Kizlar merhaba. Bir sorum var benim. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Simdi ben sabah 8.00 de kahvaltimi yapiyorum normal kahvaltilik seyler ve 2 dilim kepek ekmegi, sonra okula gidiyorum. Ogle yemegi 12.30 da 2 dilim kepek ekmegi tost yiyorum genelde. Okul 16.00 da bitiyo ve ben cok acikmis oluyorum. Eve geliyorum biraz cok yiyorum. Mesela bugun cok kacirdim suan inanilmaz sucluluk duygusu icindeyim. Bu arada 1 ayda 5 kilo verdim 90'dan 85 e indim ama bu kilolari almak istemiyorum tekrar. Almayacagim da. Sadece bugun kendime soz vermistim dikkat edicem diye ama yine kacirdim bu yuzden kendime kiziyorum. Bu gunlerde istahim acildi nedense :44: Ama biliyorum ki gunde 4 dilimi gecmemem gerek. Buna bazen uyuyorum ama bazen imkansizlasiyor.
Zaten okulda epey enerji harciyorum sonra eve gelince odevlerimi bile yapmadan, derslerime calismadan once 1 saat yuruyorum. Yani elimden geleni yapiyorum, karsiligini da goruyorum ama boyle arada bi kacirarak Temmuz'a kadar yani 4 aya kadar 70 kiloya inebilirmiyim sizce? Cunku bu yaz hic olmazsa 70 e insem yine sukredicem. Vermem gereken 15 kilo var.Normal evde olsam butun gun hic acikmam az yesemde ama okulda cok acikiyorum bu yuzden eve gelince kaciriyorum elimde olmadan Kendime soz veriyorum dikkat edicem diye ama unutuyorum verdigim sozleri kendime cok kiziyorum suan Ben bu sekilde kilo vermeye devam edebilirmiyim? 4 aya kadar 70 e inebiliymiyim, suan kilom 85. Cok kafama takiyorum Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Bende uzun zamandır yediklerimi paylaşmamıştım :44:
Bugün yediklerimi bir yazayımda siz birde bakın acaba fazlamı geliyorda vermiyorum iki haftadır :26:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 turp
5 zeytin
1 kk beyaz peynir ( yağsız kalmadığı için mecbur evdeki az yağlıdan yedim )
Ekmeksiz kahvaltı ettim her zamanki gibi
Öğlen:
1 tabak karışık salata ( havuç, kırmızı lahana, turp rendesi ve 1 YK Yağ, limon ve elma sirekeli, tuzsuz )
1 kase yoğurt
aradan 1 saat geçince 1 şekersiz nescafe ( antioksidan özelliği fazla olanından )
1 dilim meyveli kek ( regl olucağım herhalde canım tatlı çekti dayanamadım :26: ama az yağlı ve şekeride çok azdı )
Akşam:
1 Tabak domates çorbası
5 - 6 YK yağsız makarna
az yoğurt
2 çatal turşu ( dayanamadım onada :26: )
Çok fazla su tüketemedim bugünde maalesef :26::26::26: ama şu an yatana kadar 1 litre daha içebilirsem bari 2.5 litreyi tamamlarım
Şimdide 1 fincan yeşil çayımı aldım yanıma ve sizin yorumlarınızı bekliyorum ( şiş yada sopada olur :26: )
Birde nette şunu buldum kızlar bir bakın isterseniz :
http://http://espring.com/English/home.aspx
Kiloya göre ne kadar su içmemiz gerektiğini hesaplıyor ve ben o hesaba göre ancak yarısını içmişim bu gün :44:
merhabalar ben geldim çok şükür sağlığım sıhhatim iyi birazda eve gelince çıkıp yürüdüm zaman kalıyor süperrrr oldu kendime geldim bugün diyet adına iyi değildi ama spor adına şükürler olsun 1 saat yürüdüm okulda da oturmadım dünde yürüdüm yürüyorum artık güzel gelişme değil mii güzel güzelllllllllllllhasta olana arkadaşlarım varmış geçmiş olsun herkese Allahım iyiylik versin inş en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz diliyorumm
yediklerin iyi çok değil az bile nerdeyseee ama bu su hesaplama linkini ben açamadım hata veriyorrr neden kii:26::26:Bende uzun zamandır yediklerimi paylaşmamıştım :44:
Bugün yediklerimi bir yazayımda siz birde bakın acaba fazlamı geliyorda vermiyorum iki haftadır :26:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 turp
5 zeytin
1 kk beyaz peynir ( yağsız kalmadığı için mecbur evdeki az yağlıdan yedim )
Ekmeksiz kahvaltı ettim her zamanki gibi
