- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
HAFTANIN 1.si __________ - 1.7 kg. _______ Akabe
HAFTANIN 2.si __________ - 1.6 kg. ___ Dalokaysmom:81: :122:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1.5 kg. ________ İlbatum:118:
çok ama çok geçmiş olsun canım. en kısa zamanda geçer inşallah tamamen öksürük.
yenacım çok geçmiş olsun biz de çok çektik o geniz akıntısından büyük kızımda
yattığı ortamı nemlendirmek ve yüksek yastık rahatlatıyor canım
liste zaten sorun değil çok yoğunmuşsun bugün herşey üstüste olmuş
geleyimmi yarın salonu toplamaya
Teşekkür ederim kızlar..İnşallah azalır öksürüğü ben böyle bişey görmedim yaa..
asuu, bekliyorum yarın önden kahvaltı ederiz..Sonra işe koyuluruz.:)
Mutlu, seninde önemli bişeyin yokmuş gözün aydın..
kahvaltı dedin zayıf noktamdan vurdun yenam :))
sanki kilo vermiş gibi kaçamağımı da yaptım bu saatte latte ve çiko:26:
dayaktan kesin kurtuldum ben zaten gündüz de gündeydim malum
tavuk pilav salata süper menü bir de ayranla mmm canım çekti
1 senedir doğru dürüst pilav yemedim
bana müsade yatayım artık
Allah rahatlık versin hafta sonu da uğrayın lütfen topiğe
yapıyoruz canım ama yeni gelenlerin 2 hafta bizimle paylaşım yapması şartı var yani hemen listeye giremiyor, sende kalıcı olursan girersin ...kızlar bişey sorcam cumagünleri kilo bildiriminden sonra liste yapmıyormusunuz?
bence çok değil hatta kahvaltın az bile ama akşamdan sonraki arada havuç gibi şeker içeren bir besin değilde daha masum meyveler,süt ya da yoğurt tercih edebilirsin,naçizane fikrim :)bu arada bugün yediklerimi sayıyım size fazlamı yiyorum söyleyin
sabah:
2 dilim uno dengeekmek
yarım domates
1,5 kk beyaz peynir
ara:
portakal
öğle:
5 yk karnıbahar
yağsız salata
1 dilim ekmek
ara:
eti form yulaflı
akşam:
yoğurt
1 ekmek
4 yk karnıbahar
ara:
havuç
gün içinde 2 fincan bitki çayı ve su
canım ben toplamda 28,5 kilo verdim, ağustos ortası gibi başlamıştım. sıra sende hadi bakalım :))) burada devamlı olur ve paylaşımda bulunursan herkes sana yardımcı olacaktır, sağolsunlar bu kilolar arkadaşlarımın sayesinde gitti, ne zaman yesem kızdılar ve onlara mahçup olmamak için hep dikkat ettim,spor yapamadım kızdılar sayelerinde spor yaptım , hepsi sahiplendi allah razı olsun, hep birbirimizi kontrol ettik bu durumda zayıflamama imkanın yok, hepsi iyi ki var ya :))))canım merak ettim kaç kilo verdin acaba?ve ne kadar sürede?
çok geçmiş olsun tekrardan canım inşallah bir an önce geçer...Acaip yoğun bir gündü...Komşum hastaneden gelince bende oğlumu götürdüm saat 16:30 da feci öksürmeye başladı boğulacak gibi..
geniz akıntısı dedi dr.
Eve gelince eşimden telefon geldi çaya misafir haberi verdi iki aile...
Bir yandan akşam yemeğini hazırlıyorum bir yandan fırına verdim birşeyler çayın yanına..
OĞluma koşuyorum o her öksürdüğünde benim ciğerlerim sökülüyor sanki..
Misafirlerim yeni gitti hemen mutfağı toparladım salonu bıraktım artık yarına. valla kafam oldu bi milyon..
OĞlumda sessiz uyuyor şükür. öksürüğü kesildi gibi inşallah rahat uyur sabaha kadar...
Liste için kusura bakmayın şimdi hazırlıyorum...
yaşasınnnnnnn 3. olmuşum bu hafta :) çooooooooook mutlu oldum :) tüh 200 gram daha verseymişim 1.ye ortakmışım ya üzüldüm bak şimdi :)HAFTANIN 1.si __________ - 1.7 kg. _______ Akabe
aaaa asu çok ayıp ama :)kahvaltı dedin zayıf noktamdan vurdun yenam :))
lütfen dikkat bahar geldi yani yaza az kaldı di mi ama :))))Kilo verenleri,listeye girenleri tebrik ediyorum..
100 gram aralıklarla ilk üç oluşmuş..
