Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de yapmıstım o kekten super oldu yaa. 1.5 su bardagı dut pekmezı koymustum hıc sekersız, yagı da zeytınyagı koydum azıcık cok hafıf oldu

valla çok güzel olmuşştur eminimkii , aahhh bende gelsem bende yerdim , ham azcık can sıkıntımda geçerdi , güzel olurdu )

selamun aleyküm canlarim
gecmisi bir güzel okudum
hasta olanlara Rabbim sifa versin insallah...Allah yar ve yardimcimiz olsun

bugün buraya yazdiktan sonra gün´e gittim sabah
masallah kahvaltida yok yoktu,peynir cesitleri..zeytin recel cesitleri
kizartmalar,borcamda bol domates biber soslu sucuk..
ama...yemedim :) yemedim..yemicem...sizlerle beraber hedefime ulascam, Allah ömür verirse insallah :)
1 haslanmis yumurta ve 1 porsiyon salata aldim..

öglende
1 porsiyon barbunya
1porsiyon patates püresi
1 porsiyon yayla corbasi

aksam
yarim ayva,1 elma,3 adet incir
1 porsiyon karnibahar yogurtlu

hepinize kacamaksiz,yaglarin löp löp eriyecegi hayirli bir aksam dilerim
Allaha emanet olun canlarim

Son düzenleme:

ayy ben de kola hastasıydım her gün mutlaka içerdim.yemeklerde içmekle kalmaz bi de her akşam ama istisnasız her akşam cipsle birlikte bi daha içerdim.diyete başlarken en çok bu zorlar diye düşünmüştüm ama çok ilginç bi şekilde en rahat vazgeçtiğim şey kola ve cips oldu artık ne kadar yediysem vücut istemiyo artık

bi de yediklerimi yazayım şöle
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
2 çeri domates
ara öğün:125 gr light yoğurt
öğle:1 dilim kepekli ekmek
1 kase domates çorbası
ara öğün:1 bardak süt
akşam:etli lahana ve yaprak dolması (8 tane)evet abarttım ama çok seviyorum napayım
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi

spor:60 dakika spor salonu + 100 mekik

bugün nedense çok spor yapamadım kendimi hiç iyi hissetmedim dün çok yapmıştım ondandır herhalde.

selam kızlar ben geldim nihayet ama çok yorgunum nedense ,sanırım haftasonu biraz fazla gezdim :)

1-2 dr görün kesin. bir de yuzme iyi gelebilir anneme dr izin vermişti.

AYNURRRRRRRR canım ya sen ne güzel kilo vermişsin öyle valla bende haftasonu şu ayran detoksunu ciddi ciddi düşünyüyorum bende yaparım bunu kanımca :)

SElam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Kaç haftadır gidip tahlilerimi tekrar bir yaptırayımda şu pko ve insülin direnci ne alemde baktırayım diyordum ya bugün kız kardeşim en sonunda yarın sabah erkenden bana geliyorsun birlikte gidiyoruz Hastaneye dedi
Abla kardeş bir baktıralım kanımıza o vitamin, demir falan baktıracakmış sende gitmişken şu hormonlarına baktır dedi.
Bakalım yarın sabah gidelimde sonuçlarda bir kaç gün içinde çıkar inşallah inşallah değerlerde bir düşüş çıkar.

Canım Paylaşımın için çok sağ ol gerçekten çok faydalı bilgiler var burada.

birde dediki günlük almanız gereken kalorili miktarının altında kalori alırsanız vücudunuz kendince bir direnç uygulamaya başlıyor , ve kilo verimini durduruyor

Bu arada acaba ben azmı kalori tüketiyorum da kaç haftadır yerimde sayıyorum :44::44::44:

Canım çok geçmiş olsun inşallah ikiside çok daha iyilerdir şu anda
Allah hepinize tez zamanda şifa verir inşallah

