Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet insülin direncinden dolayı ne yaşadığını anlayamam ama emin ol tatlım zayıf dönemim sadece 7-8 aydı evet çok güseldi ama koruyamadım
onun haricinde çocoukluğumda da genç kızlığımda da üniversite dönemimde de hep ama hep kiloluydum
reismlerde hep arkaya geçtim, beğendiğim kıyafetleri aman yok güzel değil dedim, kendimi avutup ben böyle mutluyum vs vs vs
bi çok bahane ürettim kendimce ve en kötüsü buna inandım
ve bunu yaparkende ne bir sağlık problemi ne de kilo almamı etkileyecek bir şey vardı
ben yedim yedim ve kilo aldım, hayatımda üniversite ya başladığımda her sene bir diyetisyen denemem oldu 15 kilo verip aldım 10 kilo verip aldım
akapunkturla zayıflayıp 36 bedene indim nasıl güzeldim ama yine aldım
dediğin gibi bende kasım ayında 29 uma gireceğim ve artık hayatımı zayıf ve sağlıklı geçirmek istiyorum
bu yüzden yılmadan savaşıyorum
kaçamaklarım olmuyor mu oluyor, yılmıyor muyumi umutsuzluğa düşmüyor muyum
hepsini en az senin ve diğer arkadaşlarım kadar yaşıyorum
ama artık daha rahatım çünkü bu iş bitecek ve ben sağlıklı ve ideal kilosuna sahip bir kız olacağım
ve çok güzel bir gelin olacağım

kızlar hastaneden geliyorum , çok içimi açmayan bir haber aldım malesef

sağ dizimde menüsküs var , diz aralığım 1.5 cm den 0.5 cm e düşmüş , ve şuan inanılmaz derecede ağrı ve yürümede bile sıkıntı yapıyor , doktor kilo vermem gerektiğini söyledi , kahretsin yine kiloya bağlandı bütün sebeplerr

ben 3.5 aydır kilo verdiğimi söyledim , o da yaza kadar 65 kilo ol , sonrasında fizik tedaviye başla dedi ve işin en kötü yanı hiç bir şekilde spor yapmamam gerektiğinide üstüne basa basa belirtti malesef ....

oooofffffff oooooooooooffffffffff ................

ayşecim çok geçmiş olsun hepinizeee
tehlikeli havalar walla, bi yandan güneş bi yandan hafif esinti

Hiçbişey olmayacak canım kilop verıcez hepbirlikte. Çok geçmiş olsun bebeğine. Tam hasta olma zamanı hava değişiminden dolayı.

saolun kızlar emir daha iyi ama eşimin sesi çıkmıyo dün bütün gün evde ona baktım sürekli serum fizyolojikle yıkadık burnunu tıkanıyo ve nefes alamıyo garibim

geçmiş olsun yürüyüş yaparsın sende yoksa yaza 65 e nasıl düşeceksin ki

aynurcum çok geçmiş olsun arkadaşım
şuanda yapabileceğin basit ve yorucu olmayan, hem ağrını hafifletecek hem de kilo vermene yardımcı olacak hareketler önermedi mi??
canım buna şükür diyelim, en azından ameliyatlık bir durum yok

geçmiş olsun cnm

saolun kızlar emir daha iyi ama eşimin sesi çıkmıyo dün bütün gün evde ona baktım sürekli serum fizyolojikle yıkadık burnunu tıkanıyo ve nefes alamıyo garibim
canım annemde öyleydi bi kaç gün önce
bu sene hastalık gitmek bilmiyor geldiği yere
umarım şu havaların düzelmesiyle, eşinde en kısa sürede iyileşir
biz büyükler çabuk atlatıyoruzda, çocukları sarsıyor ne yazıkki
neyseki emircik atlatmış canım
tekrardan geçmiş olsun

Elifcimm sağol canım , ben ortopediste gittim o hareket vermedi , sadece spor yapmamam gerektiğini ve bu kiloları vermem gerektiğini söyledi , kilolar verildikten sonra fizik tedavi yapılacak , en son olarak ameliyat düşünülecek .....

geçmiş olsun yürüyüş yaparsın sende yoksa yaza 65 e nasıl düşeceksin ki

canım çook teşekkürler , ama malesef yürüyüş yasak artık , yaa yaza 65 olmasada en azından 70lere düşerim diye düşünüyorum , bakalım hayırlısı ...

aynurcum geçmiş olsun
Allah dermansız dert vermesin
sen de beslenmene daha dikkat ederek verirsin kiloları canım

tekrardan geçmiş olsun aynurcum, Rabbim acil şifalar versin ve inşallah en kısa sürede kiloların gitsin canım.

nasıllll nasıllll nasıllllll 60 lı rakamlar ıstıyorum hayatımdaaaaaaaaaa=(((

Canım çok geçmiş olsun.Zor gerçekten durumun.Mekik falan çekersin olmazsa.Yavaş yavaş yürümek de mi yasak?

AYŞE cim sana oğluna ve eşine de çok geçmiş olsun.Motivasyonun düştü senin iyice.Bikaç hafta önce süperdin.Tekrar o günlerine dönmeni istiyoruz...

Canım çok geçmiş olsun neden olduğunu da söyledimi doktor ? Benimde sağ diz kapağım bazen sorun yaratıyor fakat hiç gitmedim doktora ama nedeni belli kilolarım bende gitsem bana da zayıfla diyecek tabiii sana bile zayıfla dediyse

Bence zayıflamayı beklemeden fizik tedaviye görün çünkü onlar egzersiz programı veriyorlar mutlaka

çok geçmiş olsun canım. vereceğiz kilo bakalım o zaman ne diyecek dr lar. annem de de var bir ara bende de bu sene korkunç bir diz ağrısı oluyordu bu ara o azaldı şükür. yaza inince fizik tedeviyi de yaparsın inşallah çözülecek.

sanırım yuzme iyi gelir sana imkan gerektiriyor oda. bulunduğun yere yakın yuzme havuzu falan varmı

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bana kilo çizelgesi adresi verirmisiniz benimki silindi bitürlü bulamadım

Baharcım sağol canım , benimde önceden çıtırtı vardı dizimde , bazen kitleniyordu diz kapağım , ama bu son nokta oldu sanırım . bende nefret ediyorum ne hastalığım olsa hepsini kiloma buluyorlar , çok sinirim bozuluyor. adet olmuyorum kilo ver diyo doktor , boynum tutuluyo kilo ver d,yo , dizim ağrıyo kilo ver , midem sıkıntılı kilo ver , senaryo hep aynı malesef....

evet yarın birde fizik tedaviye gidecem özek hastaneye, bakalım hayırlısı canım , sende dizini ihmal etme , dikkat et kendine ...

Son düzenleme:
birazdan arkadaşa çaya gideceğiz
eşi şeker hastası tatlı alıp gitmek hoş olmuyor
ben de pekemzli kek yaptım tam buğday unlu azcık yağ koydum içine elma rendeledim tarçın ve de fındık güzel oldu valla ben de yerim hem

çook teşekkür ederim canım benim , gerçektende zor bir durum hele birde okulda sürekli ayakta kalmak durumu olunca dahada zorlaşıyor. evet aslında mekik falan çeksem olabilir ,ama yürümek için kesin yasak dedi doktor , şimdilik beklemeye alacam biraz iyileşince yavaş yavaş yürümeyi denerim olmassa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…