Butterflyelf,böbrek tasi döken arkadaslar,dogum sancisi gibi birsey diyorlar
Insallah bir an once tamamen kurtulursun ,cok gecmis olsun
Umutttt,sen bir harikasin canim,onlar ne güzel fikirler öyle,ben ancak mayalayip ayran gibi iciyordum
Cok sagol fikirlerin icin
Toksin masallah 360 dakika baya yürümüssün bende son yürüyüslerimi birazdan yine cikip tamamlicam insallah
Ilbatum tebrikler canim masallah barekallah sana
Mutlu, araban hayirli olsun. Araba bebekli kadinin en onemli aksesuari bence. Yoksa hep birilerine muhtac oluyor insan. Ayrica artik is guc sahibisin de..
Ben de bir suru cozutmanin uzerine bugun alisverise gittim. Yardimcimin ic camasira ihtiyaci vardi onu ve annemi alip Optimum'a goturdum..kendime lcw den denemeden 42 44 beden biseyler aldim. Bir de M&S camasirlar aldim.. Sutyenlerin hicbiri sigmadi eve gelince... Elbiseleri de denemeye bile cesaret edemiyorum. Zaten son gunlerde cok sapittim ve sunu goruyorum ki bende kendini reddetme sendromu var.. Hala ne oldugumun farkina varamadim.. Ayiya bagladim ama yone de sincap gibi kiyafetler aliyorum.... Sigmayanlar gardrobum var resmen....
Umut senden kefir istiycem hep unutuyorum. Sonraki bulusmada aliym bari unutmazsak...
Evdekiler ishal oldu.. Canimdan bezdim Allahim bitsin su hastaliklar artik ya...
inşallah gelirim görüşürüz havalar ısnınca daha iyi olur eminim.Mutlucuğum, araba kullanmak kadını özgürleştiren bir şey bence. Keşke her kadın imkanı ve tabii hevesi olsa da kullansa. Güle güle kullan arabanı, çok sevindim :) Bu tarafa bile geçersin belki şoförlüğü ilerletince
Mutlucum arabani kazasiz. Belasız korkusuzca kullanirsin.
Arabanız hayırlı olsun mutluuu güzel günlerde kazasız belasız inşallah
Mutlu, araban hayirli olsun. Araba bebekli kadinin en onemli aksesuari bence. Yoksa hep birilerine muhtac oluyor insan. Ayrica artik is guc sahibisin de..
Ben de bir suru cozutmanin uzerine bugun alisverise gittim. Yardimcimin ic camasira ihtiyaci vardi onu ve annemi alip Optimum'a goturdum..kendime lcw den denemeden 42 44 beden biseyler aldim. Bir de M&S camasirlar aldim.. Sutyenlerin hicbiri sigmadi eve gelince... Elbiseleri de denemeye bile cesaret edemiyorum. Zaten son gunlerde cok sapittim ve sunu goruyorum ki bende kendini reddetme sendromu var.. Hala ne oldugumun farkina varamadim.. Ayiya bagladim ama yone de sincap gibi kiyafetler aliyorum.... Sigmayanlar gardrobum var resmen....
Umut senden kefir istiycem hep unutuyorum. Sonraki bulusmada aliym bari unutmazsak...
Evdekiler ishal oldu.. Canimdan bezdim Allahim bitsin su hastaliklar artik ya...