Canım sanada çok geçmiş olsun menüsküs zor ama zaten ne geliyorsa başımıza şu kilolardan gelmiyormu :26:
Çok fazla yürüyüş yapamazsan eğer imkanın varsa bir havuza yazılabilirsin hem zayıflamaya yardımcı hemde en azından menüsküse bile iyi gelir diye biliyorum ben
Aslında benim ufaklığa bakacak biri olsa anında giderim havuza ama işte maalesef KV KVdeğil ki kendi desin çocuğu özledim arada getir sende bir iki saat kafa dinle diye neyse artık annemler gelince inşallah

AYNURRRRRRRR canım ya sen ne güzel kilo vermişsin öyle valla bende haftasonu şu ayran detoksunu ciddi ciddi düşünyüyorum bende yaparım bunu kanımca :)

canım o foto detoksun 1 gün öncesine ait foto , ama detoksta bana çok iyi geldi , tavsiye derim :128::128::128:

sağol şekerim , valla havuza gitmek isterim ama bulunduğum yer maraşın bi ilçesi ve malesef havuz imkanım yok zannımca

canım biraz önce yanlış alıntı yaptım sanırımmmm rica etsem bizede şu yağ yakan bitki çaylarının adını söylermisin acabaaaa

tabiki;

yeşiçay, ekinezya, adaçayı (limonlu - sadece 3 damla kadar), nane-limon, 5i bir yerde, 7 otlu çay

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar,

akşam yemeği faslı da bitti. dalokiyle koşturmacadan zaten bişi anlamıyorum. ona yaptığım şeyler benim akşam yemeğim oluyor. tembellkten fazla yememek için ya çorba yahut yemek yiyorum yoğurt salata 1 dilim ekmek eşliğinde.

selam kızlar.bugünde bitti ve ben bu diyet olayına alıştım sanırım.kendimi hiç diyet yapıyor gibi hissetmiyorum nedense.
bugün:
sabah:
2 dilim kepek ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
maydonoz
ara:
1 portakal
öğle:
5 yk zeytinyağlı semizotu
1 dilim ekmek
yoğurt
ara:
eti form
akşam:
5 yk yeşil mercimek
yoğurt
1 dilim ekmek

Kizlar merhaba. Bir sorum var benim. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Simdi ben sabah 8.00 de kahvaltimi yapiyorum normal kahvaltilik seyler ve 2 dilim kepek ekmegi, sonra okula gidiyorum. Ogle yemegi 12.30 da 2 dilim kepek ekmegi tost yiyorum genelde. Okul 16.00 da bitiyo ve ben cok acikmis oluyorum. Eve geliyorum biraz cok yiyorum. Mesela bugun cok kacirdim suan inanilmaz sucluluk duygusu icindeyim. Bu arada 1 ayda 5 kilo verdim 90'dan 85 e indim ama bu kilolari almak istemiyorum tekrar. Almayacagim da. Sadece bugun kendime soz vermistim dikkat edicem diye ama yine kacirdim bu yuzden kendime kiziyorum. Bu gunlerde istahim acildi nedense :44: Ama biliyorum ki gunde 4 dilimi gecmemem gerek. Buna bazen uyuyorum ama bazen imkansizlasiyor.

Zaten okulda epey enerji harciyorum sonra eve gelince odevlerimi bile yapmadan, derslerime calismadan once 1 saat yuruyorum. Yani elimden geleni yapiyorum, karsiligini da goruyorum ama boyle arada bi kacirarak Temmuz'a kadar yani 4 aya kadar 70 kiloya inebilirmiyim sizce? Cunku bu yaz hic olmazsa 70 e insem yine sukredicem. Vermem gereken 15 kilo var. Normal evde olsam butun gun hic acikmam az yesemde ama okulda cok acikiyorum bu yuzden eve gelince kaciriyorum elimde olmadan Kendime soz veriyorum dikkat edicem diye ama unutuyorum verdigim sozleri kendime cok kiziyorum suan Ben bu sekilde kilo vermeye devam edebilirmiyim? 4 aya kadar 70 e inebiliymiyim, suan kilom 85. Cok kafama takiyorum Yardimci olursaniz cok sevinirim.

yaaa sorma....
offff ya birde bahar temizliği var değil mi?

