Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse ben kaçar kızlar hepinize iyi geceler erken kalkıp oğluşu uyandırmadan cam işini halledeyim. akşama bide detaylı yemek yaparım. bu hafta güme gider gibi.
ama haziranın 25 ne kadar 15 kilo hedefim var. inş. başarabilirim şans dileyin kızlar.

herkes bugün güneşi gördü , mayıştı heralde

canım sende iyi temzilik yapmışın maşallah , valla ben temizlik yapmayı sevmiyom yaa, yapıyorsamda zoraki yapıyorum

yaparsın tatlım , hadi bakalımm !!! :128::128::128::128::128::128:

Evet yaaa misafir gelmeden temizlik gidince temizlik...

Bende haftaya halıları yıkamaya vereceğim halılar yokken bahar temizliğine başlamayı düşünüyorum nasıl büyüyor gözümde...
Çocukla zor oluyor yoksa sorun değil altı üstü yorulacağım ama bu sıralar canı sıkılıyor her gün illa dışarı çıkılacak..

Severim tarih kitaplarını. yakın tarih özellikle.:)
Belli kıstaslarım yoktur her tür okurum....Okay Tiryakioğlu'nu okumadım hiiç tavsiyen için teşekkür ederim..
Bende eğer okumadıysan Habib Bektaş'ı tavsiye ederim. eğer bulursan -cennetin arka bahçesi- ni özellikle okumanı isterim.

Çocuk kitaplarından -Samed Behrengi- bayılıyorum.:) Kızıma aldığımızda önce ben okurdum bitirirdim hemen sonra o okurdu.:)

İyi geceler kızlar. Çok stresli, yorucu bir gün geçirdim, çocukları uyuttum, duşumu aldım, yazılarımı yazdım, buraya uğramadan yatmak olmuyor tabii. Size de bir merhaba demek istedim.
Bu arada eşim bir şey ister, oğlum uyanır, iki satır yazamadım bir saattir. Çocuklar tam formundaydı bugün, bayılttılar eşimi de beni de...

Umarım herkesin keyfi yerindedir, yarın güzel bir haftaya başlar, güzel bitiririz.

Ben yarın oğlumu kreşe bıraktıktan sonra yürüyerek dönmeyi deneyeceğim, eğer oğlum bir sorun çıkmazsa bundan sonra bir süre bu şekilde yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Düşündüğüm gibi olur inşallah.

hayırlı akşamlar
hafta sonu kaçamaklarımı yaptım yüzsüz yüzsüz geldim işte:26:

Bak seeen. Yazmamışsın bir de kaçamakları. Yaramaz Asuman :)). Ben yazacağım ama bugünkü kaçamaklarımı:

Kaçamak listem;
Sabah ekstra kahvaltı. (Olağandan sıkı yedim, 3-4 zeytin fazla, çeyrek simit fazla, 1 tatlı kaşığı kaymak-bal fazla)
Öğlen 1 ince dilim kek, 3 adet sigara böreği (Ziyarette ikram ettiler, öğle yemeği yerine yedim, sağlıksız öğün olduğu için kaçamak sayıyorum)
Akşam 2 kaşık kıymalı soslu makarna.

Bu hafta sonu epeydir en az kaçamaklı hafta sonum oldu. Ama sebze detoksu tavsadı, hafta sonu sebze yemekleri pişirmeye zaman ayıramadım pek... Evdeki yeşillik stoğu da tükendi...

Umuttçuğum,nasılsın.? Maşallah her hafta kaçamakların azalıyor..
yazmak iyi geldi sana.:) Ben dün iyiydim ama bugün gevreğin dibine vurdum resmen kahvaltıda..

Umuttçuğum,nasılsın.? Maşallah her hafta kaçamakların azalıyor..
yazmak iyi geldi sana.:) Ben dün iyiydim ama bugün gevreğin dibine vurdum resmen kahvaltıda..

Canım, iyi diyelim iyi olalım. Şu beni haylaz oğlan üzüyor beni; bununla ilgili videolar izliyordum internetten. Kreşte daha gözüme batmaya başladı arkadaşlarına vurması, bazı günler çok daha uyumlu bazı günler daha huysuz Bütün gün ben onunla beraber olduğum için kendimi de suçluyorum birşeyleri yanlış ya da eksik mi yapıyorum diye... İki kardeş arasında kıskançlık da had safhada... Hafta içi bir uzmandan randevu alacağım

Kaçamak konusunda daha iyiyim evet :)) Umutluyum bu haftadan da :)) Ohhhh havalar da güzelleşiyor...

