- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Yena beni ayni yaz... Sabah kalkip bi guzel tailmadan, kahvaltilar, sular, caylar vb girla gittim. Simdi tartilmiycam. ..
Mutlu.. Destansi bir zayiflama adayi gordum...
mutlucum arabanı kazasız belasız güle güle kullan
çokk geçmiş olsun...[sıze=3]selam kızlarrrr
2 gündür giremiyorum kk ya
kronik böbrek taşım var, mütemadiyen düşürüyorum
yine onlardan biriyle cebelleştim iki gündür
şuanda biraz daha iyiyim umarım uzun bir süre bir daha uğramazzz[/sıze]
geçmiş olsun leah nedense bende aynı şeyleri yaparım denemem alırım ve olmaz tabikide.. Kendimi minicikmi görüyorum ne...mutlu, araban hayirli olsun. Araba bebekli kadinin en onemli aksesuari bence. Yoksa hep birilerine muhtac oluyor insan. Ayrica artik is guc sahibisin de..
Ben de bir suru cozutmanin uzerine bugun alisverise gittim. Yardimcimin ic camasira ihtiyaci vardi onu ve annemi alip optimum'a goturdum..kendime lcw den denemeden 42 44 beden biseyler aldim. Bir de m&s camasirlar aldim.. Sutyenlerin hicbiri sigmadi eve gelince... Elbiseleri de denemeye bile cesaret edemiyorum. Zaten son gunlerde cok sapittim ve sunu goruyorum ki bende kendini reddetme sendromu var.. Hala ne oldugumun farkina varamadim.. Ayiya bagladim ama yone de sincap gibi kiyafetler aliyorum.... Sigmayanlar gardrobum var resmen....
Umut senden kefir istiycem hep unutuyorum. Sonraki bulusmada aliym bari unutmazsak...
Evdekiler ishal oldu.. Canimdan bezdim allahim bitsin su hastaliklar artik ya...
amann üzülme güzelim dengesizler çok bu memlekette. çok geçmiş olsun ya bak kendine zarar veriyorsun...merhabalar hayırlı akşamlar kızlarr ben de bugün giremedim dün gece de giremedim çünkü mide bulantısı karın ağrısıyla cebelleştim dün gece hiç uyumadım bugün de çocukları sinemaya götürdüm dün onun stresiyle hasta oldum gibi geliyor bana götürdüm biraz rahatladım derken bizi yanlarına almadılar yardımcımla benden de ücret talep ettiler oysaki bundan önceleri de sinema tiyatro gibi yerlere giderdik ücret ödemezdik çünkü 6 yaş çocuğu tek başlarına izleme yetisine sahip olamıyolar sessiz durma yetisine en azından filme dalıp tepki veriyorlar hadi koş falan diyerek çocuk sonuçta neyse sinema görevlileri bu seferlik eğitimci yanlarına misafir olarak girsin dediler diğer zamanlarda bırak öğretmeni yardımcı stajyerler hep birlikte girerdik sinir oldumNeyse girdik az izleyince ben çıktım bir veli girdi dönüşümlü yanlarında kalalım dedik sorun yok sonra ben bir daha girdim biraz durunca yardımcım geldi ben duruyum sen çık dedi hastayım birde duramıyorum lavaboya falan gittim kapının önünde oturuyordum içerden bir bayanla çocuğu çıktı bayan bana bağırarak ben de öğretmenim bu ne saygısızlık hiç susmadılar mahvettinz filmi dedii ama nasıl bağırıyor bişi demedim hemen içeri girdim bitmesine de 15 dk falan var kadın bizi şikayet etmiş bişi demediler ama ben kadına sen öğretmen olsaydın sabrı bilirdin dememişm çocuk bunlar ki yardımcım diyor ki çocuklar o kadının dediği gibi hiç ses çıkarmadılar evet biraz kıprandılar ama bunlar robot değil ki çocuk dedi ama ona da kızdım bana neden haber vermedin kapının önündeyim hemen olaya müdahale ederim offf offff stres oldum yine başladı midem ağrımaya bulanıyor işteee düzelmiştim ne güzelll hastayım bennnn
hayırlı olsun en çok şöfor varmış topikimizde.. Ben en acemisiyim galibamutlucum, asumancım teşekkürlerr
ayşe ne dedik moral bozmak yok canım bende spora başladığım ilk hafta artıya geçmiştim biz<im bünyelerde benziyor sanırım.. Sabredeceğiz sonuç güzel olucak inşallah...kilo ve spor bildirimi
kilo: Geçen hafta: 100,7 kg
bu hafta :101,2 kg
spor: 270 dakika
insallah 2 haftada 3 kg iyi devam
Sen de bu hafta moda tekrar gir haftaya harika bir rakam verirsin
oyyy yaptıgım alıntılar uçmuşş ya yoklarr neyse gecmış olsun dıyen arkadaslar cok saolun canlarımm begen butonuna coook sevındımmm
mutlu arabanız hayırlı ugurlu olsun cnm kazasız belasızz kullanın ınşallahh
kılom bugune kadar rekor sevıye ye ulaştı ---96 regl oldum oyuzdende sıstım galıba
spor --yokk
Günaydın Kızlar
Ben de kilo bildirimimi yapayım istemeye istemeye
Yeni baskülümde tartıldım diğerinden 2 kiloya yakın fazla tartıyor ya da diğeri 2 kilo eksik tartıyordu bilemedim kendimi tarttım kardeşimi de tarttım 2 kilo fark var. Ama bundan sonra yeni olanla bildirim yapacağıma göre bu kiloyu bildirmem lazım sanırım :26:
Kilom : 113.4
Spor : 100 dk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?