Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar cuma günü tartılmıştım daha tartılmadım çok merak ediyorum kilo vermişmiyim almışmıyım .inşallah vermişimdir
bugünde hiç spor yapamıcam .akşama ikizlerimin dershane arkadaşları ögretmenleri yemege alıcam tam 20 kişiye yemek yapıcam inşallah beceririm

günayyydınnn b u sabah tartıda baya kötü bir rakam gördüm.detoksuma başlıyorum ayran detoksu.ama 1 gün yapmayı planlıyorum işe yararmı 1 günde acaab?

ece özledik seni.. Birazcık artıdan bişey olmaz boşver...ayran detoksunu hep merak ediyorumda yapmaya cesaretim yok yani.
Ben de denersem pazar günü denicem...

günaydın güzeller.

eşim sağolsun müzik sorunumu çozdü. elektronik eşyelar resmen kabusum. bir türlü aynı dili konuşamıyoruz. birazdan çıkıp 1 saat yuruyeceğim. bu hafta toplantım olabilir gibi görünüyor ama belli değil henüz. oyuzden hemen çıkayım.

dün akşama kadar hafta sonum çok iyi geçti ama cuma kilomun altına inemedim. akşam da çıldırıp neredeyse 100 gr tuzlu fıstığı hüpledim. sabahtan beri de böyle dalak şişmesi gibi bir ağrım var hayırlısı...

öpüyorum. dönünce sohbete başlarız...

HERKESE HARİKA BİR HAFTA DİLERİM, SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU VE ELBETTE SEVDİKLERİNİZLE BERABER...

selam kızllarrrr günnnayyydddııınnn
bene süper bir hafta bizleri bekliyor
baharda yüzünü gösterdi, artık dışarıda yürüyüşlere başlayabiliriz
istikrar motivasyon ve azim zamanı kıızzzlllarrrr
bu cuma herkesin sonuçlar eksi çıkacak inanıyorum
tekrardan güzel bir hafta olsun herkes için

habib bektaş'ı okuldayken okumuştuk hatta üzerine ödev yazmıştı arkadaşlarım bana başkası denk gelmişti
bildiğim kadarıyla satışı yok sanırım biz kütüphaneden zor bulmuştuk
tavsiyelerin için ben teşekkür ederim Yenacım, ama devamınıda beklerim bu tavsiyelerin

Günaydın canlar,
Geçmişi okudum ama alıntı yapamadım kusura bakmayın.Beğendim sadece mesajları.
Meryem sormuşsun canım işler havalar açınca yoğun oluyor.İsyeaana bende bağlıcam yakında.Ağaçların çiçek açması meyveye dönmesiyle doğru orantılı aslında.Dönemsel açıyor işler.Nisan yoğun mayıs haziran durgun temmuz ağustos yoğun,eylül ekim kasım durgun gibi.İlaç atma zamanına göre değişiyor.Belki çok paylaşımda bulunamam ama mutlaka takip eder okurum sizi.Çatlarım yoksa kıızzz.
Hafta sonum kaçamaksız geçti.Araba kullandım yine tam not aldım eşimden Artık hata yapmıyorum.Bu sabah eşim günaydın şöfor karıcım diye uyandırdı beni o derece yani...

Son düzenleme:
merhabalar günaydın feci kaçamaklı bir haftasonunun ardndan burada aldım soluğu gün vard bana geldiler cumadan başladım hazırlığa annemle neler yaptık temizlk pasta börek ama ne pasta börek 40 kişi doyacak kadar tabi ben de yedim of offff dolaba doldurduk ama hala açıkta bişiler var maalesef geri çıkmışımdır 94 kesin çık yukarı in aşağı nefret ettim kendimden şimdi okula gideceğim ve herşeyi geçen haftakigibi tersine çevireceğim hemen hemen havada bir güzel yaz geliyor yazzzzzz yürüme başlasınn hadi

Nasılsınız kızlar? Beni sorarsanız kendimi durduramıyorum , azcık acıkınca bulantılar başlıyo , sürekli bişeyler yiyorum , bana bi el atın nolur tavsiyelerinizi bekliyorum

melek programında osman müftüoğlu zayıflamak ile ilgili bilgiler verecekmiş
bu adamı seviyorum çok doğru ve güzel bilgiler veriyor

melek programında osman müftüoğlu zayıflamak ile ilgili bilgiler verecekmiş
bu adamı seviyorum çok doğru ve güzel bilgiler veriyor

Kesinlikle bende bayılıyorum gerçekten doğru bilgiler veriyor bir de annem bıraksa da izleyebilsem söylediklerini bizimlede paylaş elifcim

