Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar ben geldimmmmm :122: :122: :122:

Bugün kızkardeşime gittim ve oda yediklerime dikkat ettiğimi bildiği için sağ olsun çok az zeytinyağlı kocaman bir salata yapmış az patatesli şekersiz birde nescafe içtik. Oda saçımı çok beğendi :122: abla bir daha değiştirme budur işte dedi ve birde zayıfladığımda artık daha çok belli oluyormuş. Normaldir sonuçta üzerimdeki pantalon devamlı düşüyordu az daha düşme kıvamı arttığında artık yeni bir kot alırım kendime

İddadaşımmmm süpersin valla inşallah sen nisanın başında 3lü rakamlarıda terk edersin bu gidişle
Ben resmen mıhlandım sanki yaa bir ara 117de de öyle olmuştum umarım bu haftada regl öncesi olduğu için böyle artı cıkmışımdır yoksa iyice kafayı yiyeceğim

Oğlum çok öksürüyor yaa.
Bugün arttı gibi.

Şimdi zeytinyağı içirdim,karabiberli pekmez içirdim..her öksürükten sonra bir yudum su içiriyorum. geçse artık iki hafta olacak nerdeyse...

geçmiş olsun yenacım emirde rahatsız antibiyotiğe başladık 3 gün oldu

selam kızlar umarım liste için geç kalmamışımdır
yeni uayndım ancak
200 gr ancak verebilmişim bu hafta 200 dakika da spor

Hepinize çok geçmiş olsun. Umarım şu an hastaların hepsi biraz daha iyidirler
Rabbim tüm hastalara şifa versin bakanlarada Allah yardımcı olsun

Selamlar herkeşlere...Klasik bir ben başlığı atim yine gelemedim

Ya bu sefer ciddi bi sebebim var bi süre daha kilo vermeyi askıya alıcam gebeymişim.

Öptüm hepinizi... En çokta BEYZUS ablam seni

Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kuzucuğunu kuçağına almayı nasip eder inşallah

merhaba arkadaslar ben
98 kılo ıle mart ayına basladım dıyetısyene gıttım suan 3 kılo verdım hedefım 65 olmak ınsallah verebılırım allah yardımcım(ız) olsun

Aramıza hoşgeldin Umarım sende hedefine bir an önce sağlıklı bir şekilde kavuşursun

Senin kuzucuğa da çok geçmiş olsun Umarım şu anda biraz toparlamıştır kendini. Bende hiç sevmiyorum çocuklara doktorun iğne yazmasını aslında ama ne yapacaksın diğer türlü biraz geç iyileşiyorlar

Sanada geçmiş olsun canım
İnşallah bir sonraki hafta emarda temiz çıkarda sadece üşütmeden dolayı ağrın oluşmuştur

banuş 87.9 yaz bacım hala yazıyosan tabi. tepe taklak oldum bir anda yaa.
haftaya telafi etmem gerek.

Canım yazıyorum tabiki ama geçen ay yayınlamayı unutmuştum artık martın birincisini ilan ederiz bizim ufak gruptan
Sorma bende aynı durumdan muzdaribim artık şu 3lü rakamlardan kurtulmak istiyorum yaaaaaaaaaa
Spor yapabilsem ama oda yok koca totoşumu kaldırmak zor geliyor havalarda güzelleşmedi ki kendimi sokağa atayım. Sonuçta bir cıksam baya yürürüm sonra mecbur dönmek zorunda kalacağım için dönüştede yürümüş olurum çocuk arabasıyla çıkınca.
Artık mutlaka birşey yapmak zorundayım hazır ufak ufak fark edilmeye başladı vereyim artık yaaaa

cecoşummm..papatyammm

napıorsunuz bakalım asagıda...gecmişlerdemisiniz yoksa

Merryciğimmmmmmm canım benim ancak geçmişi okuyup iki cevap verdim
İyiyim çok şükür birde şu 3lü rakamlardan kurtulsam çok daha iyi olucağım inşallah

