yavrularr , fıstıklarr herkese günaydınn
kızlar ayran detoksumun sonucunu bildireyim , 90 kg ile başladığım ayran detoksumu 88.5 kg ile tamamlamış bulunmaktayım
inanın hiç sıkıntı yaşamadım , aksine çook seve seve yaptım , dedim ya ayran , süt , yoğurt benim bıkmadan usanmadan yiyebileceğim şeyler
yapmak isteyen varsa destekleyip , ayran çorbam hakkında yardımcı olabilirim
herkese hayırlı ve güzel bir pazar olsunnn canım topik arkadaşlarım
sonunda güneş yüzünü gösterdi artık mis gibi bir hava var dışarıda
tabi benim böbrek ağrısı hafif hafif ağrı veriyor ama umarım artmaz
çok güzel bir güne uyandım kızlar, sanki bahar içime doğmuştu
rüyamda kendimi o kadar zayıf gördüm ki, fıstık gibi hatundum wallaa
ve inşallah ekim kasım gibi ideal kilomda olacağım, yavaş gidiyor ama en azından sağlam gidiyor
kitap okumaya bayılıyorum, hayatımın vazgeçilmezidir
en son Küçük Mucizeler Dükkanı nı okudum ve şimdide Bir Yumak Mutluluk' u.. süper kitaplar, hayatlarına sıkıca tutunan ve çabanın ne demek olduğunu anlatıyorlar
ve her gün yei bir umutla başlıyorum artık güne, ve kimsenin umudumu almasına izin vermiyorum
hayatın güzelliklerini vesveselerimle körelttiğimi düşünüyorum
verdim mi kiloyu vericem mi demekten tüm bedenimi kör bir kuyuya hapsetmiştim ve aylar önce kurtuldum bundan
ve kilo vermek benim için sorun değil, çünkü o kendiliğinden oluyor
haftaya benim için çok güzel günler olacak, erkek arkadaşım geliyor ve biz artık evliliği kesinleştirmek için planlar yapıyoruz
ne zaman ailemler tanışacaüğını kararlaştırmamız gerekecek bu sefer
inanılmaz heyecanlıyım kızlar ve ben zayıf bir gelin olacağım
bu arada İstanbullu kızlar, İstanbula gelin geleceğim 1-1 buçuk sene sonra görüşeceğiz şimdiden sözünü alayım sizden
hepimiz için çooooook güzel bir pazar olsun benim destekdaşlarım, canım arkadaşlarım
canım benim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ve hepimiz çooook güzel günledr geçirelim sağlık, huzur, mutluluk ve sıkıntısızYüreği güzel insan Rabbim herşeyi gönlüne göre verir inşallah
Okadar pozitiv ve azimlisin ki eminim sen hedefine ulaşır fıstık gibide bir gelin olursun
Zaman su gibi akıp geçiyor ve ben inanıyorum ki 1 buçuk sene sonra tombiş olarak değil fıstık gibi hatunlar olarak istanbulda seninlede görüşeceğiz :122: :122: :122:
Allahın izniyle hepimiz bu kilolardan kurtulup eski çıtır hallerimize döneceğiz ondan sonrada kim tutar bizi
Merhaba şişmandaşlar..:)
Bugün burasıda çok ama çok güzel..Balkonda kahvaltımızı yaptıkoğlumun tüm huysuzluğuna ve mızmızlığına rağmen hiiç canımız sıkılmadı..Tıpkı kitaplardaki ebeveynler gibiydik.:)) Peki canım,peki oğlum hımmm tamam falan..
herkese hayırlı ve güzel bir pazar olsunnn canım topik arkadaşlarım
sonunda güneş yüzünü gösterdi artık mis gibi bir hava var dışarıda
tabi benim böbrek ağrısı hafif hafif ağrı veriyor ama umarım artmaz
çok güzel bir güne uyandım kızlar, sanki bahar içime doğmuştu
rüyamda kendimi o kadar zayıf gördüm ki, fıstık gibi hatundum wallaa
ve inşallah ekim kasım gibi ideal kilomda olacağım, yavaş gidiyor ama en azından sağlam gidiyor
kitap okumaya bayılıyorum, hayatımın vazgeçilmezidir
en son Küçük Mucizeler Dükkanı nı okudum ve şimdide Bir Yumak Mutluluk' u.. süper kitaplar, hayatlarına sıkıca tutunan ve çabanın ne demek olduğunu anlatıyorlar
ve her gün yei bir umutla başlıyorum artık güne, ve kimsenin umudumu almasına izin vermiyorum
hayatın güzelliklerini vesveselerimle körelttiğimi düşünüyorum
verdim mi kiloyu vericem mi demekten tüm bedenimi kör bir kuyuya hapsetmiştim ve aylar önce kurtuldum bundan
ve kilo vermek benim için sorun değil, çünkü o kendiliğinden oluyor
haftaya benim için çok güzel günler olacak, erkek arkadaşım geliyor ve biz artık evliliği kesinleştirmek için planlar yapıyoruz
ne zaman ailemler tanışacaüğını kararlaştırmamız gerekecek bu sefer
inanılmaz heyecanlıyım kızlar ve ben zayıf bir gelin olacağım
bu arada İstanbullu kızlar, İstanbula gelin geleceğim 1-1 buçuk sene sonra görüşeceğiz şimdiden sözünü alayım sizden
hepimiz için çooooook güzel bir pazar olsun benim destekdaşlarım, canım arkadaşlarım
hepinizin YÜREĞİN sağlık yenacım (açılay kıvamında dolanıyorum zaten evde )Süper..ne güzel yazmışsın, klavyene sağlık.:))
Kİtap okumayı sevdiğin belli kurduğun cümlelerden..
