilerine rica et zamanım çok daralıyor. yoksa çok istiyorum 2 laf edelim olmuyor.

saol cnm evet bizide aşıyo ama 900 kredi ödüyoruz valla
eşim illa onu istedi aldık bakalım
sen hatcbak mı aldın onlar kısa ya daha kolay park etmke sanırım
tabi bende şöforluk sıfır istiyorum ama kullanmak eşime otomatik vites aldırmadıgıma pişman oldum
bu arada avrupa otodan mı aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…