Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bebiş ziyaretinden yeni geldik ve anında size koşturdım

Ya kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben aşık oldummmmmmmmmmmm
Gittiğimiz evde Karamel adında şekermi şeker dişi bir Golden Retriever vardı :122:
Normalde köpekten tırsan ben onunla okadar çok oynadım ki hani tamam deseler anında eve götürürdüm
Bebişte maşallah çok çok tatlıydı.
Arkadaşın eşiylede ilk kez tanıştık ( Kız çok çok zayıf neresinden çıktıysa bebiş ) inanılmaz cana yakın ve iyi bir kızcağız. Ben genelde evdeyim canın ne zaman isterse cık gel bana dedi bende dedim Karamel sorun değil aksine onuda al gel çok sevinirim diye. İnşallah en kısa zamanda yine hem Karameli sevmeye hemde Didemle görüşmeye giderim bu sefer ablası habersiz gelince bizde biraz erken kalktık belki baş başa birşeyler konuşmak isterlerse diye

Neticede çok güzel vakit geçirdik ve sonunda evimize döndük.

İki gündür spor yapmıyorum minik halilarimi yikadim diye ayaklarımı usuttum eklemlerim çok fena ağrıyor

Canım çok geçmiş olsun Bende gece herhalde üstümü açmışım uyurken sabah bir kalktım her yerim ağrıyor. Öksürüğümde devam ediyor birde bir iki saattir benim ufaklıkta başladı öksürmeye. Biberonuna direk damacanadan su koydum içine az sıcak su damlatmayı unuttum ya anında bademcıklerimi şişti nedir :26: Havalar bir öyle bir böyle derken hastalıklarda bitmiyor maalesef

canım ben inanıyorum sen o 30 kilonun üstesinden geleceksin
moralin bozulmasın sakın tam tersi istikrarla kaçamaksız ve sağlıklı devam etmelisin
30 kilon gittikten sonra kocanın karşısına geçip, o söylediklerini bir kezde şimdi söyle diyeceksin

sonuna kadar destekliyorum seni arkadaşım

Canım üzme kendini erkeklerin çoğunun maalesef espiri anlayışı bu şekilde :26:
Sen sakın onun söylediklerine takılma takılacaksanda o sözleri ona yedireceğim diye takıl sonuçta ben enişte beyi sonra görürüm zaten güzel hatunsun birde kilolardan da kurtulduğun an bakalım bukadar umursamaz davranabilecekmi ondan sonra hatun elden gitmesin diye gözünün içine bakacaktır, dudaklarından dökülecek sözlere bakacaktır

Kimsenin ( dünyada en çok sevdiğin kişi dahi olsa ) seni üzmesine ve motivasyonunu düşürmesine izin verme aksine kamçı olarak algılamamız lazım bu tip cümleleri ki onlara gereken cevabı bir sene sonrada olsa sadece karşılarına dikilerek verelim

toksin geçmiş olsun...

lunaazul, kolay gelsin. yarını hafiif atlatabilirsin umarım

mutlu, sen gaza gelince daha güzel ilerliyorsun, bak ne güzel gaz vermiş adam sana Erkekler kadınlar kadar zorluklara göğüs geremiyorlar kesinlikle, ama konuşmak kolay onlara. Bırak 15-20'yi, 30-40'ı; "hadi 8-9 kilo ver bakalım" desen acaba kaçı yapabilir?