Kesinlikle bende bayılıyorum gerçekten doğru bilgiler veriyor bir de annem bıraksa da izleyebilsem söylediklerini bizimlede paylaş elifcim
yazıyorum baharcım hposini program bittikten sonra tümden paylaşıcam sizinlede
reklama girdi şimdi ben yerimi alayım
kalem kağıt elimde ağzından ne çıkarsa yazma modundayım
hepsini yazıcam buraya

Günaydın Kızlar

Güzel bir hafta olur umarım. 2 gündür burasıda güneşli fakat çok soğuk :18:

Ben reflü oluyorum sanırım :26: son 3-4 gündür sürekli yemek borum yanıyor dün tavan yaptı ölüyordum kulaklarıma kadar yandım resmen 3-4 tane talcid 2 şişe soda 1 lansor banamısın demedi. Bugünde sabah regl sancısı bağırsak gazı mide yanmasıyla uyandım ölüyorum sandım. Doğum kontrol ilacını bıraktığım içinmidir nedir son 1 senedir hiç böyle adet sancısı çekmemiştim kıvranıyorum sabahtan beri

Reflü belirtileri mevcut korkuyorum reflüde herşey yasak tam rejim yapılacak diyet listeleri gibi yemek yenmesi gerekiyor. Uçarı kaçarı yok artık zayıflamak diyet yapmak zorundayıııımmmmm

ben yuruyusumu tamamladım. cumaya göre dikkatli gitmeme rağmen(dun gece tuzlu fistık faciası dışında) artı 500-600 gr var. eksiye geçmem gerekirken artıdayım

cumadan bu yana 2 saat yurumuş oldum bugun itibari ile... bakalım bu hafta neolacak. inşallah güzel bir rakam yakalar 8 lere iyice yaklaşırım.

Baharcıımm geçmiş olsun canım...
benim diyete başlama sebeplerimin içinde mide rahatsızlığımda vardı, hem zayıflamak hemde mide rahatsızlığımdan kurtulmak için artık bu yeni yaşam tarzımı benimsedim , sende miden daha kötü olmadan önlemini al , ben 3.5 aydır midemden yana bi sıkıntı yaşamadım çook şükür

herkese mutlu sağlıklı güzel bir hafta dilerim
hafta sonu ve kaçamakları bittiğine göre tam gaz devam edebiliriz
az çok yürüyüşümü yaptım cumadan beri bugün de devam tabii kızım gelsin yemeğini yesin ben de doğru yürüyüşe gideceğim hava da çok güzel

geçmiş olsun bahar reflü sıkıntılı baharatlar acı ve gazlı içecekler ile iyice rahatsız ediyordur. kilo her anlamda dert. inşallah hepiciğimiz 70 kilonun altına ineriz raht ve sağlıklı oluruz...

geçmiş olsun bahar reflü sıkıntılı baharatlar acı ve gazlı içecekler ile iyice rahatsız ediyordur. kilo her anlamda dert. inşallah hepiciğimiz 70 kilonun altına ineriz raht ve sağlıklı oluruz...

inşAllah Mutlucuumm inşAllahhh :129::129::129::129:

baharcım geçmiş olsun canım
regli olacağından olabilir mi mide yanman acaba
benimde son dönemlöerde (ki ne ağrım olurdu nede belirtim anlamazdım)
mide bulantısı mide yanması ağrım var adet olmadan önce :44::44:

mutlucum çok fazla yürüyüş (diyetisyenimin dediğine göre) vücutta ödem toplanmasına neden oluyormuş :44::44:
bana da garip gelmişti söylediğinde, bana günde 45 dakka yürüyüş ya da 1 saat egzersizli aerobik önermişti
hatta haftada 4-5 gün dedi yani kesin izin günü olması lazımmış sporda da:44:

ankaraya bu sefer yaz geldimi acaba dersin komşu
korkuyorum bir kar mar yağacakta yine evlere tıkılıcaz diye

kızlar tırstım yahu ben gecen sene neredeyse takır takır vermiştim kilo o kadar dikkat edip artıya geçince panik oldum. ya vermezsem... hep bu bel popo ağrısıyla tombiş tombiş yaşamak zorundaysam. moralim düştü yineeeeee öffffff

mutluuuuuuuuu
moralim düştü veremiycem diye bir şey okudum ama sanırım göz yanılgısı bunlarr
elin klavyeye çarptıda bunları mı yazdın arkadaşım
o resimlerde gördüğüm güçlü kadına mı ait bu sözlerrrr
bence bu haftaya şaka yaparak başlamak istedin
bu hafta o artılar eskiye düşecek, haftasonu mahmurluğundan kalan ödemlerdir onlar
cuma günü eksilerinle yine hepimizi sollıycaksın eminim ben

Mutlucukk moralim düştü falan kabul etmiyoruz malesef , gidecek bu kilolar 300-500 300-500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…