Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

damara bağladığım bu gece de inşallah her hafta bu kilolara yakın kilolar atarım..heyyyooo el ele hepberaberrrrr

damara bağladığım bu gece de inşallah her hafta bu kilolara yakın kilolar atarım..heyyyooo el ele hepberaberrrrr

İsteyip azmettikten sonra veririz, yeterki istikrar olsun...

7. takımdan kırmızıgül adlı üye 52.5 kilo vererek mezun olmuş...Ne muhteşem bişey..
Şimdi orayı okuyordum...darısı bize..

naıl kızlar olur mu acep bana çok hoşşşş

Eklentiler

• $Jessica-Alba-12.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
bende 104 kg dum 98 e düştüm 1 ayda ama diyete ara verdım yazda gelıyor ne yapıcam diyete devam etmek istiyorum ama bu aralar öle bi isteksizlikte var offff

İsteyip azmettikten sonra veririz, yeterki istikrar olsun...

7. takımdan kırmızıgül adlı üye 52.5 kilo vererek mezun olmuş...Ne muhteşem bişey..
Şimdi orayı okuyordum...darısı bize..

çok şaşırdım şaşırmam yapamayacağı için değil

ama 52 kilo nasıl bir azim

bir zamanlar bende 7. gruptaydım tanıyorum kırmızıgülü çok sevindim onun adına

darısı tüm kilo vermek istiyenlerin başına

Kırmızıgül'ün azmi hepimize örnek olsun.....

canim cizelge yapacamda,bir türlü beceremiyorum
topicten cok inceledim ama yapamadim
tüh ben cıkmasaydım yardım ederdm sana ama toksincimde yardımlarını esirgememiş saolsun..bu arada fikrimi önemseyip çizelgeni yaptıgın için mutlu oldum.çünkü yazınca sana dedm durduk yerde neden yazdm acaba istiyormuydu..insallah üzmemişimdir arkadasımı dedm..
şimdi mutlu oldum çok...
bol eksiltili çizelgeler diliyorum
oy benimde bir cizelgem var
toksin cok cok tsk ,Allah razi olsun canim

hayırlı olsun canm..toksincimin de ellerine sağlık

günaydın nursenacım
bana sesslendn sanırım çıtır falan deynce

ay ben hç uyuyamadm bu gece..2di yataga grdm dön dön 3 oldu..3.5 oldu dedm acaymda topice bakayım bari..okurum uykum gelir..ama yok uykuda gelmedi..kocişte yataktan postaladı sabah ezanıyla birlikte

e adamda haklı 2 saat snra kalkıp işe gtcek.ben bi yandan pc de dizi izliom bi yandan kk da laf yetiştiriom
aaa dedi ne dizin bitti birde klavye sesi benide uyutmadın
ben pırrrr salona tabi
neyse sonra 7de kalktım fırına gittim çıtır ekmekler aldım..çay demledm kahvaltı hazırladım 7.30da uyandırdım ve kalbini fethettim kocişimin..normalde zor kalkardım..kalksamda bir surat bir surat...
bu gün ama suçluluk varya yüzümde güller acıyordu..

ayıptır sölemesi pırasa ve bulgur pilavımıda pişirdim..cacıgımıda yaptım dolaba kattım
kocişide tembihledim bu öglen yemege gel diye( genelde erken kalkıp 12de yemege gelecek adama yemek yetiştiremem)
adam da bi şaşırdı ama ses etmedi
anlayacagınız acayip bir performans sergiliyorum su pazar sabahıya da azar sabahı mı deseydm
aaa bakın şimdi aklıma geldi benm sülüman demesin mmery e bir celallendim uyku sersemi kadın fırıldak gibi dönmeye basladı etrafımda..demek böle olmak lasımmış diye...
aman amannn dilimle yola getirdigim adamı elimle batırmak üzereyim..hımm ben şu maşaları alsam mı elime ne

bende 104 kg dum 98 e düştüm 1 ayda ama diyete ara verdım yazda gelıyor ne yapıcam diyete devam etmek istiyorum ama bu aralar öle bi isteksizlikte var offff

canım ara verme , bak ara verirsen verdiklerinide geri alırsın , sonra tekrardan birde o 4 kiloyu vermek için çabalayacaksın , bence durma , isteksizliğini bi kenara at , devam et :128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:

