HAFTANIN 1.si _________ 1.6 kg._____ Dalokaysmom
HAFTANIN 2.si _________ 1.5 kg. _________ İlbatum
HAFTANIN 3.sü ________ 1.3 kg. __________ Akabe
------------------------------------
Kusura bakmayın kraliçeler yanlışlığı düzeltiyorum...
akabe teşekkürler..
bu lafı kocişe yedirmelisin Mutlucumm , inanıyorum sana :129::129::129::129:
damara bağladığım bu gece de inşallah her hafta bu kilolara yakın kilolar atarım..heyyyooo el ele hepberaberrrrr
naıl kızlar olur mu acep bana çok hoşşşş
İsteyip azmettikten sonra veririz, yeterki istikrar olsun...
7. takımdan kırmızıgül adlı üye 52.5 kilo vererek mezun olmuş...Ne muhteşem bişey..
Şimdi orayı okuyordum...darısı bize..
tüh ben cıkmasaydım yardım ederdm sana ama toksincimde yardımlarını esirgememiş saolsun..bu arada fikrimi önemseyip çizelgeni yaptıgın için mutlu oldum.çünkü yazınca sana dedm durduk yerde neden yazdm acaba istiyormuydu..insallah üzmemişimdir arkadasımı dedm..canim cizelge yapacamda,bir türlü beceremiyorum
topicten cok inceledim ama yapamadim
oy benimde bir cizelgem var
toksin cok cok tsk ,Allah razi olsun canim
bende 104 kg dum 98 e düştüm 1 ayda ama diyete ara verdım yazda gelıyor ne yapıcam diyete devam etmek istiyorum ama bu aralar öle bi isteksizlikte var offff
bende 104 kg dum 98 e düştüm 1 ayda ama diyete ara verdım yazda gelıyor ne yapıcam diyete devam etmek istiyorum ama bu aralar öle bi isteksizlikte var offff
günaydın nursenacım
bana sesslendn sanırım çıtır falan deynce
ay ben hç uyuyamadm bu gece..2di yataga grdm dön dön 3 oldu..3.5 oldu dedm acaymda topice bakayım bari..okurum uykum gelir..ama yok uykuda gelmedi..kocişte yataktan postaladı sabah ezanıyla birlikte
e adamda haklı 2 saat snra kalkıp işe gtcek.ben bi yandan pc de dizi izliom bi yandan kk da laf yetiştiriom
aaa dedi ne dizin bitti birde klavye sesi benide uyutmadın
ben pırrrr salona tabi
neyse sonra 7de kalktım fırına gittim çıtır ekmekler aldım..çay demledm kahvaltı hazırladım 7.30da uyandırdım ve kalbini fethettim kocişimin..normalde zor kalkardım..kalksamda bir surat bir surat...
bu gün ama suçluluk varya yüzümde güller acıyordu..
ayıptır sölemesi pırasa ve bulgur pilavımıda pişirdim..cacıgımıda yaptım dolaba kattım
kocişide tembihledim bu öglen yemege gel diye( genelde erken kalkıp 12de yemege gelecek adama yemek yetiştiremem)
adam da bi şaşırdı ama ses etmedi
anlayacagınız acayip bir performans sergiliyorum su pazar sabahıya da azar sabahı mı deseydm
aaa bakın şimdi aklıma geldi benm sülüman demesin mmery e bir celallendim uyku sersemi kadın fırıldak gibi dönmeye basladı etrafımda..demek böle olmak lasımmış diye...
aman amannn dilimle yola getirdigim adamı elimle batırmak üzereyim..hımm ben şu maşaları alsam mı elime ne
yavrularr , fıstıklarr herkese günaydınn
kızlar ayran detoksumun sonucunu bildireyim , 90 kg ile başladığım ayran detoksumu 88.5 kg ile tamamlamış bulunmaktayım
inanın hiç sıkıntı yaşamadım , aksine çook seve seve yaptım , dedim ya ayran , süt , yoğurt benim bıkmadan usanmadan yiyebileceğim şeyler
yapmak isteyen varsa destekleyip , ayran çorbam hakkında yardımcı olabilirim
mutlucum stres yapma sakınbayaaa hırslandım uzuldum de. zaten belim ağrıyor. yaşam konforum çok azaldı. ne oturabiliyorum, ne eğilebiliyorum. ilaçlar da pek yaramadı... zaten vermem sart oldu. şimdi beyimiz beğenmiyormuşşş. zaten canım burnmda 1 aydır. offfff. hep bu durumlara kendimi kendim dusurdum. verdin ne güzel 86 oldun ne alıyorsun geri işini tamamlamıyorsun. öyle lafı yer oturursun...
yavrularr , fıstıklarr herkese günaydınn
kızlar ayran detoksumun sonucunu bildireyim , 90 kg ile başladığım ayran detoksumu 88.5 kg ile tamamlamış bulunmaktayım
inanın hiç sıkıntı yaşamadım , aksine çook seve seve yaptım , dedim ya ayran , süt , yoğurt benim bıkmadan usanmadan yiyebileceğim şeyler
yapmak isteyen varsa destekleyip , ayran çorbam hakkında yardımcı olabilirim
yok kızlarbu bahar bana geldi, baharın kölesi yazın kraliçesi olacağım.
el eleverip bitireceğiz kilo için itilip kakılmaları...
canım sende o güçte var azimdeyaaa bu kilo verme işi resmen bir savaş...
sonunda normal bir insan olmak için savaşmak zorundayız. komık...
yanımızdan geçip giden bir sürü insan bu savaşda çoktan kahramanlık madalyalarını almış gibiler. öyle ya da böyle "kolay olması gerekmiyor", ama bu hiçbir zaman gerçekleşmeyecek anlamına gelmez. geç belki de güç olacak AMA OLACAK...
hoşgeldin aramızabende 104 kg dum 98 e düştüm 1 ayda ama diyete ara verdım yazda gelıyor ne yapıcam diyete devam etmek istiyorum ama bu aralar öle bi isteksizlikte var offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?