MUTLU sanırım araba almışsınız kusura bakma ben görmemişim ,allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsin ,hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah
hala midem bulanyor 2 gündür yaaa bu gece de uyku haram banaaa
Hep yazayım diyorum unutuyorum.. ceco yer elması kabızlığa iyi geliyor..Yedinmi bilmiyorum ama ben çiğ olarak meyve niyetine tüketiyorum sevdiğim için.:)
hem tok tutuyor ,hemde bağırsak hareketlenmesine faydalı..
-------
Umuttçuğum iyi geceler bende uyumaya gidiyorum..
Günaydın bayanlar
Gecen hafta başlayan ege üniversitesi dahiliye-endokrin bölümünün obesite okuluna kayıt oldum.
her cuma öğleden sonra gidicem. Dersler var...Doktorlar ve diyetisyenler ders anlatıyorlar. Ayrıca tüm kan testlerimiz bu hafta yapılacak. Haftalık diyetisyen kontrolünde olucaz. İlk hafta tartıp ölçülerimizi kaydettiler...Dersler çok faydalı...
Kadınlarda 18 yaşından sonra bazal metabolizma hızının azalmasına çarpıcı bi örnek size....
18 yaşından sonra her kadın beslenmesi ve şartlar aynı kalsa bile her yıl 0,4kg alıyormuş.
Örneğin 18inde 50kg olan bir kadın 28inde 54, 38inde 58 bu sadece meabolizma yavaşlamasından kaynaklanan artış....
Bide oturarak çalışmak, evlilik, doğum gibi faktörleri ekleyin....Sonuç vahim....
Dersler ilerledikçe bilgilerimi sizle paylaşırım.
araba bakıyorum yazmıştım aldık hızlı şöförün kacacak yeri kalmadı essek gibi öğrenip pişiriceğim artık... çocuk gibi sevinçliğim...
Evdekiler ishal oldu.. Canimdan bezdim Allahim bitsin su hastaliklar artik ya...
hala midem bulanyor 2 gündür yaaa bu gece de uyku haram banaaa
İnsallah canim ne aldin Allah sana da kazasiz belasiz mutlu huzurlu surusler nasip etsin
sen de arabanı kazasız belasız kullan canım hayırlı olsun
kız 80 kilonun altına inenleri alacıımdermişim. sen de kendin de 3-4 ay binemezsin diyeceksin....
yok kızım şaka maka bu hafta geçiciim seni. neyaptın durumlar nasıl...
teşekkürederim banucum.Selam Millettttttttt ben geldimmmmmm :122: :122: :122:
Sonunda istediğim oldu ve saçlarımı boyatabildimÇocukları KVye bırakıp 3 saat kuaförde resmen keyif yaptım
Ordaki yardımcı kızcağız saçımı durularken masaj yaptıkca iyice kedi moduna girdim
Baştan acaba nasıl olur istediğim gibi olurmu diye çok endişelendim kuaföre belli etmesemde ama sonuçunu çoooook beğendim
Eşimin Anannesi ve teyzeside çok beğendiler ama KV tek bir kelime bile etmedi
Tabi 15 gün sonra tekrar bir kere daha boyayacak ki iyice rengi otursun
Eşimin arkadaşıda kuaföre geldi ( erkek ) sohbet ederken vaktin nasıl geçtiğini anlamadık sonrada okadar çok sonuçu merak etti ki yengemin saçını görmeden şurdan şuraya gitmem dediallahtan başka müşteri yoktu o anda rahattık
Eve gelincede önümüzdeki ay olacak kınadaki kıyafetlerimide giyip bir güzel eşime resimler çektirdimpoz vermesini bile unutmuşum resim çekilmeye çekilmeye ama yinede fena olmamış resimler ekledim görürsünüz
Bakalım siz beğenecekmisiniz
Çok sağ ol canım yaa aslında çok severim bende yer elmasını ama evlendiğimden beri hiç ne aklıma geldi almak nede bir yerde gördümki aklıma gelsin
Ama faydası varsa seve seve bulur yerim
Paylaşımın için teşekkür ederizinşallah bize daha çok güzel bilgiler verirsinde bizlerde gitmiş kadar oluruz.