Selam kızlarrrrrrr :122:

Gece yarısını geçti ve ben iki dakika da olsa bir çeee diyeyim dedim
Halalar geç gittiler ve ufak kuzene ısrar edince bizde yatıya kaldı
Tabi bu durumda ben KK ya giremedim sabahta erken kalkıcağımız için ( sabah bizden okula gidicek ) mecbur daha erken yatmak zorundayım nede erken ya
Artık yarın akşam uzun uzun sohbet ederiz inşallah

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

QUOTE=nursena;23656610]yena ve ceco bende çok cığrınıyorum sinirlerime hakim olamayıp bağırıyorum tabi ablamızda beni örnek alarak kardeşine bağırıyo akşam tesadüfen trt 1 de süper dadı diye bi dizi izledim
çok hoşuma gittti süper eğitici sonrada 1. bölümünü net ten izledim cok yanlışlar yapıyoruz bazen cocuk büyütürken izlemenizi tavsiye ederim [/QUOTE]

Canım bende geçen hafta deng geldim ona hatta hep izlerim diyordum da gününü kaçırdım sonrada netten bakmak aklıma gelmedi
Evet aslında doğru söylüyorsun ama okadar sakinde kendimi hayal edemiyorum evin içinde bir sürü Özdemir Asaf
Dur ben gününü öğreneyimde bari ara ara takip ederim Hep bildiğim şeyler ama işte günlük stres bazen insana gerektiği gibi davranmayı engelliyor maalesef. İnşallah bundan sonra biraz daha sakin davranırım çünkü dediğin gibi ablamızda bu sefer bizi örnek alıp kardeşine öyle aniden arada bir çıkışıyor
Daha geçen gün eşime dedim biraz daha sakin konuşalım ani çıkışmalarımız yüzünden kızlarda yoksa hot hot olucak diye
Umarım başarılı oluruz ki çocuklarda o yönde yetişir ve çevrelerine de ona göre davranırlar

Siz bir ara gitmemişmiydiniz benmi yanlış haıtırlıyorum..:26:

Canım iyi geceler,çamaşır asıp uyuyayım bende...

Son düzenleme:
Siz bir ara gitmemişmiydiniz benmi yanlış haıtırlıyorum..:26:

Aslında yanlış hatırlamıyorsun, ama o ara babamla eşimin tartışması, evdeki gergin ortam, çocukların da kedi köpek gibi sürekli dalaşmalarımızdan yıldığımız için gitmiştik. Bir de şöyle düşünmüştüm; biriyle tanışalım, yıllar içinde ihtiyaç duyduğumuzda (okul ya da ergenlik sorunları vb.) güvendiğimiz bir uzman elimizin altında olsun...

Ama bir kere gittik, bir de çocuklarla beraber görelim sizi dedi danışman, sonra gitmedik. Pedagojiden ziyade bireysel yetişkinler, ergenler ve çift terapisi konusunda çalışıyordu. Bizim da bu konularda yardım ihtiyacımız yoktu. Birbirimize destek olup biraz rahatlamıştık zaten :)

Şimdi oğlan için bir uzman bulacağım, çocuklar ve ergenler konusunda uzmanlaşmış, güveniir birileri olsun istiyorum. İyi tavsiyeler de aldım. Çünkü oğlumun vurmaları ve hareketliliği afacanlık sınırlarından çıkmış durumda, farkındayım. Şimdi doğru davranırsak düzeltmek çok daha kolay olur diye düşünüyorum. Hiperaktivitenin bir çeşidi olmasından şüpheleniyorum

Bir de anne baba olarak çocuklarımızla daha kaliteli, iyi iletişimimiz olması için katkısı olur belki. Kardeş sorunlarını da biraz yoluna koyarız umarım

....

Sana da iyi geceler Yenacığım. Gece de hamaratlık tam gaz bakıyorum Kolay gelsin :)

Son düzenleme:

Çamaşırları asıp yine geldim.:) cevabını merak ettiğim için.:)
(MEraklı şişko ) Kızımın formalarını banyodaki havlupana astım umarım kurur sabaha kadar.sabah daha erken kalkıp ütüleyeceğim..

