- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
iyiymiş ama hiç o işlerde becerim yok malesef ben yarın kendimi yine yollara vururumestagfirullah olurmu hic öyle,haftasonlari hepimiz rahat modundayiz olabiliyor kacamaklar
ama zayiflamada careler tükenmez :)30 dakikada mezdeke ile 225 kalori verilebiliniyormus
benden duymus olmayin :)
ben ben bennn!!!!
arkadaslardan duymustum ama bir de sen anlatırmısın aynurcum??*
bu arada 1.5kg gitmiş ooo hayırlı olsun..
ben 4yasnda sütü bir bırakmısım..daha da içmemişim..ama ayran ve yogurtla aram mikemmeldir
hoşbulduk canm..nasılsın bakalım???
ahah hoşgeldn asumanım...
neler yedn bakalım??
iyiymiş ama hiç o işlerde becerim yok malesef ben yarın kendimi yine yollara vururum
hiç söylemeyim canım ya ben
hafta içi cezalıyım artık ama salı çarşamba ve cuma için planlarım da vardı gezmeye gidecem dengelerim bi şekilde en iyi yaptığım şey zaten
Güzel bir Pazar Günü ve benden sizlere kocaman bir Merhabaaaaaaaaaaa
Anna kendimi Radyo Djleri gibi hissettim bir an
Sabah eşim sağ olsun yine kahvaltı hazırlamış omlet yapmış
Biraz etrafı toparlayıp çamaşırlarıda makineya atıp size koştum
Hava çok güzel aslında bakalım işim biterse belki biraz parka çıkarız hem hava almış ve hareket etmiş oluruz hemde çocuklar biraz eğlenmiş olurşu işlerimi bir bitireyimde
Kaldığın yerden o zaman tekrar devam ediyor ve bizlerle güzel güzel hedefine ulaşırsın en kısa zamandaAramıza hoşgeldin
YOk yok enişte bey yapmaz öyle şeyay sabah sabah beni güldürdün Allahda sizi hep güldürsün
İddadaşım kız kardeş olsak bukadar olur bende hele sabah biri dürterek uyandırsın anında beş karış surat oluyorumama artık huyumu bildikleri için en tatlı halleriyle uyandırıyorlar beni bende gayet güler yüzle uyanıyorum
Bende tadını beyendim ama ya bir yerde bir yanlış yaptım ( az su içerek ) yada benim bünyeye ters geldi o detoks
Kaç gündür yapsammı diye düşünüp duruyorum ama sonradan eğer çok güzel bir sonuç almazsam tek tip beslenmiş olmanın vicdan azabını yaşarmıyım diye düşünüyorum :26: tek tip sevmiyorum birde o günlerde her türlü şeyi canım çeker yasak ya
İki günde 1.5 kg bence çok iyi bende o zaman ancak 800 grmı ne gitmişti :26:
canım dün verdigin liste için çok teşekkürler senin listen benimkinden biraz farklı
bravo aynurcum süper sonuç arkadaşım
tebriklerimi sunar azminin devam etmesini temenni ederim hadi bu hafta dereceye gireceksin
herkese hayırlı ve güzel bir pazar olsunnn canım topik arkadaşlarım
sonunda güneş yüzünü gösterdi artık mis gibi bir hava var dışarıda
tabi benim böbrek ağrısı hafif hafif ağrı veriyor ama umarım artmaz
çok güzel bir güne uyandım kızlar, sanki bahar içime doğmuştu
rüyamda kendimi o kadar zayıf gördüm ki, fıstık gibi hatundum wallaa
ve inşallah ekim kasım gibi ideal kilomda olacağım, yavaş gidiyor ama en azından sağlam gidiyor
kitap okumaya bayılıyorum, hayatımın vazgeçilmezidir
en son Küçük Mucizeler Dükkanı nı okudum ve şimdide Bir Yumak Mutluluk' u.. süper kitaplar, hayatlarına sıkıca tutunan ve çabanın ne demek olduğunu anlatıyorlar
ve her gün yei bir umutla başlıyorum artık güne, ve kimsenin umudumu almasına izin vermiyorum
hayatın güzelliklerini vesveselerimle körelttiğimi düşünüyorum
verdim mi kiloyu vericem mi demekten tüm bedenimi kör bir kuyuya hapsetmiştim ve aylar önce kurtuldum bundan
ve kilo vermek benim için sorun değil, çünkü o kendiliğinden oluyor
haftaya benim için çok güzel günler olacak, erkek arkadaşım geliyor ve biz artık evliliği kesinleştirmek için planlar yapıyoruz
ne zaman ailemler tanışacaüğını kararlaştırmamız gerekecek bu sefer
inanılmaz heyecanlıyım kızlar ve ben zayıf bir gelin olacağım
bu arada İstanbullu kızlar, İstanbula gelin geleceğim 1-1 buçuk sene sonra görüşeceğiz şimdiden sözünü alayım sizden
hepimiz için çooooook güzel bir pazar olsun benim destekdaşlarım, canım arkadaşlarım
ben ben bennn!!!!
arkadaslardan duymustum ama bir de sen anlatırmısın aynurcum??*
bu arada 1.5kg gitmiş ooo hayırlı olsun..