Canım Allah kazasız belalız iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah
Ne olursa olsun kendini korkutma ve devamlı trafiğe çık ki bir an önce alış ondan sonra zaten araba yolu biliyor moduna geçiyor insan
Çok geçmiş olsun bu nasıl birşeydir anlamadım gitti tam iyileştiler diyorsun yine hastalık başlıyor :26:
Allah yardımcın olsun çocuklarada şifa verir en kısa zamanda
Sanada çok geçmiş olsun umarım şu an çok daha iyisindir
Selam Millettttttttt ben geldimmmmmm :122: :122: :122:
Sonunda istediğim oldu ve saçlarımı boyatabildimÇocukları KVye bırakıp 3 saat kuaförde resmen keyif yaptım
Ordaki yardımcı kızcağız saçımı durularken masaj yaptıkca iyice kedi moduna girdim
Baştan acaba nasıl olur istediğim gibi olurmu diye çok endişelendim kuaföre belli etmesemde ama sonuçunu çoooook beğendim
Eşimin Anannesi ve teyzeside çok beğendiler ama KV tek bir kelime bile etmedi
Tabi 15 gün sonra tekrar bir kere daha boyayacak ki iyice rengi otursun
Eşimin arkadaşıda kuaföre geldi ( erkek ) sohbet ederken vaktin nasıl geçtiğini anlamadık sonrada okadar çok sonuçu merak etti ki yengemin saçını görmeden şurdan şuraya gitmem dediallahtan başka müşteri yoktu o anda rahattık
Eve gelincede önümüzdeki ay olacak kınadaki kıyafetlerimide giyip bir güzel eşime resimler çektirdimpoz vermesini bile unutmuşum resim çekilmeye çekilmeye ama yinede fena olmamış resimler ekledim görürsünüz
Bakalım siz beğenecekmisiniz
Banucum hayırlı uğurlu olsun , çok güzel olmuş saçların , güle güle kullan
selam kızlarrrr
2 gündür giremiyorum kk ya
kronik böbrek taşım var, mütemadiyen düşürüyorum
yine onlardan biriyle cebelleştim iki gündür
şuanda biraz daha iyiyim umarım uzun bir süre bir daha uğramazzz
kızlarr yarın ve ertesi günü ayran detoksu yapacam , bakalım nasıl olacak , sonuçları bildiririm
ben de çok mucize yapmadı. ben 1 kilo civarı verdim, ama başladığım günün bir gün öncesi yediklerimi ancak öğüttüğüm için 500 gr anca gitti diyebilirim. bence çok gerekli değil. sen bilirsin elbette.
ben kalori sayıyorum, hergün 1 saat yurumeye çalışıyorum ama olmadı bu hafta haftaya sanırım hava da biraz toparlarsın yuruyeceğim. 1300-1400 kalori alıyorum. bakalım ne olacak. haftalık 1.2 kg lık bir hedefim var.
Valla bende yapsammı diyorum ama hem midemi bulandırmıştı ikinci gün ilk yaptığımda hemde çokta büyük bir fark görememiştim o zaman ama suyu yeterince içmediğimden de olabilir.
Selam Millettttttttt ben geldimmmmmm :122: :122: :122:
Banucum benim su içmek yönünden sıkıntık yok çook şükür , günde 3-4 lt civarı su tüketiyorum :128::128::128::128:
benimde normalde ayranla aram gayet iyi ,ama olurda midem almassa diye tırsıyom , çünkü mide bulantısına çok meyilli bi tipim , korkum o yönde , neyse hayırlısı diyelim
Canım saçlarına bayıldım süper olmuş çok yakışmış güle güle kullanben de bakır renk istiyorum yaza kilo verebilirsem o zaman kestirip boyatcam tamamen değişcem
Canım ben sadece 1 kere yedimyediğim nohut 2 gün boğazımda duruyordu sanki ama yapılmayacak gibi de değil benim tavsiyem ya hazır ayran kullan ya da mutlaka biraz tuz at çünkü direk tansiyon düşürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?