Hepimiz sağlıkla hedeflediğimiz kilolara geliriz inşallah..
Sende hem zayıf hemde çok mutlu ve çok güzel bir gelin olursun...
Bende çok severim kitap okumayı şu an kızımla birlikte okuduğumuz kitap var.-Adam Fawer-Olasılıksız
Sırada bekleyen iki kitap daha var onlarda.. -Zor Yıllar - Osmanlı nın son yıllarını anlatan bir kitap..Diğeride Mavi saçlı kız okuyup okumama arasında karar veremedim..16 yaşında kızını lösemiden kaybetmiş bir babanın güncesi. beni aşar gibi geliyor ya bakalım...
mutlucum stres yapma sakın
ben ilk diyetisyene başladığımda, erkek arkadaşım az veriyorsun ne bu haftada 100-200 gr demişti
çok morlim bozulmuştu, diyet yapmayı geç yemeğe vermiştim kendimi yeniden
sonra durdum düşündüm ve dedim ki gidecek bunlar ve ben sadece sağlıklı beslenmek istiyorum dedim
kendimi telkin ederek rahatlattım ve ne erkek arkadaşımın söylediklerini ne de başkalarını taktım
bir baktım patır patır gidiyor kilolar
ne kadar kilo verdin diyenlere "daha çok var verim işte biraz" dedim 18 kilo vermiş olmama rağmen
erkek arkadaşım "bu hafta ne kadar verdin" diye sorduğunda "sanane sonuca bak sen, benim gramlarım kilolarım alakadar etmez seni" demiştim
ve artık sormuyor ve bende daha rahat veriyorum
anladım ki kafana söylenilenleri takarsan, canını sıkarsan kilo verilmiyor
şimdi kilolarım benim için dert bile değil hemencecik gidecekler, bu zaman 6-7 ay olsa bile hemencecik geçip gidecek
ben sana inanıyorum arkadaşım, hep birlikte omuz omuza savaşıcaz
ben yanındayım ki eminim herkes benimle aynı fikirde
üçü bir arada işte şekerimçok haklısın... stres olmamak sart , azim sabır, en önemlisi moral bu işi bitirecek 3lü...
mmery,nevzamansiz, butterflyelf, asumanzeynep
hosgeldiniz güzeller
hoşbulduk akabe iyi akşamlar sanadaammery,nevzamansiz, butterflyelf, asumanzeynep
hosgeldiniz güzeller
hayırlı akşamlar
hafta sonu kaçamaklarımı yaptım yüzsüz yüzsüz geldim işte:26:
ben ben bennn!!!!yavrularr , fıstıklarr herkese günaydınn
kızlar ayran detoksumun sonucunu bildireyim , 90 kg ile başladığım ayran detoksumu 88.5 kg ile tamamlamış bulunmaktayım
inanın hiç sıkıntı yaşamadım , aksine çook seve seve yaptım , dedim ya ayran , süt , yoğurt benim bıkmadan usanmadan yiyebileceğim şeyler
yapmak isteyen varsa destekleyip , ayran çorbam hakkında yardımcı olabilirim
hoşbulduk canm..nasılsın bakalım???mmery,nevzamansiz, butterflyelf, asumanzeynep
hosgeldiniz güzeller
hayırlı akşamlar
hafta sonu kaçamaklarımı yaptım yüzsüz yüzsüz geldim işte:26:
estagfirullah olurmu hic öyle,haftasonlari hepimiz rahat modundayiz olabiliyor kacamaklar
ama zayiflamada careler tükenmez :)30 dakikada mezdeke ile 225 kalori verilebiliniyormus
benden duymus olmayin :)
estagfirullah olurmu hic öyle,haftasonlari hepimiz rahat modundayiz olabiliyor kacamaklar
ama zayiflamada careler tükenmez :)30 dakikada mezdeke ile 225 kalori verilebiliniyormus
benden duymus olmayin :)
aa o kadar gidiyormuymus 30dk.da..
vallahi teşekkür ettm canm bunu aklımın bir kösesine yazayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?