Bu hafta genelimiz kötü ama..çok az kilo verilmiş yahut almışız..
harikasın fıstık...aslında ben de verdim bu hafta kilo 82lerdeydim hafta başında
süpersin canım ,korkmaaaa kendinden :)))Afiyet olsun bugün cuma. kaçamak yapmayanı dövüyorlarmış diye duydum.
Bende akşam yemeğinde tavuk pilav ve salata yedim..KEndimden beklenmeyen bişey yaptım misafirlerle çaya yaptıklarımdan ağzıma koymadım artıııı mutfağı toparlarkende tezgahın üzerinde bulunanları yine yemedim daha doğrusu tatlarına bile bakmadım..acaba hastamıyım nedir çok korkuyorum kendimden..
yapıyoruz canım ama yeni gelenlerin 2 hafta bizimle paylaşım yapması şartı var yani hemen listeye giremiyor, sende kalıcı olursan girersin ...kızlar bişey sorcam cumagünleri kilo bildiriminden sonra liste yapmıyormusunuz?
bence çok değil hatta kahvaltın az bile ama akşamdan sonraki arada havuç gibi şeker içeren bir besin değilde daha masum meyveler,süt ya da yoğurt tercih edebilirsin,naçizane fikrim :)bu arada bugün yediklerimi sayıyım size fazlamı yiyorum söyleyin
sabah:
2 dilim uno dengeekmek
yarım domates
1,5 kk beyaz peynir
ara:
portakal
öğle:
5 yk karnıbahar
yağsız salata
1 dilim ekmek
ara:
eti form yulaflı
akşam:
yoğurt
1 ekmek
4 yk karnıbahar
ara:
havuç
gün içinde 2 fincan bitki çayı ve su
canım ben toplamda 28,5 kilo verdim, ağustos ortası gibi başlamıştım. sıra sende hadi bakalım :))) burada devamlı olur ve paylaşımda bulunursan herkes sana yardımcı olacaktır, sağolsunlar bu kilolar arkadaşlarımın sayesinde gitti, ne zaman yesem kızdılar ve onlara mahçup olmamak için hep dikkat ettim,spor yapamadım kızdılar sayelerinde spor yaptım , hepsi sahiplendi allah razı olsun, hep birbirimizi kontrol ettik bu durumda zayıflamama imkanın yok, hepsi iyi ki var ya :))))canım merak ettim kaç kilo verdin acaba?ve ne kadar sürede?
çok geçmiş olsun tekrardan canım inşallah bir an önce geçer...Acaip yoğun bir gündü...Komşum hastaneden gelince bende oğlumu götürdüm saat 16:30 da feci öksürmeye başladı boğulacak gibi..
geniz akıntısı dedi dr.
Eve gelince eşimden telefon geldi çaya misafir haberi verdi iki aile...
Bir yandan akşam yemeğini hazırlıyorum bir yandan fırına verdim birşeyler çayın yanına..
OĞluma koşuyorum o her öksürdüğünde benim ciğerlerim sökülüyor sanki..
Misafirlerim yeni gitti hemen mutfağı toparladım salonu bıraktım artık yarına. valla kafam oldu bi milyon..
OĞlumda sessiz uyuyor şükür. öksürüğü kesildi gibi inşallah rahat uyur sabaha kadar...
Liste için kusura bakmayın şimdi hazırlıyorum...
yaşasınnnnnnn 3. olmuşum bu hafta :) çooooooooook mutlu oldum :) tüh 200 gram daha verseymişim 1.ye ortakmışım ya üzüldüm bak şimdi :)HAFTANIN 1.si __________ - 1.7 kg. _______ Akabe
aaaa asu çok ayıp ama :)kahvaltı dedin zayıf noktamdan vurdun yenam :))
lütfen dikkat bahar geldi yani yaza az kaldı di mi ama :))))Kilo verenleri,listeye girenleri tebrik ediyorum..
harikasın fıstık...aslında ben de verdim bu hafta kilo 82lerdeydim hafta başında
süpersin canım ,korkmaaaa kendinden :)))Afiyet olsun bugün cuma. kaçamak yapmayanı dövüyorlarmış diye duydum.
Bende akşam yemeğinde tavuk pilav ve salata yedim..KEndimden beklenmeyen bişey yaptım misafirlerle çaya yaptıklarımdan ağzıma koymadım artıııı mutfağı toparlarkende tezgahın üzerinde bulunanları yine yemedim daha doğrusu tatlarına bile bakmadım..acaba hastamıyım nedir çok korkuyorum kendimden..
Kilo verenleri,listeye girenleri tebrik ediyorum..
HAFTANIN 1.si __________ - 1.7 kg. _______ Akabe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?