tünaydınlar kızlar
sabahtan beri giremedim tam açtım bi ara hoca geldi biraz vizit yaptık kapamak zorunda kaldım
sabah yürüdüm yine yarm saat kadar öğlen çıkamadım yağmur yağıyo diye
bi de dün gerçekten çok yorulmuşum
sersem gibiyim
umarım herkesin keyfi, hali, vakti yerindedir
yrn kilo bildirimi iç açıcı olmasada uzun bir aradan sonra spor bildirimi yapacağım için mutluyum :)
araba bakıyorum yazmıştım aldık hızlı şöförün kacacak yeri kalmadı essek gibi öğrenip pişiriceğim artık... çocuk gibi sevinçliğim...
ben pzt 92.00 çıktım manyak gaza geldim, ama sanırım tartının azizliğine uğramışım bu gün çıktım 92.5 geldim. oyuzden pek de güvenmemek lazım tartıya 1- hatta 2 kilo bile süpriz yapabiliyor.
Göbüşerden ve memişlerden sıkı sıkı sarılamayızda..
Konuyla ilgisi yok ama sen belin için hastaneye gitmeyi ihmal etme önemli çünkü..
reglimin 2 günü belkide o yüzden
şişlik oldugunu hissediyorum ztn
9939 bile görsem razıyım
ama şu 3 hanelilerden kurtulmam şart ya
tünaydınlar kızlar
sabahtan beri giremedim tam açtım bi ara hoca geldi biraz vizit yaptık kapamak zorunda kaldım
sabah yürüdüm yine yarm saat kadar öğlen çıkamadım yağmur yağıyo diye
bi de dün gerçekten çok yorulmuşum
sersem gibiyim
umarım herkesin keyfi, hali, vakti yerindedir
yrn kilo bildirimi iç açıcı olmasada uzun bir aradan sonra spor bildirimi yapacağım için mutluyum :)
araba bakıyorum yazmıştım aldık hızlı şöförün kacacak yeri kalmadı essek gibi öğrenip pişiriceğim artık... çocuk gibi sevinçliğim...
ya 90lar hatta 80 lerden kurtulucaz inşallah
bende diyorum birini unuttum snemişsin fıstığım benim :) nasıl gidiyor iddia işi kim önde ben malum takip edemiyorum :)İLBATUMMM hani bana hani bana:80::80::80:
inşallahumarım hepimize bir azim güç gelir ve harika bir bahar ve yaz yaşarız...
hoşgeldin bir meslektaş daha :) ya bizler tombik bir meslek grubu muyuz :)))selam kızlar eğer izniniz olursa aranıza katılmak istiyorum.geçen çarşamba tam tamına 118 kiloydum.zaten ne olduysa ondan sonra oldu ve diyete başladım.bu zamana kadar aklın nerdeydi diyeceksiniz eminim.inanın bunu bende bilmiyorum.diyet yapmam gerektiğini bildiğim halde hep geçiştirdim.diyet fikri aklıma her gelişinde inadına daha çok yedim.ama bişey oldu tartıda 118 i görünce birden bire aklım başıma geldi sanki.diyete başladım.ve şuan 116.1 kg.yum.ve bu sefer gerçekten kararlıyım.beni aranıza kabul ederseniz sevinirim
hayırlısı olsun hakkında inşallahkısmet olursa tüp bebek yaptıracağım
şükür canım anlaşıyorlar, kızlarda var hep el üstünde benim sıpam :) akşam bile gelip özledik diye alıyorlar :)))Canım oğlun nasıl, bakıcıyla sorun yaşamıyorlar değilmi.?
Hayırlısı olsun...
benimde içim burkuldu nasıl üzüldüm, küçücük bir çocuğun yaşadıkları ve hafızasına kazınanlar... suçsuz minicik bir kız çocuğu bu hale sokuluyor ,elinde taşlı sopalı serseriler ise baş tacı ediliyor ,çok yazık çok.....Bugün saat 18:00 civarı akşam yemeği yiyorum mutfakta..Bir yandan tv.yi açıp haber izleyeyim dedim nasılsa yalnızım çocuklar yanımda değil..
Tahliye olan bir gazetecinin röportajı var bir yandan yorum yapılıyor..Malum düşünen,yazan herkes içerde..
Diyorki; ziyarete gelen 8 yaşındaki kızımın eteğini çıkararak arama yaptılar ve o şekilde yanıma gönderdiler bunu derken ağlamaya başlıor..
Bende başladım ağlamaya.bir baba için, o yaştaki bir kız çocuğu için ne onur kırıcı bir durum..