ben 4yasnda sütü bir bırakmısım..daha da içmemişim..ama ayran ve yogurtla aram mikemmeldir
canım sabah abartmadan kahvaltını yap , kahvaltıda peynir , zeytin , yumurta , domates , salatalık 1 - 2 dilim ekmek yiyrbilirsin
ayranını yada benim deyimimle yoğurt çorbanı hazırla , gerekli malzemeler ;
- ben içimin %1 light yoğurdunu kullandım , 4 yk yeşil mercimek , 4 yk bulgur , 4 yk nohut
mercimek , nohut ve bulguru ayrı ayrı haşladım.
aldığım yoğurdun bir tanesi 650gr dı , ben yaklaşık 2 tane yoğurdun içinde 1.5 sb su koydum , ayranımı gayet yoğun yaptım
bu ayranın içine haşladığım malzemeleri ilave ettim , tatsızlığını alsın diye 1 diş sarımsak doğradım , içerkende nane ve pulbiber ekledim üzerine
2 saatte bir afiyetle içtimm , ama asla tuz atmamak şartıyla
Mutluuu buralardasın ses vermiyosun ,aaa küstüm ama haaa
canım yuruyus için cebime muzik indiriyorum.
bu gün jey lo ile at gibi yuruyunce bayaaa belimi acıttım yamuk yamuk oturuyorum koltukta... ne kadar yaz hiti varsa indirdim. hem kıvırırım hem yururum artık(biraz da düzelsem...)
selamkızlar.bugün yediklerimi yazıyorum hemen.
sabah:
2 dilim uno denge ile hazırlanmış kaşarlı tost(yağsız)
maydonoz(limonlu)
ara:
minik galetalardan 3 tane
öğlen:
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
ara:
1 bardak tamamen sütlü nescafe
akşam:
ızgara çupra
salata
1 dilim ekmek
ara:
1 elma
şuandada içine yarım limon sıkılmış soda içiyorum.bugün öğlene kadar işyerimdeydim.öğlen yemeğinden sonra oğlumu alıp dolaşmaya çıktık.haliyle tempolu bir yürüyüş olmadı ama en azından açık havada biraz hareket etme fırsatım oldu.
senin adına sevindim ama ben yapamam gibi geliyo 2 çocukla kendime gelip özel menüü falan hazırlayamıyorum benim merak ettiğim detoks bitince iştah açılması yada geri alım olurmuki cabuk gidiyo ya kilolar o bakımdan süper am ya 1 bucuk kiloo devamı gelir inşallahyavrularr , fıstıklarr herkese günaydınn
kızlar ayran detoksumun sonucunu bildireyim , 90 kg ile başladığım ayran detoksumu 88.5 kg ile tamamlamış bulunmaktayım
inanın hiç sıkıntı yaşamadım , aksine çook seve seve yaptım , dedim ya ayran , süt , yoğurt benim bıkmadan usanmadan yiyebileceğim şeyler
yapmak isteyen varsa destekleyip , ayran çorbam hakkında yardımcı olabilirim
ne güzel maşşallahMerhaba şişmandaşlar..:)
Bugün burasıda çok ama çok güzel..Balkonda kahvaltımızı yaptıkoğlumun tüm huysuzluğuna ve mızmızlığına rağmen hiiç canımız sıkılmadı..Tıpkı kitaplardaki ebeveynler gibiydik.:)) Peki canım,peki oğlum hımmm tamam falan..
yena ve ceco bende çok cığrınıyorum sinirlerime hakim olamayıp bağırıyorum tabi ablamızda beni örnek alarak kardeşine bağırıyo akşam tesadüfen trt 1 de süper dadı diye bi dizi izledimAllah nazardan saklasın
Kitaplardaki ebeveynler gibi olmaya çalışsakta bizde çok uzun sürmüyorille birinden biri beni arada bir çığırtacak
Bizde havanın güneşli olmasını fırsat bilip bir saat sonra çocukları parka çıkaracağızbiraz hava alsınlarda energilerini tüketip belki akşam erken yatarlar
bundan sonra o zaman mezdeke ile göbek atmaya başlıyoruz
o kadar kalori harcatıyorsa sabah akşam mezdeke o zaman
senin adına sevindim ama ben yapamam gibi geliyo 2 çocukla kendime gelip özel menüü falan hazırlayamıyorum benim merak ettiğim detoks bitince iştah açılması yada geri alım olurmuki cabuk gidiyo ya kilolar o bakımdan süper am ya 1 bucuk kiloo devamı gelir inşallah
ne güzel maşşallah
yena ve ceco bende çok cığrınıyorum sinirlerime hakim olamayıp bağırıyorum tabi ablamızda beni örnek alarak kardeşine bağırıyo akşam tesadüfen trt 1 de süper dadı diye bi dizi izledim
çok hoşuma gittti süper eğitici sonrada 1. bölümünü net ten izledim cok yanlışlar yapıyoruz bazen cocuk büyütürken izlemenizi tavsiye ederim
bi ara bende yaptım mezdeke bekarken bel bölgesini baya inceltiyo kıvaırıcam derken
selam mis kokulu çiçek hatunlar nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?