Öğlen:
1 tabak karışık salata ( havuç, kırmızı lahana, turp rendesi ve 1 YK Yağ, limon ve elma sirekeli, tuzsuz )
1 kase yoğurt
aradan 1 saat geçince 1 şekersiz nescafe ( antioksidan özelliği fazla olanından )
1 dilim meyveli kek ( regl olucağım herhalde canım tatlı çekti dayanamadım :26: ama az yağlı ve şekeride çok azdı )
Akşam:
1 Tabak domates çorbası
5 - 6 YK yağsız makarna
az yoğurt
2 çatal turşu ( dayanamadım onada :26: )
Çok fazla su tüketemedim bugünde maalesef :26::26::26: ama şu an yatana kadar 1 litre daha içebilirsem bari 2.5 litreyi tamamlarım
Şimdide 1 fincan yeşil çayımı aldım yanıma ve sizin yorumlarınızı bekliyorum ( şiş yada sopada olur :26: )
Birde nette şunu buldum kızlar bir bakın isterseniz :
http://http://espring.com/English/home.aspx
Kiloya göre ne kadar su içmemiz gerektiğini hesaplıyor ve ben o hesaba göre ancak yarısını içmişim bu gün :44:
ben yazmayım yediklerimiii
cnm ya ben de yeme düzenine geçemedim ama yürüdüm iyi geliyorrr vallaaa bir de onu oturtursam eğer gitsin kilolar geçen sene ki gibi bir aşağı bir yukarı sıkıldım ibre hep aşağı insin istiyorum istek var azim mi yok ne hava güzelll bizde güzelizz inşşşyürümen çok güzel
ben daha o aşamaya geçemedim
gerçi tam olarak düzenli beslenmeyede adapke olamadım ama neyse en azından yapacağıma dair inancım var......
sende eminim geçen seneki gibi tıkır tıkır kilo verme aşamasına geçeceksin
ben hep kendim için diyorum
güneş enejisi ile çalışıyorum diye
bahar geldi , güneş yüzünü gösterdi enerjiler flullensin herkes nasıl kilaları tıkır tıkır verecek.....
kaçamazsınnnnn
dökül bakalım neler yedin???????.....
cnm ya ben de yeme düzenine geçemedim ama yürüdüm iyi geliyorrr vallaaa bir de onu oturtursam eğer gitsin kilolar geçen sene ki gibi bir aşağı bir yukarı sıkıldım ibre hep aşağı insin istiyorum istek var azim mi yok ne hava güzelll bizde güzelizz inşşş
Semirannnnnnnnnn
eSpring Water Purifier - The world's best source of water, brought to you by Amway and Quixtar
Canım tekrar yapıştırdım linki açılır inşallah bu sefer
bende yarın akşam işten sonre yürümek istiyorum havalarda iyi gidiyorken.....
eğer tam olarak kendini verirsen eminim gidecek kilolar ve ibrede arada bir oynasada hep aşağı doğru olacak.....
sen olayı kafanda bitir yeter ki.....
güzeliz canım ona şüphe yokkkkk
Semirannnnnnnnnn
eSpring�Water Purifier - The world's best source of water, brought to you by Amway and Quixtar
Canım tekrar yapıştırdım linki açılır inşallah bu sefer
inş inş kafamda çok şey var eylülde bir ssürü düğün dernek var o zamana kadar 15 kilo gitmeli giydiğim yakışsın yazı geçtim ben
ben içmem gereken su miktarını aştım
artık içmiyim bari
2.5 lt içmem lazımmış
yaaa sorma....
offff ya birde bahar temizliği var değil mi?
Çok geçmiş olsun....
Tuzdan olur, spordan olur
hemen moralini bozma yaaaaaa.......
ben sabah cumaya göre artı 1,5 gördüm
ben ne yapayım şimdi kendimi camdan mı atayım
yukarıda yazdımmmm.....
.
bilmiyorum çıldırıcam biraz önce şöyle bir tartıya çıktım 95.5 kilo cıktım ki cuma kilom 92 nasıl bişey anlamadım.
ben de yediklerimi yaziim.
sabah
kepekli ekmeye tost- domates
ara- 1çay bardağı sut 10 fındık
öğlen tavuk göysü yağurt 1 kırmızı biber.1 dilim kepek ekmek
ara- fındık
akşam- 1 kase tavuklu sehriye çorbası 1 dilim kepek ekmek kocaman kıvırcık salata
1 büyük yeşil çay-bir sürü neskafe sade- beşi biyerde çay.
Cecocummm verdiğin siteye baktımda benim için 3.5 litre su diyor ne yani 150 kilo olsak 5 litre su mu içeceğiz damacanaya döneriz valla herşeyin fazlası zarar maksimum 3 litre öneriyor diyetisyenler :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?