O haber bitiyor.. zaman aşımına uğrayan madımak katliamına geliyor sıra vb.
yiyemedim birşey en iyisi yememek için memleket meselelerine kafayı takmak..Deve kuşu misali kafamızı çıkartmalıyız değilmi kumdan...
en azından iştahımız kapanır..
allah zihin açıklığı versin yavrularımıza.... benimde sınavlar pzt başlıyor bakalım benim minikler ne diyecekler :) kolay sordum ama bakalım ne olacak :)İdare eder asucum..eklem ağrılarım hiiç bitmiyor neden bilmiyorum.
sen nasılsın.? Kızlara Allah zihin açıklığı versin.nilüfer teyzesi başarılar diliyor onlara..
Yarın iki sınavımız var..Türkçe ve inkılap..Türkçeden tırsıyor biraz ya bakalım hayırlısı..
Dün MEB in deneme sınavı vardı ondan önce ingilizce..
tam gaz devam canım hedeflediğim tarihlere çok az kaldı çünkü ....TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM REJİM TAM GAZ DEVAM EDİYODUR AZİMLİ ARKADAŞIM
hoş geldinnnnn inşallah yaza cıtır oluruz
hadi hayırlısı
süper gidiyosun maşşşallahh
çizelge neden yapmıyosunnn
3 milde hışım çıkıyo nası yapıyosun 5 mil maşşallah valla
iyi gecelerrr
çok güzel olmuş güle güle kullan canım, benimde bu renk ve severek kullanıyorum ,hatta cmt dip boya düşünyorum çıktı çünkü 2-3 tel yineEki Görüntüle 367819 buda benim yeni saç rengim 70 lira bayıldım
inşallah canım :) akşam üzeri eşim gelince çıkacağım kaş-bıyık vs kıl-tüy işim var :) akşamada batu'nun bakıcı teyzesi gelecek oturmaya inşalalh zamanım olur ne diyeyim :))Canım bende seni çok özledim.Bugün boş günün kuzucum inşallah karşılaşır sohbet ederiz...
Dün akşam iş çıkışı eşim aradı.Canım sen annemlere geç benim çarşıda biraz işim var dönüşte birlikte çıkalım eve dolmuşla gitme boşuna dedi.Bende ister istemez tamam dedim.Nevin iyi biliyor kv lere gittiğimde cozuturdum hep anlatıyordum ona.O da bu dertten muzdarip.Dün gittim işte iş çıkışı.Kuru fasulye yapmış kv.Bana da pilav yapar mısın dedi iyi dedim.Hep bana denk geliyor zaten bu kuru fasulye pilav turşu günleri.Bir kepçeden az kuru fasulye ve bir kaşık pilav yedim.Salata yapmış kv ama çok tuz atmış bir iki çataldan sonra içim almadı.Kazasız belasız atlattım kv de akşam yemeğini.Saat 6,30 a geliyordu ablamı aradım mecbur bekliyo çünkü yürüyüşe.dedim ben kv deyim.Gelmem 1 saati bulur bugün yürüyemeyiz diye.Olsun telafi ederiz sonra dedi.
Neyse ben 7,30 gibi eve geldim.Ablamı aradım hemen en azından yarım saat yürüyelim diye.Bi de demesin mi ben şu an yürüyorum zaten diyee.Vaaay dedim.Tebrikler.Her seferinde bahane uydururdun çıkmamak için.Yok yağmur yağıyor yok eşim vardiyalı falan.Ne güzel çıkıp yürümüş.Çok sevindim valla.Aşılamışım ona demekki bu işi.Bırakmaz artık...
Ben de boş dururmuyum tabi.Yürüyemedim diye çatladım... 1 saat leslie yaptım bende evde dizi başlayana kadar...
ya 90lar hatta 80 lerden kurtulucaz inşallah
mutlucum dün seni öyle suratsız karşıladım ki kusuruma bakma cnm
Estagfurullah yorulmudun suratssizlik degil ben de duramadimkos kos arabayla gelirim artikcok korkmazsam
çok sevindim tatlım allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah
eee ne aldın merak ettim kararsızdın
aa hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin...
Evet kurtulcaz ben ben hala 79u göremedım, artık görmek ıstıyorum yaa(
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan Mutlu...
sonraki geldiğinde bi kahve içecek kadar vaktimiz olur inşallah
biz cruze aldık chevrolet gzl güle güle kullan cnm
ya cruze da çooookkkkk güzel(güle güle kullanın kazasız belasız inşallah) ama bizi mali olarak aştı bir de büyük ben çok parkta falan zorlanmayayım istedim. umarım hayal kırıklığı yaşamayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?