Çok iyi düşünmüşsün canım..Güvenilir,ehil birinin olması çok iyi..Keşke hepimizin elinin altında olsa öyle profesyonel kişiiler..
Hem bizimlede paylaşırsın ne güzel..
Çokta endişelenme ama, düzelir inanıyorum ben..yaşlarının yakın oluşudur böyle kıskançlık sebebi..
Sen mükemmel bir anne,insan olduğundan her ayrıntıyı farkediyorsun hemen..
diyorum ve hemen gidiyorum.:))

slm güzeller :)))
döndüm bende yarın sabah itibariyle dağılmış olan kilo hikayemi toplamaya başlıyorum inşallah.yoksa hep yarın yarın derkn kilo alma hikayesi olacam yakında Allah korusun..çok yoğundum geçen hafta içi gezmelerdeydim ve hsonu daha da yoğun geçti.eşimle gece 12de ancak yalnız kalabildik konuşmak için fırsatımız bile olmadı.çok curcunaydı eşime dedim çok sıkıldın dimi?anneme mi gitsem 2 kızla diye sordum yok daha neler dedi.asıl siz olmayınca sıkılıyorum ben dedi...adamcağız hiçi çok yoğun geçriyor zaten bide hsonu bir koşturmacadır gidiyor işte.bende menülerime hiç dikkat etmedim.spor da yok maledef.ama bugün yürüyüş için atkı fln aldım eski kabanıma uyan renklerde .ankara ayazı içni hazırım ama saatler ileri alınasıya bekleyeceim sanırım yoksa bebeişle yürüyemem genede.kısmtese lesliye başlayacağım etlerim iyice cıvıdı sanki sıkılığı azaldı.neysem yarın 1 günlük ayran detoksuyla yola çıkıyorum.yoksa menüm fln yok.sabah başlayıp öğlen bozuyordum kaç zamandır.hatta sabah bile bozduğum oluyordu.şimdi detoksla bi kendme geleyim.salıyı düşünürüm artık şu beğen butonuna çok swevindim hadi hayırlı olsun hepimize:)))

Cansel iyi geceler canım :)) Epeydir aklımda, mesaj atacaktım hatta sana. Nasılsın, nerelerdesin? İzin alınca daha az uğrar oldun, özlettin kendini... Evde herkesin keyfi yerindedir umarım.

İyi geceler diliyorum, sana da, sonradan gelecek arkadaşlar olursa onlara da... Kızım uykusunda mızıldanıyor, burun temizliği yapayım rahat uyusun yavrucak :))

...

Canım çıkmadan mesajını gördüm, sevindim. Hepiniz iyisiniz ya, diyet yoluna girer nasıl olsa. Sen çok iyi yol kat ettin, neredeyse sonuna geldin, bundan sonra aman dikkat

Son düzenleme:
umutçum aslında hepimizin ihtiyacı oluyor zaman zaman bir bilenden yardım almaya.benim çocukların arası(ilk ikinin)3,5 yaş ve oğlum çok fazla kıskanıyor.hatta kızıma kızsak resmen zevkten dört köşe oluyor.birbirlerini şikayet edip duruyorlar.bağrış çağrış...bazen bakıyorum iyi oynuyorlar.bi yerlerde yanlış yapmışız.yoksa oğlan bu kadar kin dolmazdı...2.ile 3.arası da 2 yaş .2.mde kıskanıyor bi küçüğünü.dişlerini sıkıyor severken..karnına vuruyor güya seviyormuş...zor bu çocuklar arası dengeyi tutturmak çok zor.

bu yoğunluğun arasında beni düşündüğün içn çok teşekkür ederim buralardayım ama diyette olmayınca gelemedim canım istemedi.aklım sizdeydi de arada okudum ama tam konsantre olamadımda.buraya uğrayınca vicdan azabı çekiyorum kaçama kyaparken çekmemek içni pek uğramadım:)))kızına geçmiş olsun.artık buralardayım görüşürüz:))senin kaçamak olmamış varsaydım maşallahbak asu ve ben kaçamakları yazamıyoruz bile:)))

iyi geceler:)

gününüz hayir olsun güzeller
gecmise aksam bakicam insallah

sabah kalktim ve tartildim
masallah barekallah
134,7 kg oldugumu görünce
solugu burda aldim

günayyydınnn b u sabah tartıda baya kötü bir rakam gördüm.detoksuma başlıyorum ayran detoksu.ama 1 gün yapmayı planlıyorum işe yararmı 1 günde acaab?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…