Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlarr cok yorgunum acayip her yanım ağrıyo ne griptir ya rabbim yapıştımı gitmiyooo burnumm yara oldu silmekten cocuklarla beni yıktı güneş gel artıkk adette oldum üstüne

yediklerim sabah kk pey nir
1 dlm kepekli ekmek

azcık sosis sucuk yumurtalı haftasonu kahvaltısı olunca menü genişliyoo

öğlen 1 lahmacun 1 goftet alpella beyazcikolatalı adet olunca canım çekti
akşama biber dolma yaptım ama yemem sanırım baydı tatlı baya çay içerim

buzdolabım su akıtıyo neden aceba servis te yokki burda napıcaksak başına gelen olldumu böyle olay

Son düzenleme:
bebişim zararlı bişey değil , detok vücut için ödemleri atmak ve bünyeyi dinlendirmek için harika bişey bence

sen yinede bi sor ,ona göre yaparsın
yok tatlım ondan değilde
şimdi listeye uygun gidiyorum ya kafama göre yapmıyım
durmaya başladığı için protein diyeti verdi bu haftaa
bakalım 1-2 kiloya yakın verirsin dedi inşşaallaahhh

YENA kullanıcısından alıntı
HAFTANIN 1.si __________ - 1.7 kg. _______ Akabe

HAFTANIN 2.si __________ - 1.6 kg. ___ Dalokaysmom

HAFTANIN 3.sü _________ - 1.5 kg. ________ İlbatum

selamun aleykum canlarim,listede yanlislik var
ben 1.3kg verdigimi yazmistim
137,1 kg idim
cuma ise 135.8 kg geldim yani 1.3 kg

1.gelen Dalokaymom tebrik ederim

bugün ki menülerimi yazip az birsey uzanayim
gözlerimden uykular akiyor :)

sabah güzel bir sürprizle uyandim ,esim girmis mutfaga güzel bir kahvalti hazirlamis,öglen yemegide ondandi sagolsun
anliyacaginiz bugün keyfim keyifti :)

gecen gün esimin arkadasi hanimi bir pastaneye gittik arkadaslar
oy oy bir görseniz bizimkiler saldirdi resmen agzima tek lokma almadim
esimin arkadasida sasirdi,yenge burayi begenmediyse baska yere gecelim diyor esime,esimde diyemiyor bir türlü hanim rejim yapiyor diye,onlar yedi.. ben cay ictiml ama bir catal bile denemedim
en son artik ciktik ordan,abi bana döndü,yenge affina siginirim ama ben böyle irade görmedim valla helal dedi
bende hem sevindim hemde kizardim :)

cenem düstü:) menümü yazip cikayim :)

kahvalti
2 dilim ekmek,domates biber az peynir yedim

öglen
patates kavurmus,sebze sote yapmis

aksamda
yogurtlu havuc salatasi
patlican salatasi yedim

çok istiyorum özlemimmm çokk çokk çokkk
ayyy insallah bende sizler gibi olurum..daha ne isteyeym ozaman...
sen 28 kilo vermişsin toplamda maşallah..

ama benm daha nerden baksam 28 kilo vermem gerek
bu da ancak 2013 demek:44: neyse ben de o zaman olurum..
teşekkür ederm güzel düşüncelerin canm arkadasm benm
yokk bence gayet ii yiyorsun aylin örtmenim
2-2.5ltre de su içiyorsan eger oh..maasallah sana
ben de seni özlüyorum ebrummmm
haftaiçinde sana yazmıstım..ablanla yürüyüşten bahsednce örnekler vermiştim gençligimden ama sen görmedm yazılarımı..genelde gece yazıyorumya ben
bu arada havalar güzelleşince hep böle yoğun olmuyacaksın degil mi??*
aaa o zaman kar kış geri gelsin der ve iissyyeeeaaağğnnn a bağlarım
yok tatlım ondan değilde
şimdi listeye uygun gidiyorum ya kafama göre yapmıyım
durmaya başladığı için protein diyeti verdi bu haftaa
bakalım 1-2 kiloya yakın verirsin dedi inşşaallaahhh

