Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2 çeri domates
ara öğün:5 badem
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 parça et
ara öğün:125 gr light yoğurt
akşam:special k ve süt
ara öğün:1 kivi

spor yok bugün

Selam Millettttttttt ben geldimmmmmm :122: :122: :122:

Sonunda istediğim oldu ve saçlarımı boyatabildim Çocukları KVye bırakıp 3 saat kuaförde resmen keyif yaptım
Ordaki yardımcı kızcağız saçımı durularken masaj yaptıkca iyice kedi moduna girdim
Baştan acaba nasıl olur istediğim gibi olurmu diye çok endişelendim kuaföre belli etmesemde ama sonuçunu çoooook beğendim
Eşimin Anannesi ve teyzeside çok beğendiler ama KV tek bir kelime bile etmedi
Tabi 15 gün sonra tekrar bir kere daha boyayacak ki iyice rengi otursun
Eşimin arkadaşıda kuaföre geldi ( erkek ) sohbet ederken vaktin nasıl geçtiğini anlamadık sonrada okadar çok sonuçu merak etti ki yengemin saçını görmeden şurdan şuraya gitmem dedi allahtan başka müşteri yoktu o anda rahattık
Eve gelincede önümüzdeki ay olacak kınadaki kıyafetlerimide giyip bir güzel eşime resimler çektirdim poz vermesini bile unutmuşum resim çekilmeye çekilmeye ama yinede fena olmamış resimler ekledim görürsünüz

Bakalım siz beğenecekmisiniz

Çok sağ ol canım yaa aslında çok severim bende yer elmasını ama evlendiğimden beri hiç ne aklıma geldi almak nede bir yerde gördümki aklıma gelsin
Ama faydası varsa seve seve bulur yerim

Paylaşımın için teşekkür ederiz inşallah bize daha çok güzel bilgiler verirsinde bizlerde gitmiş kadar oluruz.

araba bakıyorum yazmıştım aldık hızlı şöförün kacacak yeri kalmadı essek gibi öğrenip pişiriceğim artık... çocuk gibi sevinçliğim...

Canım Allah kazasız belalız iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah
Ne olursa olsun kendini korkutma ve devamlı trafiğe çık ki bir an önce alış ondan sonra zaten araba yolu biliyor moduna geçiyor insan

Evdekiler ishal oldu.. Canimdan bezdim Allahim bitsin su hastaliklar artik ya...

Çok geçmiş olsun bu nasıl birşeydir anlamadım gitti tam iyileştiler diyorsun yine hastalık başlıyor :26:
Allah yardımcın olsun çocuklarada şifa verir en kısa zamanda

hala midem bulanyor 2 gündür yaaa bu gece de uyku haram banaaa

Sanada çok geçmiş olsun umarım şu an çok daha iyisindir

Son düzenleme:
kız 80 kilonun altına inenleri alacıım dermişim. sen de kendin de 3-4 ay binemezsin diyeceksin....

yok kızım şaka maka bu hafta geçiciim seni. neyaptın durumlar nasıl...

benim arabada küçücük , ama ben önceden test ettim onayladım 7 kişi bile bindim ben o arabaya

ama yinede hafiflemek lazım arabayı çok yormamak için

teşekkürederim banucum.

saçlar züperrrrrrrrr olmuş. renk de harika kesimde güle güle kullan...

kızlarr yarın ve ertesi günü ayran detoksu yapacam , bakalım nasıl olacak , sonuçları bildiririm

ben de çok mucize yapmadı. ben 1 kilo civarı verdim, ama başladığım günün bir gün öncesi yediklerimi ancak öğüttüğüm için 500 gr anca gitti diyebilirim. bence çok gerekli değil. sen bilirsin elbette.

geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin bir daha göstermesin inşallah
semiranım sana da geçmiş olsun canım takma kafana hiç bişeyi olur mu
leah geçmiş olsun size de canım

kızlarr yarın ve ertesi günü ayran detoksu yapacam , bakalım nasıl olacak , sonuçları bildiririm

Valla bende yapsammı diyorum ama hem midemi bulandırmıştı ikinci gün ilk yaptığımda hemde çokta büyük bir fark görememiştim o zaman ama suyu yeterince içmediğimden de olabilir.

ben kalori sayıyorum, hergün 1 saat yurumeye çalışıyorum ama olmadı bu hafta haftaya sanırım hava da biraz toparlarsın yuruyeceğim. 1300-1400 kalori alıyorum. bakalım ne olacak. haftalık 1.2 kg lık bir hedefim var.

Mutlucum benim kilolarım kortizon kilosu ,yani ödemlerim var malesef , en azından bedenimi 2 gün dinlendiririm diye düşünüyorum ,zaten bugün çok az yedim yarına sıkıntı yapmasın diye

bakalım hayırlısı , olduğu kadar olsun

bende düzenli yürüyorum artık , ama bugün canım hiiç yürümek istemedi , bende zorlamadım kendimi , zaten havalar düzelsin bizde eşimle beraber günlük yürümeyi düşünüyoruz inşallah

haftalık 1.2 güzel bi hedef yada en azından 1 kg bile gitse harika olur , bende 3 haftadır sınav çalışmaktan çok özenmedim spor yapmaya falan , ama şimdi düzgün düzgün yapıyom herşeyi

Valla bende yapsammı diyorum ama hem midemi bulandırmıştı ikinci gün ilk yaptığımda hemde çokta büyük bir fark görememiştim o zaman ama suyu yeterince içmediğimden de olabilir.

Banucum benim su içmek yönünden sıkıntık yok çook şükür , günde 3-4 lt civarı su tüketiyorum :128::128::128::128:
benimde normalde ayranla aram gayet iyi ,ama olurda midem almassa diye tırsıyom , çünkü mide bulantısına çok meyilli bi tipim , korkum o yönde , neyse hayırlısı diyelim

Selam Millettttttttt ben geldimmmmmm :122: :122: :122:

Canım saçlarına bayıldım süper olmuş çok yakışmış güle güle kullan ben de bakır renk istiyorum yaza kilo verebilirsem o zaman kestirip boyatcam tamamen değişcem

Canım ben sadece 1 kere yedim yediğim nohut 2 gün boğazımda duruyordu sanki ama yapılmayacak gibi de değil benim tavsiyem ya hazır ayran kullan ya da mutlaka biraz tuz at çünkü direk tansiyon düşürüyor

Baharcım içimin light yoğurtun aldım , onunla yapacam , eğer çook tatsız olursa belki azcık tuz atabilirim , tavsiye için teşekkürler canımm

buarada onurla durumlar nasıl ? çok sıkma canını , herşeyin hayırlısı dile Rabbimden ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…