Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

havalar ısınsın da dışarda bi yerde oturur yaparız cnm iki dedikodu

Bende çoğaldıkça paylaşıyorum 2 yıldır...Fakat dediğin gibi sütle alakalı...
Bu sütle mayaladığımdan beri iki kez arkadaşa verdim...Nasıl çabucak çoğalıyor..
En iyisi buzluğa atayım.:)) İsteyen olursa veririm yine...

Ne güzel oğlun seviyormuş ben zar zor bir iki kaşık yedirebiliyorum...

araba bakıyorum yazmıştım aldık hızlı şöförün kacacak yeri kalmadı essek gibi öğrenip pişiriceğim artık... çocuk gibi sevinçliğim...

Kazasız belasız iyi günlerde ,zayıf günlerde kullanın...

Evet binnur dan iyi fena degil hirsli hatun

Kazasız belasız iyi günlerde ,zayıf günlerde kullanın...

araba zaten minicik. 70 kg ustundekiler için klostrofobik acil tarafından inmek sart.

inşalla hayallerimde şöyle incecik olup kullanmak olsa da daha fazla beklemenınde faydası yok. yoksa hala, turkiye de ye kürküm ye devri olduğu için araba bir bakıma da şart olmuştu. en azından hamal gibi bilgisayar proje falan tasımayacağım güzellikleri olacak bir suru (kullanmaktan bolca tırssam da)

Son düzenleme:

hediye bilemedim sormadım ben ama standart paket olacak zaten trafik çantası vs. paspaslar.

yok o değil sanırım bu bayaaa sarışın iri yarı ben yaşlarında renkli gözlü bir kız. o senin dediğinle de görüştük ama tuhaf o biraz...

yok o değil sanırım bu bayaaa sarışın iri yarı ben yaşlarında renkli gözlü bir kız. o senin dediğinle de görüştük ama tuhaf o biraz...

hmm o zmn o değil evet o kız bi tuhaf hiç indirim yapmıyo yanındaki adamlar yapıyo nasıl satıyo ki anlamadım
neyse tatlım azcık acamiliğin geçsin bi tur atarız
aman ne yüzsüzüm he bende

kızlar saat 4 olmuş ben yavaş yavaş kaçıyorum
hepinize bol eksili bildirim diliyorum yarın için
sabah görüşmek üzere
allaha emanet olun

hmm o zmn o değil evet o kız bi tuhaf hiç indirim yapmıyo yanındaki adamlar yapıyo nasıl satıyo ki anlamadım
neyse tatlım azcık acamiliğin geçsin bi tur atarız
aman ne yüzsüzüm he bende

İslatiriz sana silivride balik ismarlarim ( kiskananlar catlasin) gezeriz elbettte bir havalr acilsin bir ben acilayim (surus konusunnda)

Selam kızllaarr , nasılsınızzz ?

bende okuldan geldim , yarın ve ertesi gün ayran detoksu yapacam , nohutunu mercimeğini ısladım

bakalım hayırlısı diyelim , nasıl olacak yapcaz ve görcezz :76::76::76::76::76:

Yenacim bende kefir kullaniyorum
6 saat tan önce kefire bakarsam daha sulu oluyor,
yada icindeki kefirlerin mayasi fazla geliyor,biraz daha fazla süt katmak gerekebiliyor canim

Derin yeni baskülün hayirli olsun,
bende yag oranini gösterenlerden almak istiyorum bakiniyorum öyle ama fiyatlari baya geldi
su siralari sürekli tartilip duruyorum bir gün baskül haykiracak in artik üzerimden diye :)

nursena saol canim,cizelge yapmayi cok denedim ama beceremedim canim ,sac renginide cok begendim ,kizlarinada gecmis olsun Allah sifa versin

nevzamansiz masallah iyi gidiyorsun,Allah kolaylastirsin

hustun hosgeldiniz,faydali bilgileri bizlerle paylasmaya devam ederseniz ins. Cok tsk.

Tomurcuk ne iyi yapmassin ablanada sebep olmussun,bende komsularima sebep oldum nerdeyse yürüyüs gruplari düzenlicez ,herkezin hevesi artti baya

gulma hosgeldin,gecmis olsun

dalokaysmom araban hayirli olsun canim,Allah kazadan beladan korusun

ayşeee kesinlik otomatk vites diyorum biraz fazla yaksada kullanımına değer helede bizim gibi acemiler için
bende aynı soruyu sorucaktım arkadaşa sen örnekle gereken cevabı vermişsin zaten...

ayy inşallah iyi gidicem artık daha mutluyum böyle çünkü...

araba bakıyorum yazmıştım aldık hızlı şöförün kacacak yeri kalmadı essek gibi öğrenip pişiriceğim artık... çocuk gibi sevinçliğim...

canımm hayırlı uğurlu olsun araban ,Rabbim kaza bela vermesin inşallah , bizde eşimle şimdiki arabamızı sattık , bana bir tane aldık , tıpkı bekarlıkta aldığım arabadamdan olleeyyy

canımm hayırlı uğurlu olsun araban ,Rabbim kaza bela vermesin inşallah , bizde eşimle şimdiki arabamızı sattık , bana bir tane aldık , tıpkı bekarlıkta aldığım arabadamdan olleeyyy

İnsallah canim ne aldin Allah sana da kazasiz belasiz mutlu huzurlu surusler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…