aa eliffff protein dieti de ne ki ola???
canmcım bahsetsene bize durmaya baslayınca neler yapıyorsun doktorun neler diyor..
sen diyetsyennden gelnce böle degişik şeler geçnce bize de yazarsan sevinirim fikir olur

valla tebrk ederm arkadasım
ben de görmedm böle bir irade kendimde..
ben olsam 1 çatal ondan 1 çatal bundan dayanamazdım..
bir de zaten en büyük problemim pasta..tatlı..dayanamıyorum..
sürekli canm çekiyor(
hatta aksam yemek yemıorum ama tatlıdan vazgecemıorum

bu arada eşinin sürprizi de hoşmuş

saol canim
cok istiyorum zayiflamayi,cok sikintilar cektim
üzerime yillar oldu begendigimi alamiyorum,rahat hareket edemiyorum..nefes almada zorlaniyordum
artik eskiden yediklerime sayiyorum :)
hani bir 100 kg ya düssem,gerisi kolay ,varsin yavas yavas vereyim
ama önce bir 100´é ineyim insallah

insallah arkadasım..o günleride görecegiz..

bu azimle bu istekle başaracaksın sen bu işi..
aslında dgru diyorsun yedikte ne oldu ki...

artık çizelge yapsana sende kendine..
her hafta eksiltikçe düznleme yaptıkça çok hoşuna gidiyor insanın..tavsiye ederm

iyi akşamlar kızlar
uzun süredir hiç spor yapmıyordum bu gün 20 dk.yürüyüş yaptım
dönüşte gördüğüm durum çok canımı sıktı köpekleri çiftleşirken gördüm başlarında bir sürü çocuk acayip tepkiler veriyorlardı
kitlenmişler zannedersem hem gülüp hem taşlıyorlardı hala miğdem bulanıyor heralde en çok eziyet gören hayvan köpekler olsa gerek
akşam yemeğinde az yedim ama daha kötüsünü yaptım bir paket cips yedim çok pişmanım

aa eliffff protein dieti de ne ki ola???
canmcım bahsetsene bize durmaya baslayınca neler yapıyorsun doktorun neler diyor..
sen diyetsyennden gelnce böle degişik şeler geçnce bize de yazarsan sevinirim fikir olur

canım protein diyeti ile vücudu azda olsa aç bırakıyor
daha sonra 1 hafta sonra işte yine normal diyetime dönücem
bu sırada vücut aç kalıyormuşum gibi hissedip hem kilo vericek hem de diğer yaptığım diyet tekrar etkisini göstericek

protein diyetinde de;
sabah; yumurta+peynir+1 dilim kepekli ekmek+şekersiz çay
ara öğün; 6 adet fındık veya 6 adet badem veya 2 tam ceviz + yeşil çay
öğlen yemeği; tavuk göğsü veya hindi eti veya köfte (yağsız ızgara ve yanında sebze olmadan tüketiyosun)
ara öğün; meyveli activia veya sade aktivia+1porsiyon meyve
akşam yemeği; tavuk göğsü veya hindi eti veya köfte veya balık
ara öğün; 1 adet meyveli activa
perşembe gününden beri yapıyorum yan taraftaki simitlerde azalma var
ve daha hafif hissediyorum
ama az yediğim için çok fazla acıkıyorum hissi var ve kaçırmamak için kendimi zor tutuyorum
bunlar haricinde herhangi bir sebze veya meyve yememem lazım ki tam etkisini göstersin
çarşamba günü diyetisyende tam sonucu alıcam inşallah

Herkese merhabalar, gerçi şu anda kimse de yok bizden, hafta sonu sakin tabii buralar. Dün bakındım, alıntılar yaptım ama çaaat diye elektrikler gitti, sonra da tekrar yazamadım. Hiç böyle olmamıştı, her tarafın elektrikleri kesildi sadece mutfak kesilmedi, 1.5 saat sonra o da gitti, 2 saate yakın da hepten karanlıkta kaldık. Bu devirde, İstanbul'un göbeğinde, 3.5 saat iki çocukla karanlıkta kaldım. Gerçi fena vakit geçirmedik, şansımıza mutfak yanıyordu yemeğimizi rahat yedik en azından. Gene de sinir oluyor insan :))

