günayyydınnn b u sabah tartıda baya kötü bir rakam gördüm.detoksuma başlıyorum ayran detoksu.ama 1 gün yapmayı planlıyorum işe yararmı 1 günde acaab?
habib bektaş'ı okuldayken okumuştuk hatta üzerine ödev yazmıştı arkadaşlarım bana başkası denk gelmiştiSeverim tarih kitaplarını. yakın tarih özellikle.:)
Belli kıstaslarım yoktur her tür okurum....Okay Tiryakioğlu'nu okumadım hiiç tavsiyen için teşekkür ederim..
Bende eğer okumadıysan Habib Bektaş'ı tavsiye ederim. eğer bulursan -cennetin arka bahçesi- ni özellikle okumanı isterim.
Çocuk kitaplarından -Samed Behrengi- bayılıyorum.:) Kızıma aldığımızda önce ben okurdum bitirirdim hemen sonra o okurdu.:)
melek programında osman müftüoğlu zayıflamak ile ilgili bilgiler verecekmiş
bu adamı seviyorum çok doğru ve güzel bilgiler veriyor
yazıyorum baharcım hposini program bittikten sonra tümden paylaşıcam sizinledeKesinlikle bende bayılıyorum gerçekten doğru bilgiler veriyor bir de annem bıraksa da izleyebilsemsöylediklerini bizimlede paylaş elifcim
Günaydın Kızlar
Güzel bir hafta olur umarım. 2 gündür burasıda güneşli fakat çok soğuk :18:
Ben reflü oluyorum sanırım :26: son 3-4 gündür sürekli yemek borum yanıyor dün tavan yaptı ölüyordum kulaklarıma kadar yandım resmen 3-4 tane talcid 2 şişe soda 1 lansor banamısın demedi. Bugünde sabah regl sancısı bağırsak gazı mide yanmasıyla uyandım ölüyorum sandım. Doğum kontrol ilacını bıraktığım içinmidir nedir son 1 senedir hiç böyle adet sancısı çekmemiştim kıvranıyorum sabahtan beri
Reflü belirtileri mevcut korkuyorum reflüde herşey yasak tam rejim yapılacak diyet listeleri gibi yemek yenmesi gerekiyor. Uçarı kaçarı yok artık zayıflamak diyet yapmak zorundayıııımmmmm
geçmiş olsun bahar reflü sıkıntılı baharatlar acı ve gazlı içecekler ile iyice rahatsız ediyordur. kilo her anlamda dert. inşallah hepiciğimiz 70 kilonun altına ineriz raht ve sağlıklı oluruz...Günaydın Kızlar
Ben reflü oluyorum sanırım :26: son 3-4 gündür sürekli yemek borum yanıyor dün tavan yaptı ölüyordum kulaklarıma kadar yandım resmen 3-4 tane talcid 2 şişe soda 1 lansor banamısın demedi. Bugünde sabah regl sancısı bağırsak gazı mide yanmasıyla uyandım ölüyorum sandım. Doğum kontrol ilacını bıraktığım içinmidir nedir son 1 senedir hiç böyle adet sancısı çekmemiştim kıvranıyorum sabahtan beri
Reflü belirtileri mevcut korkuyorum reflüde herşey yasak tam rejim yapılacak diyet listeleri gibi yemek yenmesi gerekiyor. Uçarı kaçarı yok artık zayıflamak diyet yapmak zorundayıııımmmmm
geçmiş olsun bahar reflü sıkıntılı baharatlar acı ve gazlı içecekler ile iyice rahatsız ediyordur. kilo her anlamda dert. inşallah hepiciğimiz 70 kilonun altına ineriz raht ve sağlıklı oluruz...
Günaydın Kızlar
ben yuruyusumu tamamladım. cumaya göre dikkatli gitmeme rağmen(dun gece tuzlu fistık faciası dışında) artı 500-600 gr var. eksiye geçmem gerekirken artıdayım
cumadan bu yana 2 saat yurumuş oldum bugun itibari ile... bakalım bu hafta neolacak. inşallah güzel bir rakam yakalar 8 lere iyice yaklaşırım.
herkese mutlu sağlıklı güzel bir hafta dilerim
hafta sonu ve kaçamakları bittiğine göre tam gaz devam edebiliriz
az çok yürüyüşümü yaptım cumadan beri bugün de devam tabii kızım gelsin yemeğini yesin ben de doğru yürüyüşe gideceğim hava da çok güzel
mutluuuuuuuuukızlar tırstım yahu ben gecen sene neredeyse takır takır vermiştim kilo o kadar dikkat edip artıya geçince panik oldum. ya vermezsem... hep bu bel popo ağrısıyla tombiş tombiş yaşamak zorundaysam. moralim düştü yineeeeee öffffff
kızlar tırstım yahu ben gecen sene neredeyse takır takır vermiştim kilo o kadar dikkat edip artıya geçince panik oldum. ya vermezsem... hep bu bel popo ağrısıyla tombiş tombiş yaşamak zorundaysam. moralim düştü yineeeeee öffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?