Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlucum geçmiş olsun canımm

banuş 87.9 yaz bacım hala yazıyosan tabi. tepe taklak oldum bir anda yaa.
haftaya telafi etmem gerek.

mutlucum geçmiş olsun önemli bişey çıkmasın yeterki sen dinlen koru biraz geçer inşallah hem her bayanda kas gevşetici jel hap ve ağrı kesici olmalı zaten değil mi
derincim naza da çok geçmiş olsun canım
ben de günden geldim bakalım hasar ne yarın belli olur giderken yürüdüm 35 40 dk çok soğuk ve karlıydı topuklu ve yokuş yukarı inşallah yediklerimin kefareti olur

önce menülerimi paylasayim

Kahvaltim
1 omlet
2 dilim ekmek
Az peynir
Sütlü türk kahvesi

Öglen
2 porsiyon et sote
1 porsiyon fasulye yemegi

Aksam
2 porsiyon brokkoli yogurtlusu
Yarim greyfruit
1 elma

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
öğle:3 adet diyet bisküvi
ara öğün:1 bardak süt
akşam:6 yk kıymalı karnabahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

spor:140 dk spor salonu + 100 mekik

bi de yeşil çayı düzenli bi şekilde içmeye bu sefer kesin başladım.günde 3 fincan içmeyi hedefliyorum.liptonun tarçınlısından aldım tadı baya ilginç nane ve anason varmış içinde.ben de diyorum rakıya benziyo bu onun içinmiş demek ki

BEYZUS Allah sifa versin,uzun zamandir yoktun sevindim geldigine..

YENA gecmis olsun canim,herkez hasta yaw,Allah sifa versin benim esimde günlerdir hasta yatiyor

ayse_c52,Allah sifa versin canim sizlerede gecmis olsun

Bonus Allah tamamina erdirsin bebisinle saglik sihhatli kucagina al insallah,zayiflik herzaman olur..

HAFTANIN BİRİNCİSİ...........ASUMANZEYNEP..........400 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ............TOKSİN......................36 0 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........TOMURCUKKK...............300 DAK
Masallah barekallah harikasiniz kizlar..tebrikler

Umutsuzmutsuz hosgeldin Allah kolayliklar versin insallah

Derin Allah acil sifalar versin,gecmis olsun canim

arkadaşlar bişey sorcam size ben genellikle her sabah 1 yumurta yiyiyorum sizce zararlı mı bu?haftada kaç tane yemeliyim?

cektiğim derdin dermanı bir hap bir kasgevsetiyciyse ne guzel ama fıtık varsa o fena. simit yastık alacağım. bir de acelesinden 10 kg vermeye calışıcam

ejje89 mekik cekmen harika canim
karin kaslari icin birebir,bende dün denedim ama maalesef olmuyor henüz :)
senin adina cok sevindim

dalokaymom gecmis olsun canim..

Son düzenleme:
sende göreceksin tabiki canım ya neden olmasın......
Oğlum çok öksürüyor yaa.
Bugün arttı gibi.

Şimdi zeytinyağı içirdim,karabiberli pekmez içirdim..her öksürükten sonra bir yudum su içiriyorum. geçse artık iki hafta olacak nerdeyse...
çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun yenacım emirde rahatsız antibiyotiğe başladık 3 gün oldu
çok geçmiş olsun emir paşaya

dikkat etmelisin demek ,sanada çok geçmiş olsun

cektiğim derdin dermanı bir hap bir kasgevsetiyciyse ne guzel ama fıtık varsa o fena. simit yastık alacağım. bir de acelesinden 10 kg vermeye calışıcam

inşallah fıtık felan çıkmaz canım kilo vermenin işe yarayacağı kesin tabii kendini koruman lazım hareketlerine de dikkat etmen doktorlar da öyle diyor da uygulaması zor

ejje89 mekik cekmen harika canim
karin kaslari icin birebir,bende dün denedim ama maalesef olmuyor henüz :)
senin adina cok sevindim

dalokaymom gecmis olsun canim..

birden bire yüklenme canım 10arlık 3 setle başla bence spor salonundaki hocam öyle göstermişti bana.sonra da yavaş yavaş arttır

benim dietisyenim haftanin 3 günü yumurta yemenin ideal oldugunu,
fazlasinin zararli oldugunu söylüyordu cnm

ya biliyorum aslında fazla yememek gerektiğini ama sanki yumurta yemeyince doymayacakmışım gibi geliyo yavaş yavaş azaltcam artık napalım

yavrulş sen iyi ol , yarışa sonra devam ederis olurmu
yarından itibaren başlıyorum ben şekerim yine spora
devam ediyoruz yarın tamam mı???

maşalahh öncelikle
bende mekik çekebilsem göbek kısmımı eritcem inşallahta hiç beceremiyorum yaaa

arkadaşlar bişey sorcam size ben genellikle her sabah 1 yumurta yiyiyorum sizce zararlı mı bu?haftada kaç tane yemeliyim?
bende hergün 1 yumurta kesin yiyorum ya da yumurta ile yapılmış mahsüller
siyetisyenim alerjin yoksa sorun olmaz demişti ama bünyeden bünyeye fark edebilir sanırım:44::44:

canm öncelkle sunu belirteym bu kişiden kişiye degişebiliyor..kolestrol oranınla ilgili birazda.
mesela benm kolestrolüm cok düşük sanırım yanlış hatırlamıyorsam benim için olması gereken aralık 110- dan baslıyordu..benm sonucum 97..yani düşük oldukça..bana da diyetsyenim tahlil sonuclarıma göre hergün yiyebilirsin demişti..

ama sunu da biliyorum eger senher sabah yumurta yemek istiyorsan o zaman haftada 3 den sonra su meshur kibritkutusu peynirden vazgecekmişsin..yani 3 gün peynir+yumurta..
ama sonra istiyorsan yumurta yemek peynir yok gibi..

yazdım bildiklerimi umarım fikir verir canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…