- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
İki gündür spor yapmıyorum minik halilarimi yikadim diye ayaklarımı usuttum eklemlerim çok fena ağrıyor
canım ben inanıyorum sen o 30 kilonun üstesinden geleceksinkızlar benim biran önce zayıflamam
lazım eşime belime jel surdurdum. eşim bakıp gülmeye başladı ne oldu çok mu kötü dedim. "valla çok kilo vermen lazım" dedi. "30 kg vericem" dedim. eşimin ilk bu kez kahkaha attı. ne oldu canım dedim. "tabi canım inşallah verirsin" dedi kinayeli kinayeli. ya dedim verdim ya gecen sene... "25 kg verdim". o an duvarla konusur gibi hissettim. adamın umrundamı o gördüğüne yorum yapıyor.
kızlar benim biran önce zayıflamam
lazım eşime belime jel surdurdum. eşim bakıp gülmeye başladı ne oldu çok mu kötü dedim. "valla çok kilo vermen lazım" dedi. "30 kg vericem" dedim. eşimin ilk bu kez kahkaha attı. ne oldu canım dedim. "tabi canım inşallah verirsin" dedi kinayeli kinayeli. ya dedim verdim ya gecen sene... "25 kg verdim". o an duvarla konusur gibi hissettim. adamın umrundamı o gördüğüne yorum yapıyor.
insallah arkadasım..o günleride görecegiz..
bu azimle bu istekle başaracaksın sen bu işi..
aslında dgru diyorsun yedikte ne oldu ki...
artık çizelge yapsana sende kendine..
her hafta eksiltikçe düznleme yaptıkça çok hoşuna gidiyor insanın..tavsiye ederm
sen boşver canım onu
onun tavrı seni gaza getirsin
bir kez başardın bir daha başarmamam için hiç sebep yok
üzülme......
canım ben inanıyorum sen o 30 kilonun üstesinden geleceksin
moralin bozulmasın sakın tam tersi istikrarla kaçamaksız ve sağlıklı devam etmelisin
30 kilon gittikten sonra kocanın karşısına geçip, o söylediklerini bir kezde şimdi söyle diyeceksin
sonuna kadar destekliyorum seni arkadaşım
Canım üzme kendini erkeklerin çoğunun maalesef espiri anlayışı bu şekilde :26:
Sen sakın onun söylediklerine takılmatakılacaksanda o sözleri ona yedireceğim diye takıl sonuçta ben enişte beyi sonra görürüm zaten güzel hatunsun birde kilolardan da kurtulduğun an bakalım bukadar umursamaz davranabilecekmi ondan sonra hatun elden gitmesin diye gözünün içine bakacaktır, dudaklarından dökülecek sözlere bakacaktır
Kimsenin ( dünyada en çok sevdiğin kişi dahi olsa ) seni üzmesine ve motivasyonunu düşürmesine izin verme aksine kamçı olarak algılamamız lazım bu tip cümleleri ki onlara gereken cevabı bir sene sonrada olsa sadece karşılarına dikilerek verelim
toksin geçmiş olsun...
lunaazul, kolay gelsin. yarını hafiif atlatabilirsin umarım
mutlu, sen gaza gelince daha güzel ilerliyorsun, bak ne güzel gaz vermiş adam sanaErkekler kadınlar kadar zorluklara göğüs geremiyorlar kesinlikle, ama konuşmak kolay onlara. Bırak 15-20'yi, 30-40'ı; "hadi 8-9 kilo ver bakalım" desen acaba kaçı yapabilir?
Diğer mesajımda alıntı yapmıştım ama uçmuş, haftanın ilk üçünü tebrik ediyorum. Alkışlar, ıslıklar fiyuvvvv. fiyuvvv. Yena-Beyzuş, ellerinize sağlık, her haftaki gibi teşekkürlerimi gönderiyorum sizlere de :)
yok kızlarbu bahar bana geldi, baharın kölesi yazın kraliçesi olacağım.
el eleverip bitireceğiz kilo için itilip kakılmaları...
canim cizelge yapacamda,bir türlü beceremiyorum
topicten cok inceledim ama yapamadim
cenem düstü:) menümü yazip cikayim :)
kahvalti
2 dilim ekmek,domates biber az peynir yedim
öglen
patates kavurmus,sebze sote yapmis
aksamda
yogurtlu havuc salatasi
patlican salatasi yedim
yaaa bu kilo verme işi resmen bir savaş...
Sonunda normal bir insan olmak için savaşmak zorundayız. Komık...
Yanımızdan geçip giden bir sürü insan bu savaşda çoktan kahramanlık madalyalarını almış gibiler. öyle ya da böyle "kolay olması gerekmiyor", ama bu hiçbir zaman gerçekleşmeyecek anlamına gelmez. Geç belki de güç olacak ama olacak...
kızlar benim biran önce zayıflamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?