yok tatlım ondan değildebebişim zararlı bişey değil , detok vücut için ödemleri atmak ve bünyeyi dinlendirmek için harika bişey bence
sen yinede bi sor ,ona göre yaparsın
kilo bildirimim
gecen hafta 137.1
bugün 135.8
1.3 kg vermisim
spor 240 dakika
çok istiyorum özlemimmm çokk çokk çokkkcanımsın :)
duydum valla :) inşallah sizde daha fazlasıyla duyacaksınız, sende başlamışsın hem sonu gelecek eminim ben, umudunu kaybetme canım sen herşey istemekten geçiyor emin ol,yeterki çok iste oluyor ...
sende vereceksin ve burada bu tarz paylaşımların olacak bizde keyifle okuyacağız ne dersin? var mısın yeni kahraman olmaya?
yokk bence gayet ii yiyorsun aylin örtmenimbu arada bugün yediklerimi sayıyım size fazlamı yiyorum söyleyin
sabah:
2 dilim uno dengeekmek
yarım domates
1,5 kk beyaz peynir
ara:
portakal
öğle:
5 yk karnıbahar
yağsız salata
1 dilim ekmek
ara:
eti form yulaflı
akşam:
yoğurt
1 ekmek
4 yk karnıbahar
ara:
havuç
gün içinde 2 fincan bitki çayı ve su
ben de seni özlüyorum ebrummmmGünaydın,
NEVİN cim evet burdayım canım ama tahmin ettiğin gibi yoğun.Ne zamandır kar yağmur işler düşüktü.Güneşin yüzü görününce millet akın etti birden.Sayfayı yenileyip yeni mesajları okuyorum sadece.Aklım burda ama napim.Hafta sonu sohbeti edemicez gibi.Fırsat buldukça gelcem ama.Özlüyorum kız sizi.Hayatımın parçası oldu valla bu topik
yok tatlım ondan değilde
şimdi listeye uygun gidiyorum ya kafama göre yapmıyım
durmaya başladığı için protein diyeti verdi bu haftaa
bakalım 1-2 kiloya yakın verirsin dedi inşşaallaahhh
bugün ki menülerimi yazip az birsey uzanayim
gözlerimden uykular akiyor :)
sabah güzel bir sürprizle uyandim ,esim girmis mutfaga güzel bir kahvalti hazirlamis,öglen yemegide ondandi sagolsun
anliyacaginiz bugün keyfim keyifti :)
gecen gün esimin arkadasi hanimi bir pastaneye gittik arkadaslar
oy oy bir görseniz bizimkiler saldirdi resmen agzima tek lokma almadim
esimin arkadasida sasirdi,yenge burayi begenmediyse baska yere gecelim diyor esime,esimde diyemiyor bir türlü hanim rejim yapiyor diye,onlar yedi.. ben cay ictiml ama bir catal bile denemedim
en son artik ciktik ordan,abi bana döndü,yenge affina siginirim ama ben böyle irade görmedim valla helal dedi
bende hem sevindim hemde kizardim :)
valla tebrk ederm arkadasım
ben de görmedm böle bir irade kendimde..
ben olsam 1 çatal ondan 1 çatal bundan dayanamazdım..
bir de zaten en büyük problemim pasta..tatlı..dayanamıyorum..
sürekli canm çekiyor(
hatta aksam yemek yemıorum ama tatlıdan vazgecemıorum
bu arada eşinin sürprizi de hoşmuş
saol canim
cok istiyorum zayiflamayi,cok sikintilar cektim
üzerime yillar oldu begendigimi alamiyorum,rahat hareket edemiyorum..nefes almada zorlaniyordum
artik eskiden yediklerime sayiyorum :)
hani bir 100 kg ya düssem,gerisi kolay ,varsin yavas yavas vereyim
ama önce bir 100´é ineyim insallah
aa eliffff protein dieti de ne ki ola???
canmcım bahsetsene bize durmaya baslayınca neler yapıyorsun doktorun neler diyor..
sen diyetsyennden gelnce böle degişik şeler geçnce bize de yazarsan sevinirim fikir olur
Özlem süpersin diyeceğim, başka da bir şey diyemeyeceğim. Gerçekten maşallah sanaben yarın yokum malum ve kilomu bildirmek istiyorum :)
bu hafta KİLOM : 71.5 oleyyyyyyyyyyyyyyyy :))))) 60ları göreceğim inşallahhhhhhh
MAŞALLAH BANA YA
Görmedim canım ya bu mesajı, yoksa dün getirirdim. Hafta içi görüştüğümüzde getiririm artık....
Umut senden kefir istiycem hep unutuyorum. Sonraki bulusmada aliym bari unutmazsak...
...
Oğlum çok öksürüyor yaa.
Bugün arttı gibi.
Şimdi zeytinyağı içirdim,karabiberli pekmez içirdim..her öksürükten sonra bir yudum su içiriyorum. geçse artık iki hafta olacak nerdeyse...
kızlar benim biran önce zayıflamam
lazım eşime belime jel surdurdum. eşim bakıp gülmeye başladı ne oldu çok mu kötü dedim. "valla çok kilo vermen lazım" dedi. "30 kg vericem" dedim. eşimin ilk bu kez kahkaha attı. ne oldu canım dedim. "tabi canım inşallah verirsin" dedi kinayeli kinayeli. ya dedim verdim ya gecen sene... "25 kg verdim". o an duvarla konusur gibi hissettim. adamın umrundamı o gördüğüne yorum yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?