geldim dr dan.
kuru romatizma var dedi. neyse artık. eğilme ağır kaldırma vs. amannnn. filmlerde birşey çıkmadı. özetle tanı "hiçbirşey göremedim al bu ilaçları kullan haftaya tekrar gel" şeklinde oldu. ki anlamadım. sanırım emar çekilecek. haftaya hayırlısı... saatlerce bekledim bu tanı ve tedavi için.... 1 ağrı kesicim bir kas gevşetici jelim var...
selam kızlar umarım liste için geç kalmamışımdır
yeni uayndım ancak
200 gr ancak verebilmişim bu hafta 200 dakika da spor
mutlucum geçmiş olsun önemli bişey çıkmasın yeterki sen dinlen koru biraz geçer inşallah hem her bayanda kas gevşetici jel hap ve ağrı kesici olmalı zaten değil mi
derincim naza da çok geçmiş olsun canım
ben de günden geldim bakalım hasar ne yarın belli olur giderken yürüdüm 35 40 dk çok soğuk ve karlıydı topuklu ve yokuş yukarı inşallah yediklerimin kefareti olur
arkadaşlar bişey sorcam size ben genellikle her sabah 1 yumurta yiyiyorum sizce zararlı mı bu?haftada kaç tane yemeliyim?
sende göreceksin tabiki canım ya neden olmasın......geçmiş olsun zor böbrek hastalığı bidaha olmaz inşallah
süper bende görebilirmiyimki 7li rakamları
bende baya deişiklik oldu 2 beden inceldimm hep büyük alıyorum seneyede olsunnn hesabıı heralde:))))))
saçların süper olmuşşş gülle güle kullannn
çok geçmiş olsun canımOğlum çok öksürüyor yaa.
Bugün arttı gibi.
Şimdi zeytinyağı içirdim,karabiberli pekmez içirdim..her öksürükten sonra bir yudum su içiriyorum. geçse artık iki hafta olacak nerdeyse...
çok geçmiş olsun emir paşayageçmiş olsun yenacım emirde rahatsız antibiyotiğe başladık 3 gün oldu
geldim dr dan.
kuru romatizma var dedi. neyse artık. eğilme ağır kaldırma vs. amannnn. filmlerde birşey çıkmadı. özetle tanı "hiçbirşey göremedim al bu ilaçları kullan haftaya tekrar gel" şeklinde oldu. ki anlamadım. sanırım emar çekilecek. haftaya hayırlısı... saatlerce bekledim bu tanı ve tedavi için.... 1 ağrı kesicim bir kas gevşetici jelim var...
cektiğim derdin dermanı bir hap bir kasgevsetiyciyse ne guzel ama fıtık varsa o fena. simit yastık alacağım. bir de acelesinden 10 kg vermeye calışıcam
ejje89 mekik cekmen harika canim
karin kaslari icin birebir,bende dün denedim ama maalesef olmuyor henüz :)
senin adina cok sevindim
dalokaymom gecmis olsun canim..
benim dietisyenim haftanin 3 günü yumurta yemenin ideal oldugunu,
fazlasinin zararli oldugunu söylüyordu cnm
yarından itibaren başlıyorum ben şekerim yine sporayavrulş sen iyi ol , yarışa sonra devam ederis olurmu
bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
4 yeşil zeytin
öğle:3 adet diyet bisküvi
ara öğün:1 bardak süt
akşam:6 yk kıymalı karnabahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi
spor:140 dk spor salonu + 100 mekik
bi de yeşil çayı düzenli bi şekilde içmeye bu sefer kesin başladım.günde 3 fincan içmeyi hedefliyorum.liptonun tarçınlısından aldım tadı baya ilginç nane ve anason varmış içinde.ben de diyorum rakıya benziyo bu onun içinmiş demek ki
bende hergün 1 yumurta kesin yiyorum ya da yumurta ile yapılmış mahsüllerarkadaşlar bişey sorcam size ben genellikle her sabah 1 yumurta yiyiyorum sizce zararlı mı bu?haftada kaç tane yemeliyim?
arkadaşlar bişey sorcam size ben genellikle her sabah 1 yumurta yiyiyorum sizce zararlı mı bu?haftada kaç tane yemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?