Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım...Gerçekten yoğun bir gün olmuş...

Barışcığa tekrar geçmiş olsun...Öksürük çok yormuştur kuzucuğu...

Ellerine sağlık canım...

Ben de geleyim mi????

Ben iş yapmam ama;sadece kahvaltı ve sohbet ederim.....

Hatayım hasta...Yoksa yaparım .....

canımya o kadar iş güç bir de liste ile uğraştın ellerine sağlık hakkını helal et...

DÜNKİ MENÜM;
SABAH
2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
SÜRÜLEBİLİR LOR PEYNİRİ 3-4 ÇATAL
DOMATES SALATALIK
1 KAŞIK BAL
ŞEKERİSZ ÇAY

ARA
2 GALETA
YEŞİL ÇAY
5 ADET BADEM
USTANIN YENİ YAPTIĞI MUHALLEBİDEN 2 TATLI KAŞIĞI ( BAKMAK ZORUNDAYDIM AMA HEMEN BIRAKTIM ZATEN)

ÖĞLE
ET HAŞLAMA 1 TABAK ( ET PARÇASI AZ PATATES HAVUÇ BOL SULU İDİ)
SALATA
1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ

ARA

10 FINDIK
10 BADEM

AKŞAM

1 KASE MERCİMEK ÇORBASI
EŞİME YAPTIĞIM TOSTTAN 1 ISIRIK
DOMATES SALATALIK

DÜN AKŞAMDAN AKLIMDA KALAN SÜTLAÇTAN YARIM KASE ( MALUM CUMA KAÇAMAĞI OLSUN YANİİ)

HASTAYIM YİNE İLAÇLARLA ÖTELİYORUM SADECE HAFİF ÖKSÜRÜK, BOĞAZ ŞİŞKİNLİĞİ VE DE KAFAMIN İÇİNDE UĞULTULAR VAR..PUFF:2:

EŞİMDE HASTA ONDAN KAPTIM SANIRIM...BÖYLE İŞTE YİNE CUMARTESİ YİNE SESSİZ BURALAR

eBRUCUM SEN BURALARDA OLURDUN İŞLER YOĞUN GALİBA...

selam fıstıklarr , nasılsınız ??

benden iyilik ayran detoksumun 2. günündeyim ilk günün raporunu vereyim ; ayran çorbam gayet güzel oldu çünkü ben yoğurt kıvamında yaptım ayran kıvamında değildi

her neyse bu sabah tartıldığımda yaklaşık olarak 1.5 kilo değişim gördüm harika bişey oldu , bugünüde tamamlayım yarın sabaha net sonucu bildiririm , öpüyorum hepinizi

Günaydın,
NEVİN cim evet burdayım canım ama tahmin ettiğin gibi yoğun.Ne zamandır kar yağmur işler düşüktü.Güneşin yüzü görününce millet akın etti birden.Sayfayı yenileyip yeni mesajları okuyorum sadece.Aklım burda ama napim.Hafta sonu sohbeti edemicez gibi.Fırsat buldukça gelcem ama.Özlüyorum kız sizi.Hayatımın parçası oldu valla bu topik

Son düzenleme:

tahmin etmiştim sizler işlerin açılma zamanı geldi...
bende özlüyorum herkesi alıştık birbirimize gerçekten bu topik olmasa halimiz nice sana hayırlı işler canım..
bende takılyıorum zaten halsizim dolanıyorum üretimde azcık hemen dönüyorum odamam bişeyde yapasaım yok...

HAFTANIN 1.si __________ - 1.7 kg. _______ Akabe

HAFTANIN 2.si __________ - 1.6 kg. ___ Dalokaysmom :81: :122:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1.5 kg. ________ İlbatum :118:

Yenacım ellerine sağlık
dereceye giren girmeyen kilo veren ve bu yolda çaba sarfeden herkeside tebrik ederim

hadi bakalım aynurcum güzel bir sonuç bekliyoruz senden
d,yet,syene sorup bende yapmayı düşünüyorum

Ben geldim ama bakıyorum kimsecikler yok herkes haftasonu gezmesine gitti herhalde

Bizde akşama bebiş sevmeye gideceğiz
Eşimin çocukluk arkadaşı sesiz sedasız evlenmiş bizde hesapta hayırlı olsuna gidecektik ki hamileliğini duyduk hanımının bari bebiş doğsunda öyle gidelim dedik
Büyük kızım akşamı iple çekiyor çünkü evde birde golden retriever köpekleri varmış. O diyor siz bebek sevin ben köpek
Biraz temizlik yaparım bende gidene kadar tabi gözüm burada olur ara ara o ayrı

Umarım herkes için az kalorili bol hareketli bir haftasonu olur

Çok geçmiş olsun tekrar umarım biraz daha iyidir şu an oğluşun

HAFTANIN 1.si __________ - 1.7 kg. _______ Akabe

HAFTANIN 2.si __________ - 1.6 kg. ___ Dalokaysmom :81: :122:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1.5 kg. ________ İlbatum :118:

Harikasınız kızlarrrrrrrrrrrrrr
Darısı benim başıma çooook uzun zaman oldu listeye giremeyeli.

