Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrrrrr bana müsaade yarın eşim işe gitmeden bildiri için girerim inşallah olmadı artık cepten uğraşacağım yada bilgisayarın ekranını takmaya uğraşacağım

İNşallah hepimiz eksilerde bildirim yaparız

Allaha emanet olun ve kendinize yarın akşama kadar iyi bakın
Hayırlı geceler ve hoş sohbetler size

iyi geceler canımm ,ben de çıkıyorumm ,herkese iyi gecelerrr

iyi geceler canımm ,ben de çıkıyorumm ,herkese iyi gecelerrr

Mutlu araban hayırlı olsun canım güle güle, ince ince kullan inşallah.....

Hasta olanlara acil şifalar diliyorum.............

yarın büyük gün ama ben akşam yemekten sonra kepek ekmeğine yapılmış ( ne hükmü var bilmem) iki tane tost yedim.....

cuma öncesi yapılacak hareket değil ama yaptım.......

Son düzenleme:

Öyle hayırlısı deyip oturuyorum zaten ama çok darlandım ya anlayışsız biriyle napcam nasıl yapıcam onu düşünüyorum

yarın büyük gün ama ben akşam yemekten sonra kepek ekmeğine yapılmış ( ne hükmü var bilmem) iki tane tost yedim.....

cuma öncesi yapılacak hareket değil ama yaptım.......

Yarın cuma dimi msjını okuduktan sonra dank etti ben de krem karamel kazanının dibine düştüm yani yarın ne görsem bana müstehak

Yarın cuma dimi msjını okuduktan sonra dank etti ben de krem karamel kazanının dibine düştüm yani yarın ne görsem bana müstehak

cumaları benim hep kabusum çünkü perşembeleri sapıtıyorum

tüm gün çok güzel geçti ama akşam eşim evde olmayınca deliriyorum ben yaaaa......

yiyecek ne bulsam diye aranıyorum bunu bırakmam lazım....

banucum nasılsın canm? uzun zamandır göremıyordum seni..aklımda sendeydi..
bir ara arayacaktım seni..o kadar meraklandm yani sonrada rahatsz etmek istemedm..

iyisin dmi? bizi bu kadar boşlama amaa
Keşke arasaydın merrycim hiç rahatsız etmezdin şimdi çok daha iyiyim hafif bir bunalım dönemi atlattım kendimce zararıda kilo oldu ne yazıkki ama başaldım diete inşallah vericem.
Cnm her ay atesleniyor ve cigerlerinden rahatsizlaniyor antibiotik verince düzeliyor
biz gibi cigerleri çalışmıyor kasları zayıf diye
herzamanki halimiz geceleri zorlanıyor uyurken
Çok geçmiş olsun toksin...
Banucum artık dönsen ne iyi olur..
Özlüyoruz senii
Bende çok özledim sizleri bu arada beyzuş abla nerelerde benmi yazzılarını kaçırıyorum yokmu yada...
Yenacım beni bu haftada izinli yaz ama haftaya söz izin yok.

İslatiriz sana silivride balik ismarlarim ( kiskananlar catlasin) gezeriz elbettte bir havalr acilsin bir ben acilayim (surus konusunnda)

inşallah cnm

cnm aldık geçti artık

geçmiş olsun cnm
cicilerinin içine de bir an önce sığarsın inşallah

işiniz çok zor cnm
ben de bütün gün çocuklarla oldugum ve onların neler yaptığını gördüğüm için çok iyi anlıyorum seni
geçmiş olsun

herkese günaydın
hayırlı cumalar
güzel güzel bildirimler yapalım inşallah

günaydın cnm

günaydınlar herkese hayırlı cumalar ve bol eksili bir bildirim diliyorum
kendim yine artıdayım her hafta oldugu gibi

kızlarrrr gunaydın.

ben yaziim kilomu da dr gideceğim.
kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.

kilo bildirimi

gecen hafta 93.8 kg
bu hafta 92.2 kg

Yena beni ayni yaz... Sabah kalkip bi guzel tailmadan, kahvaltilar, sular, caylar vb girla gittim. Simdi tartilmiycam. ..

Mutlu.. Destansi bir zayiflama adayi gordum...

geçmiş olsun zor böbrek hastalığı bidaha olmaz inşallah
ben yarın yokum malum ve kilomu bildirmek istiyorum :)

bu hafta KİLOM : 71.5 oleyyyyyyyyyyyyyyyy :))))) 60ları göreceğim inşallahhhhhhh

MAŞALLAH BANA YA
süper bende görebilirmiyimki 7li rakamları
bende baya deişiklik oldu 2 beden inceldimm hep büyük alıyorum seneyede olsunnn hesabıı heralde:))))))

saçların süper olmuşşş gülle güle kullannn

yena yeni kilomm 83.400

600 gr verebilmişim
çok çaiışmam gerekiyo çokkk

spor utanarak 50 dk cıkkk koca hafta da 50 dk ne kadar az zaman ayırıyorum sağlıgıma yemek yaptığım ve yediğim zamana göre devede kulak
hırs yaptım bu hafta daha düzenli yapalıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…