Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

estagfirullah olurmu hic öyle,haftasonlari hepimiz rahat modundayiz olabiliyor kacamaklar
ama zayiflamada careler tükenmez :)30 dakikada mezdeke ile 225 kalori verilebiliniyormus
benden duymus olmayin :)
iyiymiş ama hiç o işlerde becerim yok malesef ben yarın kendimi yine yollara vururum

hiç söylemeyim canım ya ben
hafta içi cezalıyım artık ama salı çarşamba ve cuma için planlarım da vardı gezmeye gidecem dengelerim bi şekilde en iyi yaptığım şey zaten

selam kızlarrrr...

ay geçmişi okudum geldim alıntı yapamıcam...
dünkü menümü şpaylaşmadım utandım valla öğle manyı yedım akşam kv gittik biliyordum beni orda tehl,kel, mamaların beklediğini.amaaa ne pataesli börek nede lahana sarma yemedim.. sadece çorba içip salata yedim. valla bende şaştım kendimede mantının acısı çıktı diyelim..

bugun kü menüm
sabah öğle arası bir saat
3 dilim kepek ekmeği
lor peyniri
1 haşlnmış yumurta
salatalık domates
şekersiz çay

bugün sporumu yenileyip gidicekttima ama salıya bıraktım
eşimle havada güzel diye yürüyelim dedik ama baya abattık yani 2 saat yürüdük pazara bile uğradık...ki onu arabasız alışverişe götürmek çok zordur...

akşam
2 dilim kepek ekmeği
yarım kase mercimek çorbası
balık valla saymadım baya yedim yani
salataaa

birazdan şekersiz türk kahvesi yapmayı planlıyorum...belki 1 bitter yiyebilirim bir parçası 50 kalori süt ve elmadan vazgeçmeliyim artık...

umut canım geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim... ilaç içiyoruz daha iyiyiz hamd olsun...
akabe çizelgen hayırlı olsun..
mutlu boşver kocalar dalga geçmeye devam etsin görcekler günlerini...ben zaten pek renk vermiyorum ona şöle 90a altını göreyim o zaman tartıyı göstrcem ona..

aaaaaa ne dicektim 2 haftadr kv lere gitmemiştik...dün gördü beni fark var karnın düzleşmiş dediii.zaten bu konuda fazla yüzgöz olmadığımdan aaa öylemi dedim sadece.. boğazımı tutmaya başlayalı 4 gün oldu eğer baştan beri dikkat etseydim spor etkili olcaktı
neyse boşa geçen ayları unutup yola devam ediyorum inaşşalh azmimiz tükenmesin..

:)) neden sölemedn canm..gerceklerle yüzleşemedn mi
olan olmus asucum sen cumaya kadar eminimki halledersin

Banucum 2 gün boynca aynı şeyi yemiş olsaydım bende tek tip beslenmektan yana vicdan yapabilirdim , ama kahvaltımı istediğim gibi yapınca öyle bi sıkıntı yaşamadım çok şükür :129::129::129:

afferim benim minnak kuzumaa,affeerriinnn

ağzına sağlık dostum , yüreğine sağlık ( açılay mode )

hadi bakalım kocişinle güzel güzel evlilik planlarınızı yapın , herşeyin hayırlısı olsun

şekerimm istanbula git , bi gezmeye geliriss kıızzz

hadi bakam öpüyorum

görüşürüsss....

Mutluuu buralardasın ses vermiyosun ,aaa küstüm ama haaa

canım yuruyus için cebime muzik indiriyorum.

bu gün jey lo ile at gibi yuruyunce bayaaa belimi acıttım yamuk yamuk oturuyorum koltukta... ne kadar yaz hiti varsa indirdim. hem kıvırırım hem yururum artık(biraz da düzelsem...)

ooo harikasın şekeriimm , müzikle daha eğlenceli oluyor yürüyüş

ahahahaha bence at gibi yürğme olayını biraz yaza saklayalım , o vakıt belimiz neyimiz hiç ağrımazz

selamkızlar.bugün yediklerimi yazıyorum hemen.
sabah:
2 dilim uno denge ile hazırlanmış kaşarlı tost(yağsız)
maydonoz(limonlu)
ara:
minik galetalardan 3 tane
öğlen:
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
ara:
1 bardak tamamen sütlü nescafe
akşam:
ızgara çupra
salata
1 dilim ekmek
ara:
1 elma

şuandada içine yarım limon sıkılmış soda içiyorum.bugün öğlene kadar işyerimdeydim.öğlen yemeğinden sonra oğlumu alıp dolaşmaya çıktık.haliyle tempolu bir yürüyüş olmadı ama en azından açık havada biraz hareket etme fırsatım oldu.

canım gayet güzel bi menü olmuş , olsun tempolu olmasada yürüyüş yapman güzel olmuş , durmak yok :128::128::128::128::128:

senin adına sevindim ama ben yapamam gibi geliyo 2 çocukla kendime gelip özel menüü falan hazırlayamıyorum benim merak ettiğim detoks bitince iştah açılması yada geri alım olurmuki cabuk gidiyo ya kilolar o bakımdan süper am ya 1 bucuk kiloo devamı gelir inşallah
ne güzel maşşallah
yena ve ceco bende çok cığrınıyorum sinirlerime hakim olamayıp bağırıyorum tabi ablamızda beni örnek alarak kardeşine bağırıyo akşam tesadüfen trt 1 de süper dadı diye bi dizi izledim
çok hoşuma gittti süper eğitici sonrada 1. bölümünü net ten izledim cok yanlışlar yapıyoruz bazen cocuk büyütürken izlemenizi tavsiye ederim

bundan sonra o zaman mezdeke ile göbek atmaya başlıyoruz
o kadar kalori harcatıyorsa sabah akşam mezdeke o zaman

bi ara bende yaptım mezdeke bekarken bel bölgesini baya inceltiyo kıvaırıcam derken

bugün bi uyuşugum adetten dolayı ne spor yaptım nede dikkat ettim yediklerime saat 4 gibi yedik yemek etsiz çig köfte yedimm marulla 10 tane yedim sanırım sanahta 1 dlm kepek ekmek peynir zeytin ama akşama doğru çilolatalı gofret yedim şimdide canım tatlı istiyo dolapta bana sırıtan pastaneden alma tatlılar var ekler tarzı yiyecektim yanınada nescafe yapayım eşim görevde gece uyumam diye burayı okuyunca vaz gectim gaza geldim gene koca bardak suyumu yudumluyorum emeklerimizin karsılığını alırız inşallah yaza
kitap okuyayım biraz iyi geceler

iyi geceler kızlarrr

bugün günüm vardı,

dün temizlik yapmak için bir ton uğraştım

bugün tekrar sil baştan canım çıktı yahu.....

koştur koştur......

eee sizlerde keyifler nasıl bakalım.....

canım detoks şok diyet gibi bişey değil , benim vücudumda kortizon kilolarından dolayı ödem vardı , ben onlar için yaptım , sonrasında iştah açılması gibi bi durum olmadı bende , zaten artık istesmde midem almıyo artık fazla bişeyler , yani benim için iyi oldu , yazın çorbadan yapıp dolaba koymayı düşünüyom , ooohh serin serin mis gibi olur haa

güzel havanın etkisindendir canım. bende çok yorgunum. yarın annemler gelcek perşembe günüm var cumaya işe başlıyorum falan filan
mutfağı temizledim. kapıları sildim. wc nin duvarlarınıda sildim bir halım camlarım ve belki mutfak duvarım kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…