Sen nasılsın iddadaşım

ohh benm iddiadasıma da

demek kaçamak yapmadın gezmede bile..insallah cecoşum..insallah bir an önce kurtuluruz su 3lülerden...
benmde artık tek hevesm tek arzum bu...

spor cok önemli cidden..sıkılaşmakta lazım sanırım...
böle vıcık vıcık olmasssnisanın 15.de sınavlarm var insallah ondan snra bir salona yazılacagım..
benm k.v bir yigitlik yaptı gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki aya ayarlayablirsem dedm tamam ben 1 aylık veririm dedi
ama bakalım bir engel cıkmasın da..

ohh sen minik cadınla yapacaksn sanırım yürüyüşleri..vallahi tek olmaktan iyidir ..
diger türlü insanın canı cok sıkılıyor canm...

Merryciğimmmmmmm canım benim ancak geçmişi okuyup iki cevap verdim
İyiyim çok şükür birde şu 3lü rakamlardan kurtulsam çok daha iyi olucağım inşallah

Sen nasılsın iddadaşım

bende iyiyim iddiadasım...insallah kurtulacagız bu üçlülerden...
sana özel atcam smdi..çıkma sakın

Helal olsun senin kvye valla
Benimkine dün bıraktım çocuklarıda büyüğünün kabak yemediğini bildiği halde öğlende kabak yapmış bizimkide yememiş başka birşeyde teklif etmeyince tokum demiş ufağada yarım kase ekmeksiz çorba haricinde bir şey yedirmemiş
Ben gittiğimde ufaklık mutfak kapısına yapışmış mama diyip duruyordu KVde gitme oraya ne işin var diyor tabi ben mutfağa saldım çocuk anında elma bulup ısırdı
Değil ücretin bir ayını üzerine almak çocuklara bile bakmaz o yüzden benim için hayal :26::26::26: neyse bende yürüyüşle hallederim inşallah

seninki zaten k.v degil bildigin süpürgesiz cadı
yavrum benm ya o meleklere nası yapıyor öle şeyler..kızının cocuklarına da öle mi peki?
sen anlattıkça sasıp kalıorum tamam gelinini kıskanan,kabullenmeyen,sevmeyen k.vler gördüm ama hepsi torunları için ölüordu..seninkinin cinsi apayrıymış

evet cecoşum yürüyerekte halledebilirz aslında sporu..hatta dsiplinli olabilsem evde leslie yapmakta aynı sey..
bizki bukadar geldik..gerisi de kolay iddiadaşım benm..
hem benm senden daha cok acelem var biliyorsun yaa
sen meleklerini sev bakalım

bu arada fotograflarına bayıldım kızzz..hürremin gop şubesi olmussun

Yok güzel bizimkilere daha doğrusu bana özel muamele. Kendi kızlarından olanlara onlar gelmeden kaç gün önce onu sever bunu sever diye hazırlıklar olur ama neyse umurum değil sonuçta Rabbim büyük elbet karşılığını oda bende göreceğiz ileridede olsa

Hürremin gop şubesi hee bayıldım bu benzetmeye
Birde hürrem gibi KVyi halletsem tam süper olucak

bugün okuldan gelince komşuma gittim güne ve herkes aaa özlem ne güzel olmuşsun nasıl zayıflamışsın valla nazar değecek dediler :) çok mutlu oldum ya ,uzun zamandır pek kimseyi göremiyorum malum sabahın köründe gidip akşamın bir vakti gelince :)))) hedefimi sordular 57 deyince' ya yok 5 kilo daha ver tamam 'dediler. herkes tek tek sordu nasıl verdin neler yaptın diye ayyy çok zevkliydi valla .... ama tabi 1-2 kurabiye ve nohutlu yufka salatası yedim hemde 1 kase

