valla ayşem orda 11.30 da oluyorum toplantı koşturma ancak saat 12.30 da kaçabiliyorum. saat 2 de oğlan geliyor.evde olmam gerekiyor. taksi ayarla birilerine rica et zamanım çok daralıyor. yoksa çok istiyorum 2 laf edelim olmuyor.
Canım, senin kefirler semirmiş :) Hem güçlenmişler hem de -muhtemelen- miktar olarak çoğalmışlar. Hazır sütler kefir tanelerini güçsüzleştirip zamanla bozarken iyi kalitede çiğ süt güçlendirip çoğaltıyor :) Mümin abinin ineklerine sağlık :))
Bizde eşim ve oğlum o yoğurt kıvamında ekşimsi tada bayılıyorlar, o yüzden ben öyle yapıyorum. Sen bunu sevmediysen ya mayalama süresini kısaltır ya da süt miktarını artırırsın, deneye yanıla sevdiğin kıvamı bulursun. Sanırım süreyi kısaltmak daha pratik olur. Ancak bir zaman sonra kefirler iyice çoğalacaktır, gene yoğun kıvam alacaktır, iyice çoğalınca paylaşmanı öneririm. Süreyi belli bir zamanın altında da tutmamak gerekir, yararlı bakterilerin üreyebilmesi için :)
araba bakıyorum yazmıştım aldık hızlı şöförün kacacak yeri kalmadı essek gibi öğrenip pişiriceğim artık... çocuk gibi sevinçliğim...
saol cnm evet bizide aşıyo ama 900 kredi ödüyoruz valla
eşim illa onu istedi aldık bakalım
sen hatcbak mı aldın onlar kısa ya daha kolay park etmke sanırım
tabi bende şöforluk sıfır istiyorum ama kullanmak eşime otomatik vites aldırmadıgıma pişman oldum
bu arada avrupa otodan mı aldınız
Evet binnur dan iyi fena degil hirsli hatun
Kazasız belasız iyi günlerde ,zayıf günlerde kullanın...
saçları bakır kızıl gbi olan sanırım binnur bizde önce onla görüşmüştük 1 sene önce hiç indirim yapmamıştı
hüseyinden aldık saolsun indirim yaptı bize hediyede verd bi sürü bişeyler
saçları bakır kızıl gbi olan sanırım binnur bizde önce onla görüşmüştük 1 sene önce hiç indirim yapmamıştı
hüseyinden aldık saolsun indirim yaptı bize hediyede verd bi sürü bişeyler
yok o değil sanırım bu bayaaa sarışın iri yarı ben yaşlarında renkli gözlü bir kız. o senin dediğinle de görüştük ama tuhaf o biraz...
hmm o zmn o değil evet o kız bi tuhaf hiç indirim yapmıyo yanındaki adamlar yapıyo nasıl satıyo ki anlamadım
neyse tatlım azcık acamiliğin geçsin bi tur atarız
aman ne yüzsüzüm he bende
mutlu arabanı kazasız belasız iyi günlerde kullan canım inşallah
ayşeee kesinlik otomatk vites diyorum biraz fazla yaksada kullanımına değer helede bizim gibi acemiler için
saol cnm evet bizide aşıyo ama 900 kredi ödüyoruz valla
eşim illa onu istedi aldık bakalım
sen hatcbak mı aldın onlar kısa ya daha kolay park etmke sanırım
tabi bende şöforluk sıfır istiyorum ama kullanmak eşime otomatik vites aldırmadıgıma pişman oldum
bu arada avrupa otodan mı aldınız
emelcanan hosgeldiniz,kavitasyonu isvicrede bir prof. Ile yapmis oldugum istisareler sonucu hic denemeden biraktim..bu tedavi icin öyle bir reklami yapilmistiki ciddi ciddi bankadan kredi bile almayi düsünüyordum,isvicredeki prof.´a allah müslümanlik nasip etsin;aynen bana sunlari yazdi:,,ben para delisi bir doktor degilim,bu tedavi 3-5 kilo vermekisteyenler icin yada arzu edilen hedefe ulastiktan sonra ki kisiler icin ideal,ama bunun disindaki kisiler icin sadece zaman -umut ve para kaybi.
Suan elhamdülillah bes kurus para vermeden 2 ay 10 günde 17 kilo verdim..
Ben bu reklamlari bu topicte görmek istemiyorum,o yüzden baska bir baslik acmanizi rica ediyorum,biz ele verdik birbirimizi motive ederek hedefimize ulasmaya calisiyoruz
selam ve dua ile..
yenacim bende kefir kullaniyorum
6 saat tan önce kefire bakarsam daha sulu oluyor,
yada icindeki kefirlerin mayasi fazla geliyor,biraz daha fazla süt katmak gerekebiliyor canim
derin yeni baskülün hayirli olsun,
bende yag oranini gösterenlerden almak istiyorum bakiniyorum öyle ama fiyatlari baya geldi
su siralari sürekli tartilip duruyorum bir gün baskül haykiracak in artik üzerimden diye :)
nursena saol canim,cizelge yapmayi cok denedim ama beceremedim canim ,sac renginide cok begendim ,kizlarinada gecmis olsun allah sifa versin
nevzamansiz masallah iyi gidiyorsun,allah kolaylastirsin
hustun hosgeldiniz,faydali bilgileri bizlerle paylasmaya devam ederseniz ins. Cok tsk.
Tomurcuk ne iyi yapmassin ablanada sebep olmussun,bende komsularima sebep oldum nerdeyse yürüyüs gruplari düzenlicez ,herkezin hevesi artti baya
gulma hosgeldin,gecmis olsun
dalokaysmom araban hayirli olsun canim,allah kazadan beladan korusun
araba bakıyorum yazmıştım aldık hızlı şöförün kacacak yeri kalmadı essek gibi öğrenip pişiriceğim artık... çocuk gibi sevinçliğim...
canımm hayırlı uğurlu olsun araban ,Rabbim kaza bela vermesin inşallah , bizde eşimle şimdiki arabamızı sattık , bana bir tane aldık , tıpkı bekarlıkta aldığım arabadamdan olleeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?