Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Azin bal yesin, bende reklamci arkadasa yzayim dedim sen tam guzel cevzpyazmissin

Cok saol Allah hepimizi kazadan beladan uzak tutsun

Yenacim bende kefir kullaniyorum
6 saat tan önce kefire bakarsam daha sulu oluyor,
yada icindeki kefirlerin mayasi fazla geliyor,biraz daha fazla süt katmak gerekebiliyor canim

Bende demin mayalarken yarısını buzluğa attım bayağı çoğalmıştı.:))

bugün yediklerimi yazayım
sabah
1 yumurta

öğlen 5 kaşık kurufasulye
4 kaşık plav pirinç domates salatalık biber

arada 1 elma
akşam salata var azda gene kurufasulye yerim pilavsız

selam kızlarrrr
2 gündür giremiyorum kk ya
kronik böbrek taşım var, mütemadiyen düşürüyorum
yine onlardan biriyle cebelleştim iki gündür
şuanda biraz daha iyiyim umarım uzun bir süre bir daha uğramazzz

C
Cnm geçmiş olsun. İnşallah birdaha yasamassin

Mutlucum arabani kazasiz. Belasız korkusuzca kullanirsin. Cnm

Nursenacim. Saçını gule gule kullan

Aaaaaaa inanmıyorum, "beğen" butonumuz geri gelmişşşşşşş. iyice umudu kesmiştim artık :)) Çok sevindiiiim. Site yöneticilerine verip veriştirmiştim bu konuda ama haklarını teslim etmeli, unutmamışlar demekkkk.
araba bakıyorum yazmıştım aldık hızlı şöförün kacacak yeri kalmadı essek gibi öğrenip pişiriceğim artık... çocuk gibi sevinçliğim...
Mutlucuğum, araba kullanmak kadını özgürleştiren bir şey bence. Keşke her kadın imkanı ve tabii hevesi olsa da kullansa. Güle güle kullan arabanı, çok sevindim :) Bu tarafa bile geçersin belki şoförlüğü ilerletince

Hazır sütlerle gittikçe zayıflıyor, azalıyor diye duymuştum ben. O yüzden yeni yeni çoğalıyorlar sandım :)) Evet süt kalitesi, yağı, özellikle pastorizasyon-uht gibi işlemlerle içindeki yararlı bakterilerin ölmemiş olması çok etki ediyor kıvama :)

Bak -özellikle koyu kefiri- çocuklara yedirmek için aklıma geliveren birkaç öneri; benim de kız yemiyor şöyle yapıyorum: Ayran seviyorlarsa yoğurtla ayran yaparken içine kefir karıştır. (Ben üçte bir oranında koyuyorum yoksa anlıyorlar :))

Sarımsaklı yoğurtla yenilen yemekler bizde çok pişer. O zaman yarı yoğurt, yarı kefir katarak sarımsaklı yoğurt hazırlıyorum :) Burada tadı pek anlaşılmıyor.

Cacık yaparken gene yarı kefir yarı yoğurt kyarak hazırlıyorum, anlaşılmıyor, hatta sırf kefirden cacık yaptım gayet güzel oldu :)

Bir de keke ve poğaça koyuyorum yoğurt yerine, o zaten klasik bir yöntem :) Unuttum kefirli ekmek tarifi de var, ekşi maya gibi pek güzel oluyor, hiç başka maya koymuyorsun :)

Yakında çilekle tatlandırmayı düşünüyorum kızım için, bir de onu deneyelim bakalım :)) Sen de farklı bir deneme yaparsan bana yaz, bizimkiler bıktılar aynı şeylerden :)

Slm kizlarrr
bu gün 90 dakkk yürüdüm çok yoruldum neden diye düşündüm sabah 7de uyanmistim kan aldirmaya. Gittim ordada Baya yurumustum.
90+270=360Dakkk.

ben yarın yokum malum ve kilomu bildirmek istiyorum :)

bu hafta KİLOM : 71.5 oleyyyyyyyyyyyyyyyy :))))) 60ları göreceğim inşallahhhhhhh

MAŞALLAH BANA YA

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ZOR OLDUĞUNU DUYMUŞTUM KIYAMAM SANA YA, İNŞALLAH GEÇER

Aaa çok geçmiş olsun canım Allah şifanı versin inşallah. Çok zormuş duymuştum tedavisi falan yokmu ya böyle kocakarı şeyleri ama ben burda biryerlerde şifalı bir su olduğunu duymuştum böbrektaşına iyi geliyormuş geçiriyormuş hatta :44: tabi sadece duydum onların yalancısıyım :26: İnşallah geçer çekmezsin onun sancısını bir daha

çok geçmiş olsun canım zordur eminim çok.

Arabanız hayırlı olsun mutluuu güzel günlerde kazasız belasız inşallah

ben yarın yokum malum ve kilomu bildirmek istiyorum :)

bu hafta KİLOM : 71.5 oleyyyyyyyyyyyyyyyy :))))) 60ları göreceğim inşallahhhhhhh

MAŞALLAH BANA YA

maşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah maşallaaahhhh

Butterflyelf,böbrek tasi döken arkadaslar,dogum sancisi gibi birsey diyorlar
Insallah bir an once tamamen kurtulursun ,cok gecmis olsun

Umutttt,sen bir harikasin canim,onlar ne güzel fikirler öyle,ben ancak mayalayip ayran gibi iciyordum
Cok sagol fikirlerin icin

Toksin masallah 360 dakika baya yürümüssün bende son yürüyüslerimi birazdan yine cikip tamamlicam insallah

Ilbatum tebrikler canim masallah barekallah sana

kizlar aksam menüm

bol marul salatasi
1 porsiyon cacik
1 porsiyon brüksel lahana salatasi

simdilik cikayim Allaha emanet olun canlarim

selam ve dua ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…