merhabalar hayırlı akşamlar kızlarr ben de bugün giremedim dün gece de giremedim çünkü mide bulantısı karın ağrısıyla cebelleştim dün gece hiç uyumadım bugün de çocukları sinemaya götürdüm dün onun stresiyle hasta oldum gibi geliyor bana götürdüm biraz rahatladım derken bizi yanlarına almadılar yardımcımla benden de ücret talep ettiler oysaki bundan önceleri de sinema tiyatro gibi yerlere giderdik ücret ödemezdik çünkü 6 yaş çocuğu tek başlarına izleme yetisine sahip olamıyolar sessiz durma yetisine en azından filme dalıp tepki veriyorlar hadi koş falan diyerek çocuk sonuçta neyse sinema görevlileri bu seferlik eğitimci yanlarına misafir olarak girsin dediler diğer zamanlarda bırak öğretmeni yardımcı stajyerler hep birlikte girerdik sinir oldumneyse girdik az izleyince ben çıktım bir veli girdi dönüşümlü yanlarında kalalım dedik sorun yok sonra ben bir daha girdim biraz durunca yardımcım geldi ben duruyum sen çık dedi hastayım birde duramıyorum lavaboya falan gittim kapının önünde oturuyordum içerden bir bayanla çocuğu çıktı bayan bana bağırarak ben de öğretmenim bu ne saygısızlık hiç susmadılar mahvettinz filmi dedii ama nasıl bağırıyor bişi demedim hemen içeri girdim bitmesine de 15 dk falan var kadın bizi şikayet etmiş bişi demediler ama ben kadına sen öğretmen olsaydın sabrı bilirdin dememişm çocuk bunlar ki yardımcım diyor ki çocuklar o kadının dediği gibi hiç ses çıkarmadılar evet biraz kıprandılar ama bunlar robot değil ki çocuk dedi ama ona da kızdım bana neden haber vermedin kapının önündeyim hemen olaya müdahale ederim offf offff stres oldum yine başladı midem ağrımaya bulanıyor işteee düzelmiştim ne güzelll hastayım bennnn
beğen butonu geri gelmiş bu güzellll ilk seni beğeneyimmm anammm geçmiş olsun bende hastayım hiç uyumadım mide bulantısı karın ağrısıMutlu, araban hayirli olsun. Araba bebekli kadinin en onemli aksesuari bence. Yoksa hep birilerine muhtac oluyor insan. Ayrica artik is guc sahibisin de..
mutlu arabamı aldın ne güzel hayırlı olsun kazasız belasız inş kullanmayı nasip etsin yaradan ben de istiyorum seneye elim biraz daha bollaşacak inş ehliyetim var ama arabam yokkkk
takılma canım manyak dolu memleket...sırf sana söylenince mutlu olmuştur hatun kişisi. ben yerinde olsam muhtemelen susardım ama şimsi 1-2 laf sokardım diye düşündüm...
özlemcim teşekkür ederim arkadaşımCANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ZOR OLDUĞUNU DUYMUŞTUM KIYAMAM SANA YA, İNŞALLAH GEÇER
Aaa çok geçmiş olsun canım Allah şifanı versin inşallah. Çok zormuş duymuştum tedavisi falan yokmu ya böyle kocakarı şeyleri ama ben burda biryerlerde şifalı bir su olduğunu duymuştum böbrektaşına iyi geliyormuş geçiriyormuş hatta :44: tabi sadece duydum onların yalancısıyım :26: İnşallah geçer çekmezsin onun sancısını bir daha
Butterflyelf,böbrek tasi döken arkadaslar,dogum sancisi gibi birsey diyorlar
inşallah canım. Allah sana daha iyilerini nasip etsin. ben senelerdir kaçıyordum kullanmaktan, param da olmadı. bu sene eşim kaptırınca ehliyeti birazda para gelince yaptığım işlerden alayım da kullanayım dedim. umutun dediği gibi kadını özgürleştiriyor. eşime rca etmekten sıkıldığım o kadar sey varki. böyle havalı havalı yorgunum bir haftasonum var laflarını duymamak için bile alınırdı. şimdi kimseye minnet etmeden oğlusumu gereken heryere götürürüm gezerim tozarım.
