Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydin kızlar

cepten girdim ama gerçekten de zor oluyormuş
isteksizcede olsa bildirimimi yapıp çıkayım da küçük cadıyı besleyelim
maalesef geçen hafta 109.7 olan Ben bu hafta 110.7yi gördüm ama insaallah regl öncesinde olduğum içindir bir de yine bu ara suyu yeterli geçmediğim içindir.

umarım haftaya bir fark görürüm bıktım artık şu 109 ve 110dan

bende spor yapmaya başladım 1 aydır
bu hafta toplam 260 dakika spor yaptım benide listeye yazarmısınız .yürüme bandımla aramı düzelttim artık çok güzel düzenli yürüyorum

Yena beni ayni yaz... Sabah kalkip bi guzel tailmadan, kahvaltilar, sular, caylar vb girla gittim. Simdi tartilmiycam. ..

Mutlu.. Destansi bir zayiflama adayi gordum...

İnsallah 2 haftada 3 kg iyi devam
Sen de bu hafta moda tekrar gir haftaya harika bir rakam verirsin

oyyy yaptıgım alıntılar uçmuşş ya yoklarr neyse gecmış olsun dıyen arkadaslar cok saolun canlarımm begen butonuna coook sevındımmm

mutlu arabanız hayırlı ugurlu olsun cnm kazasız belasızz kullanın ınşallahh

kılom bugune kadar rekor sevıye ye ulaştı ---96 regl oldum oyuzdende sıstım galıba

spor --yokk

çokk geçmiş olsun...
geçmiş olsun leah nedense bende aynı şeyleri yaparım denemem alırım ve olmaz tabikide.. Kendimi minicikmi görüyorum ne...
amann üzülme güzelim dengesizler çok bu memlekette. çok geçmiş olsun ya bak kendine zarar veriyorsun...
mutlucum, asumancım teşekkürlerr
hayırlı olsun en çok şöfor varmış topikimizde.. Ben en acemisiyim galiba
kilo ve spor bildirimi

kilo: Geçen hafta: 100,7 kg
bu hafta :101,2 kg

spor: 270 dakika
ayşe ne dedik moral bozmak yok canım bende spora başladığım ilk hafta artıya geçmiştim biz<im bünyelerde benziyor sanırım.. Sabredeceğiz sonuç güzel olucak inşallah...
insallah 2 haftada 3 kg iyi devam
Sen de bu hafta moda tekrar gir haftaya harika bir rakam verirsin

mutluuu hadi doktora git bir an önce inşallah iyi haberle gel..

çok teşekkür ederim cümlemize...

Günaydın Kızlar

Ben de kilo bildirimimi yapayım istemeye istemeye

Yeni baskülümde tartıldım diğerinden 2 kiloya yakın fazla tartıyor ya da diğeri 2 kilo eksik tartıyordu bilemedim kendimi tarttım kardeşimi de tarttım 2 kilo fark var. Ama bundan sonra yeni olanla bildirim yapacağıma göre bu kiloyu bildirmem lazım sanırım :26:

Kilom : 113.4
Spor : 100 dk.

dünkü menümü paylaşayım kızlar...

sabah 1 omlet
peynir 4-5 çatal
salatalık domates
çay ( şekersiz zaten yıllardır şeekr kullanmıyorum)

ara
2 galeta 1 elma

öğle

etli türlü
az makarna
cacık
1 dilim kepek ekmek

ara
cacık
2 galeta

akşam
1 avuç makarna haşladım
salatalık domates
ton balığı karıştırdım yedim

ara
1 elma...

2 lt su
akşam eşime sütlaç yaptım ama yemedim....

Günaydın hatunlar,
Geçmişi okuyodum yavaş yavaş aklıma bugünün Cuma olduğu geldi ben geçmişi bitirene kadar öğlen olur.Hava açık işler yoğun.En iyisi bildirimi yapayım da öyle okurum artık

kilo bildirimi
Geçen hafta : 85,00
Bu hafta : 84,100
Spor : 300 dk.

geçen hafta:97.1
bu hafta:96.5
giden:600 gramcıkk

böyla olduğuna bakmayın aslında 4 günde 2.1 kilo verdim.haftasonu yediklerimi ve aldığım kiloyu verebildim ancak.haftasonu coşuyorum sonra hafta içi anca onları verebiliyorum.eğer haftasonları yemezsem buraların tozunu attırırım valla
neyse bundan sonraki haftalarda çok çok çok daha güzel olacak sonuçlarım inanıyorum buna.ve son olarak sporumu da yazayım.bu hafta 2 gün gidebildim spora haftaya o da yükselecek.

spor:200 dk

slmmm arkadaşlarrrrr.....bende net yokk ne zamandırrr...bugün kilo bildirimi yapmak işin eşimle işe geldimmm:):) eve net almıcam bi süre daha sınavlarım varr aralıksızz der çalışıyorummm..ayrı kalmakta istemiyorum amaacıcık olacakk...

kilo bildirirmimm...

kilo:::90.6

spor..100 dk..

Bu arada bugün regl olucam sanırım acayip sancım var demekki onun şişkinliğide var ohhh içimi rahatlattım 2 kilo baskülden + 1 kiloda reglden olsa 110 falanım sanırım

günaydın canlarımmmm

hepinize güzel haftasonları diliyorum şimdiden...
bakın kaçamak yapmak yokk..sonra haftaya cuma pişman olursunuzz

ehem ehemm gevezeligi bırakarak ciddi bir işe soyunayım
kilo bildirimim

gecen hafta 104.2
bu hafta 103.7
koskoca 1hafta ve 500gr

bence diyet yaparken masajda yaptırın imkanınız varsa hatta zayıflama masajı bilen bir uzman olursa inanın hızlı ve fit bir görüntü alısınız

günaydın arkadaşlar.işyerimdeyim şuan.bugün tartılmadım ama zaten iki gin önce tartılmıştım.116.1 kg idim iki günde bişey değiştiğini zannetmiyorum.beni listeye bu şekilde eklerseniz sevinirim.
bu arada doğadan formun kiraz saplı çayını aldım.müthiş bişeymiş herkese tavsiye ederim..

kahvaltımı yaptım aslında bugün günüm var yemeyim dedim ama orada masaya oturmamız 3den önce olmaz yememek olmaz dedim
1dilim çavdar ekmeği
patatesli kaşarlı omlet
bolca peynir çeşitleri yeşillik 5 zeytin
1 tatlı kaşığı incir reçeli yedim
giderken yarım saat yokuş yukarı yürüyeceğim inşallah hava da çok soğuk ama yürümem lazım hem de topuklularla erken çıkabilirsem dönüşte de yürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…