Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hepinize......

Banucuğum;yoktum ben de uzun süredir...Uzak kalmak iyi gelmiyor ama sanırım buna ihtiyacım vardı...Hala grip-nezle ve halsizlik çekiyorum.Berbat bir dönem geçiriyorum....
Sana da geçmiş olsun canım.Her şey bizim için....

anammmm beğen butonu gelmişşşş....ayy güsel olmuşş buuuu:):)

Kahvaltın süpermiş..PEynir çeşitlerinde örgü peynirde varmı.? :))

Gecmis olsun semos tansiyon olmAsin
yok cnm ya tansiyon sorunum yok çok şükür kesin yediğim bişi dokundu gece görmedim yazdığını şimdi cvp yazdım özür dilerim
tşk ederim banucum bu sabah daha iyiyim şükür yaradanaaaa
Yarın cuma dimi msjını okuduktan sonra dank etti ben de krem karamel kazanının dibine düştüm yani yarın ne görsem bana müstehak
karamel yanık mı oldu baharrrrrrrr
Devletten bozma ozel hastane sira bekliyom ya zor insallah bisi yoktur cok sinir
napıyorsun orda mutluuuu hayırdırrr:26::26::26::26::26::26:
ablacım geçmiş olsun Allahım iyilik versin inş en kısa zaman da gel artıkkk hadi

Kahvaltın süpermiş..PEynir çeşitlerinde örgü peynirde varmı.? :))

o yok tu yaa bak aklıma düşürdün yarın o da olsun
telli kaşar beyaz peynir sürülenden bi de köy peyniri gibi var ya yörsanın bu kadardı
pazara gidince lor alacağım bi lor buldum süper kars loruymuş

o yok tu yaa bak aklıma düşürdün yarın o da olsun
telli kaşar beyaz peynir sürülenden bi de köy peyniri gibi var ya yörsanın bu kadardı
pazara gidince lor alacağım bi lor buldum süper kars loruymuş

Tulum loru çok güzel oluyor tavsiye ederim..Bizim burda pazarda satılıyor...

semirancığım, kilonu bildirdinmi.?
Göremedim sanki.:)

ben de yapayım mecbur işimiiii görev herşeyden önce gelir
geçen hafta 93.00
bu hafta 92.900 giden 100 gr ama cumadan sonra ben 94400 görmüştüm bir anda şok oldum regliydim ama olsun olmamalı o kadar anam anam dedim bir sıktım bu hafta geri indim şükürler olsun ama artık daha sıkı tutacağım mart bitiyor geçen sene bu zamanlarda başlamıştım diyete de ama sahile inmedim daha yürüyüş olmuyorr okula giderken ancakk
sporda ancak 100 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…