İnşallah tayinim çıkar buradan giderim o zaman tam bir temizlik olur işte fazla olan herşeyi at, ohhhh misss......
Nasılsınız kızlar? Beni sorarsanız kendimi durduramıyorum , azcık acıkınca bulantılar başlıyo , sürekli bişeyler yiyorum , bana bi el atın nolur tavsiyelerinizi bekliyorum
kıyamammmm canım yaaaa

Benim hiç bulantım olmadı iki hamileliğimde de o yüzden tavsiye veremicem

Umarım en kısa zamanda geçer canım....

Çok geçmiş olsun....
Tuzdan olur, spordan olur

hemen moralini bozma yaaaaaa.......

ben sabah cumaya göre artı 1,5 gördüm

ben ne yapayım şimdi kendimi camdan mı atayım

yukarıda yazdımmmm.....

Evet mesela vücuda iyi gelen besinler konusuna katılıyorum

bana kırmızı et çok iyi geliyor , çok yediğimde hep kilo veririm ama kolestrol ne olur bilmiyorum

birde ben şöyle düşünüyorum vücut eksik olan şeyleri bize haber veriyor

ara ara bazı sebzeleri çok canım ister mesela

bende bir sorun var aklıma heç meyve gelmiyor ama....

Ben kendimden örnek vereyim...

2. kızımın doğumundan sonra

bağlı bulunduğum kurumun kuruluş yııldönümü için hazırlanan etkinlikte folklor grubuna katıldım

o zamanlar kilo kaç??... 85-90 arası galiba....

karadeniz yöresine ait bir oyun öğreniyoruz

ama ayak sürekli yere vuruluyor ve ses çıkartmak lazım

sanki grubun tüm sesi benden çıkması gerekiyor,

bendeniz kendini tüy gibi sanan akıllı....

ayağımı yere vura vura 2 günde iki dizimin mesiküsünü çatlattım

Allah'ım nasıl bir acı 1 hafta evin içinde emekledim resmen

sonrasında sadece ilaçlarla geçti bir dahada tekrarlamadı

Allah kimsenin başına vermesin ağrısı dayanılmaz birşey

Çokkkkkkk geçmiş olsun canım......

saolun kızlar emir daha iyi ama eşimin sesi çıkmıyo dün bütün gün evde ona baktım sürekli serum fizyolojikle yıkadık burnunu tıkanıyo ve nefes alamıyo garibim

Çok çok geçmiş olsun........

Bende uzun zamandır yediklerimi paylaşmamıştım :44:

Bugün yediklerimi bir yazayımda siz birde bakın acaba fazlamı geliyorda vermiyorum iki haftadır :26:

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 turp
5 zeytin
1 kk beyaz peynir ( yağsız kalmadığı için mecbur evdeki az yağlıdan yedim )
Ekmeksiz kahvaltı ettim her zamanki gibi

Öğlen:
1 tabak karışık salata ( havuç, kırmızı lahana, turp rendesi ve 1 YK Yağ, limon ve elma sirekeli, tuzsuz )
1 kase yoğurt

aradan 1 saat geçince 1 şekersiz nescafe ( antioksidan özelliği fazla olanından )
1 dilim meyveli kek ( regl olucağım herhalde canım tatlı çekti dayanamadım :26: ama az yağlı ve şekeride çok azdı )

Akşam:
1 Tabak domates çorbası
5 - 6 YK yağsız makarna
az yoğurt
2 çatal turşu ( dayanamadım onada :26: )

Çok fazla su tüketemedim bugünde maalesef :26::26::26: ama şu an yatana kadar 1 litre daha içebilirsem bari 2.5 litreyi tamamlarım

Şimdide 1 fincan yeşil çayımı aldım yanıma ve sizin yorumlarınızı bekliyorum ( şiş yada sopada olur :26: )

Birde nette şunu buldum kızlar bir bakın isterseniz :

http://http://espring.com/English/home.aspx

Kiloya göre ne kadar su içmemiz gerektiğini hesaplıyor ve ben o hesaba göre ancak yarısını içmişim bu gün :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…