yenacım öksürük geç geçiyor malesef çok da yıpratıcı ben bi ara her kış öksürürdüm fena şekilde
pekmez iyi fikir
bana da karabiberli lokum yedirmişlerdi ökürük için karabiberi fazla olmuştu ne yakmıştı içimi uzun süre karabiber kullanmadım hala da pek sevmem
geçmiş olsun yenacım emirde rahatsız antibiyotiğe başladık 3 gün oldu
Ohhh nihayet geldin..Sensiz olmuyor taaammı.:))
Kahvaltın süpermiş..PEynir çeşitlerinde örgü peynirde varmı.? :))
sağol canım sizede geçmiş olsun...
Antibiyotikten gına geldi artık.
ıhalmur kaynatınca içine ayva yaprağı da atardı annem o da iyiymiş ben kabuk tarçın da koyuyorum denedinmi bilmem ama
yok cnm ya tansiyon sorunum yok çok şükür kesin yediğim bişi dokundu gece görmedim yazdığını şimdi cvp yazdım özür dilerim
tşk ederim banucum bu sabah daha iyiyim şükür yaradanaaaa
karamel yanık mı oldu baharrrrrrrr
napıyorsun orda mutluuuu hayırdırrr:26::26::26::26::26::26:
ablacım geçmiş olsun Allahım iyilik versin inş en kısa zaman da gel artıkkk hadi
ben de yapayım mecbur işimiiii görev herşeyden önce gelir
geçen hafta 93.00
bu hafta 92.900 giden 100 gr ama cumadan sonra ben 94400 görmüştüm bir anda şok oldum regliydim ama olsun olmamalı o kadar anam anam dedim bir sıktım bu hafta geri indim şükürler olsun ama artık daha sıkı tutacağım mart bitiyor geçen sene bu zamanlarda başlamıştım diyete de ama sahile inmedim daha yürüyüş olmuyorr okula giderken ancakk
sporda ancak 100 dk yürüyüş
çok geçmiş olsun özledik seniiiii hoşgeldinGünaydın hepinize......
Banucuğum;yoktum ben de uzun süredir...Uzak kalmak iyi gelmiyor ama sanırım buna ihtiyacım vardı...Hala grip-nezle ve halsizlik çekiyorum.Berbat bir dönem geçiriyorum....
Sana da geçmiş olsun canım.Her şey bizim için....
geçmiş olsun ya çok üzülüyorum miniklere biz bu halimizle zor dayanıyoruz onlar napsın...Oğlum çok öksürüyor yaa.
Bugün arttı gibi.
Şimdi zeytinyağı içirdim,karabiberli pekmez içirdim..her öksürükten sonra bir yudum su içiriyorum. geçse artık iki hafta olacak nerdeyse...
ayyy ablacım bende en son hasta olunca karabiber bal tarçınlı limon karışımı bişey içmiştim kusuyordum az kalsın artık görmek bile istemiyorum karabiberi...yenacım öksürük geç geçiyor malesef çok da yıpratıcı ben bi ara her kış öksürürdüm fena şekilde
pekmez iyi fikir
bana da karabiberli lokum yedirmişlerdi ökürük için karabiberi fazla olmuştu ne yakmıştı içimi uzun süre karabiber kullanmadım hala da pek sevmem
hadi ben kaçtım okula gidiyim artık dimiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?