mutlu gittin geldin mi hastaneye canım
Keşke arasaydın merrycim hiç rahatsız etmezdin şimdi çok daha iyiyim hafif bir bunalım dönemi atlattım kendimce zararıda kilo oldu ne yazıkki ama başaldım diete inşallah vericem.
Çok geçmiş olsun toksin...
Bende çok özledim sizleri bu arada beyzuş abla nerelerde benmi yazzılarını kaçırıyorum yokmu yada...
Yenacım beni bu haftada izinli yaz ama haftaya söz izin yok.
mutlu gittin geldin mi hastaneye canım
Ben de kilomu bildireyim de alem irade görsün....
YENACIĞIM;
90.400 ile geri döndüm bebeğim.....
kahvaltımı yaptım aslında bugün günüm var yemeyim dedim ama orada masaya oturmamız 3den önce olmaz yememek olmaz dedim
1dilim çavdar ekmeği
patatesli kaşarlı omlet
bolca peynir çeşitleri yeşillik 5 zeytin
1 tatlı kaşığı incir reçeli yedim
giderken yarım saat yokuş yukarı yürüyeceğim inşallah hava da çok soğuk ama yürümem lazım hem de topuklularla erken çıkabilirsem dönüşte de yürürüm
Devletten bozma ozel hastane sira bekliyom ya zor insallah bisi yoktur cok sinir
yok cnm ya tansiyon sorunum yok çok şükür kesin yediğim bişi dokundu gece görmedim yazdığını şimdi cvp yazdım özür dilerimGecmis olsun semos tansiyon olmAsin
tşk ederim banucum bu sabah daha iyiyim şükür yaradanaaaaSelam Millettttttttt ben geldimmmmmm :122: :122: :122:
Sonunda istediğim oldu ve saçlarımı boyatabildimÇocukları KVye bırakıp 3 saat kuaförde resmen keyif yaptım
Ordaki yardımcı kızcağız saçımı durularken masaj yaptıkca iyice kedi moduna girdim
Baştan acaba nasıl olur istediğim gibi olurmu diye çok endişelendim kuaföre belli etmesemde ama sonuçunu çoooook beğendim
Eşimin Anannesi ve teyzeside çok beğendiler ama KV tek bir kelime bile etmedi
Tabi 15 gün sonra tekrar bir kere daha boyayacak ki iyice rengi otursun
Eşimin arkadaşıda kuaföre geldi ( erkek ) sohbet ederken vaktin nasıl geçtiğini anlamadık sonrada okadar çok sonuçu merak etti ki yengemin saçını görmeden şurdan şuraya gitmem dediallahtan başka müşteri yoktu o anda rahattık
Eve gelincede önümüzdeki ay olacak kınadaki kıyafetlerimide giyip bir güzel eşime resimler çektirdimpoz vermesini bile unutmuşum resim çekilmeye çekilmeye ama yinede fena olmamış resimler ekledim görürsünüz
Bakalım siz beğenecekmisiniz
Çok sağ ol canım yaa aslında çok severim bende yer elmasını ama evlendiğimden beri hiç ne aklıma geldi almak nede bir yerde gördümki aklıma gelsin
Ama faydası varsa seve seve bulur yerim
Paylaşımın için teşekkür ederizinşallah bize daha çok güzel bilgiler verirsinde bizlerde gitmiş kadar oluruz.
Canım Allah kazasız belalız iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah
Ne olursa olsun kendini korkutma ve devamlı trafiğe çık ki bir an önce alış ondan sonra zaten araba yolu biliyor moduna geçiyor insan
Çok geçmiş olsun bu nasıl birşeydir anlamadım gitti tam iyileştiler diyorsun yine hastalık başlıyor :26:
Allah yardımcın olsun çocuklarada şifa verir en kısa zamanda
Sanada çok geçmiş olsun umarım şu an çok daha iyisindir
karamel yanık mı oldu baharrrrrrrrYarın cuma dimi msjını okuduktan sonra dank etti ben de krem karamel kazanının dibine düştüm yani yarın ne görsem bana müstehak
napıyorsun orda mutluuuu hayırdırrr:26::26::26::26::26::26:Devletten bozma ozel hastane sira bekliyom ya zor insallah bisi yoktur cok sinir
ablacım geçmiş olsun Allahım iyilik versin inş en kısa zaman da gel artıkkk hadiGünaydın hepinize......
Banucuğum;yoktum ben de uzun süredir...Uzak kalmak iyi gelmiyor ama sanırım buna ihtiyacım vardı...Hala grip-nezle ve halsizlik çekiyorum.Berbat bir dönem geçiriyorum....
Sana da geçmiş olsun canım.Her şey bizim için....
Kahvaltın süpermiş..PEynir çeşitlerinde örgü peynirde varmı.? :))
o yok tu yaa bak aklıma düşürdün yarın o da olsun
telli kaşar beyaz peynir sürülenden bi de köy peyniri gibi var ya yörsanın bu kadardı
pazara gidince lor alacağım bi lor buldum süper kars loruymuş
Tulum loru çok güzel oluyor tavsiye ederim..Bizim burda pazarda satılıyor...
karamel yanık mı oldu baharrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?