Canım seninde ellerine sağlık gece gece birde listeyle uğraşmışsın hakkını helal et

Ben de geleyim mi????

Ben iş yapmam ama;sadece kahvaltı ve sohbet ederim.....

Hatayım hasta...Yoksa yaparım .....

Beyzuşum hala düzelemedin demek...Çok zor terkediyor körolasıca gripmi adı herneyse bünyeyi...
Bir an önce iyileşirsiniz inşallah..

Barışında öksürüğü hafiflemedi bir türlü...Mahfoldu çocuk yaa.
Böyle birşey görmedim ben...
Antibiyotik başladık zaten..birde onun fısfısı var tıkanmasın diye maskeyle onada başladım ..

----------------

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun Allah razı olsun...

Son düzenleme:
kızlar dün bi tane foto koydum , bakmak isteyenler buyursunlarr şekerlerr

Ben çıkıyorum kızlar.İş yönünden verimli bi gündü.Koşturmaca geçti bugün.

Hepinize kaçamaksız iyi hafta sonları... Fazla kaynatmayın hem okuması zor oluyo hemde kıskanıyommm

Şaka şaka bol muhabbetler... Öpüldünüüüüzzzz...

hadi bakalım aynurcum güzel bir sonuç bekliyoruz senden
d,yet,syene sorup bende yapmayı düşünüyorum

bebişim zararlı bişey değil , detok vücut için ödemleri atmak ve bünyeyi dinlendirmek için harika bişey bence

sen yinede bi sor ,ona göre yaparsın

mutluuuuu tebrik ederim canım. ay kendim vermiş kadar sevindim. devamı gelir inşallah.
dereceye giren herkesi ayrıca tebrik ederim.

siz 13 kiloyu ne kadar sürede verdiniz .neler yediniz .ben dukan diyeti yapıyorum 2 aydır anca 5.5 kilo verdim

canım ben 13 kiloyu 3.5 ay gibi bi sürede verdim , dukan yapmıyorum çünkü mantık olarak bana çok sağlıklı gelmedi , 2 aralıkta bir kere diyetisyene gittim , bana bi liste verdi , ona göre yaptım , yaa artık ona bile bakmıyorum , kendi düzenimi oturttum çook şükür , bundan sonrada bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum

fadimecim bence eğer gitmediysen önce bi diyetisyene git , ama bunda kararlı ol , sonrası çorap söküğü gibi gelir inşallah :128::128::128::128:

ben bizim burda devlet hastanesindeki diyetisyene gittim dr çok ilgilenmiyor herkese liste verip gönderiyor .kaç ay gittim olmadı .mecburen dukan yapıyorum sizin listeniz nasıl paylaşabilirmisniz

Son düzenleme:
ben bizim burda devlet hastanesindeki diyetisyene gittim dr çok ilgilenmiyor herkese liste verip gönderiyor .kaç ay gittim olmadı .mecburen dukan yapıyorum sizin listeniz nasıl paylaşabilirmisniz

burdaki de aynı emin olabilirsin , ama ben sürekli kontrole gitmiyorum ,1 kere gittim , ondan sonra kendim devam ettim

benim listemde muhtemelen sizin elinizdeki listeye benziyordur , ama dediğim gibi önemli olan senin düzenini oturtturman canım

SABAH ;
- 2 kk beyaz peynir ya da 1 yumurta 1 kk beyaz peynir
- 3 dilim ekmek ( başta 3 yiyordum sonra 2 oldu şimdi 1 dilim bile yetiyor )
- domates,salatalık,yeşil biber,taze soğan vb.(yağsız)
- şekersiz çay (ben uyanınca 1 bardak ılık su içiyorum , çay yapmaya vaktim olmuyor)

ARA;
- 1 porsiyon meyve

ÖĞLE; (ben öğlen bu kadar yoğun yemiyorum)
- 1 köfte kadar et (yağsız) ya da 1kk beyaz peynir
- 1 porsiyon sebze yemeği (4-5 yk dolusu ) ya da 1 orta boy havuç
- 3 dilim ekmek ya da 6 yk makarna , pilav ( ben 1 dilim ancak yiyorum )
- 1 sb yoğurt ( ben 1 kase yiyorum )
- yağsız salata
- 1 porisyon meyve ( ben meyva yemiyorum )

ARA ;
- 1 porsiyon meyve

AKŞAM ;
- 1 köfte kadar et (yağsız) ya da 3 yk çökelek
- 1 porisyon sebze yemeği (4-5 yk dolusu )
- 1 sb yoğurt
- 2 ince dilim ekmek (belki 1 tane yiyorum )
- yağsız salata (ben bolca yiyorum )

ARA;
- 1 porsiyon meyve

birde yatmadan 1 sb süt içiyorum , umarım sana yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…