Acaip yoğun bir gündü...Komşum hastaneden gelince bende oğlumu götürdüm saat 16:30 da feci öksürmeye başladı boğulacak gibi..
geniz akıntısı dedi dr.
Eve gelince eşimden telefon geldi çaya misafir haberi verdi iki aile...
Bir yandan akşam yemeğini hazırlıyorum bir yandan fırına verdim birşeyler çayın yanına..
OĞluma koşuyorum o her öksürdüğünde benim ciğerlerim sökülüyor sanki..
Misafirlerim yeni gitti hemen mutfağı toparladım salonu bıraktım artık yarına. valla kafam oldu bi milyon..
OĞlumda sessiz uyuyor şükür. öksürüğü kesildi gibi inşallah rahat uyur sabaha kadar...
Liste için kusura bakmayın şimdi hazırlıyorum...
Teşekkür ederim kızlar..İnşallah azalır öksürüğü ben böyle bişey görmedim yaa..
asuu, bekliyorum yarın önden kahvaltı ederiz..Sonra işe koyuluruz.:)
Mutlu, seninde önemli bişeyin yokmuş gözün aydın..
canımya o kadar iş güç bir de liste ile uğraştın ellerine sağlık hakkını helal et...acaip yoğun bir gündü...komşum hastaneden gelince bende oğlumu götürdüm saat 16:30 da feci öksürmeye başladı boğulacak gibi..
geniz akıntısı dedi dr.
Bir yandan akşam yemeğini hazırlıyorum bir yandan fırına verdim birşeyler çayın yanına..
Oğluma koşuyorum o her öksürdüğünde benim ciğerlerim sökülüyor sanki..
misafirlerim yeni gitti hemen mutfağı toparladım salonu bıraktım artık yarına. Valla kafam oldu bi milyon..
Oğlumda sessiz uyuyor şükür. öksürüğü kesildi gibi inşallah rahat uyur sabaha kadar...
[sıze=3]haftanın 1.si __________ - 1.7 kg. _______ akabe[/sıze]
[sıze=3]
haftanın 2.si __________ - 1.6 kg. ___ dalokaysmom:81: :122: [/sıze]
[sıze=3]
haftanın 3.sü _________ - 1.5 kg. ________ ilbatum:118: [/sıze]
Günaydın,
NEVİN cim evet burdayım canım ama tahmin ettiğin gibi yoğun.Ne zamandır kar yağmur işler düşüktü.Güneşin yüzü görününce millet akın etti birden.Sayfayı yenileyip yeni mesajları okuyorum sadece.Aklım burda ama napim.Hafta sonu sohbeti edemicez gibi.Fırsat buldukça gelcem ama.Özlüyorum kız sizi.Hayatımın parçası oldu valla bu topik
HAFTANIN 1.si __________ - 1.7 kg. _______ Akabe
HAFTANIN 2.si __________ - 1.6 kg. ___ Dalokaysmom:81: :122:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1.5 kg. ________ İlbatum:118:
selam fıstıklarr , nasılsınız ??
benden iyilik ayran detoksumun 2. günündeyim ilk günün raporunu vereyim ; ayran çorbam gayet güzel oldu çünkü ben yoğurt kıvamında yaptım ayran kıvamında değildi
her neyse bu sabah tartıldığımda yaklaşık olarak 1.5 kilo değişim gördüm harika bişey oldu , bugünüde tamamlayım yarın sabaha net sonucu bildiririm , öpüyorum hepinizi
Acaip yoğun bir gündü...Komşum hastaneden gelince bende oğlumu götürdüm saat 16:30 da feci öksürmeye başladı boğulacak gibi..
geniz akıntısı dedi dr.
OĞluma koşuyorum o her öksürdüğünde benim ciğerlerim sökülüyor sanki..
Misafirlerim yeni gitti hemen mutfağı toparladım salonu bıraktım artık yarına. valla kafam oldu bi milyon..
OĞlumda sessiz uyuyor şükür. öksürüğü kesildi gibi inşallah rahat uyur sabaha kadar...
HAFTANIN 1.si __________ - 1.7 kg. _______ Akabe
HAFTANIN 2.si __________ - 1.6 kg. ___ Dalokaysmom:81: :122:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1.5 kg. ________ İlbatum:118:
Ben de geleyim mi????
Ben iş yapmam ama;sadece kahvaltı ve sohbet ederim.....
Hatayım hasta...Yoksa yaparım .....
hadi bakalım aynurcum güzel bir sonuç bekliyoruz senden
d,yet,syene sorup bende yapmayı düşünüyorum
bebişim zararlı bişey değil , detok vücut için ödemleri atmak ve bünyeyi dinlendirmek için harika bişey bence
sen yinede bi sor ,ona göre yaparsın
siz 13 kiloyu ne kadar sürede verdiniz .neler yediniz .ben dukan diyeti yapıyorum 2 aydır anca 5.5 kilo verdim
canım ben 13 kiloyu 3.5 ay gibi bi sürede verdim , dukan yapmıyorum çünkü mantık olarak bana çok sağlıklı gelmedi , 2 aralıkta bir kere diyetisyene gittim , bana bi liste verdi , ona göre yaptım , yaa artık ona bile bakmıyorum , kendi düzenimi oturttum çook şükür , bundan sonrada bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum
fadimecim bence eğer gitmediysen önce bi diyetisyene git , ama bunda kararlı ol , sonrası çorap söküğü gibi gelir inşallah :128::128::128::128:
ben bizim burda devlet hastanesindeki diyetisyene gittim dr çok ilgilenmiyor herkese liste verip gönderiyor .kaç ay gittim olmadı .mecburen dukan yapıyorum sizin listeniz nasıl paylaşabilirmisniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?