Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bravo aynurcum süper sonuç arkadaşım
tebriklerimi sunar azminin devam etmesini temenni ederim hadi bu hafta dereceye gireceksin

herkese hayırlı ve güzel bir pazar olsunnn canım topik arkadaşlarım
sonunda güneş yüzünü gösterdi artık mis gibi bir hava var dışarıda
tabi benim böbrek ağrısı hafif hafif ağrı veriyor ama umarım artmaz

çok güzel bir güne uyandım kızlar, sanki bahar içime doğmuştu
rüyamda kendimi o kadar zayıf gördüm ki, fıstık gibi hatundum wallaa
ve inşallah ekim kasım gibi ideal kilomda olacağım, yavaş gidiyor ama en azından sağlam gidiyor

kitap okumaya bayılıyorum, hayatımın vazgeçilmezidir
en son Küçük Mucizeler Dükkanı nı okudum ve şimdide Bir Yumak Mutluluk' u.. süper kitaplar, hayatlarına sıkıca tutunan ve çabanın ne demek olduğunu anlatıyorlar
ve her gün yei bir umutla başlıyorum artık güne, ve kimsenin umudumu almasına izin vermiyorum
hayatın güzelliklerini vesveselerimle körelttiğimi düşünüyorum
verdim mi kiloyu vericem mi demekten tüm bedenimi kör bir kuyuya hapsetmiştim ve aylar önce kurtuldum bundan
ve kilo vermek benim için sorun değil, çünkü o kendiliğinden oluyor

haftaya benim için çok güzel günler olacak, erkek arkadaşım geliyor ve biz artık evliliği kesinleştirmek için planlar yapıyoruz
ne zaman ailemler tanışacaüğını kararlaştırmamız gerekecek bu sefer
inanılmaz heyecanlıyım kızlar ve ben zayıf bir gelin olacağım
bu arada İstanbullu kızlar, İstanbula gelin geleceğim 1-1 buçuk sene sonra görüşeceğiz şimdiden sözünü alayım sizden

hepimiz için çooooook güzel bir pazar olsun benim destekdaşlarım, canım arkadaşlarım

Yüreği güzel insan Rabbim herşeyi gönlüne göre verir inşallah
Okadar pozitiv ve azimlisin ki eminim sen hedefine ulaşır fıstık gibide bir gelin olursun
Zaman su gibi akıp geçiyor ve ben inanıyorum ki 1 buçuk sene sonra tombiş olarak değil fıstık gibi hatunlar olarak istanbulda seninlede görüşeceğiz :122: :122: :122:

Allahın izniyle hepimiz bu kilolardan kurtulup eski çıtır hallerimize döneceğiz ondan sonrada kim tutar bizi

canım benim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ve hepimiz çooook güzel günledr geçirelim sağlık, huzur, mutluluk ve sıkıntısız
o pozitifliğimi ve azmimi size yansıtıp sizinle elele omuz omuza çaba sarfetmenizi körükleyip, birlikte bu yolda ilerleyebiliyorsak ne mutlu bana
evet inanıyorum ki çıtır hatunlar olarak kahvelerimizi içip muhabbetlerimizi yapıcaz ve şu günleri gülerek anlatıcaz
hatta insanların bizi eleştirdiklerini biz evet doğruydu şöyleydi böyleydi diye gülerek kahkahalarımızla anlatıcaz

Merhaba şişmandaşlar..:)

Bugün burasıda çok ama çok güzel..Balkonda kahvaltımızı yaptık oğlumun tüm huysuzluğuna ve mızmızlığına rağmen hiiç canımız sıkılmadı..Tıpkı kitaplardaki ebeveynler gibiydik.:)) Peki canım,peki oğlum hımmm tamam falan..

Allah nazardan saklasın
Kitaplardaki ebeveynler gibi olmaya çalışsakta bizde çok uzun sürmüyor ille birinden biri beni arada bir çığırtacak
Bizde havanın güneşli olmasını fırsat bilip bir saat sonra çocukları parka çıkaracağız biraz hava alsınlarda energilerini tüketip belki akşam erken yatarlar

Süper.. ne güzel yazmışsın, klavyene sağlık.:))

Kİtap okumayı sevdiğin belli kurduğun cümlelerden..
Hepimiz sağlıkla hedeflediğimiz kilolara geliriz inşallah..
Sende hem zayıf hemde çok mutlu ve çok güzel bir gelin olursun...