özlemcim teşekkür ederim arkadaşım
hemde çok zor Rabbim düşmannımın bile başına vermesin
o anda dünya duruyor çok fena bir duygu
iyi dileklerin için tekrardan teşekkür ederim arkadaşım
baharcım saol canımm
çok araştırdık doktorlarada gittik ama kırılabilecek ya da lazer uygulanabilecek cinsten değilmiş
düşmesini bekliyceksiniz diyip duruyor doktorlar
var bi kaçtanede bakalım ne zaman düşecek
iyi dileklerin için tekrar teşekkürler tatlım
akabe teşekkürler canım
evet doktorlarda aynı şeyi söylüyor
diş ağrısı doğum sancısı ve böbrek ağrısı aynı şeydir diye
inşallah kurtulurum canım
güzel dileklerin için teşekkürler
mutlucum buarada hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullan inşallaahh
evet bencede araba kadına özgürlük veriyorr hayırlı olsun artık gezeriz sayende istanbuluuu
kız 80 kilonun altına inenleri alacıımdermişim. sen de kendin de 3-4 ay binemezsin diyeceksin....
yok kızım şaka maka bu hafta geçiciim seni. neyaptın durumlar nasıl...
merhabalar hayırlı akşamlar kızlarr ben de bugün giremedim dün gece de giremedim çünkü mide bulantısı karın ağrısıyla cebelleştim dün gece hiç uyumadım bugün de çocukları sinemaya götürdüm dün onun stresiyle hasta oldum gibi geliyor bana götürdüm biraz rahatladım derken bizi yanlarına almadılar yardımcımla benden de ücret talep ettiler oysaki bundan önceleri de sinema tiyatro gibi yerlere giderdik ücret ödemezdik çünkü 6 yaş çocuğu tek başlarına izleme yetisine sahip olamıyolar sessiz durma yetisine en azından filme dalıp tepki veriyorlar hadi koş falan diyerek çocuk sonuçta neyse sinema görevlileri bu seferlik eğitimci yanlarına misafir olarak girsin dediler diğer zamanlarda bırak öğretmeni yardımcı stajyerler hep birlikte girerdik sinir oldumneyse girdik az izleyince ben çıktım bir veli girdi dönüşümlü yanlarında kalalım dedik sorun yok sonra ben bir daha girdim biraz durunca yardımcım geldi ben duruyum sen çık dedi hastayım birde duramıyorum lavaboya falan gittim kapının önünde oturuyordum içerden bir bayanla çocuğu çıktı bayan bana bağırarak ben de öğretmenim bu ne saygısızlık hiç susmadılar mahvettinz filmi dedii ama nasıl bağırıyor bişi demedim hemen içeri girdim bitmesine de 15 dk falan var kadın bizi şikayet etmiş bişi demediler ama ben kadına sen öğretmen olsaydın sabrı bilirdin dememişm çocuk bunlar ki yardımcım diyor ki çocuklar o kadının dediği gibi hiç ses çıkarmadılar evet biraz kıprandılar ama bunlar robot değil ki çocuk dedi ama ona da kızdım bana neden haber vermedin kapının önündeyim hemen olaya müdahale ederim offf offff stres oldum yine başladı midem ağrımaya bulanıyor işteee düzelmiştim ne güzelll hastayım bennnn
sağol canım darısı isteyen herkese olsun inşallahAaa çok geçmiş olsun canım Allah şifanı versin inşallah. Çok zormuş duymuştum tedavisi falan yokmu ya böyle kocakarı şeyleri ama ben burda biryerlerde şifalı bir su olduğunu duymuştum böbrektaşına iyi geliyormuş geçiriyormuş hatta :44: tabi sadece duydum onların yalancısıyım :26: İnşallah geçer çekmezsin onun sancısını bir daha
Arabanız hayırlı olsun mutluuu güzel günlerde kazasız belasız inşallah
maşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah maşallaaahhhh
sağol canım benim allah razı olsun, darısı sana inşallahButterflyelf,böbrek tasi döken arkadaslar,dogum sancisi gibi birsey diyorlar
Umutttt,sen bir harikasin canim,onlar ne güzel fikirler öyle,ben ancak mayalayip ayran gibi iciyordum
Cok sagol fikirlerin icin
Toksin masallah 360 dakika baya yürümüssün bende son yürüyüslerimi birazdan yine cikip tamamlicam insallah
Ilbatum tebrikler canim masallah barekallah sana
Masallahhhh. Sana cnm. kız azcik kaldı beni yakalıyorsunuz toplam kaç kg verdin
Cnm çok geçmiş olsun kolay deil senin işin ben 1çocukla stres oluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?