Canım okadarcıktan birşey olmaz sonuçta akşama kadar kıpır kıpır dolanıyorsun.
Darısı başımıza eminim çok çok zevklidir okadar büyük bir farkla onların karşısına cıkıp nasıl zayıfladığını anlatmak
İnşallah bir daha 1 kilo da olsa geri gelmeyecek ben sana güveniyorum

ahahhaha valla son cümle de bütün olayı özetlemişsin iddiadaşım

dogru söze ne denirrrr
aman senin fatih duymasın
bu benim sanırım :) hoşbuldukkkkkk fıstığımmmmm

evet evet sens,n o sennn

demek komsuşardan güzel güzel seler duydun...insan ne mutlu oluyor anlıyorum seni...
gerci benmkılo verdigim daha yeni yeni anlasılıor..sen kilo mu verdin kız gibisinden ama bakalım...
benm hala umudum varrr

ahahhaha valla son cümle de bütün olayı özetlemişsin iddiadaşım

dogru söze ne denirrrr
aman senin fatih duymasın

Yok yok duymaz benim sülüman şu an bizim mihrimahı sallıyor ayağında

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Allah kimseye dert tasa hastalık vermesin. inşallah benimde bu sıkıntılarım kısa zamanda gecer.

valla öyle canım ya bu ay haftada 2 nöbet beni çok yoruyor ,üstüne bugün bir de beden eğitimi dersi vardı ki hiç sorma :)
hemde nasıl zevkli canım ya darısı hepinizin başına inşallah ..
yok canım ya artık almak istemiyorum kolay mı kilo veriyoruz ki kolay alalım değil mi ama?
bende sana güveniyorum inşallah ikili haneleri göreceksin

canımsın :)
duydum valla :) inşallah sizde daha fazlasıyla duyacaksınız, sende başlamışsın hem sonu gelecek eminim ben, umudunu kaybetme canım sen herşey istemekten geçiyor emin ol,yeterki çok iste oluyor ...
sende vereceksin ve burada bu tarz paylaşımların olacak bizde keyifle okuyacağız ne dersin? var mısın yeni kahraman olmaya?

bu arada bugün yediklerimi sayıyım size fazlamı yiyorum söyleyin
sabah:
2 dilim uno dengeekmek
yarım domates
1,5 kk beyaz peynir
ara:
portakal
öğle:
5 yk karnıbahar
yağsız salata
1 dilim ekmek
ara:
eti form yulaflı
akşam:
yoğurt
1 ekmek
4 yk karnıbahar
ara:
havuç
gün içinde 2 fincan bitki çayı ve su

canımsın :)
duydum valla :) inşallah sizde daha fazlasıyla duyacaksınız, sende başlamışsın hem sonu gelecek eminim ben, umudunu kaybetme canım sen herşey istemekten geçiyor emin ol,yeterki çok iste oluyor ...
sende vereceksin ve burada bu tarz paylaşımların olacak bizde keyifle okuyacağız ne dersin? var mısın yeni kahraman olmaya?[/QUOTE]

canım merak ettim kaç kilo verdin acaba?ve ne kadar sürede?

KIzlar bana müsaade size doyum olmaz ama küçük cadı inat etti bensiz uyumuyor

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarına kadar Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

İYi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kocaman öpüyorum hepinizi tek tek

Acaip yoğun bir gündü...Komşum hastaneden gelince bende oğlumu götürdüm saat 16:30 da feci öksürmeye başladı boğulacak gibi..
geniz akıntısı dedi dr.
Eve gelince eşimden telefon geldi çaya misafir haberi verdi iki aile...

Bir yandan akşam yemeğini hazırlıyorum bir yandan fırına verdim birşeyler çayın yanına..
OĞluma koşuyorum o her öksürdüğünde benim ciğerlerim sökülüyor sanki..

Misafirlerim yeni gitti hemen mutfağı toparladım salonu bıraktım artık yarına. valla kafam oldu bi milyon..

OĞlumda sessiz uyuyor şükür. öksürüğü kesildi gibi inşallah rahat uyur sabaha kadar...

Liste için kusura bakmayın şimdi hazırlıyorum...

çok ama çok geçmiş olsun canım. en kısa zamanda geçer inşallah tamamen öksürük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…