Bende çok severim kitap okumayı şu an kızımla birlikte okuduğumuz kitap var.-Adam Fawer-Olasılıksız
Sırada bekleyen iki kitap daha var onlarda.. -Zor Yıllar - Osmanlı nın son yıllarını anlatan bir kitap..Diğeride Mavi saçlı kız okuyup okumama arasında karar veremedim..16 yaşında kızını lösemiden kaybetmiş bir babanın güncesi. beni aşar gibi geliyor ya bakalım...

hepinizin YÜREĞİN sağlık yenacım (açılay kıvamında dolanıyorum zaten evde )

yenacım olasılıksızdan sonra empati yi tavsiye ederim yine Adam Fawer in
ne tarz kitaplar sevdiğini söylersen önerebilirim benim ev kitapçıdan farksız çünkü
ama mavi saçlı kızı tavsiye etmem çok üzüntülü bir kitap o yüzden, yoksa inanılmaz güzel yazmış gerçekten
ama kendime gelememiştim okuduktan sonra
tarih kitaplarını seviyorsan eğer Okay Tiryakioğlu nu öneririm sana anlatımı çok güzeldir ve sıkıcı değildir
ben tüm serisini okudum onun

buarada güzel dileklerin için teşekkür ederim

Son düzenleme:

çok haklısın... stres olmamak sart , azim sabır, en önemlisi moral bu işi bitirecek 3lü...

Bizim Parka gitme planları yine yalan oldu eşimin halaları oturmaya geleceklermiş onlar için hazırlık yapmam lazım
Neyse artık başka zaman inşallah
Bakalım onlar yeni saçlarımı görünce ne tepki verecekler
Şu işlerimi bir bitireyimde saçıma fön çekeyim güzel görünsün

GEcede ütü yapacağım onlar gittikten sonra kendimi buraya atar aradada sohbet ederiz sizlerle

Kocaman öpüyorum ve işlere girişiyorum

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates,salatalık
ara öğün ve öğle yok çünkü kahvaltıyı 12de ettim zaten.
ara öğün:5 badem
akşam:6 yk karnabahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

spor:125 dk spor salonu + 200 mekik
bu arada bu haftasonunu kaçamaksız geçirdim bu yüzden çok mutluyum hatta normal yediğimden az bile yedim

bir pazar gününü de geride bırakıyoruz kızlar
bu hafta benim için kaçamaksız geçti çooook mutluyum
kaçamak yapamazdım zaten çünkü protein diyeti yapıyordum
çarşamba günü diyetisyende ne kadar kilo vermiş olucam acaba çook merak ediyorum:44::44::44:

hayırlı akşamlar
hafta sonu kaçamaklarımı yaptım yüzsüz yüzsüz geldim işte:26:

estagfirullah olurmu hic öyle,haftasonlari hepimiz rahat modundayiz olabiliyor kacamaklar
ama zayiflamada careler tükenmez :)30 dakikada mezdeke ile 225 kalori verilebiliniyormus
benden duymus olmayin :)

ben ben bennn!!!!
arkadaslardan duymustum ama bir de sen anlatırmısın aynurcum??*
bu arada 1.5kg gitmiş ooo hayırlı olsun..
ben 4yasnda sütü bir bırakmısım..daha da içmemişim..ama ayran ve yogurtla aram mikemmeldir
mmery,nevzamansiz, butterflyelf, asumanzeynep
hosgeldiniz güzeller
hoşbulduk canm..nasılsın bakalım???
hayırlı akşamlar
hafta sonu kaçamaklarımı yaptım yüzsüz yüzsüz geldim işte:26:

ahah hoşgeldn asumanım...
neler yedn bakalım??

estagfirullah olurmu hic öyle,haftasonlari hepimiz rahat modundayiz olabiliyor kacamaklar
ama zayiflamada careler tükenmez :)30 dakikada mezdeke ile 225 kalori verilebiliniyormus

aa o kadar gidiyormuymus 30dk.da..
vallahi teşekkür ettm canm bunu aklımın bir kösesine yazayım..

aa o kadar gidiyormuymus 30dk.da..
vallahi teşekkür ettm canm bunu aklımın bir kösesine yazayım..

bundan sonra o zaman mezdeke ile göbek atmaya başlıyoruz
o kadar kalori harcatıyorsa sabah akşam mezdeke o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…