güzel havanın etkisindendir canım. bende çok yorgunum. yarın annemler gelcek perşembe günüm var cumaya işe başlıyorum falan filan
mutfağı temizledim. kapıları sildim. wc nin duvarlarınıda sildim bir halım camlarım ve belki mutfak duvarım kaldı
neyse ben kaçar kızlar hepinize iyi geceler erken kalkıp oğluşu uyandırmadan cam işini halledeyim. akşama bide detaylı yemek yaparım. bu hafta güme gider gibi.
ama haziranın 25 ne kadar 15 kilo hedefim var. inş. başarabilirim şans dileyin kızlar.
iyi geceler kızlarrr
bugün günüm vardı,
dün temizlik yapmak için bir ton uğraştım
bugün tekrar sil baştan canım çıktı yahu.....
koştur koştur......
eee sizlerde keyifler nasıl bakalım.....
hepinizin YÜREĞİN sağlık yenacım (açılay kıvamında dolanıyorum zaten evde )
yenacım olasılıksızdan sonra empati yi tavsiye ederim yine Adam Fawer in
ne tarz kitaplar sevdiğini söylersen önerebilirim benim ev kitapçıdan farksız çünkü
ama mavi saçlı kızı tavsiye etmem çok üzüntülü bir kitap o yüzden, yoksa inanılmaz güzel yazmış gerçekten
ama kendime gelememiştim okuduktan sonra
tarih kitaplarını seviyorsan eğer Okay Tiryakioğlu nu öneririm sana anlatımı çok güzeldir ve sıkıcı değildir
ben tüm serisini okudum onun
buarada güzel dileklerin için teşekkür ederim
hayırlı akşamlar
hafta sonu kaçamaklarımı yaptım yüzsüz yüzsüz geldim işte:26:
Umuttçuğum,nasılsın.? Maşallah her hafta kaçamakların azalıyor..
yazmak iyi geldi sana.:) Ben dün iyiydim ama bugün gevreğin dibine vurdum resmen kahvaltıda..
Canım, iyi diyelim iyi olalım. Şu beni haylaz oğlan üzüyor beni; bununla ilgili videolar izliyordum internetten. Kreşte daha gözüme batmaya başladı arkadaşlarına vurması, bazı günler çok daha uyumlu bazı günler daha huysuzBütün gün ben onunla beraber olduğum için kendimi de suçluyorum birşeyleri yanlış ya da eksik mi yapıyorum diye... İki kardeş arasında kıskançlık da had safhada... Hafta içi bir uzmandan randevu alacağım
Kaçamak konusunda daha iyiyim evet :)) Umutluyum bu haftadan da :)) Ohhhh havalar da güzelleşiyor...
Siz bir ara gitmemişmiydiniz benmi yanlış haıtırlıyorum..:26:
Aslında yanlış hatırlamıyorsun, ama o ara babamla eşimin tartışması, evdeki gergin ortam, çocukların da kedi köpek gibi sürekli dalaşmalarımızdan yıldığımız için gitmiştik. Bir de şöyle düşünmüştüm; biriyle tanışalım, yıllar içinde ihtiyaç duyduğumuzda (okul ya da ergenlik sorunları vb.) güvendiğimiz bir uzman elimizin altında olsun...
Ama bir kere gittik, bir de çocuklarla beraber görelim sizi dedi danışman, sonra gitmedik. Pedagojiden ziyade bireysel yetişkinler, ergenler ve çift terapisi konusunda çalışıyordu. Bizim da bu konularda yardım ihtiyacımız yoktu. Birbirimize destek olup biraz rahatlamıştık zaten :)
Şimdi oğlan için bir uzman bulacağım, çocuklar ve ergenler konusunda uzmanlaşmış, güveniir birileri olsun istiyorum. İyi tavsiyeler de aldım. Çünkü oğlumun vurmaları ve hareketliliği afacanlık sınırlarından çıkmış durumda, farkındayım. Şimdi doğru davranırsak düzeltmek çok daha kolay olur diye düşünüyorum. Hiperaktivitenin bir çeşidi olmasından şüpheleniyorum
Bir de anne baba olarak çocuklarımızla daha kaliteli, iyi iletişimimiz olması için katkısı olur belki. Kardeş sorunlarını da biraz yoluna koyarız umarım
....
Sana da iyi geceler Yenacığım. Gece de hamaratlık tam gaz bakıyorumKolay gelsin :)
bu yoğunluğun arasında beni düşündüğün içn çok teşekkür ederimCansel iyi geceler canım :)) Epeydir aklımda, mesaj atacaktım hatta sana. Nasılsın, nerelerdesin? İzin alınca daha az uğrar oldun, özlettin kendini... Evde herkesin keyfi yerindedir umarım.
İyi geceler diliyorum, sana da, sonradan gelecek arkadaşlar olursa onlara da... Kızım uykusunda mızıldanıyor, burun temizliği yapayım rahat uyusun yavrucak :))
gününüz hayir olsun güzeller
gecmise aksam bakicam insallah
sabah kalktim ve tartildim
masallah barekallah
134,7 kg oldugumu görünce
solugu burda aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?