Oysa dün güzel bir gün geçirmiştim, sabahtan oğlum kreşteyken Leah ile buluşup kahve içtik bir güzeeel. Gerçi kahveler çok kötü yapılmıştı ama sohbetimiz kahveden koyuydu, hemencecik 1.5 saat geçti bile :) Öğleden sonra da çarşı pazar gezdim tozdum. Dün kaçamağım da azdı, "ohh tartıya çıktım, şimdi yemek serbest" modundan çıktığım için abartılı yemedim. Vardı kaçamaklarım ama buraya yazmayınca inanın unuttum. Antep fıstığı, badem, kuru kayısıyı bir arada yiyerek abartılı bir kuruyemiş öğünü yaptım onu hatırlıyorum sadece.

Bugünkü kaçamaklarım:
Üç adet kare çikolata
1 adet mini tartalet (çok minikti gerçekten, pasta satın alırken ikram olarak uzattılar, reddedemedim.)
Yarım dilim çikolatalı pasta (kardeşimin doğum günüydü, aslında çocukların tabaklarını da sıyırdım, bir dilim pasta desem daha doğru)

Kaçamakları unutmadan yazmak istemiştim, şimdi tekrar geçmişe döneyim :)

Son düzenleme:
ben yarın yokum malum ve kilomu bildirmek istiyorum :)

bu hafta KİLOM : 71.5 oleyyyyyyyyyyyyyyyy :))))) 60ları göreceğim inşallahhhhhhh

MAŞALLAH BANA YA
Özlem süpersin diyeceğim, başka da bir şey diyemeyeceğim. Gerçekten maşallah sana
....
Umut senden kefir istiycem hep unutuyorum. Sonraki bulusmada aliym bari unutmazsak...
...
Görmedim canım ya bu mesajı, yoksa dün getirirdim. Hafta içi görüştüğümüzde getiririm artık
Oğlum çok öksürüyor yaa.
Bugün arttı gibi.

Şimdi zeytinyağı içirdim,karabiberli pekmez içirdim..her öksürükten sonra bir yudum su içiriyorum. geçse artık iki hafta olacak nerdeyse...

Canım, geçmiş olsun oğluna Zaten ilaç tedavisine başlamış ama aklında bulunsun diye yazmak istedim . Gerçek andız pekmezi çok iyi sonuç veriyor, söküp atıyor resmen. Bilmem denedin mi... Tadı güzel değil ama çok etkili. Yalnız gerçeğini bulmak zor ne yazık ki...

Derin, kızına çok geçmiş olsun canım.
Mutlu geçmiş olsun, umarım haftaya MR iyi çıkar, sadece dinlenme ile atlatırsın.
Beyzuş, çok geçmiş olsun ve de tekrar hoşgeldin
Nevin, sana da eşine de geçmiş olsun. Havalar ısınıyormuş, artık temelli gider bu hastalıklar hepimizin evinden inşallah.

Hayırlı akşamlar. Kizlarrr

yenacim inşallah oğlun bu gün daha iyidir

Yenacim liste için elletine sağlık yorgun yorgun ugrasmissin cnm

beyzus ablacim bu sene grip çok fena yapıyor bende zor topladım kendimi bol meyve ye kendine dikkat et cnm

hasta olanlara çak geçmiş olsun .....

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Yarın günüm var bugün temizlik yaptım,

en çok ağrıyan yerim tırnak diplerim , bütün evi elde bez ile sildim..

yarın iyice acısı çıkar ama dinlenemicem.....

akşam artık yatar uyurum.....

kızlar benim biran önce zayıflamam
lazım eşime belime jel surdurdum. eşim bakıp gülmeye başladı ne oldu çok mu kötü dedim. "valla çok kilo vermen lazım" dedi. "30 kg vericem" dedim. eşimin ilk bu kez kahkaha attı. ne oldu canım dedim. "tabi canım inşallah verirsin" dedi kinayeli kinayeli. ya dedim verdim ya gecen sene... "25 kg verdim". o an duvarla konusur gibi hissettim. adamın umrundamı o gördüğüne yorum yapıyor.

sen boşver canım onu

onun tavrı seni gaza getirsin

bir kez başardın bir daha başarmamam için hiç sebep yok

üzülme......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…