Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar umarım liste için geç kalmamışımdır
yeni uayndım ancak
200 gr ancak verebilmişim bu hafta 200 dakika da spor

geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin bir daha göstermesin inşallah
semiranım sana da geçmiş olsun canım takma kafana hiç bişeyi olur mu
leah geçmiş olsun size de canım

teşekkürler canım saolasın iyi dileklerin için

geçmiş olsun zor böbrek hastalığı bidaha olmaz inşallah
teşekkürler nursenacım
umarım olmaz diyorum bende

çokk geçmiş olsun...
teşekkürler nevincim

Selamlar herkeşlere...Klasik bir ben başlığı atim yine gelemedim

Ya bu sefer ciddi bi sebebim var bi süre daha kilo vermeyi askıya alıcam gebeymişim.

Öptüm hepinizi... En çokta BEYZUS ablam seni

HAFTANIN SPORCULARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ...........ASUMANZEYNEP..........400 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ............TOKSİN......................360 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........TOMURCUKKK...............300 DAK

Tüm spor yapanları,kiloverenleri,sabit kalanları;hasılı gayret eden herkesi kutluyorum.......

merhaba arkadaslar ben
98 kılo ıle mart ayına basladım dıyetısyene gıttım suan 3 kılo verdım hedefım 65 olmak ınsallah verebılırım allah yardımcım(ız) olsun

merhaba bayanlar hayırlı cumalar.nasılsınız..bayadır doğru düzgün girip okuyamıyorum bile
.2 gündür internet telefon kesik arızadan dolayı..bende vodafonden 1 aylık internet paketim wardı telefonu pcye bağladım internete o şekilde giriyorum ve acayip derecede çok yavaş zar zor açılıyo sayfalar..

kilo bildirimimde gecikti..hoş bi değişiklik yok..kilom aynı 90 kiloyum..sporumda yok bu hafta çok yoğun geçti neredeyse..eşim 2 aydır araba arıyodu bi tane temiz bulduk tee denizliye gittik arabamızı aldık geldik.yollar çok kötüydü.iznide yoktu dinlenemedikte..boynum ağrıyodu zaten giderken.şimdi baş ağrım dışında iyiydim..bugün tekrar diyete başladım hayırlısı bakalım..eliptik bisiklette sonunda karar verdim ve aldım o da kargoda bi gelsede kullansam...

kilo verenleri spor yapanları dereceye girenleri çok tebrik ediyorum..haftaya inşallah bende kilo verebilirim..görüşmek üzere kızlar..

Teşekkür ederim... Ellerine sağlık...Kilo listesinde dereceye giremem bu hafta ama spor listesinde üçüncü olmuşum ne mutlu bana.Bende tebrik ediyorum tüm kilo veren,sabit kalan ve spor yapabilenleri...

yenacım kilo bildirimi yapamadım ama haftaya akşamdan yazarım canım nazı iğneye götürdüm sabah ,giderken aklımdaydı ama açamadım pcyi çünki pc bozuk diyorum burası soğuk bir oda olduğu için bütün gün burada ondan hastalandı aten aşırı öksürüyor şurupta içmediği için mecburen iğne yazdı drumuz ..bugün ikinci günümüz daha 5 gün var içim parçalanıyoriğne yapılırken ....

kilom 113 ...yenacım

tümm arkadaşlarımı tebrik ederimmm

geçmiş olsun canım..

geldim dr dan.

kuru romatizma var dedi. neyse artık. eğilme ağır kaldırma vs. amannnn. filmlerde birşey çıkmadı. özetle tanı "hiçbirşey göremedim al bu ilaçları kullan haftaya tekrar gel" şeklinde oldu. ki anlamadım. sanırım emar çekilecek. haftaya hayırlısı... saatlerce bekledim bu tanı ve tedavi için.... 1 ağrı kesicim bir kas gevşetici jelim var...

geçmiş olsun mr çekilmesi daha iyi. kötü birşey olmasında, dikkat edersin kendine gerçi ev işi çocuk nasıl olcaksa o ayrı kaldırma diyorlarda olmuyor işte...

Geçmiş olsun prensesine cnm

Geçmiş. Olsun cnm

mutlucum geçmiş olsun dikkat et kendine arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…