Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

istersen şöyle dene öğlen yemeğini artır

ikindi gibi ara öğün yap yani okuldan geldikten sonra

yoğurt içine meyve doğra onu ye

biraz seni frenleyebilir

akşamda yemekte daha az yemiş olursun böylece

artı su tüketimin ne kadar bilmiyorum ama 2,5 lt yi bitirmeye çalış.....

ben senin kadar yesem tığ gibi kalırım

bence fazla bir şey yok

bende bugün akşam sapıttım

bende menümü yazayımda gülün.....

sabah bir simit 1 üçgen peynir

öğlen 1 simit

ikindi 1 türk kahvesi peşine çikolatalı nescafe

akşam 2 kase mercimek çorbası

akşam yemekten önce 1 tane haşhaşlı irmik tatlısı

tümgün içilen şekersiz çay ve 1,5 lt su hala su eksiğim var.....

1 lt daha içeyim tüm gece lavaboya taşınırım artık.....

--------------------------

dizi falan mı var hiçkimse yok buralarda .....

merhabalar ben geldim çok şükür sağlığım sıhhatim iyi birazda eve gelince çıkıp yürüdüm zaman kalıyor süperrrr oldu kendime geldim bugün diyet adına iyi değildi ama spor adına şükürler olsun 1 saat yürüdüm okulda da oturmadım dünde yürüdüm yürüyorum artık güzel gelişme değil mii güzel güzelllllllllllll hasta olana arkadaşlarım varmış geçmiş olsun herkese Allahım iyiylik versin inş en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz diliyorumm

yürümen çok güzel

ben daha o aşamaya geçemedim

gerçi tam olarak düzenli beslenmeyede adapke olamadım ama neyse en azından yapacağıma dair inancım var......

sende eminim geçen seneki gibi tıkır tıkır kilo verme aşamasına geçeceksin

ben hep kendim için diyorum

güneş enejisi ile çalışıyorum diye

bahar geldi , güneş yüzünü gösterdi enerjiler flullensin herkes nasıl kilaları tıkır tıkır verecek.....

yediklerin iyi çok değil az bile nerdeyseee ama bu su hesaplama linkini ben açamadım hata veriyorrr neden kii:26::26:

cnm ya ben de yeme düzenine geçemedim ama yürüdüm iyi geliyorrr vallaaa bir de onu oturtursam eğer gitsin kilolar geçen sene ki gibi bir aşağı bir yukarı sıkıldım ibre hep aşağı insin istiyorum istek var azim mi yok ne hava güzelll bizde güzelizz inşşş

bende yarın akşam işten sonre yürümek istiyorum havalarda iyi gidiyorken.....

eğer tam olarak kendini verirsen eminim gidecek kilolar ve ibrede arada bir oynasada hep aşağı doğru olacak.....

sen olayı kafanda bitir yeter ki.....

güzeliz canım ona şüphe yokkkkk

inş inş kafamda çok şey var eylülde bir ssürü düğün dernek var o zamana kadar 15 kilo gitmeli giydiğim yakışsın yazı geçtim ben

bilmiyorum çıldırıcam biraz önce şöyle bir tartıya çıktım 95.5 kilo cıktım ki cuma kilom 92 nasıl bişey anlamadım.
ben de yediklerimi yaziim.

sabah
kepekli ekmeye tost- domates
ara- 1çay bardağı sut 10 fındık
öğlen tavuk göysü yağurt 1 kırmızı biber.1 dilim kepek ekmek
ara- fındık
akşam- 1 kase tavuklu sehriye çorbası 1 dilim kepek ekmek kocaman kıvırcık salata

1 büyük yeşil çay-bir sürü neskafe sade- beşi biyerde çay.

Cecocummm verdiğin siteye baktımda benim için 3.5 litre su diyor ne yani 150 kilo olsak 5 litre su mu içeceğiz damacanaya döneriz valla herşeyin fazlası zarar maksimum 3 litre öneriyor diyetisyenler :26:

Canım bence sen değil tartın cıldırmış bukadar yemekle 3 günde 3.5 kilo alınması dünya tarihinde görülmemiştir ve herşeye aykırı bir sonuç
Acaba tartın mı bozuldu yada pilimi bitmek üzerede öyle çıkıyor sonuç yoksa mümkün değil kilo almış olman üstelik kaç gündürde yürüyorsun

Cecocummm verdiğin siteye baktımda benim için 3.5 litre su diyor ne yani 150 kilo olsak 5 litre su mu içeceğiz damacanaya döneriz valla herşeyin fazlası zarar maksimum 3 litre öneriyor diyetisyenler :26:

Evet yağ yakımı ıcın fazla olan yag mıktarı ölçüsünde su içmek gerekıyor. Şöyle düşün 150 kılo bir ınsanın gunde aldıgı kalorı nasıl fazlaysa ıcmesı gereken su da fazla oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…