yavrularr , fıstıklarr herkese günaydınn

kızlar ayran detoksumun sonucunu bildireyim , 90 kg ile başladığım ayran detoksumu 88.5 kg ile tamamlamış bulunmaktayım

inanın hiç sıkıntı yaşamadım , aksine çook seve seve yaptım , dedim ya ayran , süt , yoğurt benim bıkmadan usanmadan yiyebileceğim şeyler

yapmak isteyen varsa destekleyip , ayran çorbam hakkında yardımcı olabilirim

Güzel bir Pazar Günü ve benden sizlere kocaman bir Merhabaaaaaaaaaaa

Anna kendimi Radyo Djleri gibi hissettim bir an
Sabah eşim sağ olsun yine kahvaltı hazırlamış omlet yapmış
Biraz etrafı toparlayıp çamaşırlarıda makineya atıp size koştum
Hava çok güzel aslında bakalım işim biterse belki biraz parka çıkarız hem hava almış ve hareket etmiş oluruz hemde çocuklar biraz eğlenmiş olur şu işlerimi bir bitireyimde

Kaldığın yerden o zaman tekrar devam ediyor ve bizlerle güzel güzel hedefine ulaşırsın en kısa zamanda Aramıza hoşgeldin

YOk yok enişte bey yapmaz öyle şey ay sabah sabah beni güldürdün Allahda sizi hep güldürsün
İddadaşım kız kardeş olsak bukadar olur bende hele sabah biri dürterek uyandırsın anında beş karış surat oluyorum ama artık huyumu bildikleri için en tatlı halleriyle uyandırıyorlar beni bende gayet güler yüzle uyanıyorum

Bende tadını beyendim ama ya bir yerde bir yanlış yaptım ( az su içerek ) yada benim bünyeye ters geldi o detoks
Kaç gündür yapsammı diye düşünüp duruyorum ama sonradan eğer çok güzel bir sonuç almazsam tek tip beslenmiş olmanın vicdan azabını yaşarmıyım diye düşünüyorum :26: tek tip sevmiyorum birde o günlerde her türlü şeyi canım çeker yasak ya
İki günde 1.5 kg bence çok iyi bende o zaman ancak 800 grmı ne gitmişti :26:

mutlucum stres yapma sakın
ben ilk diyetisyene başladığımda, erkek arkadaşım az veriyorsun ne bu haftada 100-200 gr demişti
çok morlim bozulmuştu, diyet yapmayı geç yemeğe vermiştim kendimi yeniden
sonra durdum düşündüm ve dedim ki gidecek bunlar ve ben sadece sağlıklı beslenmek istiyorum dedim
kendimi telkin ederek rahatlattım ve ne erkek arkadaşımın söylediklerini ne de başkalarını taktım
bir baktım patır patır gidiyor kilolar
ne kadar kilo verdin diyenlere "daha çok var verim işte biraz" dedim 18 kilo vermiş olmama rağmen
erkek arkadaşım "bu hafta ne kadar verdin" diye sorduğunda "sanane sonuca bak sen, benim gramlarım kilolarım alakadar etmez seni" demiştim
ve artık sormuyor ve bende daha rahat veriyorum
anladım ki kafana söylenilenleri takarsan, canını sıkarsan kilo verilmiyor
şimdi kilolarım benim için dert bile değil hemencecik gidecekler, bu zaman 6-7 ay olsa bile hemencecik geçip gidecek
ben sana inanıyorum arkadaşım, hep birlikte omuz omuza savaşıcaz
ben yanındayım ki eminim herkes benimle aynı fikirde

canım dün verdigin liste için çok teşekkürler senin listen benimkinden biraz farklı

canım sende o güçte var azimde
bunu hissedebiliyorum
kolay olmayacak ama olacak, emin ol çokta güzel olacak
sadece sabır..
hep dediğim gibi yaptığımız her kaçamak kilolarımızın bize karşı kazandığı bir zafer
ve artık zaferi onlar değil biz kazanacağız
sadece bunu sağlıklı beslenme olarak düşünelim ve dursada-az da gitse moral bozmadan son gaz devam edelim
hadi bakalım herkes ideal kilosuna bekleme yapmayalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…