Diğer mesajımda alıntı yapmıştım ama uçmuş, haftanın ilk üçünü tebrik ediyorum. Alkışlar, ıslıklar fiyuvvvv. fiyuvvv. Yena-Beyzuş, ellerinize sağlık, her haftaki gibi teşekkürlerimi gönderiyorum sizlere de :)

canim cizelge yapacamda,bir türlü beceremiyorum
topicten cok inceledim ama yapamadim

bayaaa hırslandım uzuldum de. zaten belim ağrıyor. yaşam konforum çok azaldı. ne oturabiliyorum, ne eğilebiliyorum. ilaçlar da pek yaramadı... zaten vermem sart oldu. şimdi beyimiz beğenmiyormuşşş. zaten canım burnmda 1 aydır. offfff. hep bu durumlara kendimi kendim dusurdum. verdin ne güzel 86 oldun ne alıyorsun geri işini tamamlamıyorsun. öyle lafı yer oturursun...

sen boşver canım onu

onun tavrı seni gaza getirsin

bir kez başardın bir daha başarmamam için hiç sebep yok

üzülme......

yok kızlar bu bahar bana geldi, baharın kölesi yazın kraliçesi olacağım.
el eleverip bitireceğiz kilo için itilip kakılmaları...

Mutlu birkaç ay kaybettin ama, önemli olan sonuç öyle değil mi? az rötarlı da olsa hedefine ulaşacaksın, önemli olan bu :)) Olmasa iyiydi tabii ama artık önümüzdeki maçlara bakacağız

....

Ben iyi geceler diliyorum arkadaşlar. Kaçamaklar yüzünden akşam yemeğinde 1 ufak biber dolması yemiştim sadece ekmeksiz, acıktım şimdi, tarçınlı süt içerek dizi seyredeceğim internetten. Aslında bu saatte onu da içmesem daha iyi, yarısını eşime satayım olmazsa

Herkese rahat bir uyku, güzel bir pazar günü diliyorum.

canim cizelge yapacamda,bir türlü beceremiyorum
topicten cok inceledim ama yapamadim

cnm ben senin icin yaptim insallah begenirsin altaki kirmizi renkli yeri koplayalip cizelge yerine yaapistircan cnm ama dikkat et cizelge yerindeki yazilari sil yoksa olmaz hadi kolay gelsin

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wY6ojee/weight.png

cenem düstü:) menümü yazip cikayim :)

kahvalti
2 dilim ekmek,domates biber az peynir yedim

öglen
patates kavurmus,sebze sote yapmis

aksamda
yogurtlu havuc salatasi
patlican salatasi yedim

akabeciim havuç salatasını çok tercih etmessen iyi olur canım , çünkü havuç fazlaca kalorili bir sebze

yaaa bu kilo verme işi resmen bir savaş...

sonunda normal bir insan olmak için savaşmak zorundayız. komık...

yanımızdan geçip giden bir sürü insan bu savaşda çoktan kahramanlık madalyalarını almış gibiler. öyle ya da böyle "kolay olması gerekmiyor", ama bu hiçbir zaman gerçekleşmeyecek anlamına gelmez. geç belki de güç olacak AMA OLACAK...

HAFTANIN 1.si _________ 1.6 kg._____ Dalokaysmom

HAFTANIN 2.si _________ 1.5 kg. _________ İlbatum

HAFTANIN 3.sü ________ 1.3 kg. __________ Akabe

------------------------------------

Kusura bakmayın kraliçeler yanlışlığı düzeltiyorum...

akabe teşekkürler..

Son düzenleme:
selam kızlar.bir saat önce eve geldim.duşagirip çıktım.saçımda havluyla oturup kaldım pc nin başına.hemen yediklerimi yazıyorum.saçımı kurutmazsam ıslak ıslak uyuyup kalcam yorgunluktan.
sabah:
2 dilim uno denge ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
ara:
4 tane eti form yulaflı(paketten 6 tane çıkıyor)
öğlen:
1 kepçe çorba
5 kaşık zeytinyağlı pırasa(pirinçsiz)
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
ara:
yeşil çay
2 galeta
akşam:
salata(yağsız)
haşlanmış tavuk göğsü
2 dilim ekmek
ara:
1 elma

olaaccaakk oollaccaaaaaaaakkkkkkkk :118::118::118::118::118::118:

bu lafı kocişe yedirmelisin Mutlucumm , inanıyorum sana :129::129::129::129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…